Bosna - San Marino 0:3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Drug_Tito
#1 Bosna - San Marino 0:3
Sanjao sam sinoc da je takav rezlutat ispao. Obicno kada imam ovako cudne snove ispadnu da su istiniti. Ne mora biti 3:0, mozda ce biti 2:1 ili 1:0 za San Marino. Uglavnom ako BiH izgubi, zelim da se zna da sam ja to vec sanjao, inace mi niko nece vjerovati kasnije. Nadam se da je san bio samo san. 
- manijak1
...+.Nesferatu wrote:Ja sam sanjao da je Hercegovina pobijedila Marino a Bosna izgubila od San.
Sad kak' ce biti je druga prica...
Tito ko je dao golove za 0 :3 .......što nisi sanjao 0 :2 ili 0 :4
Hoćezelim da se zna da sam ja to vec sanjao, inace mi niko nece vjerovati kasnije.
-
Chameleon05
manijak1 wrote:...+.Nesferatu wrote:Ja sam sanjao da je Hercegovina pobijedila Marino a Bosna izgubila od San.
Sad kak' ce biti je druga prica...Realnost je da će Srbija izgubiti Crnu Goru a bez BiH je davno ostala ...........sad kako ti se ovo sviđa drugi je par čizama.
Tito ko je dao golove za 0 :3 .......što nisi sanjao 0 :2 ili 0 :4![]()
![]()
Hoćezelim da se zna da sam ja to vec sanjao, inace mi niko nece vjerovati kasnije.![]()
vjerovaće ti golman SM
![]()
Realnost je da će Srbija izgubiti Crnu Goru
Nikada ju nije ni posjedovala. Obrnuto je bilo.
Po svemu sudeći taj famozni referendum će se održati u maju sljedeće godine a možda ni tada.
Crna Gora još nije nezavisna a ne zna se kada će.
-
Drug_Tito
Kada sam se probudio otisao sam piskiti ko svako drugo jutro.
Ove noci sam sanjao da je Juventus vodio 3:0, Milan se vratio nazad na 3:2, ali tekma bila prekinuta zbog nekih problema na stadionu. Cak sam citao post od Edu na sarajevo-x gdje veli nesto u fazonu da ce se Milan osvetiti za nepravdu.
Mislim da su sva tri boda bila data Juventusu.
Ove noci sam sanjao da je Juventus vodio 3:0, Milan se vratio nazad na 3:2, ali tekma bila prekinuta zbog nekih problema na stadionu. Cak sam citao post od Edu na sarajevo-x gdje veli nesto u fazonu da ce se Milan osvetiti za nepravdu.
- Murat Sabanovic
pa ni protiv san marina ne mozemo gol dati....
sta je ovo u p.m.
sta je ovo u p.m.