Bosna i Hercegovina & Srbija Crna Gora
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Soldier00
#1 Bosna i Hercegovina & Srbija Crna Gora
nema 0:0 49 minta pobicemo srbe ako pobijede
-
zensko
2STONED wrote:mart?zensko wrote:dalje se ceka mart kad ce se nasi igraci oporaviti pa pravac BG da navijamoDanguba wrote:
stobom se naravno moram sloziti![]()
![]()
a sta dalje ...
eto sta
ja maloprije cito da sa srbima igramo uzvratnu 13.10.05
cak mi se cini da je sabahudih to spomenuo
-
cipelici
Drago mi je da je utakmica prošla bez vecih incidenata.
Cestitke organizatorima !
Utakmica sama po sebi je "0". Svaka akcija je opstruirana faulima.
Osjetio se negativan naboj.Igraci su bili pod presijom. Organizacija igre losa,kao da su igrali mladji djedovi i bakice.
Bolic , Djordjevic i Milosevic najbolji.
Cestitke organizatorima !
Utakmica sama po sebi je "0". Svaka akcija je opstruirana faulima.
Osjetio se negativan naboj.Igraci su bili pod presijom. Organizacija igre losa,kao da su igrali mladji djedovi i bakice.
Bolic , Djordjevic i Milosevic najbolji.
- manijak1
Reprezentacija BiH je oštećena u drugom poluvremenu , Đorđević nije dobio drugi žuti karton, nakon prekršaja nad Baljićem ( kako samo to oni rade
kad im okreneš leđa jer drugačije ne smiju
) , zatim nije dosuđen prekršaj nad Bolićem u šesnaestercu koji su napravila dvojica igrača protivničkog tima.
Cipelici
tvoja opservacija utakmice je smiješna.
Još jednom je potvrđeno da su domaći veći četnici od onih preko Drine
no po običaju , malo su se prevarili u procjenama i pokazali da su rulja koja razumije jedino jezik sile.
sve da im treba za života ili kako će i biti, mi ćemo biti prvi u grupi
a Litvanija druga .
Zapamtite samo da će Litvanija dobiti Španiju u utorak.
Jedini čovjek koji je dostojan respekta iz ekspedicije SCG je predsjednik FSSCG Dragan Stojković Piksi.
Cipelici
Još jednom je potvrđeno da su domaći veći četnici od onih preko Drine
Ne bih im dao ni boda tamohaj pa smo i mi dosli tobe pa cemo da guramo jedni druge, naravno tamo ce dobiti onaj kome bude trebalo!
Zapamtite samo da će Litvanija dobiti Španiju u utorak.
Jedini čovjek koji je dostojan respekta iz ekspedicije SCG je predsjednik FSSCG Dragan Stojković Piksi.
Last edited by manijak1 on 10/10/2004 12:48, edited 1 time in total.
-
nineac
Da se igra teniski meč navijanje bi bilo za 10!
Imao sam osjećaj kao da je Wimbledon a ne fudbalska utakmica!
Bosna, Bosna se čulo na početku utakmice, početkom II poluvremena i oko 80-te minute! Vjerovatno su navijači čuvali glas!
Takođe sarajevski novinari su više nego patetični! Ako je pušteno 31.000 karata na utakmicu, a 3.100 išlo za gostujuće navijače, a njih došlo 500, tako da je ostatak tribine bio prazan, i tri-četiri donja reda na ostalim tribina su bili prazni, kao i nekih 500-1000 mjesta prema semaforu, kako je moguće da onda bude 30.000 ljudi na stadionu? De neka mi to neko objasni?
Takođe, utakmicu BiH-Španija je gledlo 15.500 gledalaca jer je toliko karata pušteno u prodaju i cjelo vrijeme sarajevski novinari govore o 12.500 gledalaca!
Kada sam čuo komentare Bahe kako jedno osam hiljada puta u toku tekme govori olimpijski stadion koševo koji je pun do posljednjeg mjesta, počeo sam ponovo razmišljati koje odgovoran što se nije igralo u Zenici!
Imao sam osjećaj kao da je Wimbledon a ne fudbalska utakmica!
Bosna, Bosna se čulo na početku utakmice, početkom II poluvremena i oko 80-te minute! Vjerovatno su navijači čuvali glas!
Takođe sarajevski novinari su više nego patetični! Ako je pušteno 31.000 karata na utakmicu, a 3.100 išlo za gostujuće navijače, a njih došlo 500, tako da je ostatak tribine bio prazan, i tri-četiri donja reda na ostalim tribina su bili prazni, kao i nekih 500-1000 mjesta prema semaforu, kako je moguće da onda bude 30.000 ljudi na stadionu? De neka mi to neko objasni?
Takođe, utakmicu BiH-Španija je gledlo 15.500 gledalaca jer je toliko karata pušteno u prodaju i cjelo vrijeme sarajevski novinari govore o 12.500 gledalaca!
Kada sam čuo komentare Bahe kako jedno osam hiljada puta u toku tekme govori olimpijski stadion koševo koji je pun do posljednjeg mjesta, počeo sam ponovo razmišljati koje odgovoran što se nije igralo u Zenici!