Bosna i Hercegovina - Turska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Frankyee
#401 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Evo cujem da Dodik sutra navija za BiH >????
- Magarece_godine
#402 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Nashi protiv anamonihBSn wrote:arzuhal wrote:Nego, šta se priča, hoćel bit sutra tekma kako je rečeno?
Koja tekma, ba?
Mislim da ce Ciro fino sloziti igrace na terenu. Danas na presici je rekao da cemo imati 6 u zadnjoj liniji plus Supic. DakleM defanzivne zadatke bi trebali imati Rahimic, Vladavic i Salihovic, naravno uz Spahica, NAdarevica i Jahica. U sredinu nek stavi Misimovica, Muratovica (koji je tipicni destruktivac, a zna Bogam i predati loptu) i u vatru naprijed Muslimovica i Ibisevica. Dzeko na klupu, da se nalozi, pa kad udje u drugom poluvremenu da zabije tri
-
salle_eh1986
#403 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Laže krme debelo, on je to rekao samo da se izvuče hebo on mater svoju, ali nema veze tetkice kao on i ne prate sport već heklanjeFrankyee wrote:Evo cujem da Dodik sutra navija za BiH >????
- BSn
#404 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Tesko da ces ikada, dok Ciro vodi repku, vidjeti Ibricica i Dzeku na klupi.Magarece_godine wrote:Nashi protiv anamonihBSn wrote:arzuhal wrote:Nego, šta se priča, hoćel bit sutra tekma kako je rečeno?
Koja tekma, ba?
Mislim da ce Ciro fino sloziti igrace na terenu. Danas na presici je rekao da cemo imati 6 u zadnjoj liniji plus Supic. DakleM defanzivne zadatke bi trebali imati Rahimic, Vladavic i Salihovic, naravno uz Spahica, NAdarevica i Jahica. U sredinu nek stavi Misimovica, Muratovica (koji je tipicni destruktivac, a zna Bogam i predati loptu) i u vatru naprijed Muslimovica i Ibisevica. Dzeko na klupu, da se nalozi, pa kad udje u drugom poluvremenu da zabije tri
-
kmosst
#405 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Anketa iz turskog casopisa "Sabah" za 09.09.09
Ko ce pobjediti:

Dakle ima dosta nasih navijaca i tamo...
Ko ce pobjediti:

Dakle ima dosta nasih navijaca i tamo...
- Magarece_godine
#406 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Vidis, zaboravio sam na "sina" .. on ce igrati sto posto .. al' imam osjecaj da ce Chiroki malo ohladiti Dzeku za njegovo dobro ...BSn wrote:Tesko da ces ikada, dok Ciro vodi repku, vidjeti Ibricica i Dzeku na klupi.Magarece_godine wrote:Nashi protiv anamonihBSn wrote: Koja tekma, ba?
-
bengin02
#407 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
tekma? sta je tekma?BSn wrote:arzuhal wrote:Nego, šta se priča, hoćel bit sutra tekma kako je rečeno?
Koja tekma, ba?
- chengaba
#408 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Nema fiksan termin. Ceka se uglavnom dok igraci zavrse sa iftarom (klupa moze i na teraviju).alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
Ocekuje se pocetak oko 8 - pola 9.
Za ove sto se raspituju za Dodika! Doticni je snimljen tokom poslijepodnevne setnje ulicama Banja Luke, ali nije komentarisao za koga ce navijati u sutrosnjem mecu...

-
lolo_lolo
#409 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
tadic je rekao da navija za bihFrankyee wrote:Evo cujem da Dodik sutra navija za BiH >????
a dodik kaze da nece navijati za nas,ali da cemo ih razvaliti
kralj krmaka definitivno
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#410 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Cuo sam da izgleda i Rambo dolazi

on ako bude u Zenici ulijece u teren 100% s handzarom i bit ce 3:0 za nas na zelenom stolu

- cyprus
#411 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Smijem li iz čisto praktičnih razloga pitat, jel baš završio, ili će se nekad vratit na teren?zoom66 wrote:Dr.Belajsuz je zavrsio karijeru u banshiktashu
- 2407
#412 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Da nastavimo:burek_in_space wrote:
Hajmo malo lozhione, ostalo je "samo malo" do tekme!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pike
#413 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Ova je jaka...

