Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#476 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Logovan »

hodža wrote:
Dokaz da je u reprezentaciji dobra atmosfera. :thumbup:

Kakve ono kante od mobitela nosaju. :mrgreen:
ADP

#477 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by ADP »

Ma ovo ce biti 4-0 :bih:
cyprus

#478 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by cyprus »

cindrlimindrli wrote:Kamo srece da je k`o Puyol, al` nije, mozemo na glavi dubiti i ja i ti al` on ne zna lopte.
Sjeća li se ko kakav je Puyol parmak bio na početku karijere? :mrgreen:
Infaze Studio

#479 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Infaze Studio »

ultima_palabra wrote:Samaras uopšte nema brzinu, odakle vam to? :? Snagu i neku snalažljivost pred golom da...

Zato mi i jest bilo nevjerovatno da je uopšte stigao Vranješa, a kamoli da mu je uzeo loptu :roll:
Nebi ga stigao da ga nije gurnuo. A ovaj mlad, preplasen, neiskusan nije htjeo/smjeo pasti jer zna da bi mu tesko sudac svirao.
Jack Be Nimble

#480 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Jack Be Nimble »

Nadam se pobjedi, ali pobjedi bez primljenog gola.
moa

#481 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by moa »

Nadam se da ce Litvancima biti tesko jutro ko i meni i da ce im biti teske noge veceras. :bih: :bih:
swarley_s

#482 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by swarley_s »

hodža wrote:
:thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
fatality

#483 Re: AW: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by fatality »

zlo87 wrote:
hodža wrote:
Dokaz da je u reprezentaciji dobra atmosfera. :thumbup:

Kakve ono kante od mobitela nosaju. :mrgreen:
bome miske haman cekao svu noc ispred apple shopa da bude mefju prvima :grin:

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
JOHNNYJUVE

#484 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by JOHNNYJUVE »

sta ste se nakačili na vranješa...
hoćete li da vam navedem par "kikseva" nasih igrača koji su sad SRCE repke?
spahić protiv francuza sa driblanjem izgubi loptu pa napravi penal (nije sad bitno jel bio ili nije), al bez njega ne bi ni bili u prilici da imamo meč loptu u rukama
papac protiv belgije kod 1-0 za nas spušta prsima loptu na nogu belgijskom napadaču
itd
itd
itd
mogu ovako dosta dugo nabrajati ... al nije to cilj, da naglasim u to doba i spahić i papac su bili MNOGO iskusniji od Vranješa...
e sad, da se vratimo na momka koji igra na mjestu STOPERA za reprezentaciju sa svoje 22 godine...
koliko jos ima takvih stopera u evropskim reprezentacijama (onim boljim)?
i momak je odigrao PERFEKTNO drugo poluvrijeme, u prvom poluvremenu ocito nervoza i strah jer startati protiv grčke i čuvati NJIHOVOG NAJBOLJEG NAPADAČA nije mala stvar... a oni koji ne znaju kkakav je to napadač , brzo na youtube pa da vidite kako je na slican nacin prolazio mnogo bolje i iskusnije bekove iz najboljih evropskih ekipa...

svaka čast Sušiću sto je momka ostavio u igri u 2. poluvremenu, i time mu dao veliko samopouzdaje, a ne kao sto nasi treeneri inace urade mladim igracima , nakon prve greske ga na klupu stave i ubiju mu samopouzdanje... vidjet cete kakav ce to igrac biti za par godina, a na tome cete moci zahvaliti safetu zbog nacina na koji tretira mlade igrače...
bešić,pandža,stevanović,zahirović, vranješ.... svi su oni relativno mladi i za par godina će biti glavne uzdanice ove repke...
najlakše je kritikovati momka od 22 godine, jer nema iza sebe neke rezultate... ja bi prije da kritikujem salihovića i vraćanje lopte u 16 metara zahiroviću iza kojeg su bila 2 igrača grčke ...
Micaha

#485 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Micaha »

