A gdje si ti bio zadnjih godina?VjecitiStudent wrote:A zasto navijaci ne pokusaju napraviti smjenu na zakonit nacin, utjecajem na skupinu likova koji odlucuju o imenovanjima unutar Saveza?madner wrote:Znaci da sumiramo: Ne talasati protiv saveza, savez je divan krasan, ima drugih mogucnosti mada niko nije rekao kojih.
A pravi navijaci su oni koji ce odsad da se zalazu nakon sto ima nekih sansi.![]()
Da vam kazem otvoreno: jadno.
Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- madner
#76 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
-
Stari
#77 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=750
Evo , za one kojima jos uvijek nije jasno, sta se to desava....rasprava je bila ....sve je vec receno...oni iz Fife (ako je prilozeni clanak istinit) su takodjer skontali ko tu sedla a ko jashe...kome nije mrsko nek cita ...meni jeste jer bio sam aktivan ucesnik te rasprave dok smo jos uvijek imali iluzije o tome da se argumentovana rasprava sa bacachima da voditi....
Evo , za one kojima jos uvijek nije jasno, sta se to desava....rasprava je bila ....sve je vec receno...oni iz Fife (ako je prilozeni clanak istinit) su takodjer skontali ko tu sedla a ko jashe...kome nije mrsko nek cita ...meni jeste jer bio sam aktivan ucesnik te rasprave dok smo jos uvijek imali iluzije o tome da se argumentovana rasprava sa bacachima da voditi....
-
rajvosa 69
#78 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Neznam sta to imate protiv BHF-sa kad se jedino oni bore protiv j.b.n.g saveza.Po meni samo trebaju da promjenu taktiku i nacin borbe. Mi bi trebali biti uz njih a ne protiv.
Do sad su nas z.j.b.v.l. sudije a sad kada nam ide kada mozemo nesto da ostvarimo nedajmo nikome da nas jb u zdrav mozak.
Veceras i da ne pobjedimo trebamo biti sretni i zahvalni momcima dokle su nas dogurali pored onakvog saveza
SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO

Do sad su nas z.j.b.v.l. sudije a sad kada nam ide kada mozemo nesto da ostvarimo nedajmo nikome da nas jb u zdrav mozak.
Veceras i da ne pobjedimo trebamo biti sretni i zahvalni momcima dokle su nas dogurali pored onakvog saveza
-
zebih
#79 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
jebote ti stvarno imas problem shvatiti o cemu ti se govori, ali ne objasnjavao ti ja vise nemam zivacamadner wrote:Znaci da sumiramo: Ne talasati protiv saveza, savez je divan krasan, ima drugih mogucnosti mada niko nije rekao kojih.
A pravi navijaci su oni koji ce odsad da se zalazu nakon sto ima nekih sansi.![]()
- burek_in_space
#80 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
A jebo ga ti,frajer napisao tamo fino,ja citirao a ti kazhesh niko nishta nije predlozhio.Borba protiv Saveza se treba voditi na utakmicama domace l(j)ige.AKo je i bilo nekog tolerisanja od strane UEFE i FIFE za dosadashnje bakljade,sada ih nece biti iz jednog prostog razloga-prije nismo imali skoro nikakvih shansi za plasman na neko takmichenje(izuzetak kvalifikacije za EP u Portugalu) pa nije ni bilo potrebe da nam prijete.Ovm akcijama BHF-a se dovodi u pitanje samo status nashe reprezentacije ali nikako i ostanak ljudi iz Saveza u njihovim foteljama.Po meni bi puno veci pritisak na odgovorne bio kada bi navijachi onemogucili odigravanje utakmica u prvenstvu,a mozhda to odraditi chak i u dogovoru sa nekim klubovima koji su nezadovoljni regularnoshcu takmichenja.madner wrote:Znaci da sumiramo: Ne talasati protiv saveza, savez je divan krasan, ima drugih mogucnosti mada niko nije rekao kojih.
