Bosna i Hercegovina- Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jutarnji

#476 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by jutarnji »

Hoce to kad u tekmu udjes sa 8 igraca koji se boje zutog a na drugoj strani ti Iniesta i Dasilva pa ih jednostavno pustis da
se igraju. Dobro startali, fulili nekoliko mrtvih zicera i primili dva fuserska gola, pa ni Brazil se ne bi vratio.
Uglavnom, `ebat ga, ovo zaboraviti k`o da se nikad nije ni igralo i probati zatvoriti onaj propuh na desnoj strani do baraza.
zalizani

#477 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zalizani »

atko wrote:Moderatoreeee ... de zakljucaj ovo i rasceraj sve na pisanje i spavanje :x

Sta vam je ... ako nista dobili smo samar pred baraz ... bolje nego u barazu
Forum je da se razmjene mišljenja, tako da ne vidim svrhu ako se stavi ključ u bravu.
vruce pivo

#478 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by vruce pivo »

Joey Tribbiani wrote:boli me cundara, zabili smo im 2 gola u 90 sekundi...to niko ne moze. dajte nam Brazli da se igramoooooooooooooo...igramoooooooooooooooo :D :D :D

Ovo ce im i Ciro reci da povrati samopouzdanje igracima :D

Sine..jebali ste im majku za 90 sekundi :D
lolo_lolo

#479 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by lolo_lolo »

lolo_lolo wrote:mi cemo dati dva gola,ali je pitanje kolko cemo ih jos primiti
emirchata

#480 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by emirchata »

Nemojte odmah napadati "Juhića" :) ..Jeste večeras malo zabrljao ( možda malo više ) ,ali hajde nije važna tekma bila..Spasio nas je od Turske,i to svi znamo..Hajde ne budimo licemjeri..IDEMO DO POBJEDE U BARAŽU!!Dajte Ronaldicu da se Spahić igra! ^^
bhxxl

#481 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by bhxxl »

mi fakat imamo problem ali u nasim mozgovima jer smo nacija koja se ne zna veseliti i radovati ... fuj ....
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#482 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Admir_1984 »

lolo_lolo wrote:jao sastava,pa uzecemo ih minimalno dva razlike
:-) :-) :thumbup: :thumbup:
Šibicar

#483 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Šibicar »

Što li se večeras nije orilo Nemanja Supić... :roll: :lol: E sad odgovorno tvrdim da je Supić nesigurniji i lošiji od Guše.Ko ne vidi da je on jedan ispodprosječan golman možda i to MOŽDA za premijer ligu BiH,on je slijep ili ne želi da vidi istinu...Što se tiče naše igre nije to bilo toliko loše posebno se osjeti naša kreativnost kad su i Pjanić i Misimović tu,ali protiv jake i pomalo sretne Španije se teško može...
Bosnolog

#484 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Bosnolog »

atko wrote:Moderatoreeee ... de zakljucaj ovo i rasceraj sve na pisanje i spavanje :x

:thumbup: nadam se da ce ispuhati malo loptu nakon ovog poraza kako rece legenda Ivica Osim i ozbiljnije amalizirati sve propuste i slabosti koje imamo.............
ProbuseniDolar

#485 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by ProbuseniDolar »

Spanci su sila, za mene najjaca (uz Engleze) nacija na svijetu ... Mada to nije alibi za ovako visok poraz ... Odigrali smo katastrofalno, zadnji red katastrofa komplet ... Muratovic prespor, presporo reaguje, vrijeme mu je brate da se polako oprasta od repke ... Pjanic se ponasa kao da je najbolji igrac na svijetu, prepotentan, previse se glupira, a nsta konkretno nije uradio ... Sad mi je jasno zasto je do sada na klupi sjedio. Poslije ove tekme ce se, nadam se, vratiti na klupu. Rahimic prosjecan, nista konkretno. Salihovic najlosiji u vezi. Direktni krivac za jedan gol, uz par izgubljenih lopti u defanzivi, sto je nedopustivo. Miske standardno dobar. Vedo se polako vraca. Jedina svijetla tacka je po meni Edin Dzeko. Momak je izrastao u svjetsku klasu igraca. Svaki dodir sa loptom, duel, pas, sut ... sve je to na svjetskom nivou. Od srca mu zelim da vec u Januaru predje bar u ManU :) ...

Navijaci su po ko zna koji put pokazali licemjerstvo. Vec sam u jednom od ranijih postova rekao kako necemo uspjeti u barazu i onda ce poceti stara prica sa kritikovanjem saveza. To se vec desilo nakon 0-4, kada je stadion skandirao, SAVEZ NAPOLJE!!! ... Nakon 2-5, opet se culo BOSNA BOSNA i CIRO CIRO. Navijacima jedna velika 0.

U barazu zelim sve najbolje nasim momcima, mada realno gledajuci, po meni nemamo nikakve sanse da upadnemo na prvonstvo. A onda ce krenuti opet stara dobro poznata prica o Ilji i Munibu.
Alfa_Ze

#486 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Alfa_Ze »

Pravovremena samarcina Ciri !!
Utakmica koja je pokazala sve nase slabosti.Svakako da je dobro sto nam se to upravo desilo veceras, da bi se na vrijeme mogle otkloniti veceras vidljivi nedostatci pred odlucujuce utakmice baraza.Nastavi li Ciro i dalje sa dodvoravanjem igracima :x mozemo zaboraviti i samu pomisao na SP.
Spanci fascinantni!! Izvanredno postavljeni na terenu, kod kojih se tacno zna, ko kosi a ko vodu nosu.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 14/05/2015 08:35, edited 2 times in total.
Edin H.

#488 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Edin H. »

Koji moroni covjece

Evo i drugi komentator kaze, stigao je Dzeko Gekasa.

