Bosnjaci jesu muslimani!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sadie_forever

#1 Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by sadie_forever »

Prem konacnim rezultatima koji su izasli sada znamo i detalje,tako sam vidjela da se 98,1% bosnjaka izjasnilo islamske vjere,plus cak 20 212 ljudi je reklo "muslimanska vjera" sto je dodatnih 1%,dakle bosnjaka muslimana je 99% jel oficijalno da su bosnjaci muslimani?
Sara03

#2 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by Sara03 »

:-)

DokleN više?
tranquil

#3 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by tranquil »

100 nije 98. Primjenjeno na veliki broj ljudi, pričamo o desetinama hiljada ljudi koje ignorišeš.

Da dodam, taj isključivi stav koji ti promovišeš i doprinijeo ovakvim izbornim rezultatima. Barem za sebe, mogu reći da sam odbijen od oznake "Bošnjak" jer je u predpopisnim propagadnim mahnitanjima taj pojam izjednačavan sa pripadnošću Islamu. Tako sam se prestao izjašnjavati kao Bošnjak kako sam se nekada ranije smatrao, i radije sam neopredijeljen. I nije mi ružno. Ne mogu biti član Predsjedništva, niti Doma naroda, ali ko ih jebe ionako. Ne mogu se zaposliti po nacionalnom ključu, ali me zaboli, 16 godina radim isključivo zahvaljujući svojim sposobnostima. Neka se Srbi i Bošnjaci i Hrvati zapošljavaju po ključu, ako im je to jedini "kvalitet".

Da pitam, čemu opsjednutost nereligioznim Bošnjacima?
cyprus

#4 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by cyprus »

Sadie, još jedna neopjevana legenda ovog foruma... Treba je opjevat :-D
muha_sa

#5 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by muha_sa »

sadie_forever wrote:Prem konacnim rezultatima koji su izasli sada znamo i detalje,tako sam vidjela da se 98,1% bosnjaka izjasnilo islamske vjere,plus cak 20 212 ljudi je reklo "muslimanska vjera" sto je dodatnih 1%,dakle bosnjaka muslimana je 99% jel oficijalno da su bosnjaci muslimani?
jel ti svekrva muslimanka :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#6 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by Tomahawk11 »

Ja i :?
Kejn

#7 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by Kejn »

Bošnjaci su isključivo muslimani od kraja 15-tog vijeka.... Bošnjaci kršćani su tada zvanično nestali iz svjetske historiografije. Dobro jutro Kolumbo...
mousstapha

#8 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by mousstapha »

Kako isforsirana tema. I to nakon toliko vremena objave rezultata. Jos samo fali ona debilna teza da nam se ne bi desio genocid da smo se drzali vjere.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!

Post by Chmoljo »

@sadie_forever, do daljneg ti je zabranjeno otvaranje tema. ukoliko se oglušiš na upozorenje, bićeš odstranjena sa foruma na duži period.
Locked