Prvi bh. metal festival "Bosnian Metal Fest" ce se odrazti 7. maja u Visokom.
Bendovi:
KRV
Toxicdeath
Silent Kingdom
Agonize
Symbolic
Bloodland
Invaginator
Ormus
CodeX
Ulaz: 6KM
Diskoteka PULS Visoko, subota 7. 5. 2005.
Vrata se otvaraju u 18:30 a prvi bend nastupa u 19:00h.
KRV ce svoj nastup zavrsit do 1h a mozda i kasnije (zavisi koliko nam policija dopusti), poslije koncerta nema ici kuci, svi ostajemo tu da nastavimo metalisanje
Na festu ce bit postavljen stand WALK Records pa ponesite love...
WALK Records je takodjer sponzor nagradne igre u kojoj ce ucestvovat svi prisutni na festu. Nagrade su orginalna izdanja bh. bendova (Agonize, Silent Kingdom i Toxicdeath).
Bosnian Metal Fest [Visoko 7. 5. 2005.]
Moderator: _BataZiv_0809
-
ihti
-
ihti
Sta fali lokaciji, nikom nije toliko daleko?supertrip wrote:E jesu izabrali lokaciju... Ali hajde, treba gurati naprijed, ne bi ni valjalo da se sve uvijek desava na 2-3 mjesta. Samo da ne pukne opet neka zabrana. Sretno!
Ne brini, zabrane ovom koncertu nece bit
-
supertrip
Ma meni je daleko, ali to je do mene. Fakat se nadam da je ovo pocetak nekog stalnog festa. Imaju li ovi bandovi web stranice, ili ta izdavacka kuca? Hajde, googlirachu malo.
EDIT; Pronasao sam webove
cool. Vidim Ihti, ti hostirash toxic death site, super.
EDIT; Pronasao sam webove
- metal_rules_cura
Na ovo se mora otici,nisam daleko tako da see you probably men! 
-
supertrip
Jarane/jaranice, ja obecavam da cu dati sve od sebe da budem tu, ali sam malo daleko. Ali dok je raje kao ihti, nema frke za metal u BiH. GRIND ON! I svaka cast SVIM bandovima na ovom labelu, ne mogu ni zamisliti kroz sta su prosli, a webovi im izgledaju bolje nego naj zapadni bandovi. Tacno mjera uzdrzanosti, brutalnosti (mislis da ne ide 1 s drugim?) i dobro odmjerene poruke. + they kick ass, BiH metal bandovi su jednostavno tako dobri da nije shvatljivo. Fuck, dok ih niko nije promatrao, razvili su se u najgoru bolest, a to i jeste poenta hehehhe. Sjebano drustvo, ispraviche vas metalmania i odgovarajuca disciplina.