Bosna i Hercegovina- Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#276 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Admir_1984 »

Sudija je kriv sto smo primili 2 gola i sto su spanci fulili 3-4 haman zicera

Strateg je ciro, igra prvi tim, ne igra prvi tim, samo spahic ne igra, muce me kartoni i na kraju balade stavi prvi tim gdje 6 igraca ima zuti karton i ti igraci ne smiju pogledat spance, a ne uci u duel :-) :-)

al zna Ciro
jeza u ledja

#277 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by jeza u ledja »

Ko ima te zute?

Nek izbaci Spahica, Jahica, jedino Nadarevic igra pozadi. Nesto mi govori da on nema zuti karton??! :?

Umjesto Misimovica nek ubaci Stilica, umjesto Muratovica Bajramovica. Ili Vladavica na desno. Nesto barem!!?!
pirmin

#278 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by pirmin »

Nemojte jos kukati.
Tek cemo u drugom poluvremenu pasti.
Tradicionalno. :D
Murat Sabanovic

#279 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Murat Sabanovic »

sta vam je ljudi ,ba..smirite se malo..boli nas kara..igramo....spanci su trenutno najbolji na svijetu...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#280 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Admir_1984 »

jeza u ledja wrote:Ko ima te zute?

Nek izbaci Spahica, Jahica, jedino Nadarevic igra pozadi. Nesto mi govori da on nema zuti karton??! :?

Umjesto Misimovica nek ubaci Stilica, umjesto Muratovica Bajramovica. Ili Vladavica na desno. Nesto barem!!?!
Ne moze nikako sa tribina uci

Misli Ciro na buducnost bh fudbala :thumbup:
elSaik

#281 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by elSaik »

Jel' vam to sad ne valjaju igrači? :lol:

Ko nam igra desnog beka? :-?

Javite mi samo kad počnete jebavati majke. :thumbup:
DOBOJLIJA

#282 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by DOBOJLIJA »

pirmin wrote:Nemojte jos kukati.
Tek cemo u drugom poluvremenu pasti.
Tradicionalno. :D

Sto bi pali kad su spanci imali srece a ne mi.
Joey Tribbiani

#283 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Joey Tribbiani »

jasta radi...nek ste vi pametni, realni i sveznalice kad pesimisticki pljujete i prognozirate pusu u barazu. Mi nismo brazil nego jedna mala ali sjajna BiH, uz malo srece i mnogo zalaganja prolazimo baraz. Mozemo mi to. Veceras se pokazuje istinitim da mi ne smijemo igrati sa 2,3 kreativca. Dovoljan je miske a umjesto pjanica bajramovic. Ibricic, koliko god ga neki pljuvali, odradjuje lavovski posao i vidi se koliko fali kad nas razvaljuju po to nasoj desnoj strani. :bih:
callmethebreeeze

#284 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by callmethebreeeze »

Amila♥Emir wrote:iskreno, bosna gubi ovo, ako damo jedan gol, sretan cu biti, jer onda je matiran casillas, ja ne mogu da vjerujem sta lik brani sve :-?
bolji je od nemanje.
:D
slucajan

#285 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by slucajan »

elSaik wrote:Jel' vam to sad ne valjaju igrači? :lol:

ciro ti majku lol...

sta vam je ba svima normala ba opusteno, revijalni mec
best

#286 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by best »

jebem vam boga svima!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Edin H.

#287 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Edin H. »

komeba wrote:Je li iko vidio Spahica? Normalno da nije...a nije ni Spaha toliko kriv,nego se boji zutog i uopste ne ulazi u duele.Nikako ne mogu shvatiti zasto je Ciro stavio igrace koji se cuvaju zutih.Tu bi bili korisniji jedan Pandza ili Mravac koji ce lomiti Spance,umjesto Spahica koji seta po terenu.