-
elSaik
#81 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Koliko ja znam, a znam dobro jer sam bio tamo, kada se organizovao protest ispred Saveza, došli su SAMO pripadnici BHFa. NIKO od ostalih navijačkih grupa, NIKO od običnih građana, NIKO drugi se nije pojavio. Oni su imali pametnija posla - da lagano pijuckaju kaficu i sa podsmijehom posmatraju šta dešava. Vjerovatno je među njima bilo i ovih sa foruma koji danas tako zdušno prate dešavanje vezanih za BH repku i BH fudbal.VjecitiStudent wrote:A zasto navijaci ne pokusaju napraviti smjenu na zakonit nacin, utjecajem na skupinu likova koji odlucuju o imenovanjima unutar Saveza?madner wrote:Znaci da sumiramo: Ne talasati protiv saveza, savez je divan krasan, ima drugih mogucnosti mada niko nije rekao kojih.
-
Blueboy-
#82 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Ja mislim da igraci vrlo dobro razumiju da nije nista protiv njih. Mozemo pljuvat navijace, ali kada u Genku ti isti momci kazu da se osjecali kao da igraju kod kuce onda je sve jasno.[/quote]
Slabo mislis, igraci ne igraju za savez vec za drzavu, za narod, za sve one koji ce gledati utakmicu i jebat sve od do onima koji se budu pravili mangupi i ubacivali baklje u teren. Igracima je drago navijanje, to je logika, ponosni su sto imaju navijace gdje god igraju, a pitaj iste jeli im drag prekid poput onog u belgiji? Jedno je navijanje a druge je divljanje, isto sto nikad isto nije bilo misliti i srat!!!![/quote]
Sad su bakle divljanje.
Idi gledaj balet, pozoriste operu nemoj se zamarat fudbalom. Ima i psovki, pa poneko i ustane i skace...
[/quote]
Uopste ne uzivam u spaljivanju stadiona, a u fudbalu uzivam, a kad ti ubjedis FIFU i UEFU da je to navijanje a ne divljanje ja cu ti stope ljubiti.
Balet mi nikad nije lego 
Slabo mislis, igraci ne igraju za savez vec za drzavu, za narod, za sve one koji ce gledati utakmicu i jebat sve od do onima koji se budu pravili mangupi i ubacivali baklje u teren. Igracima je drago navijanje, to je logika, ponosni su sto imaju navijace gdje god igraju, a pitaj iste jeli im drag prekid poput onog u belgiji? Jedno je navijanje a druge je divljanje, isto sto nikad isto nije bilo misliti i srat!!!![/quote]
Sad su bakle divljanje.
Idi gledaj balet, pozoriste operu nemoj se zamarat fudbalom. Ima i psovki, pa poneko i ustane i skace...
Uopste ne uzivam u spaljivanju stadiona, a u fudbalu uzivam, a kad ti ubjedis FIFU i UEFU da je to navijanje a ne divljanje ja cu ti stope ljubiti.
- Mx
#83 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Cuj ti rezona? Pa mozes ti meni cijelo vrijeme pricati koliki si mi prijatelj, kako navijas za mene itd a svojim ponasenjem ili zato sto si glupson ili zato sto si pametan a pokvaren naneses mi velike probleme kao najveci neprijatelj. I pazi kada te ja pitam zasto mi to radis i da li si svjestan koliko me tvoje gluposti kostaju ti mi na to kazes da to nije tacno jer si mi ti veliki prijatelj?madner wrote:
Ja mislim da igraci vrlo dobro razumiju da nije nista protiv njih. Mozemo pljuvat navijace, ali kada u Genku ti isti momci kazu da se osjecali kao da igraju kod kuce onda je sve jasno.