BHRT, kako stojimo sa modernim komunikacijama :-)
rota_laz

#489 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by rota_laz »

Eno i Srbi zijaniše...2:1

Nek im se sa srećom. Ja sam na Portugal u baražu, osim onoga šmikera nemaju neki tim, Deko je nekako na zalasku, a neznam ni da li igra za reprezentaciju, Karvaljo šupalj kao i uvijek...

Kontam da ih možemo dobiti, osim toga valja njima po snjegu doći u Zenicu i tu nam je prednost...

Kontam samo da nam ne dođe Španija opet u grupu u JAR-u, to će bit belaj :bih: :mrgreen:
best

#490 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by best »

jao koliko vas samo sere ovdje,daj zagadiste bosnu s tim govnima. :D :D :D :D :D
vruce pivo

#491 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by vruce pivo »

emirchata wrote:Nemojte odmah napadati "Juhića" :) ..Jeste večeras malo zabrljao ( možda malo više ) ,ali hajde nije važna tekma bila..Spasio nas je od Turske,i to svi znamo..Hajde ne budimo licemjeri..IDEMO DO POBJEDE U BARAŽU!!Dajte Ronaldicu da se Spahić igra! ^^
Haj reci iskreno sta ti Spahic dodje? :D
Last edited by vruce pivo on 14/10/2009 22:19, edited 1 time in total.
lolo_lolo

#492 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by lolo_lolo »

Admir_1984 wrote:
lolo_lolo wrote:jao sastava,pa uzecemo ih minimalno dva razlike
:-) :-) :thumbup: :thumbup:
valjda ne moram uvijek stavljati smajlije da bih pokazao ironiju
cuj minimalno dva razlike,gdje mi je pamet bila
Bosnolog

#493 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Bosnolog »

Alfa_Ze wrote:Pravovremena samarcina Ciri !!
Utakmica koja je pokazala sve nase slabosti.Svakako da je dobro sto nam se to upravo desilo veceras, da bi se na vrijeme mogle otkloniti veceras vidljivi nedostatci pred odlucujuce utakmice baraza.Nastavi li Ciro i dalje sa dodvoravanjem igracima :x mozemo zaboraviti i samu pomisao na SP.
Spanci fascinantni!! Izvanredno postavljeni na terenu, kod kojih se tacno zna, ko kosi a ko vodu nosu.
Bravo za odlicnu analizu postavljenog posta.Ciro otvori oci i spusti se na zemlju ,ovo je dobar samar svima a posebno Ciri koji je uveo igrace sa jednom rukom vezanom zbog zitih katona.......kakva strateska promaska.
alanskoda

#494 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by alanskoda »

Gdje su sad oni ,sto su poslije prve utakmice kad smo se branili protiv Spanije ,Ciri zamjerili sto se nismo sa njima nadigravali?Evo nadigravali smo se pa smo popili 5 komada. :D :D
zalizani

#495 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zalizani »

Edin H. wrote:Koji moroni covjece

Evo i drugi komentator kaze, stigao je Dzeko Gekasa.

BHRT, kako stojimo sa modernim komunikacijama :-)
Oprema nije neka, al evo veći je brightness u odnosu na prenos kada smo igrali sa Turskom, pa je to ipak pomak.
Velid Spaho, Igor Kristić to su dva savremena komentatora. Ljudi imaju neku pro modernu viziju fudbalske igre i ja im se divim.
Očekujem njih dvojicu za baraž u simultanom prenosu. :D
vee-jay

#496 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by vee-jay »

mislim ozbiljno -> 9 od 11 igraca igralo sa zutim :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Cirkane, u glavi sve OK?!? :?
:lol:
Stari

#497 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Stari »

Sto se tice Spanije ...vako...bolji su -sto jest =jest ... ali to nije bitno. Da mi vidimo sta i kako dalje jer nevrijedi suze roniti nad prolivenim mlijekom...Dakle(m) ...gledao sam utakmicu Rusija Azerbejdzan .... Rusi jesu opaki ali ne toliko da se s njima nemoze zapeti (klimava im je psiha - bitno je strpati im ga prvi ) .... Francuzi su cinimise najzesci od te moguce 4-ke s njima bi bilo zaguljeno do bubrega....Portugal jaki su medjutim ne kao i spanci - vrlo skloni podcjenjivanju.... Grci - ciganluk - nesto kao spanci prije jedno 30 godina - nikad im ne znas.

Jel ono zrijebanje bi sutra ...? ...u koja doba ako neko mozda zna?
Edin H.

#498 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Edin H. »

Bosnolog wrote:
Alfa_Ze wrote:Pravovremena samarcina Ciri !!
Bravo za odlicnu analizu postavljenog posta.Ciro otvori oci i spusti se na zemlju ,ovo je dobar samar svima a posebno Ciri koji je uveo igrace sa jednom rukom vezanom zbog zitih katona.......kakva strateska promaska.

Stvarno mi nije jasno sta je mislio kada je izasao sa timom prije baraza u kojem jedno 7 igraca ima zuti karton.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#499 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by pape »

Citam i sega mi kako je nas covjek neobjektivan. Polovini ovih koji piskaraju treba razbiti tastaturu i zabraniti da bilo sta pisu o fudbalu.
LSD

#500 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by LSD »

Kako Rahimić izađe na poluvremenu više nismo mogli uzeti lopte špancima...igre nije ni bilo u drugom poluvremenu,osim ona dva gola na samom kraju...ljudi su držali loptu kako su htjeli i prolazili našem golu kad god su to htjeli,oni su ponajbolja ekipa na svijetu trenutno i ne cudi ovaj rezultat na kraju...dobro je došao ovaj šamar da se malo spustimo na zemlju pred baraž.
Post Reply