Hvala ti što si mi dokazao da si takav kako sam te okarakterisao, sa obzirom da si priznao tako ću te i tretirati...Kako gledaju na Hitlera:
znači javno svojim imenom i prezimenom, ljudi se ne srame jer je to mainstream
Šovinizam isti kao iz RS, cijela Bosna Bošnjacima, ostali fuck you:
O bosanskom nogometašu Medunjaninu:
ne znam u kojem raju vi živite ali ja vidim antisemitizam, homofobiju, fašizam i ostale oblike netolerancije među Bošnjacima svaki dan. Jesu li onu Lejlu Čolak prijetili silovati zbog facebook statusa? 20 prijetnji je dobila
Ove likove što si slikao da su ovo pisali ti se ne razlikuješ od njih uopšte na istom ste intelektualnom nivou, ekstremi i jedni i drugi iz krajnosti u krajnost.
Inače pošto ti je teško da shvatiš ili ipak nije samo si bezobrazan u propagiranju i nametanju svog kancer stava svim drugim, da bi imao argument da kažeš za jedan narod da je fašistički kao što si i uradio to(kao i ovi što smatraju da treba pobiti sve jevreje), trebalo bi da nađeš dokaze da cjelo državno rukovodstvo i stranke koje predstavljaju taj narod, djeluju i zasnivaju svoju politiku na istim vrijednostima na kojim i ovi doticni internet revolucionari što si ih okacio, na tvoju žalost ti to neces moci naci nego ces nastaviti trubiti o fejs i klix komentarima jer je to sve što možeš naci. Znam da si razocaran jer ti tvoji velikaši itekako imaju materijala kojeg sam gore naveo.
Jesi shvatio? mogu ti nacrtati ako želiš. Informacije na kojim si utemeljio svoj stav nisu mjerodavne nisu stav cjelog jednog naroda i ne ovo nije pravdanje ovo je izgleda jedin nacin da ti približim da shvatiš kako to funkcioniše. Svako ima svoje mišljenje pa i likovi poput tebe i ovih što si ih slikao. Znam da bi rado volio da možeš da kažeš i da slikaš informaciju koja ce reci da ima milion vehabija među bošnjacima da je SDA-SDP-SBB rukovodstvo izjavilo da srbe treba protjerati, zapaliti, poklati, silovati jer su genetski otpad i poturice ali takve izjave ces naci samo kod tvojih prvaka i velikaša....