Bosna i Hercegovina nebi trebala priznati Srbiju
-
branimir_s
MA NARAVNO DA IH TREBAMO PRIZNATI ALI U SADASNJIM GRANICAMA.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
to si u pravu Zadizhe (najs tu si ju) ali samo da se Odrazim opet: i dalje sam da po proglasenju nezavisnosti BiH izvrsi agresiju na SrbijuZadig wrote:samo se vi bavite srbijom, a ova trojica na vrhu trljaju rukama i smiju se ko onaj inspektor draguljce....
pa ovo je veca palamooda od teme nego 400 strana piramide...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Preventivnu eksploziju pardon ekspanziju u svim smjerovimamIRCerka wrote:to si u pravu Zadizhe (najs tu si ju) ali samo da se Odrazim opet: i dalje sam da po proglasenju nezavisnosti BiH izvrsi agresiju na SrbijuZadig wrote:samo se vi bavite srbijom, a ova trojica na vrhu trljaju rukama i smiju se ko onaj inspektor draguljce....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
po mogucnosti najavljenu kao VOJNE VJEZBEztluhcs wrote:Preventivnu eksploziju pardon ekspanziju u svim smjerovimamIRCerka wrote:to si u pravu Zadizhe (najs tu si ju) ali samo da se Odrazim opet: i dalje sam da po proglasenju nezavisnosti BiH izvrsi agresiju na SrbijuZadig wrote:samo se vi bavite srbijom, a ova trojica na vrhu trljaju rukama i smiju se ko onaj inspektor draguljce....
dobro foruMASH rece, KAO DA NAS IKO ISTA PITA.....
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
-Srbija, da prostiš?
-Slažem se sa pitanjem.
-Slažem se sa pitanjem.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Jel se i ti sla¾e¹ da èekamo s priznavanjem dok se ne odcijepe i Kosovo i Vojvodina? Na¹ èo'ek!gavrilo wrote:ima li gdje onaj smajli sto povraca... ne znam kako drugacije da opisem temu
- Novi_Nick
@ Gavrilo, ti se poklopi po usima. Ti si Crnogorac a ne Srbingavrilo wrote:ima li gdje onaj smajli sto povraca... ne znam kako drugacije da opisem temu
Ako BiH ne prizna Srbiju Srbija je nula od drzave.
Zato neka Srbija pod hitno zahtjeva ukidanje RS i Federcije u BiH i zahtjeva pod hitno vrcanje Ustava R BiH iz 92. Ako to ne urade pod hitno BiH ce im naplatiti ratnu stetu i odstetu za agresiju na jednu suverenu drzavu i genocid i nece ih nikada priznati kao samostalnu i suverenu drzavu.
-
zavrzlama
Sta treba uraditi i kako objasniti..nekima da je srbija kao drzava jedno a srbijanski rezim i politika drugo.
Bih je priznala SCG i obrnuto,sto znaci sada kad se CG odvojila od srbije nista puno ne mijenja stvar.
Neki ovdje nikako da shvate da situacija u srbiji(demokratizacija i sl.) ima velike veze sa buducnosti BIH...dok stanje u BIH uopste nema nikakav uticaj na srbiju...
Bih je priznala SCG i obrnuto,sto znaci sada kad se CG odvojila od srbije nista puno ne mijenja stvar.
Neki ovdje nikako da shvate da situacija u srbiji(demokratizacija i sl.) ima velike veze sa buducnosti BIH...dok stanje u BIH uopste nema nikakav uticaj na srbiju...
-
mr__bosnjak
Ima i te kako! Sve podrucje Balkana je povezano il na jedan il na drugi nacin. Onda jeste rezim je jedno, ali taj rezim je izabrao narod koji ga je vecinom i podrzavao. Inace nebi bio tolko jak kolko jeste. Ne vjerujem ja njima. Bolje je da budu tamo sto manji i daljniji. I svaki fasizam bosanskih Srba je dosao preko Drine.zavrzlama wrote:Sta treba uraditi i kako objasniti..nekima da je srbija kao drzava jedno a srbijanski rezim i politika drugo.
-
zavrzlama
mr__bosnjak wrote:Ima i te kako! Sve podrucje Balkana je povezano il na jedan il na drugi nacin. Onda jeste rezim je jedno, ali taj rezim je izabrao narod koji ga je vecinom i podrzavao. Inace nebi bio tolko jak kolko jeste. Ne vjerujem ja njima. Bolje je da budu tamo sto manji i daljniji. I svaki fasizam bosanskih Srba je dosao preko Drine.zavrzlama wrote:Sta treba uraditi i kako objasniti..nekima da je srbija kao drzava jedno a srbijanski rezim i politika drugo.
