BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Locked
popić

#451 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by popić »

Ne može se fašizam uspješno suzbijati generalizacijom, to je takođe fašizam, jednako opasan poput drugih oblika!

I ova tema se pretvara u sredstvo razračunavanja, priliku za primitivnu generalizaciju osudom cijele nacije zbog grešaka i krivice pojedinaca ili grupa.

Vjerovatno će moderatori znati vratiti diskusiju u ispravan tok teme...
Semsudin-IrvinovTata

#452 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Semsudin-IrvinovTata »

popić wrote:Ne može se fašizam uspješno suzbijati generalizacijom, to je takođe fašizam, jednako opasan poput drugih oblika!

I ova tema se pretvara u sredstvo razračunavanja, priliku za primitivnu generalizaciju osudom cijele nacije zbog grešaka i krivice pojedinaca ili grupa.

Vjerovatno će moderatori znati vratiti diskusiju u ispravan tok teme...
:thumbup:

A za ovo potonje :lol:
saibaba

#453 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by saibaba »

Krema za salatu wrote:
vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
vama smeta da se ponavlja o fasizmu??
Naravno da svi srbi nisu fasisti ... mislim da to nije niko ni rekao ... ali kako to da je predsjednik srbije oficir fasistickog pokreta ? ko glasa za njega ?
baxul

#454 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by baxul »

Semsudin-IrvinovTata wrote: Vise elemenata fasizma ima u nekim komentarima ovdje, nego u svim izjavama politicara nakon 1990. :D
jesi upravu ali i to je nuspojava fenomenalne srbijanske politike zadnjih par desetljeća
VjecitiStudent

#455 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by VjecitiStudent »

Krema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
:-)
Krema za salatu

#456 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Krema za salatu »

cyprus wrote:
Krema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
Bez namjere da vrijeđam ikog, ali ovo je mitomanija :sad:
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/osmansk ... i-bosnjaci

Mnogi zaboravljaju i historiju i naginju fasizmu. Da ne pricam o kompleksima
Pismonosa

#457 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Pismonosa »

Samo ti Vuče zavijaj, dok vas dobro ne zaviješ :D
Krema za salatu

#458 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

radostan dan wrote: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahhahahahahaha
vivace

#459 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

cyprus wrote:
Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?[/quote]

da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
Semsudin-IrvinovTata

#460 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

saibaba wrote:
Krema za salatu wrote:
vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
Naravno da svi srbi nisu fasisti ... mislim da to nije niko ni rekao ... ali kako to da je predsjednik srbije oficir fasistickog pokreta ? ko glasa za njega ?
A da li je tebi jasno da je Nikolic dobio na izborima glasove dvadesetak posto ljudi, te da su mnogi glasali za njega radi ekonomskih obecanja, a ne kojekakvih odnosa sa drugim drzavama, njegove povijesti i sl?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#461 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by PipiDugaDevetka »

vivace wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?
da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.
Svejedno, plaćala si porez na promet u trgovini i taj novac je bio dio budžeta,...Tako si i ti uvučena u genocidne radnje na teritoriji BiH.

Pohvalno za tebe što si aktivno protestvovala i još uvijek podržavaš ''normalne'' srpske političare, ali ti si nehtijući uvučena u genocid. Bolje je da R.M i R.K. priznaju genocidne namjere i radnje na ICTY i tako postanu pojednici sa imenom i prezimenom koji su izvršili genocid. Oslobodili bi tako cijeli srpski narod od tog epiteta, genocidni.
cyprus

#462 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cyprus »

vivace wrote:da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
Ja ne sumnjam da je nacionalno ludilo i dalje prisutno u društvu, međutim, da li misliš da su svi ti ljudi fašisti?
Semsudin-IrvinovTata

#463 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

vivace wrote:

da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
Znaci da su ti i rodjaci fasisti? :mrgreen:

Stu cutis. Budi hrabra, budi wind of change... :lol:
Last edited by Semsudin-IrvinovTata on 18/01/2013 13:37, edited 1 time in total.
Krema za salatu

#464 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

vivace wrote:
cyprus wrote:
Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?
da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.[/quote]
ti si dobra li fasisti vladaju i drmaju, kako to moze biti dobro. Srbija se mora razmontirati.