U Belgiji reprezentacija Bosne i Hercegovine vodi 1:0 i igra odlicno, ne isplati im se nikakva frka ili bilo sta drugo a onda bez ikakvog povoda jedan dio ovih idiota tzv. BH navijaca napravi bakljadu, belaj i dovede u pitanje daljnje igranje utakmice, prekid, iskljucivanje iz kvalifikacija, novcane kazne itd? i jos na to dodju ovdje i slazu suplju kako oni to sve rade zbog ljubavi prema reprezentaciji i fudbalerima a protiv ljudi u BH Savezu?
Last edited by Mx on 01/04/2009 14:27, edited 3 times in total.
-
elSaik
#84 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Znači misliš ono što misle FIFA i UEFA. Vjerovatno ih i podržavaš kada sve čine da male repke poput naše ne odu na prvenstva. 
- burek_in_space
#85 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
el Saik,nemoj biti neozbiljan.elSaik wrote:
Koliko ja znam, a znam dobro jer sam bio tamo, kada se organizovao protest ispred Saveza, došli su SAMO pripadnici BHFa. NIKO od ostalih navijačkih grupa, NIKO od običnih građana, NIKO drugi se nije pojavio. Oni su imali pametnija posla - da lagano pijuckaju kaficu i sa podsmijehom posmatraju šta dešava. Vjerovatno je među njima bilo i ovih sa foruma koji danas tako zdušno prate dešavanje vezanih za BH repku i BH fudbal.
- harač
#86 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Kada se takvi "navijači" spominju potrebno ih je staviti pod navodne znake. To su najobičniji huligani. FIFA će nas kazniti i do dobro, a i treba... samo što to neće osjetiti savez već upravo BH fudbal. Problem je što su večina takvih "navijača" debili bez osnovne škole pa ne razumiju neke osnovne stvari.
A svi ovi sa komentarima tima - to je protest protiv saveza; a što nas, a nekog drugog; što li nam to prijete; jel' nas to mrze; trebaju malo doći sebi i prekinuti diskutovati argumentima djeteta iz obdaništa... sine pa što jedinica - pa i drug je isto...
A svi ovi sa komentarima tima - to je protest protiv saveza; a što nas, a nekog drugog; što li nam to prijete; jel' nas to mrze; trebaju malo doći sebi i prekinuti diskutovati argumentima djeteta iz obdaništa... sine pa što jedinica - pa i drug je isto...
- madner
#87 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Nisu ni oni od juce.burek_in_space wrote:A jebo ga ti,frajer napisao tamo fino,ja citirao a ti kazhesh niko nishta nije predlozhio.Borba protiv Saveza se treba voditi na utakmicama domace l(j)ige.AKo je i bilo nekog tolerisanja od strane UEFE i FIFE za dosadashnje bakljade,sada ih nece biti iz jednog prostog razloga-prije nismo imali skoro nikakvih shansi za plasman na neko takmichenje(izuzetak kvalifikacije za EP u Portugalu) pa nije ni bilo potrebe da nam prijete.Ovm akcijama BHF-a se dovodi u pitanje samo status nashe reprezentacije ali nikako i ostanak ljudi iz Saveza u njihovim foteljama.Po meni bi puno veci pritisak na odgovorne bio kada bi navijachi onemogucili odigravanje utakmica u prvenstvu,a mozhda to odraditi chak i u dogovoru sa nekim klubovima koji su nezadovoljni regularnoshcu takmichenja.madner wrote:Znaci da sumiramo: Ne talasati protiv saveza, savez je divan krasan, ima drugih mogucnosti mada niko nije rekao kojih.
U domacem prvenstvu to ide ovako: Dogovore se o rotaciji, podkupe manje kantonalne saveze i tako imaju dovoljno ljudi u talu da se kolo srece okrece.
Ovim u klubovima ne pada napamet da bojkotuju, jer njima vise smeta to sto se njima premalo steli (ali eto steli se da na domacem terenu bude pristojno jel) nego sto se steli.
I svi sretni, lova ide, prodaju se levati kao igracine, nekad se naleti na ekipu iz pizdica pa se ode do drugog kruga, ako zafali love ulete jarani iz politike da malo pogoruju privatnim ovim budzetskim sredstvima i to je to.
