Bosna-Igokea,utorak:19h!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kenan-sa
#1 Bosna-Igokea,utorak:19h!
Veceras se igra utakmica godine za Bosnu! Ako pobjedimo bicemo prvi i direktno se plasirati u NLB ligu,ako izgubimo Igokea ide u NLB ligu a mi cemo biti drugi! Utakmica se igra u velikoj dvorani Mirza Delibasic,u 19 h,nema direktnog prijenosa pa se ocekuje puna dvorana!
Utakmici ce prisustvovati i Milorad Dodik,vlasnik Igokee! auu,,bice gusto!...
Utakmici ce prisustvovati i Milorad Dodik,vlasnik Igokee! auu,,bice gusto!...
- sesalmir
#2 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Budi bosna
jedva cekam tekmu, mile, mile k..e debelo
Očekujem pobjedu sa dvocifrenom razlikom 
- Mahalac
#3 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Hajmo nocas svi koji mogu, veoma vazno za nas, da zagrmimo Krmetu da mu se damu tresu.

-
El_comadante
#5 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
ja se nadam da če Bosna pobjediti i uzeti 1 mjesto pred play off.
- karanana
#6 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
jeli sigurno ovo da 1. na tabeli ide direktno u NLB ligu? ja sam mislio da prvo mjesto na tabeli samo daje prednost domaceg terena u playoffu, i da se u playoffu odlucuje o tome ko ide u NLB.
mozda i nisam u pravu, u svakom slucaju bi bilo dobro otici veceras na tekmu. jeli onaj celavi bocka i dalje igra za igokeu?
mozda i nisam u pravu, u svakom slucaju bi bilo dobro otici veceras na tekmu. jeli onaj celavi bocka i dalje igra za igokeu?
-
Risto Kuglarić
#7 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
jest, sigurno je i da, igrakaranana wrote:jeli sigurno ovo da 1. na tabeli ide direktno u NLB ligu? ja sam mislio da prvo mjesto na tabeli samo daje prednost domaceg terena u playoffu, i da se u playoffu odlucuje o tome ko ide u NLB.
-
hali gali halid
#8 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Koliko se sjecam, on je i isprovocirao publiku prosli putkaranana wrote:jeli sigurno ovo da 1. na tabeli ide direktno u NLB ligu? ja sam mislio da prvo mjesto na tabeli samo daje prednost domaceg terena u playoffu, i da se u playoffu odlucuje o tome ko ide u NLB.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#9 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
zbog eurosonga.Altsa wrote:zasto nema prenosa![]()
![]()
![]()
-
Kenan-sa
#10 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Ko pobjedi veceras ide direktno u NLB ligu i plus ima prednost domaceg parketa u finalu! Ovo je najvaznija utakmica za Bosnu u ovoj godini! U dvoranu dolazi Bocka,pley Igokee koji je prosle godine u sred Skenderije pokazivao tri prsta i psovao publici..dolazi i Dodik kao i 20-ak navijaca koji ce doci kao pratnja Dodiku i bice smjesteni ispod kosa!
Nadam se punoj dvorani i pobjedi,ali bice jako tesko,jer dodikovci imaju skuplju ekipu i nekoliko extra igraca!
Nadam se punoj dvorani i pobjedi,ali bice jako tesko,jer dodikovci imaju skuplju ekipu i nekoliko extra igraca!
- karanana
#11 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
jeste. zato i pitam. baco je tri prsta kad god je stigao i kad dadne tricu i kad ne dadne.hali gali halid wrote:Koliko se sjecam, on je i isprovocirao publiku prosli putkaranana wrote:jeli sigurno ovo da 1. na tabeli ide direktno u NLB ligu? ja sam mislio da prvo mjesto na tabeli samo daje prednost domaceg terena u playoffu, i da se u playoffu odlucuje o tome ko ide u NLB.
- suncica24
#12 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Karta: 15KM, sok: 3KM, vidjeti Dodika kako kleci... NEPROCJENJIVO!
Za sve ostalo, tu je Mastercard
Za sve ostalo, tu je Mastercard
-
Bandierra Rossa
#13 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Ah više,Dodik pa Dodik...
To je jedan obični prigradski fićfirić kojeg ni SDA ne može spasiti od murije.
Večeras Bosna pobjeđuje.
To je jedan obični prigradski fićfirić kojeg ni SDA ne može spasiti od murije.
Večeras Bosna pobjeđuje.
-
gold'n'brown
#14 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Svi u Skenderiju, vazno je.