Da ne postoji
Krema za salatu

#465 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

PipiDugaDevetka wrote:
vivace wrote:
PipiDugaDevetka wrote: Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?
da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.
Svejedno, plaćala si porez na promet u trgovini i taj novac je bio dio budžeta,...Tako si i ti uvučena u genocidne radnje na teritoriji BiH.

Pohvalno za tebe što si aktivno protestvovala i još uvijek podržavaš ''normalne'' srpske političare, ali ti si nehtijući uvučena u genocid. Bolje je da R.M i R.K. priznaju genocidne namjere i radnje na ICTY i tako postanu pojednici sa imenom i prezimenom koji su izvršili genocid. Oslobodili bi tako cijeli srpski narod od tog epiteta, genocidni.
Bravo Duga Devetka!
vivace

#466 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

saibaba wrote:
Krema za salatu wrote:
pa pola srbije glasa za njga,nesto vise od pola... strava i uzas. :sad:
Semsudin-IrvinovTata

#467 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Obren wrote:
ko slavi slavu vrijedja bosnjaka i hrvata, ko pije rakiju i jede svinjetinu primitivac, velikosrbin, fasista. :D

ko se smatra srbinom-nacista.
ko pise cirilicom -nacionalista.
ko kaze ista pozitivno za srbe i srbiju-sovinista.
ko voli novaka djokovica cetnik-salonac. 8-)
Otprilike to izgleda tako. Stas, nije nekima lako. Bolest je to. :mrgreen:
Pismonosa

#468 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Pismonosa »

cyprus wrote:
vivace wrote:da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
Ja ne sumnjam da je nacionalno ludilo i dalje prisutno u društvu, međutim, da li misliš da su svi ti ljudi fašisti?
Malo je glupo nazivati nacistima, fašistima i sl. narod kojem su prije nekih sedamdesetak godina isti ti nacisti i fašisti predodredili nestanak i smatrali ga genetskim otpadom i viškom na planeti.

Nije ispravno Srbe nazivati takvim imenima, ohanite malo.
vivace

#469 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

Krema za salatu wrote:
vivace wrote:
cyprus wrote:
Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?
ti si dobra li fasisti vladaju i drmaju, kako to moze biti dobro. Srbija se mora razmontirati.

Da ne postoji[/quote]

da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
Krema za salatu

#470 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Pismonosa wrote: Malo je glupo nazivati nacistima, fašistima i sl. narod kojem su prije nekih sedamdesetak godina isti ti nacisti i fašisti predodredili nestanak i smatrali ga genetskim otpadom i viškom na planeti.

Nije ispravno Srbe nazivati takvim imenima, ohanite malo.
Nije u redu ni sta vi radite da relativizirate fasizam. Ohanite i vi
Krema za salatu

#471 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

vivace wrote:[
da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
fasizam je zlo
Paranoid

#472 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Paranoid »

cyprus wrote:
cyprus malo me nervira ta generalizacija ludila...daj mi navedi neki primjer nacionalnog ludila bošnjaka koje se može mjeriti sa ludilom koje se prepisuje srbima..
Semsudin-IrvinovTata

#473 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

vivace wrote: da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
Covjek je mislio da ne postoji u smislu da se zatre sve srpsko :wink:
VjecitiStudent

#474 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by VjecitiStudent »

PipiDugaDevetka wrote:
vivace wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

:-)
Moji su takodjer za vrijeme NDH kupovali u trgovinama, placali porez, jesu li takodjer bili dio genocida koje je pocinila NDH?
vivace

#475 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

cyprus wrote:
sta podrazumevas pod fasistom?
Locked