E moj bosnjak pa mi u BIH vec imamo taj pasaluk "sarajervsko-tuzlanski"
Podrzavajuci Beogradski pasaluk istovremeno podrzavamo i nas pasaluk i dajemo za pravo ,onim sto bi dijelili BIH da prave svoje pasaluke....ili grijesim...
-
The Man
Tačno tako.zavrzlama wrote:mr__bosnjak wrote:Ima i te kako! Sve podrucje Balkana je povezano il na jedan il na drugi nacin. Onda jeste rezim je jedno, ali taj rezim je izabrao narod koji ga je vecinom i podrzavao. Inace nebi bio tolko jak kolko jeste. Ne vjerujem ja njima. Bolje je da budu tamo sto manji i daljniji. I svaki fasizam bosanskih Srba je dosao preko Drine.zavrzlama wrote:Sta treba uraditi i kako objasniti..nekima da je srbija kao drzava jedno a srbijanski rezim i politika drugo.
Podrzavajuci Beogradski pasaluk istovremeno podrzavamo i nas pasaluk i dajemo za pravo ,onim sto bi dijelili BIH da prave svoje pasaluke....ili grijesim...
-
mr__bosnjak
Pa zato sto su nam sve ostalo okupirali a njima nije niko okupirao nista nego su oni naselili Vojvodinu i uzeli a onda rekli da to rade Albanci na Kosovu iako su oni tu oduvijek pa onda uzeli Kosovo a onda Sandzak pa CG i Makedoniju i onda BiH, Hrvatku i Sloveniju u K-SHS a onda izgubise to sve jer Makedonija, CG, BiH, Hrvatska i Slovenija dobise nezavisnost ali zadrzaze Kosovo, Sandzak i Vojvodinu a onda opet okupirase CG i dvije trecine BiH i polovinu HR ali sve u HR izgubise silom a u BiH zadrzaze samo sto nije u njihovim granicama i manje od pocetka ali to ce insh-Allah se oslobodit a CG vec jest, jos malo Kosovo a onda Vojvodina i Sandzak i onda smo se konacno vratili na prave granice.zavrzlama wrote:mr__bosnjak wrote:Ima i te kako! Sve podrucje Balkana je povezano il na jedan il na drugi nacin. Onda jeste rezim je jedno, ali taj rezim je izabrao narod koji ga je vecinom i podrzavao. Inace nebi bio tolko jak kolko jeste. Ne vjerujem ja njima. Bolje je da budu tamo sto manji i daljniji. I svaki fasizam bosanskih Srba je dosao preko Drine.zavrzlama wrote:Sta treba uraditi i kako objasniti..nekima da je srbija kao drzava jedno a srbijanski rezim i politika drugo.
-
gavrilo
mali knjigu u ruke 
... informisi se sta je srbija mogla sve da dobije kao pripadnica pobjednicke strane posle prvo svjetskog rata.
citajuci raznorazne forume, caskajuci sa ljudima svih "naroda i nardnosti", dolazim do zakljucka da zajednica svih juznoslovenskih naroda, jednostavno nije za stoku, jer glupa stoka sve pogazi.
stvarno se nekada zapitam, zasto sam rodjen na tom prokletom balkanu, da razbijam sebi glavu o stvarima na koje jedan normalan covjek nebi nikada pomislio. zasto? zastoooo?
... informisi se sta je srbija mogla sve da dobije kao pripadnica pobjednicke strane posle prvo svjetskog rata.
citajuci raznorazne forume, caskajuci sa ljudima svih "naroda i nardnosti", dolazim do zakljucka da zajednica svih juznoslovenskih naroda, jednostavno nije za stoku, jer glupa stoka sve pogazi.
stvarno se nekada zapitam, zasto sam rodjen na tom prokletom balkanu, da razbijam sebi glavu o stvarima na koje jedan normalan covjek nebi nikada pomislio. zasto? zastoooo?
-
gavrilo
Novi_Nick wrote:@ Gavrilo, ti se poklopi po usima. Ti si Crnogorac a ne Srbin![]()
ne brini se ti za moje porijeklo ili moju nacionalnu pripadnost. bolje se pobrini za majke, koje su ostale bez muza, ili porodice ciji su roditelji ostali bez posla.
manje socialnih problema = manje zatucanih, glupih, primitivnih, neandertalerskih, socialdarvinistickih, klerofasistickih, bosanskih, balkanskih rasprava o nad"stoki" (nietzsche "übermensch" ) iz "svoje" posrane stale.