JOHNNYJUVE wrote:sta ste se nakačili na vranješa...
hoćete li da vam navedem par "kikseva" nasih igrača koji su sad SRCE repke?
spahić protiv francuza sa driblanjem izgubi loptu pa napravi penal (nije sad bitno jel bio ili nije), al bez njega ne bi ni bili u prilici da imamo meč loptu u rukama
papac protiv belgije kod 1-0 za nas spušta prsima loptu na nogu belgijskom napadaču
itd
itd
itd
mogu ovako dosta dugo nabrajati ... al nije to cilj, da naglasim u to doba i spahić i papac su bili MNOGO iskusniji od Vranješa...
e sad, da se vratimo na momka koji igra na mjestu STOPERA za reprezentaciju sa svoje 22 godine...
koliko jos ima takvih stopera u evropskim reprezentacijama (onim boljim)?
i momak je odigrao PERFEKTNO drugo poluvrijeme, u prvom poluvremenu ocito nervoza i strah jer startati protiv grčke i čuvati NJIHOVOG NAJBOLJEG NAPADAČA nije mala stvar... a oni koji ne znaju kkakav je to napadač , brzo na youtube pa da vidite kako je na slican nacin prolazio mnogo bolje i iskusnije bekove iz najboljih evropskih ekipa...

svaka čast Sušiću sto je momka ostavio u igri u 2. poluvremenu, i time mu dao veliko samopouzdaje, a ne kao sto nasi treeneri inace urade mladim igracima , nakon prve greske ga na klupu stave i ubiju mu samopouzdanje... vidjet cete kakav ce to igrac biti za par godina, a na tome cete moci zahvaliti safetu zbog nacina na koji tretira mlade igrače...
bešić,pandža,stevanović,zahirović, vranješ.... svi su oni relativno mladi i za par godina će biti glavne uzdanice ove repke...
najlakše je kritikovati momka od 22 godine, jer nema iza sebe neke rezultate... ja bi prije da kritikujem salihovića i vraćanje lopte u 16 metara zahiroviću iza kojeg su bila 2 igrača grčke ...
Upravo tako... Sreca pa Vranjes ima trenera velikog srca. Da ga je izveo kad je grijesio ili na poluvremenu, zapecatio bi mu karijeru. Ovako mu je dao do znanja da vjeruje u njega, ulio samopouzdanje i momak je u drugom poluvremenu bio sasvim ok. Dosli po bod, mjesto da kuci pjevajuci sad se treba momku srat po glavi.
Veceras 2-4 razlike. Stvarno se osjeti da je dobra atmosfera u reprezentaciji. Molim da se i to upise Susicu na racun.
JOHNNYJUVE

#486 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by JOHNNYJUVE »

ono sto mi se sviđa kod safeta je mirnoća ... i nema zalijetanja, uvijek realan...
u grčku je jasno išao po bod, a ako uzme tri, to je odlično... tako se i ide na evropsko i svjetsko prvenstvo (da nije bilo konja sudije i penala bili bi i na evropskom) ... grci su izgubili 2 boda protiv nas, a mi dobili jedan... to se tako gleda, sad je red na njih da dođu ovdje, i ta priča kako će ovdje gristi, pa grizli su i tamo, a onako lošu pratiju sumljam da mogu ponoviti džeko, miske i lulić... još dodaj motor sredine, Pjanić; i male su šanse grcima da nesto urade ovdje.
Njbolje od svega, nema prevelike euforije jer nam ta euforija se obije o glavu svaki put... sa ova tri AKO BOG DA boda imat cemo 10 bodova... racunajmo jos 3 boda protiv onih amatera to je 13, sigurno još možemo uzeti 3 boda latviji ili litvaniji u gostima , to je 16 i grke ili slovake dobiti to je 19... uz jedan ili dva remija, vjerovatno bi bili 99% u barazu a 70% prvi... grci i slovaci su reprezentacije koje gube bodove na slabim utakmicama, sto ce se vidjeti u nastavku kvalifikacija... mislim da safet zna sta radi, da se fokusira na skupljanje bodova a ne da "je.be nekome majku" ko je 30 mjesta bolje rangiran
drug profi

