Bosnaski za strance?

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Downunda

#1 Bosnaski za strance?

Post by Downunda »

Da li je neko imao iskustva sa nekim školama koje nude kurseve bosanskog jezika za strance? Vjerovatno znate nekog strangera koji je pohađao ovaaj kurs/eve.
Naravno, mislim na neke ozbiljne i kvalitetne kuseve. Koje bi to škole mogle biti (da li Soroš ili Interlingua ili Poliglot ili neko bolji)
Mrsko mi je bilo pregledati sve naslove na ovoj stranici pa ne znam da li je neko već ranije postavio slično pitanje.
Javite ako neko zna

Ta ra
Downunda

Post by Downunda »

Pardon,
tek sam sad primjetio da sam napisao Bosnaski umjesto Bosanski!
haha
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

InfraRedRidinghood wrote:Kad primijetiš i opciju EDIT, onda se javi :D :D :D :D
u topicu, a ne u postu, bolan nebio
sry, bona
Sarafcina

#4 Re: Bosnaski za strance?

Post by Sarafcina »

Downunda wrote:Da li je neko imao iskustva sa nekim ¹kolama koje nude kurseve bosanskog jezika za strance? Vjerovatno znate nekog strangera koji je pohaðao ovaaj kurs/eve.
Naravno, mislim na neke ozbiljne i kvalitetne kuseve. Koje bi to ¹kole mogle biti (da li Soro¹ ili Interlingua ili Poliglot ili neko bolji)
Mrsko mi je bilo pregledati sve naslove na ovoj stranici pa ne znam da li je neko veæ ranije postavio slièno pitanje.
Javite ako neko zna

Ta ra

imao sam ja nekog iskustva....
svi stranci s kojima sam ja imao posla u tom smislu... su popljuvali te skole.eventualno da ode na onaj osnovni kurs (da pocne uciti)...tu ne znam koja je skola gora :)...
ako je u pitanju englez/amerikanac i sl (i zna nesto naseg)... uvijek ima raje koja daje cas bosanskog za cas engleskog- javi mi se na PM (ako nemas nikog). to je daleko najbolja varijanta i najbrze se uci.i ne kosta puno :).
Post Reply