Bošnjačka zastava

dustaban

#1 Tuzba protiv SKB

Post by dustaban »

Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!

Ko smo "MI"?

Mi smo nebosnjaci, pripadnici ARBiH koji su takodje branili ovu drzavu pod ovom istom zastavom. Vjerujuci da je ta zastava NASA.

Sad je vrijeme da se borimo za samu zastavu !

Image
hercegovac_pravi

#2 Re: Tuzba protiv SKB

Post by hercegovac_pravi »

dustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!

Ko smo "MI"?

Mi smo nebosnjaci, pripadnici ARBiH koji su takodje branili ovu drzavu pod ovom istom zastavom. Vjerujuci da je ta zastava NASA.

Image
pa ta zastava jeste I vaša
dustaban

#3 Re: Tuzba protiv SKB

Post by dustaban »

hercegovac_pravi wrote:
dustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!

Ko smo "MI"?

Image
Ne vuci me za jezik. I Juga je bila I vasa !
hercegovac_pravi

#4 Re: Tuzba protiv SKB

Post by hercegovac_pravi »

dustaban wrote:
hercegovac_pravi wrote:

Ko smo "MI"?

Image
Ne vuci me za jezik. I Juga je bila I vasa !
Koga nas?
udrch

#5 Re: Tuzba protiv SKB

Post by udrch »

predlažem da skupite dovoljan broj potpisa i da zatražite izjašnjavanje naroda po ovom pitanju..
ili organizujte i vi svjetski kongres bosanskih nebošnjaka i proglasite ovu zastavu i vašom..

zastava sa ljiljanima je i naša, ne postoji nijedna Bošnjak koji ne voli tu zastavu..
svako povećanje broja onih koje vole ovu zastavu je dobrodošlo, pa bujrum..
akciju usmjerite na PC i zapadnu Hercegovinu, ako tmao skupite dovoljan broj istomišljenika, ovi nebošnjaci iz ostalih dijelova neće biti problem, složiće se sa ostalim..

Jugoslavija je bila i naša, iako nas ta Jugoslavija nije uvijek baš voljela, ali nismo mi izašli i rekli da je više nećemo..
uradili su to vaši i to oni po čijem se imenu nazivala složenica jezika kojim govorimo..
Gradski

#6 Re: Tuzba protiv SKB

Post by Gradski »

Pod hitno tužba predstavljali su nam tu zastavu kao Državnu i zastavu svih bosanaca, da bi je sad prisvojili kao ekskluzivitet samo bošnjaka, bez bilo kakvog pitanja obraza ili stida.
nemoguce vruce

#7 Re: Tuzba protiv SKB

Post by nemoguce vruce »

Jest bila Yu nasa dok je cetnici nisu razbucali.
Zastava je svih onih koji BiH smatraju domovinom. I dan danas mi visi na zidu, a zadrti sam Bosnjak.
udrch

#8 Re: Tuzba protiv SKB

Post by udrch »

Gradski wrote:Pod hitno tužba predstavljali su nam tu zastavu kao Državnu i zastavu svih bosanaca, da bi je sad prisvojili kao ekskluzivitet samo bošnjaka, bez bilo kakvog pitanja obraza ili stida.
kome ćeš bolan tužiti..znaš li ti da se zastava sa ljiljanima u jednom trenutku nije mogla regularno unositi na stadion Koševo prilikom reprezentativnih utakmica..
dijeljen je letak na kojem je pisalo šta se ne smije unijeti, između ostalog jasno podvučeno da nijedna zastava izuzev priznate državen neće moći biti unijeta..i oduzimali su pojedinim, iako nisu svi redari i policajci sprovodili tu odluku..

ljiljane odavno vole samo i isključivo Bošnjaci..

apsurd je da se pojedinci koji se izjašnjavaju kao Bosanci da se protive ovoj odluci..jer objektivno, vi kao jedini koji imate pekskluzivno pravo na državu BiH trebali bi slijepo da poštujete odluke države, znači vaša zastava je isključivo ova trokutasta ili ona sa plamenovima..jer sve ono što je radila SDA i nacionalisti vi smatrate pogrešnim, pa ne kontam odkud tolika zaljubljenost u zastavu koju su izglasali SDA i HDZ..
webby-x

#9 Re: Tuzba protiv SKB

Post by webby-x »

udrch wrote:jer sve ono što je radila SDA i nacionalisti vi smatrate pogrešnim, pa ne kontam odkud tolika zaljubljenost u zastavu koju su izglasali SDA i HDZ
Ni meni to nije jasno.
Valjda misle da je to multi-kulti zastava pa zato.
Kao kršćanska zastava, a muslimani je vole.

Pravo pitanje je što će SDA ova zastava?
Kakve veze Islam, koji je temelj SDA, ima veze sa
kršćanskim simbolima i srednovjekovnom Bosnom
koju su uništili turci? Još kada vežu ljiljane i tursku
zastavu, e to je već šega.

:lol:
Ugljesa_

#10 Re: Tuzba protiv SKB

Post by Ugljesa_ »

Ko smo "MI"?

Image
Podrzavam :)
nemoguce vruce

#11 Re: Tuzba protiv SKB

Post by nemoguce vruce »

Ugljesa_ wrote:

Ko smo "MI"?

Image
Eto vas dvojica...
Ugljesa_

#12 Re: Tuzba protiv SKB

Post by Ugljesa_ »

nemoguce vruce wrote:
Ugljesa_ wrote:

Ko smo "MI"?