#487 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by drug profi »

Samo korak po korak. Euforija je dopustena kad u zadnjoj tekmi budemo vodili 3 razlike 5 minuta prije kraja, jer ko visoko leti....
Micaha

#488 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Micaha »

JOHNNYJUVE wrote:ono sto mi se sviđa kod safeta je mirnoća ... i nema zalijetanja, uvijek realan...
u grčku je jasno išao po bod, a ako uzme tri, to je odlično... tako se i ide na evropsko i svjetsko prvenstvo (da nije bilo konja sudije i penala bili bi i na evropskom) ... grci su izgubili 2 boda protiv nas, a mi dobili jedan... to se tako gleda, sad je red na njih da dođu ovdje, i ta priča kako će ovdje gristi, pa grizli su i tamo, a onako lošu pratiju sumljam da mogu ponoviti džeko, miske i lulić... još dodaj motor sredine, Pjanić; i male su šanse grcima da nesto urade ovdje.
Njbolje od svega, nema prevelike euforije jer nam ta euforija se obije o glavu svaki put... sa ova tri AKO BOG DA boda imat cemo 10 bodova... racunajmo jos 3 boda protiv onih amatera to je 13, sigurno još možemo uzeti 3 boda latviji ili litvaniji u gostima , to je 16 i grke ili slovake dobiti to je 19... uz jedan ili dva remija, vjerovatno bi bili 99% u barazu a 70% prvi... grci i slovaci su reprezentacije koje gube bodove na slabim utakmicama, sto ce se vidjeti u nastavku kvalifikacija... mislim da safet zna sta radi, da se fokusira na skupljanje bodova a ne da "je.be nekome majku" ko je 30 mjesta bolje rangiran
Ma sve ide po planu. Protiv Grcke u Zenici uopste nije kljucna utakmica. Ako ne prosipali bodove dotad to se s njima moze s pjesmom odradit. U Zenici ce izgubit onaj ko bude gonjo rezultat. Sada su to Grci. Neka odigraju nerijeseno u Slovackoj oni se moraju cupat. I jurisat. A tada im sve taktike padaju u vodu, oni nemaju materijala za to, opasni su samo kada su destruktivni. Ja sanjam da mi u Zenici izbijamo lopte, pa publika nece da vrati, pa donese mali novu, pa vrate onu sa tribina, pa prekini dok se jedna ne izbaci, pa ova sto je ostala nije napuhana, pa se Gekas krsti, pa ga Pandza odnese, pa guranje a njima se zuri... To ce biti ultimativni dokaz nase zrelosti i snage. Pobjede smo vidili. Ovo jos nismo
JOHNNYJUVE

#489 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by JOHNNYJUVE »

Micaha wrote:
JOHNNYJUVE wrote:ono sto mi se sviđa kod safeta je mirnoća ... i nema zalijetanja, uvijek realan...
Ma sve ide po planu. Protiv Grcke u Zenici uopste nije kljucna utakmica. Ako ne prosipali bodove dotad to se s njima moze s pjesmom odradit. U Zenici ce izgubit onaj ko bude gonjo rezultat. Sada su to Grci. Neka odigraju nerijeseno u Slovackoj oni se moraju cupat. I jurisat. A tada im sve taktike padaju u vodu, oni nemaju materijala za to, opasni su samo kada su destruktivni. Ja sanjam da mi u Zenici izbijamo lopte, pa publika nece da vrati, pa donese mali novu, pa vrate onu sa tribina, pa prekini dok se jedna ne izbaci, pa ova sto je ostala nije napuhana, pa se Gekas krsti, pa ga Pandza odnese, pa guranje a njima se zuri... To ce biti ultimativni dokaz nase zrelosti i snage. Pobjede smo vidili. Ovo jos nismo
upravo nacin na koji su grci odigrali tekmu sa hrvatskom prosle kvalifikacija ;)
tako se i ide na velika takmičenja, kada protivnika UBIJAŠ PSIHIČKI... kad on zna da mu bodovno bježiš, da ne kiksaš na malim repkama... kad zna da te mora dobiti... a onda il ne može da da gol...ili ga primi
miki.ba

#490 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by miki.ba »

................Begović..............
Mujdža...... Vranješ...... Spahić....... Salihović
.....Stevanović..... Pjanić........Lulić...........
...................Misimović................
............ Džeko.......... Ibišević...............

