BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
-
popić
#451 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Ne može se fašizam uspješno suzbijati generalizacijom, to je takođe fašizam, jednako opasan poput drugih oblika!
I ova tema se pretvara u sredstvo razračunavanja, priliku za primitivnu generalizaciju osudom cijele nacije zbog grešaka i krivice pojedinaca ili grupa.
Vjerovatno će moderatori znati vratiti diskusiju u ispravan tok teme...
I ova tema se pretvara u sredstvo razračunavanja, priliku za primitivnu generalizaciju osudom cijele nacije zbog grešaka i krivice pojedinaca ili grupa.
- Semsudin-IrvinovTata
#452 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
popić wrote:Ne može se fašizam uspješno suzbijati generalizacijom, to je takođe fašizam, jednako opasan poput drugih oblika!
A za ovo potonje
- saibaba
#453 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Naravno da svi srbi nisu fasisti ... mislim da to nije niko ni rekao ... ali kako to da je predsjednik srbije oficir fasistickog pokreta ? ko glasa za njega ?Krema za salatu wrote:vama smeta da se ponavlja o fasizmu??vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
-
baxul
#454 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
jesi upravu ali i to je nuspojava fenomenalne srbijanske politike zadnjih par desetljećaSemsudin-IrvinovTata wrote: Vise elemenata fasizma ima u nekim komentarima ovdje, nego u svim izjavama politicara nakon 1990.
-
VjecitiStudent
#455 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Krema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
-
Krema za salatu
#456 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/osmansk ... i-bosnjacicyprus wrote:Bez namjere da vrijeđam ikog, ali ovo je mitomanijaKrema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
Mnogi zaboravljaju i historiju i naginju fasizmu. Da ne pricam o kompleksima
- Pismonosa
#457 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Samo ti Vuče zavijaj, dok vas dobro ne zaviješ 
-
Krema za salatu
#458 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
hahhahahahahaharadostan dan wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
vivace
#459 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?[/quote]cyprus wrote:
da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
- Semsudin-IrvinovTata
#460 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
A da li je tebi jasno da je Nikolic dobio na izborima glasove dvadesetak posto ljudi, te da su mnogi glasali za njega radi ekonomskih obecanja, a ne kojekakvih odnosa sa drugim drzavama, njegove povijesti i sl?saibaba wrote:Naravno da svi srbi nisu fasisti ... mislim da to nije niko ni rekao ... ali kako to da je predsjednik srbije oficir fasistickog pokreta ? ko glasa za njega ?Krema za salatu wrote:vama smeta da se ponavlja o fasizmu??vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#461 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Svejedno, plaćala si porez na promet u trgovini i taj novac je bio dio budžeta,...Tako si i ti uvučena u genocidne radnje na teritoriji BiH.vivace wrote:da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.PipiDugaDevetka wrote:Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
Pohvalno za tebe što si aktivno protestvovala i još uvijek podržavaš ''normalne'' srpske političare, ali ti si nehtijući uvučena u genocid. Bolje je da R.M i R.K. priznaju genocidne namjere i radnje na ICTY i tako postanu pojednici sa imenom i prezimenom koji su izvršili genocid. Oslobodili bi tako cijeli srpski narod od tog epiteta, genocidni.
- cyprus
#462 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Ja ne sumnjam da je nacionalno ludilo i dalje prisutno u društvu, međutim, da li misliš da su svi ti ljudi fašisti?vivace wrote:da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
- Semsudin-IrvinovTata
#463 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Znaci da su ti i rodjaci fasisti?vivace wrote:
da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
Stu cutis. Budi hrabra, budi wind of change...
Last edited by Semsudin-IrvinovTata on 18/01/2013 13:37, edited 1 time in total.
-
Krema za salatu
#464 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.[/quote]vivace wrote:Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?cyprus wrote:
ti si dobra li fasisti vladaju i drmaju, kako to moze biti dobro. Srbija se mora razmontirati.
Da ne postoji
-
Krema za salatu
#465 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Bravo Duga Devetka!PipiDugaDevetka wrote:Svejedno, plaćala si porez na promet u trgovini i taj novac je bio dio budžeta,...Tako si i ti uvučena u genocidne radnje na teritoriji BiH.vivace wrote:da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.PipiDugaDevetka wrote: Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?