Bosna je ove sezone obezbijedila dva predstavnika u NLB ligi. Jedan je prvi u ligi 8, a drugi prvak drzave ili ukoliko to bude ista ekipa koja je prva u ligi 8, finalista.
Bosna je ove sezone obezbijedila dva predstavnika u NLB ligi. Jedan je prvi u ligi 8, a drugi prvak drzave ili ukoliko to bude ista ekipa koja je prva u ligi 8, finalista.
- Altsa
#15 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
nadam se da ce veceras cunjoglavac biti pametniji.karanana wrote:jeste. zato i pitam. baco je tri prsta kad god je stigao i kad dadne tricu i kad ne dadne.hali gali halid wrote:Koliko se sjecam, on je i isprovocirao publiku prosli putkaranana wrote:jeli sigurno ovo da 1. na tabeli ide direktno u NLB ligu? ja sam mislio da prvo mjesto na tabeli samo daje prednost domaceg terena u playoffu, i da se u playoffu odlucuje o tome ko ide u NLB.
-
lolo_lolo
#16 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
nema veze eurosong,hajat prenosi bosnu,a tad su vijesti u 7,a i bolje sto nema prenosa,svi u skenderijumIRCerka wrote:zbog eurosonga.Altsa wrote:zasto nema prenosa![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#17 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Eurosong je svakako sat nakon utakmice, tako da fakat i nema veze s tim, nego bijah sarkasticnalolo_lolo wrote:nema veze eurosong,hajat prenosi bosnu,a tad su vijesti u 7,a i bolje sto nema prenosa,svi u skenderijumIRCerka wrote:zbog eurosonga.Altsa wrote:zasto nema prenosa![]()
![]()
![]()
- Compact
#18 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Biće napeto k'o babina sisa!Kenan-sa wrote:Ko pobjedi veceras ide direktno u NLB ligu i plus ima prednost domaceg parketa u finalu! Ovo je najvaznija utakmica za Bosnu u ovoj godini! U dvoranu dolazi Bocka,pley Igokee koji je prosle godine u sred Skenderije pokazivao tri prsta i psovao publici..dolazi i Dodik kao i 20-ak navijaca koji ce doci kao pratnja Dodiku i bice smjesteni ispod kosa!
Igokea gubi od Slobode na svom parketu, Leotara i Zrinjskog jedva dobije sa košem razlike.
aBd sigorno dobijamo, i ne sumnjam niti jeden sekunde u Bosnu i trenera Vukoičića.
- JThomas
#19 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
kako kontaju obezbjediti dodu i njegove? sumnjam da se specijalci raduju ovome...
- Compact
#20 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
košarku gleda fina gradska raja, tako da sumnjam u bilo kakve incidente (osim ako bude namjernih provokacija od strane promitivaca iz tabora Igokee)!
Horde su kulturno protjerane, dok mali plavi nemaju sportski motiv!
Horde su kulturno protjerane, dok mali plavi nemaju sportski motiv!
-
Kenan-sa
#21 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Karte za utakmicu su 5KM,zaista nisu skupe! Vjerujem da ce dvorana biti puna u najvaznijoj utakmici sezone za Bosnu!
Nadam se da sudije nece podleci pritisku... Nadam se pobjedi jer imamo kvalitetniju i uigraniju ekipu,dok ovi imaju nekoliko jakih amerikanaca!..
Nadam se da sudije nece podleci pritisku... Nadam se pobjedi jer imamo kvalitetniju i uigraniju ekipu,dok ovi imaju nekoliko jakih amerikanaca!..
- karanana
#22 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
bio je dodo i prije u skenderiji. sjedi gore na balkonu iza kosa sa nekoliko gorila.JThomas wrote:kako kontaju obezbjediti dodu i njegove? sumnjam da se specijalci raduju ovome...
-
lolo_lolo
#23 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
a mi smo mu pjevali,pjesmu ocekujem i veceraskaranana wrote:bio je dodo i prije u skenderiji. sjedi gore na balkonu iza kosa sa nekoliko gorila.JThomas wrote:kako kontaju obezbjediti dodu i njegove? sumnjam da se specijalci raduju ovome...
- karanana
#24 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
pa onda jaaaaavi seeeee, jaaaaviii seeeee. bas mi zao sto ne mogu veceras, zabavno je zajebavati ga vise nego gledati samu tekmu.
-
Bandierra Rossa
#25 Re: Bosna-Igokea,utorak:19h!
Zamislite scenu u kojoj Dodik sjedi i gleda utakmicu,a cijela sala skandira:
Dragan Lukač,Dragan Lukač...
Dragan Lukač,Dragan Lukač...