Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hadzinicasa wrote: ako se s ovima ne mozemo nositi nije nam mjesto na SP
Na tom SP će biti Sjeverna Koreja, Slovenija/Slovačka i još najmanje 5 reperezentacija koje ništa ne bi mogle ovakvoj Španiji. Nije svjetsko prvenstvo Final Four, ljudi moji.
jefferson wrote:Neka se malo spuste na zemlju. Ustvari svi se trebamo spustiti na zemlju!
Last edited by nellington on 14/10/2009 21:23, edited 1 time in total.
Pratim ovog Muratovica citavo drugo poluvrijeme,lik je izgubljen u vremenu i prostoru,ne mogu vjerovati da sam cak pozelio vidjeti Dzemala Berberovica kako igra samo da ovaj izadje..
ne mogu da vjerujem da niko nije skontao sta ciro radi...
tekma nije vazna..on izbacio glavni tim..oni gube 4-0...ostalima u barazu se zubi znoje, jedva cekaju ovako slabu bosnu...baraz dolazi...bosna igra kako smo to vidjeli protiv turske, i belgije i bilo kada je prpa guzi bilo...baraz prolazi...sad smo u africi
Amila♥Emir wrote:uredu, nije utakmica koja znaci nesto, ali nemozemo sa ovakvim rezultatom u baraz i ocekivati pozitivne rezultate, realno samo govorim
Pa stvarno..nije spustanje..nego tranje fakat!
Niko ne lebdi..nije ni za ocekivati da smo dorasli reprezentaciji kao sto je Spanija, ali ova 4 gola su ..ja ne znam ni kako da ih nazovem!!! a u pm
vruce pivo wrote:Pratim ovog Muratovica citavo drugo poluvrijeme,lik je izgubljen u vremenu i prostoru,ne mogu vjerovati da sam cak pozelio vidjeti Dzemala Berberovica kako igra samo da ovaj izadje..
Ma ni Bajramovica nigdje nema. Jednom je dodao nesto glavom Spancima, drugi put je poslao loptu u aut.