Strateg je ciro, igra prvi tim, ne igra prvi tim, samo spahic ne igra, muce me kartoni i na kraju balade stavi prvi tim gdje 6 igraca ima zuti karton i ti igraci ne smiju pogledat spance, a ne uci u duel
al zna Ciro
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne moze nikako sa tribina ucijeza u ledja wrote:Ko ima te zute?
Nek izbaci Spahica, Jahica, jedino Nadarevic igra pozadi. Nesto mi govori da on nema zuti karton??!![]()
Umjesto Misimovica nek ubaci Stilica, umjesto Muratovica Bajramovica. Ili Vladavica na desno. Nesto barem!!?!
pirmin wrote:Nemojte jos kukati.
Tek cemo u drugom poluvremenu pasti.
Tradicionalno.
bolji je od nemanje.Amila♥Emir wrote:iskreno, bosna gubi ovo, ako damo jedan gol, sretan cu biti, jer onda je matiran casillas, ja ne mogu da vjerujem sta lik brani sve
elSaik wrote:Jel' vam to sad ne valjaju igrači?![]()
Ko nam igra desnog beka?
Javite mi samo kad počnete jebavati majke.
komeba wrote:Je li iko vidio Spahica? Normalno da nije...a nije ni Spaha toliko kriv,nego se boji zutog i uopste ne ulazi u duele.Nikako ne mogu shvatiti zasto je Ciro stavio igrace koji se cuvaju zutih.Tu bi bili korisniji jedan Pandza ili Mravac koji ce lomiti Spance,umjesto Spahica koji seta po terenu.
Baby Jane wrote:Ljudi, oderase nas Spanci. Nismo mi dovoljno brzi za njih. Dok nasi skontaju kod kojeg je Spanca lopta, lopta vec leti prema mrezi. Bruka i sramota. Ja sam mislila da su nasi bolji
ibricic razvaljuje po toj strani protiv estonije i armenijeJoey Tribbiani wrote:jasta radi...nek ste vi pametni, realni i sveznalice kad pesimisticki pljujete i prognozirate pusu u barazu. Mi nismo brazil nego jedna mala ali sjajna BiH, uz malo srece i mnogo zalaganja prolazimo baraz. Mozemo mi to. Veceras se pokazuje istinitim da mi ne smijemo igrati sa 2,3 kreativca. Dovoljan je miske a umjesto pjanica bajramovic. Ibricic, koliko god ga neki pljuvali, odradjuje lavovski posao i vidi se koliko fali kad nas razvaljuju po to nasoj desnoj strani.
?slucajan wrote:elSaik wrote:Jel' vam to sad ne valjaju igrači?![]()
Ko nam igra desnog beka?
Javite mi samo kad počnete jebavati majke.
ciro ti majku lol...
sta vam je ba svima normala ba opusteno, revijalni mec