A navijaci slozni opet
- madner
#88 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Bilo je 1:1 i upravo su nam zabili gol i pritiskali za drugi.Mx wrote:Cuj ti rezona? Pa mozes ti meni cijelo vrijeme pricati koliki si mi prijatelj, kako navijas za mene itd a svojim ponasenjem ili zato sto si glupson ili zato sto si pametan a pokvaren naneses mi velike probleme kao najveci neprijatelj. I pazi kada te ja pitam zasto mi to radis i da li si svjestan koliko me tvoje gluposti kostaju ti mi na to kazes da to nije tacno jer si mi ti veliki prijatelj?
U Belgiji reprezentacija Bosne i Hercegovine vodi 1:0 i igra odlicno, ne isplati im se nikakva frka ili bilo sta drugo a onda bez ikakvog povoda jedan dio ovih idiota tzv. BH navijaca napravi bakljadu, belaj i dovede u pitanje daljnje igranje utakmice, prekid, iskljucivanje iz kvalifikacija, novcane kazne itd? i jos na to dodju ovdje i slazu suplju kako oni to sve rade zbog ljubavi prema reprezentaciji i fudbalerima a protiv ljudi u BH Savezu?
Bakljada je bila odlicna za nas, mada sumnjam da je bilo namjerno zbog toga.
- bijelo_dugme
#89 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Avaz
Daj ba ljudi nemojte bit naivni, mozda se i vjerovali RTS:u 1992.?
Ovo je da se narod okrene protiv BHF:a i zaboravi savez. Nema nikakvi sankcija osim novcane kazne
Daj ba ljudi nemojte bit naivni, mozda se i vjerovali RTS:u 1992.?
Ovo je da se narod okrene protiv BHF:a i zaboravi savez. Nema nikakvi sankcija osim novcane kazne
-
Blueboy-
#90 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Mislim sto svaki normalan covjek misli, da ono iz belgije nije u redu i da nam ti tipovi stvaraju probleme sa nakim ponasanjem. FIFA jedva ceka da nas zavala sa nekom kaznom ili izbaci iz takmicenja, a BHF im daje odlicnu priliku!!elSaik wrote:Znači misliš ono što misle FIFA i UEFA. Vjerovatno ih i podržavaš kada sve čine da male repke poput naše ne odu na prvenstva.
- Erzsebet
#91 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Mislim da je ovaj članak potpuno napuhan, te da uopšte nije sasvim tačan. Ko je ikad vidio to pismo?
-
Šaner
#92 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
slazem se...samo nas izvlaci cinjenica da su ostala jos 2 gostovanja u p...i materinoj (armenija,estonija) i nadam se da tamo nece biti bakljadeKrigla_Sa wrote:Ocekujem da nas izbace, jer vidim da je vecina BHFanatikosa uvjerena da radi ispravnu stvar, moze ih moliti ciro, igraci, bog allah... ali oni su uvjereni da su njihove baklje ispravna stvar, da time stete ilji ( ebe se ilji, on ima hrvatsku i njegova ce hrvatska ici na SP ) , usanovicu ( ebe se njega za reprezentacijom, njega zanimaju kafane i kurave ) ...
Tako da ocekujem ako ne sada onda na sljedecem gostovanju da ce biti bakljada,prekid i onda "pa pa " , jedva cekaju da sa nama nebitnim pokazu ostatku sivjeta kako se s FIFA-om ne smije zahebavati, a turska i belgija jedva cekaju...
Tako da svaka cast BHF , sav trud i zalaganje igraca skoro pa ste bacili u vodu , FIFA nas ceka na ziceru a poznavajuci nas vjerujem da ce se mozda i veceras naci par lola koji ce prkositi ilji s par baklji u terenu.
A onda se mozemo qrcu zaliti....