Pohvalno za tebe što si aktivno protestvovala i još uvijek podržavaš ''normalne'' srpske političare, ali ti si nehtijući uvučena u genocid. Bolje je da R.M i R.K. priznaju genocidne namjere i radnje na ICTY i tako postanu pojednici sa imenom i prezimenom koji su izvršili genocid. Oslobodili bi tako cijeli srpski narod od tog epiteta, genocidni.
-
vivace
#466 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
pa pola srbije glasa za njga,nesto vise od pola... strava i uzas.saibaba wrote:Naravno da svi srbi nisu fasisti ... mislim da to nije niko ni rekao ... ali kako to da je predsjednik srbije oficir fasistickog pokreta ? ko glasa za njega ?Krema za salatu wrote:vama smeta da se ponavlja o fasizmu??vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
- Semsudin-IrvinovTata
#467 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Otprilike to izgleda tako. Stas, nije nekima lako. Bolest je to.Obren wrote:
ko slavi slavu vrijedja bosnjaka i hrvata, ko pije rakiju i jede svinjetinu primitivac, velikosrbin, fasista.
ko se smatra srbinom-nacista.
ko pise cirilicom -nacionalista.
ko kaze ista pozitivno za srbe i srbiju-sovinista.
ko voli novaka djokovica cetnik-salonac.
- Pismonosa
#468 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Malo je glupo nazivati nacistima, fašistima i sl. narod kojem su prije nekih sedamdesetak godina isti ti nacisti i fašisti predodredili nestanak i smatrali ga genetskim otpadom i viškom na planeti.cyprus wrote:Ja ne sumnjam da je nacionalno ludilo i dalje prisutno u društvu, međutim, da li misliš da su svi ti ljudi fašisti?vivace wrote:da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
Nije ispravno Srbe nazivati takvim imenima, ohanite malo.
-
vivace
#469 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
ti si dobra li fasisti vladaju i drmaju, kako to moze biti dobro. Srbija se mora razmontirati.Krema za salatu wrote:da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.vivace wrote:Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?cyprus wrote:
Da ne postoji[/quote]
da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
-
Krema za salatu
#470 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Nije u redu ni sta vi radite da relativizirate fasizam. Ohanite i viPismonosa wrote: Malo je glupo nazivati nacistima, fašistima i sl. narod kojem su prije nekih sedamdesetak godina isti ti nacisti i fašisti predodredili nestanak i smatrali ga genetskim otpadom i viškom na planeti.
Nije ispravno Srbe nazivati takvim imenima, ohanite malo.
-
Krema za salatu
#471 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
fasizam je zlovivace wrote:[
da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
- Paranoid
#472 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
cyprus malo me nervira ta generalizacija ludila...daj mi navedi neki primjer nacionalnog ludila bošnjaka koje se može mjeriti sa ludilom koje se prepisuje srbima..cyprus wrote:Ja ne sumnjam da je nacionalno ludilo i dalje prisutno u društvu, međutim, da li misliš da su svi ti ljudi fašisti?vivace wrote:da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.
- Semsudin-IrvinovTata
#473 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
Covjek je mislio da ne postoji u smislu da se zatre sve srpskovivace wrote: da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
-
VjecitiStudent
#474 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
PipiDugaDevetka wrote:vivace wrote:Svejedno, plaćala si porez na promet u trgovini i taj novac je bio dio budžeta,...Tako si i ti uvučena u genocidne radnje na teritoriji BiH.PipiDugaDevetka wrote:
da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.
Moji su takodjer za vrijeme NDH kupovali u trgovinama, placali porez, jesu li takodjer bili dio genocida koje je pocinila NDH?
-
vivace
#475 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!
sta podrazumevas pod fasistom?cyprus wrote:Ja ne sumnjam da je nacionalno ludilo i dalje prisutno u društvu, međutim, da li misliš da su svi ti ljudi fašisti?vivace wrote:da,to je opste ludilo ovde. sa tom crkvom i sa vladom i sa obicnim ljudima ovde. ne mogu da odem nigde medju rodjake ili cak prijatelje a da se ne naoruzam navikom da cutim, samo cutim i zgrazavam se nad komentarima sto se politike tice. ovde je jos uvek ludilo.