Pa valjda ce ih ubaciti u drugom poluvremenu :run:
ADP

#288 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by ADP »

Kad ce se zanti skim igramo u barazu????
palermo

#289 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by palermo »

ja, al sasvim iskreno, moram reći da nakon ovog prvog poluvremena postajem čak i lagani optimista za baraž- Mi ljudi, imamo klasne igrače, to je i ovo poluvrijeme pokazalo,a to što Španci vode, pa ne može se protiv španaca igrati bez faula, a znamo zašto nema faula.
Bogami smo jaki, zaista.
Sezam

#290 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Sezam »

Odlicno!

Sad cemo se svi malo spustit na zemlju, i ako smo imalo pametni, sjesti i prokontati greske, propuste i slabosti, te raditi na tome za baraz. Tu naravno mislim na Ciru i postavljanje taktike, izbor igraca...

Spanija (cak i ovako 'oslabljena') je fantastican tim, glavni su favoriti na kladionicama za SP2010, dakle, nismo mogli izabrati boljega suparnika pred baraz. Za one koji ne gledaju tekmu, ovo je poluvrijeme moglo komotno zavrsiti 4:3 za Spaniju, Ibisevic je propustio sjajnu sansu kod 0:0, a i poslije smo imali nekoliko odlicnih prilika...dakle, to je po meni pozitivno, protiv jedne Spanije nismo mali problema sa stvaranjem prilika, samo treba poraditi na realizaciji.

Odbrana. Ciro bi najpametnije uradio, kad bi stavio Begovica da brani drugo poluvrijeme; ovo je sjajna prilika za mladog Begovica da pokaze sta zna i moze, jer je Supic, nazalost, pokazao da nije kvalitet za 'velike u takmice' kakve nas ocekuju u novembru. Prvi gol Spanije je klasicna golmanska greska, kad golman istrci na ubacaj iz slobodnjaka i zatekne se na 'nicijoj zemlji' , nit je blizu lopte, nit je na liniji. da je ostao na golu, najjerovatnije bi odbranio, jer udarac nije isao u ugao.

Ima toga jos, ali o tom na kraju tekme.

:bih:

Za drugi gol nije kriv,ali svejedno, imam osjecaj,
rado_vidjen

#291 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by rado_vidjen »

Baby Jane wrote:Ljudi, oderase nas Spanci. Nismo mi dovoljno brzi za njih. Dok nasi skontaju kod kojeg je Spanca lopta, lopta vec leti prema mrezi. Bruka i sramota. Ja sam mislila da su nasi bolji :(
:shock:

odlicno receno :thumbup: :sax:

Samo jednu zelju imam (osim da zabijemo gol, sto sam metno na kladionici) :

da se onaj gore smiluje, i izdejstvuje zuti karton za onaj uzas od Muratovica. Lik je ogranicen ko pepeljara!
klixober

#292 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by klixober »

Spanci su nam ukazali na sve slabosti,a to se vidjelo vec i protiv Turske...Rahimica i Muratovica u veznom redu ce bilo koja ozbiljna reprezentacija izvozati jer su stari,spori i nemaju kondicije.Supic pokazuje da nije reprezentativni kalibar.To sam znao i prije,ali nadao sam se i nadam da ce u kljucnim utakmicama braniti bez kiksanja.
I sve razmisljam,ali nikako ne mogu da shvatim sta je Ciro mislio kada je stavio da igraju igraci koji se cuvaju od zutog kartona.

Opet se nadam da ce ovo biti kao protiv Rijeke i Irana,a da cemo u kljucnim utakmicama igrati dobro,ali ne znam...ovo mi nikako ne izgleda dobro.
rota_laz

#293 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by rota_laz »

Neka ba ljudi polahko, meni je ovo sasvim ok.

Ako je neko mislio da smo bolji od španije neka mu bude jasno. Mi nikoga iole ozbiljnog ne možemo dobiti bez krvi i znoja. Ovdje se još od naših niko nije oznojio, osim Nadarevića, jasno. (ili je njemu uvjek onako uljepljena kosa)

Po meni je bolje da zijanimo, nemora biti baš 3:0, ali 3:1, ili 2:1 je sasvim OK.

