Bosnjaci jesu muslimani!!
- sadie_forever
#1 Bosnjaci jesu muslimani!!
Prem konacnim rezultatima koji su izasli sada znamo i detalje,tako sam vidjela da se 98,1% bosnjaka izjasnilo islamske vjere,plus cak 20 212 ljudi je reklo "muslimanska vjera" sto je dodatnih 1%,dakle bosnjaka muslimana je 99% jel oficijalno da su bosnjaci muslimani?
- tranquil
#3 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!
100 nije 98. Primjenjeno na veliki broj ljudi, pričamo o desetinama hiljada ljudi koje ignorišeš.
Da dodam, taj isključivi stav koji ti promovišeš i doprinijeo ovakvim izbornim rezultatima. Barem za sebe, mogu reći da sam odbijen od oznake "Bošnjak" jer je u predpopisnim propagadnim mahnitanjima taj pojam izjednačavan sa pripadnošću Islamu. Tako sam se prestao izjašnjavati kao Bošnjak kako sam se nekada ranije smatrao, i radije sam neopredijeljen. I nije mi ružno. Ne mogu biti član Predsjedništva, niti Doma naroda, ali ko ih jebe ionako. Ne mogu se zaposliti po nacionalnom ključu, ali me zaboli, 16 godina radim isključivo zahvaljujući svojim sposobnostima. Neka se Srbi i Bošnjaci i Hrvati zapošljavaju po ključu, ako im je to jedini "kvalitet".
Da pitam, čemu opsjednutost nereligioznim Bošnjacima?
Da dodam, taj isključivi stav koji ti promovišeš i doprinijeo ovakvim izbornim rezultatima. Barem za sebe, mogu reći da sam odbijen od oznake "Bošnjak" jer je u predpopisnim propagadnim mahnitanjima taj pojam izjednačavan sa pripadnošću Islamu. Tako sam se prestao izjašnjavati kao Bošnjak kako sam se nekada ranije smatrao, i radije sam neopredijeljen. I nije mi ružno. Ne mogu biti član Predsjedništva, niti Doma naroda, ali ko ih jebe ionako. Ne mogu se zaposliti po nacionalnom ključu, ali me zaboli, 16 godina radim isključivo zahvaljujući svojim sposobnostima. Neka se Srbi i Bošnjaci i Hrvati zapošljavaju po ključu, ako im je to jedini "kvalitet".
Da pitam, čemu opsjednutost nereligioznim Bošnjacima?
- cyprus
#4 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!
Sadie, još jedna neopjevana legenda ovog foruma... Treba je opjevat 
- muha_sa
#5 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!
jel ti svekrva muslimankasadie_forever wrote:Prem konacnim rezultatima koji su izasli sada znamo i detalje,tako sam vidjela da se 98,1% bosnjaka izjasnilo islamske vjere,plus cak 20 212 ljudi je reklo "muslimanska vjera" sto je dodatnih 1%,dakle bosnjaka muslimana je 99% jel oficijalno da su bosnjaci muslimani?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Kejn
#7 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!
Bošnjaci su isključivo muslimani od kraja 15-tog vijeka.... Bošnjaci kršćani su tada zvanično nestali iz svjetske historiografije. Dobro jutro Kolumbo...
- mousstapha
#8 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!
Kako isforsirana tema. I to nakon toliko vremena objave rezultata. Jos samo fali ona debilna teza da nam se ne bi desio genocid da smo se drzali vjere.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9 Re: Bosnjaci jesu muslimani!!
@sadie_forever, do daljneg ti je zabranjeno otvaranje tema. ukoliko se oglušiš na upozorenje, bićeš odstranjena sa foruma na duži period.