Dragi forumasi iznesite vase misljenje u vezi ove aktuelne teme
Bosna i Hercegovina nebi trebala priznati Srbiju
- Bumerang
#1 Bosna i Hercegovina nebi trebala priznati Srbiju
Bosna i Hercegovina nebi trebala priznati Srbiju kao samostalnu i suverenu drzavu sve dok se politicki predstavnici Srbije ne odreknu napismeno RS u BiH i njihovog daytonskog potpisa 
- muha_sa
Trebamo sačekat da ih MZ.razoruža,prizna i prime u UN.a onda bi ih trebali napast---dok ih budemo rokali sa sigurne distance,neki novi Butros Gali,će donosit rezolucije i slat im Sadako Ogatu i Jasušija Akašija da im ubjašnjava kako im ni dlaka s glave falit neće dok god humanitarne ima--onda će raznorazne svjetske tv stanice svoje reportere slat anamo njima kao na safari i svjet izvještavat o zaračenim stranama u sukobu.
Nešto mi ovo poznato--haman ko da sam jednom ovako nešto preživio.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
procitah naslov i pade mi na pamet: Hajmo mi sad izvrsit agresiju na njihmuha_sa wrote:Trebamo sačekat da ih MZ.razoruža,prizna i prime u UN.a onda bi ih trebali napast---dok ih budemo rokali sa sigurne distance,neki novi Butros Gali,će donosit rezolucije i slat im Sadako Ogatu i Jasušija Akašija da im ubjašnjava kako im ni dlaka s glave falit neće dok god humanitarne ima--onda će raznorazne svjetske tv stanice svoje reportere slat anamo njima kao na safari i svjet izvještavat o zaračenim stranama u sukobu.
nece nju ni priznati biH, ali ce je priznati vrhovni trojac...
- Drvosjeca iz Dejcica
A sto bi je trebali priznati, koji je k**** Srbija?The Man wrote:Vi ljudi niste normalni...čuj da ne prizna Srbiju...svašta
Srbija...bas zvuci vulgarno...
-
spongebob
i onda im poslat Hari Mata Harija da im pise pjesmu za Evrovizijumuha_sa wrote:Trebamo sačekat da ih MZ.razoruža,prizna i prime u UN.a onda bi ih trebali napast---dok ih budemo rokali sa sigurne distance,neki novi Butros Gali,će donosit rezolucije i slat im Sadako Ogatu i Jasušija Akašija da im ubjašnjava kako im ni dlaka s glave falit neće dok god humanitarne ima--onda će raznorazne svjetske tv stanice svoje reportere slat anamo njima kao na safari i svjet izvještavat o zaračenim stranama u sukobu.
-
The Man
Koji smo mi kurac? ništa veći ili manji od Srbije...Drvosjeca iz Dejcica wrote:A sto bi je trebali priznati, koji je k**** Srbija?The Man wrote:Vi ljudi niste normalni...čuj da ne prizna Srbiju...svašta
a oni igraju na Svjetskom prvenstvu...
- Drvosjeca iz Dejcica
Nije sve u velicini, ima nesto i u tehnici...The Man wrote:Koji smo mi kurac? ništa veći ili manji od Srbije...Drvosjeca iz Dejcica wrote:A sto bi je trebali priznati, koji je k**** Srbija?The Man wrote:Vi ljudi niste normalni...čuj da ne prizna Srbiju...svašta
*ebes zemlju koja OSKARA nema...
*ebes zemlju koja ZLATNOG MEDVJEDA nema...
*ebes zemlju koja ne ucestvuje na EUROVIZIJI...
P.S A tek PIRAMIDE....
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 24/05/2006 19:27, edited 1 time in total.
-
mc_aselook
ali samo zbog toga jer im igraju igrači koji nisu iz Srbije , tj. sada novopečeni Crnogorci i bivši Bosanci....The Man wrote:Koji smo mi kurac? ništa veći ili manji od Srbije...Drvosjeca iz Dejcica wrote:A sto bi je trebali priznati, koji je k**** Srbija?The Man wrote:Vi ljudi niste normalni...čuj da ne prizna Srbiju...svašta
-
The Man
Varaš se jarane....jedan Crnogorac (Mirko Vučinić) i "Bosanci" Krstajić, Koroman, Savo Milošević...ostalo sve Srbijancimc_aselook wrote:ali samo zbog toga jer im igraju igrači koji nisu iz Srbije , tj. sada novopečeni Crnogorci i bivši Bosanci....The Man wrote:Koji smo mi kurac? ništa veći ili manji od Srbije...Drvosjeca iz Dejcica wrote: A sto bi je trebali priznati, koji je k**** Srbija?
-
Vozdra_123
ova ti je dobraspongebob wrote:i onda im poslat Hari Mata Harija da im pise pjesmu za Evrovizijumuha_sa wrote:Trebamo sačekat da ih MZ.razoruža,prizna i prime u UN.a onda bi ih trebali napast---dok ih budemo rokali sa sigurne distance,neki novi Butros Gali,će donosit rezolucije i slat im Sadako Ogatu i Jasušija Akašija da im ubjašnjava kako im ni dlaka s glave falit neće dok god humanitarne ima--onda će raznorazne svjetske tv stanice svoje reportere slat anamo njima kao na safari i svjet izvještavat o zaračenim stranama u sukobu.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dobro pitanjedinash wrote:jo cime se vi bavite.
guzil ko sta ovdje?
-
kub lajkan
A sta radit' sa zemljom koja ne ucestvuje na Mundijalu?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nije sve u velicini, ima nesto i u tehnici...The Man wrote:Koji smo mi kurac? ništa veći ili manji od Srbije...Drvosjeca iz Dejcica wrote: A sto bi je trebali priznati, koji je k**** Srbija?
a oni igraju na Svjetskom prvenstvu...![]()
*ebes zemlju koja OSKARA nema...treba li jos?
![]()
*ebes zemlju koja ZLATNOG MEDVJEDA nema...![]()
*ebes zemlju koja ne ucestvuje na EUROVIZIJI...![]()
![]()
P.S A tek PIRAMIDE....![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
Nju mozes samo jednom, ove prve cetiri pet puta zaredom...kub lajkan wrote:A sta radit' sa zemljom koja ne ucestvuje na Mundijalu?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nije sve u velicini, ima nesto i u tehnici...The Man wrote: Koji smo mi kurac? ništa veći ili manji od Srbije...
a oni igraju na Svjetskom prvenstvu...![]()
*ebes zemlju koja OSKARA nema...treba li jos?
![]()
*ebes zemlju koja ZLATNOG MEDVJEDA nema...![]()
*ebes zemlju koja ne ucestvuje na EUROVIZIJI...![]()
![]()
P.S A tek PIRAMIDE....![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
dok su u podgorici slavili rezultate referenduma, u BG su slavili nezavisnost od Crne Gore...Qwert wrote:Onda nisam u toku. Ko je slavio???mIRCerka wrote:pa proslavise je neki dan...Qwert wrote:Ne kontam. Zasto priznavati nekog koji nije proglasio nezavisnost.
- upala
i sto je najveci crnjak to samo mogu srbijanci, mislim tako da se ofiraju....isto ono ko s kosovom....nekad davno....mIRCerka wrote:dok su u podgorici slavili rezultate referenduma, u BG su slavili nezavisnost od Crne Gore...Qwert wrote:Onda nisam u toku. Ko je slavio???mIRCerka wrote: pa proslavise je neki dan...