iskrene komentare molim
Bosnian Bitch
- StLouis
#1 Bosnian Bitch
Idemo malo o stereotipima...dakle, pitanje glasi; kako biste u kratkim rjecima opisali bosnian bitch? Na sto vas prvo asociraju rijeci "Bosnian Bitch"?
iskrene komentare molim
iskrene komentare molim
-
spongebob
#4 Re: Bosnian Bitch
ja iskreno mislim da si ti zreo zaStLouis wrote:Idemo malo o stereotipima...dakle, pitanje glasi; kako biste u kratkim rjecima opisali bosnian bitch? Na sto vas prvo asociraju rijeci "Bosnian Bitch"?
![]()
iskrene komentare molim
ma necu, ovo je kulturan forum
- StLouis
#8 Re: Bosnian Bitch
spongebob wrote:ja iskreno mislim da si ti zreo zaStLouis wrote:Idemo malo o stereotipima...dakle, pitanje glasi; kako biste u kratkim rjecima opisali bosnian bitch? Na sto vas prvo asociraju rijeci "Bosnian Bitch"?
![]()
iskrene komentare molim
RECI SLOBODNO; "ZREO ZA JAGOMIRA" ah te predrasude
-
spongebob
#9 Re: Bosnian Bitch
ma ne....to je puno bezazlenijeStLouis wrote:spongebob wrote:ja iskreno mislim da si ti zreo zaStLouis wrote:Idemo malo o stereotipima...dakle, pitanje glasi; kako biste u kratkim rjecima opisali bosnian bitch? Na sto vas prvo asociraju rijeci "Bosnian Bitch"?
![]()
iskrene komentare molim
RECI SLOBODNO; "ZREO ZA JAGOMIRA" ah te predrasude
nego...koliko je sati kod vas tamo sad ?
- StLouis
zavisi, u kojem kontekstu citiras, no, ima tu i istine. ponekad, priznati, donosi jos vece predrasude.Shoshana wrote:Ko prizna - pola mu se doda![]()
(Kazem ti ja....na svaku imamo nesto odgovoriti) I to jos ono, fol pametno...
Joj nije ni vama muskim lako...
-
Eshek
Nije šovinizam, nego iskustvo iz 1. rukeStLouis wrote:Eshek wrote:nije doš'o, ali koliko vidim, krenuće otuda daljeShoshana wrote:Na svu srecu - rumor nije dosao do'vde, pa se i ja uda'![]()
![]()
Al' imamo jezicinu - sto jest - jest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je vec sovinizam
Jezik mi post'o duži od odrasle afričke mambe...
**Mala klauzula, u slučaju da mi djevojka čita postove**: Nije da se žalim
-
Shoshana
Uuuuuhhh...U usporedbi sa ovim ovdasnjim (koje su casne sestre juce pustile s lanca) ja jos naivnaStLouis wrote:Eshek wrote:nije doš'o, ali koliko vidim, krenuće otuda daljeShoshana wrote:Na svu srecu - rumor nije dosao do'vde, pa se i ja uda'![]()
![]()
Al' imamo jezicinu - sto jest - jest![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je vec sovinizam
- chinese_water
"bosnian bitch"... Sjedi zgembo u koznoj jakni kod bicakcica sa jos trojicom zgemba u identicnim koznim jaknama, bijele carapice naziru ispod malo kratkih pantola,pije se whiskey za stolom,posalje zgembo pice za sto gdje sjede 4 napucane koke i piju 1 pivu vec 3 sata,njima osmijeh na lice dolazi, prelaze za sto sa zgembama nastavljaju ludu noc, i prelaze na whiskey...nakon malo iskoristavanja zgemba za cugu, sjeda se u najnovija auta i pocinje iskoristavanje sa druge strane!!! znaci...kupujmo domace, jesjeftino.ba
Ograda na ilidzi,dok je bila ifor baza kraj zeljeznice,na ogradi AJforovac,probacio k**** kroz ogradu a mlada ga silji.......
Ograda na ilidzi,dok je bila ifor baza kraj zeljeznice,na ogradi AJforovac,probacio k**** kroz ogradu a mlada ga silji.......
-
Efekt
#24 Re: Bosnian Bitch
Naravno kao i uvijek najiskrenije.Ti si onaj sto je napisao na nekoj drugoj temi( nicim izazavan ) da mu je sestra jako zgodna i da izgleda kao bomba.StLouis wrote:Idemo malo o stereotipima...dakle, pitanje glasi; kako biste u kratkim rjecima opisali bosnian bitch? Na sto vas prvo asociraju rijeci "Bosnian Bitch"?
![]()
iskrene komentare molim
Super , imresioniran sam.Aha ova tvoja tema , pa nista tvojoj majci preporucujem da PIJE jogurt .To je jako zdravo.