Bosna.tv
Moderator: anex
-
GorazDANAC
#1 Bosna.tv
zna li ko jeli ovi sa BosnaTV blokiraju prjenose nogometa i basketa iz Bosne ? htio bi se pretplatiti al se zbog toga dvoumim 
- luckylaka
#2 Re: Bosna.tv
Ne pokusavaj ni pod razno,Bosna Tv firma koja ce uskoro da se raspadne jer ih drzi jos Hayat.Krali su utakmicu BiH-Grcka sa espn-a pa ce imati problema sa njima.Onako ako uzivas u sportu i ako si vani moja preporuka ti je Nettv plus(skoro svi sportski kanali su tu Sport club,Arena sport i Euro sport.Tek onako pogledaj i ovo ako ti nije http://www.youtube.com/watch?v=DwE7tbmxSc8GorazDANAC wrote:zna li ko jeli ovi sa BosnaTV blokiraju prjenose nogometa i basketa iz Bosne ? htio bi se pretplatiti al se zbog toga dvoumim
-
GorazDANAC
#3 Re: Bosna.tv
hvala ti jarane koliko vidim svi oni deru raju
dobro se albanac dosjetio
- luckylaka
#4 Re: Bosna.tv
Dobro se dosjetioGorazDANAC wrote:hvala ti jarane koliko vidim svi oni deru rajudobro se albanac dosjetio
-
Nero Histrion
#5 Re: Bosna.tv
Nije mi ih zao, neka ih odvale po dzepu kako trebaluckylaka wrote:Dobro se dosjetioGorazDANAC wrote:hvala ti jarane koliko vidim svi oni deru rajudobro se albanac dosjetio
sada ce ceka drakonska kazna od espn-a zbog kradje signala BiH-Grcka i mislim da mu je tu negdje i kraj
- ladacoko
#6 Re: Bosna.tv
trude se ljudi maximalno i barem su nasi , a ne ekavicu da morate slusati