Bolje to nego da uzmemo Špance pa se svi nalože u baražu na nas i pometu nas i sudije i Francuzi, Rusili ili Portugalci....
lolo_lolo

#294 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by lolo_lolo »

Joey Tribbiani wrote:jasta radi...nek ste vi pametni, realni i sveznalice kad pesimisticki pljujete i prognozirate pusu u barazu. Mi nismo brazil nego jedna mala ali sjajna BiH, uz malo srece i mnogo zalaganja prolazimo baraz. Mozemo mi to. Veceras se pokazuje istinitim da mi ne smijemo igrati sa 2,3 kreativca. Dovoljan je miske a umjesto pjanica bajramovic. Ibricic, koliko god ga neki pljuvali, odradjuje lavovski posao i vidi se koliko fali kad nas razvaljuju po to nasoj desnoj strani. :bih:
ibricic razvaljuje po toj strani protiv estonije i armenije
al kad dodje turska,ili neka jaca ekipa,nema ga ni na mapi
vidjecemo ga u barazu,ali i dalje tvrdim da je on najslabija karika ove repke,odnosno prve postave
atko

#295 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by atko »

Negativci, pesimisti i svi ostali sto ste jutros ustali na negativnu elektrodu ... marsss :D

Dobro igramo ... utakmica nema nikakakav bodovni znacaj uzivajte u tekmi ... lopta je okrugla ... zalomi se nekad da primimo dva gola bezze za minutu

:bih: :bih: :bih:
marimahunar

#296 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by marimahunar »

da li se igra samo jedna tekma u gostima i jedna kod kuce u playoff-u (baraz-u) ?
elSaik

#297 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by elSaik »

slucajan wrote:
elSaik wrote:Jel' vam to sad ne valjaju igrači? :lol:

ciro ti majku lol...

sta vam je ba svima normala ba opusteno, revijalni mec
?

Samo da kažem, da na osnovu ovoga što vidim sam još sigurniji da možemo proći baraž. 8-)
zalizani

#298 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zalizani »

Al` niko nije šarmantan k´o naš Ćiro! :D

Igraj Bosno, ne daj se... igraj svi smo uz tebe. :bih: :bih: :bih:
Last edited by zalizani on 14/10/2009 21:01, edited 1 time in total.
KPNCTNJAH

#299 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by KPNCTNJAH »

Mi ne mozemo izgubiti u Zenici jer je tamo najbolja atmosfera i igraci noseni navijanjem nikad ne prime vise od 4 gola, dosad... ja odavno losiji teren nisam vidio i strah me kad pomislim da bi snijeg mogao pasti u narednih mjesec dana... nadam se da sad svi vide da Supic veze nema, svaka cast za ono sto je do sada uradio i simpaticno je bilo to skandiranje njegovog imena i ostale stvari, ali lik ne zna izbijati loptu, ne zna procijeniti let lopte itd... poraz dolazi u odlicnom trenutku, samo se nadam da necemo primiti vise golova u nastavku i da nece biti zutih kartona... :bih:
susc_ovjek

#300 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by susc_ovjek »

Joj sve strucnjak do strucnjaka.

Odjednom niti jedan igrac ne valja, ciro pogotovo.

Pa ljudi mogli smo igrat ko prvu utakmicu kvalifikacija, kad smo stvorili jednu i po sansu, a mozemo igrati ovako otvoreno, ne gledajuci rezultat
i pokusavat dat go, ovo je cijena otvorene igre sa spancima.
Ja iskreno uzivam u igri, napad nam je ko brazilski, imali smo bezbroj prilika.

Samo da sudija ne usere sa zutim kartonima, inace sve ok.

Uzivajte!
Post Reply