- DobroJutroKolumbo
#93 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Blueboy- wrote:Znate adresu saveza, dole pa zgradu zapalite, nema te pravo momcima uzimati priliku. To pravo nemas ti, ja a ni BHF, zalosno je sto se ne dobije do 5 godina zatvora za bacanje balji na teren. I sta ti je kriv neki radnik koji rizikuje ruku oko dok sklanja te baklje sa terena?DobroJutroKolumbo wrote:Stvarno zelim vidjeti nasu selekciju na Svjetskom prvenstvu, ali vise volim vidjeti da ova govna iz Saveza odu i ne samo oni nego i kompletna sudacka organizacija! BHF-u svaka cast dosljedni su do kraja , i nek zapale i na ovoj bar 20 baklji , taman mi ispali iz kvalifikacija, za prave vrijednosti i ideale vrijedi se boriti! Nebi bilo prvi put da se narod okrene protiv ispravnih , da bi nahranilo svoje sitne i sirove strasti! Postenje i obraz ispred svega , BHF svaka vam cast , budite dosljedni , taman i da se svi okrenu protiv vas!
Mafijasi odlazite iz Saveza , takodje i sudije mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrs !
Jel' tako, a bil dao 5 godina Robijasima , Manijacima , Hordama , Fukarama , Ultrasima , Lešinarima itd. po 5 godina zatvora kad se skoro svaku utakmicu zapale baklje , jok to negleda ni FIFA, ni UEFA pa ove iz Saveza zaboli kita ! Jelde tu se slobodno moze paliti !?
I na kraju i da nije ovakvo stanje sa Savezom ,jos da kazem misljenje svih navijaca klubova iz npr. Italije , SLOBODA NAVIJACIMA , jebes i FIFU i UEFU... Ima pozoriste , pa ko voli da sjedi i aplaudira, nek' izvoli!
Sto jebena FIFA ne zabrani Brazilu , Argentini , Kolumbiji , Meksiku itd. da igraju , pa njihovi navijaci zapale sve zivo pirotehnikom i stadion i oko stadiona! Nece , zato sto je to sastavni dio Juzno Americkog i Africkog fudbalskog folklora !
Sto ne suspenduju Obalu Slonovace zbog propusta u organizaciji , jebote izginuse toliki ljudi??? Sto?????? Sto ne suspenduju Argentinske i Brazilske klubove , njihovi navijaci su gori od Engleskih i svih ostalih...Radi fudbala redovno se gine u tim zemljama i to od upotrebe vatrenog oruzja vecinom , pa cak i bombi! Znas li zasto se to nece desiti , jer su to dvije nogometne super sile , jer je fudbal i sve oko te igre za njih zivot! Pa bolan objavili bi rat FIFI , protjerali bi ih iz svojih zemalja! I sad prosipaju silu na jednoj maloj BiH , jer vidis pojavila se mogucnost da se ta mala BiH plasira na SVJ. P. , ma mater jebem i FIFI i UEFI i ovim nasim iz SAVEZA i svim dupeuvlakacima!
- burek_in_space
#94 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Pazi,svjestan sam ja kako idu te shtele u domacem prvenstvu,ali mogli bi navijachi konachno opravdati (malo idealistichki razmishljammadner wrote:
Nisu ni oni od juce.
U domacem prvenstvu to ide ovako: Dogovore se o rotaciji, podkupe manje kantonalne saveze i tako imaju dovoljno ljudi u talu da se kolo srece okrece.
Ovim u klubovima ne pada napamet da bojkotuju, jer njima vise smeta to sto se njima premalo steli (ali eto steli se da na domacem terenu bude pristojno jel) nego sto se steli.
I svi sretni, lova ide, prodaju se levati kao igracine, nekad se naleti na ekipu iz pizdica pa se ode do drugog kruga, ako zafali love ulete jarani iz politike da malo pogoruju privatnim ovim budzetskim sredstvima i to je to.
A navijaci slozni opet.