Image
Eto vas dvojica...
Dovoljno ;)
Paranoid

#13 Re: Tuzba protiv SKB

Post by Paranoid »

Šta ima templari... Gdje ste do sad bili?
Better Man

#14 Re: Tuzba protiv SKB

Post by Better Man »

Treba podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji naziv Bošnjak vežu isključivo za muslimane, tj. koji smatraju da samo muslimani mogu biti Bošnjaci i koji svetu zastavu sa ljiljanima žele vezati samo za jednu vjeru! Bivši Reis Cerić je najveće zlo uz SDA koje je moglo zadesiti ne samo muslimane U BiH, već sve građane BiH
vonSchtigliz

#15 Re: Tuzba protiv SKB

Post by vonSchtigliz »

Ko smo "MI"?

Image
Podrzavam vasu ideju :thumbup: , treba ih sve tuziti na specijalnom Tuzilastvu PC-ja :mrgreen: :run:
luckylaka

#16 Re: Tuzba protiv SKB

Post by luckylaka »

Better Man wrote:Treba podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji naziv Bošnjak vežu isključivo za muslimane, tj. koji smatraju da samo muslimani mogu biti Bošnjaci i koji svetu zastavu sa ljiljanima žele vezati samo za jednu vjeru! Bivši Reis Cerić je najveće zlo uz SDA koje je moglo zadesiti ne samo muslimane U BiH, već sve građane BiH
Jebote ti nikako ne mozes stici na sve teme gdje se raspravlja o Sda,Bosnjacima,Kongresu,Aliji :-)
luckylaka

#17 Re: Tuzba protiv SKB

Post by luckylaka »

Ko smo "MI"?

Image
Sta mislis da se pokrene tuzba protiv onih koji naturise ovu danasnju tzv,drzavnu zastavu BiH
udrch

#18 Re: Tuzba protiv SKB

Post by udrch »

luckylaka wrote:
Better Man wrote:Treba podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji naziv Bošnjak vežu isključivo za muslimane, tj. koji smatraju da samo muslimani mogu biti Bošnjaci i koji svetu zastavu sa ljiljanima žele vezati samo za jednu vjeru! Bivši Reis Cerić je najveće zlo uz SDA koje je moglo zadesiti ne samo muslimane U BiH, već sve građane BiH
Jebote ti nikako ne mozes stici na sve teme gdje se raspravlja o Sda,Bosnjacima,Kongresu,Aliji :-)
neka ba pusti ga..vjerovatno najbiolji primjer onih koji pišu kontra nečega, a istovremeno im pojačavaju snagu..
nešto kao avaz što je pisao protiv SDA, a navodno za korist SDP i SBB, pa na krjau ispade obrnut rezultat na izborima..SDA dobi 300 hiljada glasova, a ove dvije stranke 175 hiljada..
tako i on..čim je on protiv, odmah rahat budeš za, bez da čitaš ostalo..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#19 Re: Tuzba protiv SKB

Post by KatarinaKosaca »

Sve ti ovdje pobrka :D :D Niđe veze, ali je valjda kao i uvijek poanta demoniziranje cerića

Nego, apsolutno se slažem da se zastava RBIH ne može vezivati uz jedan narod , jer je to šamar, uvreda i noga u dupe svim koj nismo Bošnjaci, a borili smo se za BIH i jedina nam je domovina.
luckylaka

#20 Re: Tuzba protiv SKB

Post by luckylaka »

udrch wrote:
luckylaka wrote:
neka ba pusti ga..vjerovatno najbiolji primjer onih koji pišu kontra nečega, a istovremeno im pojačavaju snagu..
nešto kao avaz što je pisao protiv SDA, a navodno za korist SDP i SBB, pa na krjau ispade obrnut rezultat na izborima..SDA dobi 300 hiljada glasova, a ove dvije stranke 175 hiljada..
tako i on..čim je on protiv, odmah rahat budeš za, bez da čitaš ostalo..
To dodje kao,,citaj doticnog,citaj Avaz,, :-D
cindrlimindrli

#21 Re: Tuzba protiv SKB

Post by cindrlimindrli »

KatarinaKosaca wrote:Nego, apsolutno se slažem da se zastava RBIH ne može vezivati uz jedan narod , jer je to šamar, uvreda i noga u dupe svim koj nismo Bošnjaci, a borili smo se za BIH i jedina nam je domovina.
A ko brani nebosnjacima da se vezu uz tu zastavu?
racionalista

#22 Re: Tuzba protiv SKB

Post by racionalista »

e da mi je vidjeti tog lika koji ce izaci imenom i prezimenom i reci da ljiljani nisu bosnjacka zastava :x
fatamorgana

#23 Re: Tuzba protiv SKB

Post by fatamorgana »

racionalista wrote:e da mi je vidjeti tog lika koji ce izaci imenom i prezimenom i reci da ljiljani nisu bosnjacka zastava :x
http://www.klix.ba/vijesti/bih/imamovic ... /121229108

:D
racionalista

#24 Re: Tuzba protiv SKB

Post by racionalista »

zaboravio sam u nastavku rečenice na prethodnom postu dodati : i podnijet tužbu protiv istih. :zoka:
fatamorgana

#25 Re: Tuzba protiv SKB

Post by fatamorgana »

racionalista wrote:zaboravio sam u nastavku rečenice na prethodnom postu dodati : i podnijet tužbu protiv istih. :zoka:
pa što ne reĆe odma', :lol:
Locked