- jasco
#414 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
da nastavimo...
Kadafi Army - Bhfanaticos (2009)
Marijan 1
http://www.youtube.com/watch?v=NQXuAr44z4Y
Marijan 2
http://www.youtube.com/watch?v=rnR3pmbp184
Kadafi Army - Bhfanaticos (2009)
Marijan 1
http://www.youtube.com/watch?v=NQXuAr44z4Y
Marijan 2
http://www.youtube.com/watch?v=rnR3pmbp184
- Baltazar_khan
- Globus
#416 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Selektor nam je priznao kako će tek ujutro sasvim sigurno odlučiti da li će krenuti u napad sa dva napadača, te uvrstiti Muslimovića umjesto Muratovića ili će se odlučiti za nešto umjereniju taktiku sa usamljenim Džekom u napadu, a pojačanim veznim redom koji bi imao za zadatak umrtviti brzu igru Turaka.
Ovo me u zivotu drzi .. ustat cu ujutro i cekati ..
od toga ce mi ovisiti buduca dva dana
bolje da izgubimo sa 2 napadaca nego da izgubimo sa jednim i govorimo da bi pobjedili sa dva 
Ovo me u zivotu drzi .. ustat cu ujutro i cekati ..
-
sajosarajlija
#417 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Baltazar_khan wrote:
![]()
- arzuhal
#419 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Majstore, aferimryan wrote:jedna jutarnja![]()

- winnie
#420 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
sta je s iftarom veceras na stadionu?
smije li se unijeti hrana ili se moze kupiti na licu mjesta?
ili je savez nesto organizovao?
- Charuga
- Globalni moderator
#421 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Ja sam nakon 19 dana posta danas prekinuo jer nisam siguran kako bi gladan izdrzao borbu sa masom na ulazima. Mislim da ce se hrana moci unijeti ali problem ce predstavljati pice. Nece dati sokove ni vodu u flasama a ni u tetrapaku. Napostit ce se jedan dan poslije Bajrama ..winnie wrote:sta je s iftarom veceras na stadionu?
- winnie
#422 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
ok to.
sta cemo za one koji ipak poste.
ozbiljno pitam ako ima bilo kakva informacija i da li je iko iz organizacije kontao na ovo?
sta cemo za one koji ipak poste.
ozbiljno pitam ako ima bilo kakva informacija i da li je iko iz organizacije kontao na ovo?
-
Sounder
#423 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Kada su igrali protiv Hrvata, bilo je da je petak pa su imali srece jer jebiga petak je...ali kome ce se sada dragi Allah nasmijati
Nadam se pobjedi, ali bi volio da izgubimo samo zbog onih papaka sto su trubili i slavili pobjedu Turske nad Hrvatskom, neka je i opet slave!
- Charuga
- Globalni moderator
#424 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Samo radi toga bi volio da izgubi BiH ..Sounder wrote:Kada su igrali protiv Hrvata, bilo je da je petak pa su imali srece jer jebiga petak je...ali kome ce se sada dragi Allah nasmijatiNadam se pobjedi, ali bi volio da izgubimo samo zbog onih papaka sto su trubili i slavili pobjedu Turske nad Hrvatskom, neka je i opet slave!
- Arc_Angel
#425 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Pratim sve forume, i vidim da su vise ljudi napravili veliki hype oko utakmice i da svi prilaze sa rezervom, dok sa druge strane ciro nista posebno ne izjavljuje.
ja imam neki ludi osjecaj, ali bas duboko u meni ceka velika radost da bude pustena veceras. imam osjecaj da cemo ih poderati k'o tariguz, da cemo ih pocijepati pravo , razvaliti im guzove, ima da ih napunimo ko punjene paprike i mislim da rezultat ima da bude izuzetno veliki za nas 4:0 ili 5:0 za bosnu i hercegovinu.
nesto mi se sve cini da je citav ovaj dio kvalifikacija pa i ona "slaba" utakmica sa armenijom bila dobro izrezirana predstava od strane cire i da ce veceras nasi zmajevi da bljesnu kao munja , i ima nebo da se zatrese kada zagrmi sa bilinog polja , veceras ce nasi zmajevi da eksplodiraju turci ce u suzama da napuste bilino polje, ali ne zbog poraza nego zbog ponizavajuceg boroja golova u njihovoj mrezi.
http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJp0k
ja imam neki ludi osjecaj, ali bas duboko u meni ceka velika radost da bude pustena veceras. imam osjecaj da cemo ih poderati k'o tariguz, da cemo ih pocijepati pravo , razvaliti im guzove, ima da ih napunimo ko punjene paprike i mislim da rezultat ima da bude izuzetno veliki za nas 4:0 ili 5:0 za bosnu i hercegovinu.
nesto mi se sve cini da je citav ovaj dio kvalifikacija pa i ona "slaba" utakmica sa armenijom bila dobro izrezirana predstava od strane cire i da ce veceras nasi zmajevi da bljesnu kao munja , i ima nebo da se zatrese kada zagrmi sa bilinog polja , veceras ce nasi zmajevi da eksplodiraju turci ce u suzama da napuste bilino polje, ali ne zbog poraza nego zbog ponizavajuceg boroja golova u njihovoj mrezi.
http://www.youtube.com/watch?v=TAslJnMJp0k