Ja te ne osudjujem kao vecina ovih shto su protiv BHF-a jer znam o chemu prichash,ali ovo shto ti zagovarash je takodje status quo.Do sada se probalo sve kad je u pitanju reprezentacija,ali ovi jednostavno ne odstupaju.Daj da probamo neshto novo jebem li ga.
p.s.
Neko je spomenuo Muniba kako slobodno sheta Ferhadijom.Nakon utakmice u Beogradu sa Srbijom,lichno sam krenuo da mu pridjem da ako nishta ,porazgovaramo (Titova ulica,negdje oko 23 h) medjutim samo su se pojavila dva lika(dva sa dva odokativnom metodom
-
Šaner
#95 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
molim vas koji budu na bilinom polju...nemojte zvizdat belgijskoj himni cuvajte glas za nasu himnu...i molim vas nemojte one crnce rasisticki vrijedjat...fifa je poslala 2 njihova covjeka i bilo koji incident na tribini ili terenu moze nas izbacit iz takmicenja...ne stetide glas i bodrite nase na fer i sportski nacin
- bijelo_dugme
#96 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
To netreba nikad raditi i nevjerujem da to BHF radi.Šaner wrote:molim vas koji budu na bilinom polju...nemojte zvizdat belgijskoj himni cuvajte glas za nasu himnu...i molim vas nemojte one crnce rasisticki vrijedjat...fifa je poslala 2 njihova covjeka i bilo koji incident na tribini ili terenu moze nas izbacit iz takmicenja...ne stetide glas i bodrite nase na fer i sportski nacin
-
Blueboy-
#97 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Ti nemas problem sa savezom nego sa FIFA i UEFA! Ne treba momcima nista kvariti, nismo mi ni brazili ni meksiko, zato se treba pridrzavati pravila koliko je to moguce.DobroJutroKolumbo wrote:Blueboy- wrote:Znate adresu saveza, dole pa zgradu zapalite, nema te pravo momcima uzimati priliku. To pravo nemas ti, ja a ni BHF, zalosno je sto se ne dobije do 5 godina zatvora za bacanje balji na teren. I sta ti je kriv neki radnik koji rizikuje ruku oko dok sklanja te baklje sa terena?DobroJutroKolumbo wrote:Stvarno zelim vidjeti nasu selekciju na Svjetskom prvenstvu, ali vise volim vidjeti da ova govna iz Saveza odu i ne samo oni nego i kompletna sudacka organizacija! BHF-u svaka cast dosljedni su do kraja , i nek zapale i na ovoj bar 20 baklji , taman mi ispali iz kvalifikacija, za prave vrijednosti i ideale vrijedi se boriti! Nebi bilo prvi put da se narod okrene protiv ispravnih , da bi nahranilo svoje sitne i sirove strasti! Postenje i obraz ispred svega , BHF svaka vam cast , budite dosljedni , taman i da se svi okrenu protiv vas!
Mafijasi odlazite iz Saveza , takodje i sudije mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrs !
Jel' tako, a bil dao 5 godina Robijasima , Manijacima , Hordama , Fukarama , Ultrasima , Lešinarima itd. po 5 godina zatvora kad se skoro svaku utakmicu zapale baklje , jok to negleda ni FIFA, ni UEFA pa ove iz Saveza zaboli kita ! Jelde tu se slobodno moze paliti !?
I na kraju i da nije ovakvo stanje sa Savezom ,jos da kazem misljenje svih navijaca klubova iz npr. Italije , SLOBODA NAVIJACIMA , jebes i FIFU i UEFU... Ima pozoriste , pa ko voli da sjedi i aplaudira, nek' izvoli!
Sto jebena FIFA ne zabrani Brazilu , Argentini , Kolumbiji , Meksiku itd. da igraju , pa njihovi navijaci zapale sve zivo pirotehnikom i stadion i oko stadiona! Nece , zato sto je to sastavni dio Juzno Americkog i Africkog fudbalskog folklora !
Sto ne suspenduju Obalu Slonovace zbog propusta u organizaciji , jebote izginuse toliki ljudi??? Sto?????? Sto ne suspenduju Argentinske i Brazilske klubove , njihovi navijaci su gori od Engleskih i svih ostalih...Radi fudbala redovno se gine u tim zemljama i to od upotrebe vatrenog oruzja vecinom , pa cak i bombi! Znas li zasto se to nece desiti , jer su to dvije nogometne super sile , jer je fudbal i sve oko te igre za njih zivot! Pa bolan objavili bi rat FIFI , protjerali bi ih iz svojih zemalja! I sad prosipaju silu na jednoj maloj BiH , jer vidis pojavila se mogucnost da se ta mala BiH plasira na SVJ. P. , ma mater jebem i FIFI i UEFI i ovim nasim iz SAVEZA i svim dupeuvlakacima!
-
Stari
#98 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
Zasto ne spomenes kako je to bilo sa Engleskim fudbalskim savezom tamo negdje sredinom 80-tih...? Sve to sto se desava sa neredima na utakmicama sada nije naravno nista novo...niko o ovome nece pisati nikakve psiho-socioloske studije niti za to ima ikakve potrebe ...sve to vec jednom bilo i BHF-ovci u tom pogledu nisu nista unikatno i do sad nevidjeno....studije su uradjene tad i efikasna medicina protiv toga pronadjena naravno ... ni FiFa ni Uefa nece pred BHF-om ustuknuti ni za treptaj oka , jer smireni su puno veci mangupi od fanaticosa ranije, bice smireni i BHF , na ovaj ili onaj nacin i prije ili kasnije....pitanje je samo koliko stete ce napraviti dok se to ne dogodi.DobroJutroKolumbo wrote:Blueboy- wrote:Znate adresu saveza, dole pa zgradu zapalite, nema te pravo momcima uzimati priliku. To pravo nemas ti, ja a ni BHF, zalosno je sto se ne dobije do 5 godina zatvora za bacanje balji na teren. I sta ti je kriv neki radnik koji rizikuje ruku oko dok sklanja te baklje sa terena?DobroJutroKolumbo wrote:Stvarno zelim vidjeti nasu selekciju na Svjetskom prvenstvu, ali vise volim vidjeti da ova govna iz Saveza odu i ne samo oni nego i kompletna sudacka organizacija! BHF-u svaka cast dosljedni su do kraja , i nek zapale i na ovoj bar 20 baklji , taman mi ispali iz kvalifikacija, za prave vrijednosti i ideale vrijedi se boriti! Nebi bilo prvi put da se narod okrene protiv ispravnih , da bi nahranilo svoje sitne i sirove strasti! Postenje i obraz ispred svega , BHF svaka vam cast , budite dosljedni , taman i da se svi okrenu protiv vas!
- Mali_Vuk
#99 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
nekako ima osjećaj da se problemi rade čisto onako iz navijačkog fola. nema to previše veze sa politikom. bitno je dokazati evropi, a posebno komšijama srbima i hrvatima da naši huligani imaju veća muda od njihovih. pa čak i da dođe do smjena u savezu, bojim se da se piromani sa tribina ne bi primirili. našli bi oni već neki razlog da štogod zapale. jebo normalno navijanje, nije zanimljivo. makar i barbarez bio na čelu saveza.
-
Blueboy-
#100 Re: Bosni i Hercegovini prijete isključenjem iz kvalifikacija!
U to se izgleda sve ovo i pretvara. nadat je se da ce se veceras malo sabrati a ne nako sranje praviti.Mali_Vuk wrote:nekako ima osjećaj da se problemi rade čisto onako iz navijačkog fola. nema to previše veze sa politikom. bitno je dokazati evropi, a posebno komšijama srbima i hrvatima da naši huligani imaju veća muda od njihovih. pa čak i da dođe do smjena u savezu, bojim se da se piromani sa tribina ne bi primirili. našli bi oni već neki razlog da štogod zapale. jebo normalno navijanje, nije zanimljivo. makar i barbarez bio na čelu saveza.