Nadam se ovoj formaciji ipak idemo na visoku pobjedu. :bih:
JOHNNYJUVE

#491 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by JOHNNYJUVE »

miki.ba wrote:................Begović..............
Mujdža...... Vranješ...... Spahić....... Salihović
.....Stevanović..... Pjanić........Lulić...........
...................Misimović................
............ Džeko.......... Ibišević...............

Nadam se ovoj formaciji ipak idemo na visoku pobjedu. :bih:
pa nek pojačaju sredinu :dance: :dance: a sa strana lulić i stevanović :dance: :dance:
Formacija :thumbup:
vicious

#492 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by vicious »

Ma jasta, ne da nam ne trebaju dva defanzivna vezna nego ne treba nijedan!
agent_zero

#493 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by agent_zero »

Ne mogu ti stevanović i lulić igrati tako u sredini. To ti tako na sokeru raspoređuj.
ultima_palabra

#494 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by ultima_palabra »

Igraće ekipa koja je pobjedila Latviju... Safet nije sklon eksperimentima.
Sezam

#495 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Sezam »

Samo da ne podlegnemo pritisku. Nismo mi repka koja zna igrati kao favorit.
juventus

#496 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by juventus »

...........................Begović.................................

Mujdža..........Vranješ..........Spahić.............Salihović

........................Medunjanin...............................

.......Pjanić...........Misimović.................Lulić.........

.................Ibišević..........Džeko.........................

Ovo vam je postava 100%.
miki.ba

#497 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by miki.ba »

Šta vam je ljudi Pjanic ce igrati zadnjeg veznog, pa znate da je izjavio da mu ta pozicija odgovara, jer voli više kontakta s loptom i više slobode kretanja po sredini.
Miske je isto ofanzivni vezni i on ima defanzivnih zadataka, Lulic isto zna dobro odigrati nazad kao i Stevanović.
Po meni ova formacija je potpuno realna sa najboljim kadrom koji trenutno imamo.
miki.ba

#498 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by miki.ba »

juventus wrote:...........................Begović.................................

Ovo vam je postava 100%.
Ta postava je kobna za nas, Medunjanin nit zna nazad nit naprijed.
mikogoago

#499 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by mikogoago »

Evo vidim @jez ne voli Samarasa pravo i ne smatra ga nesto opasnim igracem,neka to je njegovo pravo i necu u to da se upustam niti da dajem kvalifikacije znanja u fudbalu kao sto mi dragi jez to nekada radi.Koliko je Samaras los samo pogledajte zadnje 4 utakmice sa posljednjeg evropskog prvenstva.Gdje daje najbitnije golove i gdje prakticno pokrece cijeli tim.Otprilike kao DJeko u MC kada udje u igru.Koliko je los dovoljno je vidjeti u utakmici sa evropskog gdje ulazi kao zamjena u zadnjih 15- 20 min.ne sjecam se tacno jeli to utakmica prije njemacke ili jedna ranije,ali do njegovog ulaska Grcka blijeda,njegovim ulaskom i mislim golom dolazi do preokreta i oni pobjedjuju.Nekada nije samo mjerilo koliko dajes golova.Cinjenica je da su negovi golovi oni kljucni za grke.Dalje ne bi o njemu dovoljno su drugi rekli,ali bi bio sretan da mi imamo jednog takvog u nasem timu.Jer Grcka sa njim i bez njega je ko nebo i zemlja.
Nasima veceras puno srece i da pobjede :bih:
BHF80

#500 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by BHF80 »

juventus wrote:...........................Begović.................................

Ovo vam je postava 100%.
iskreno i ako senad ima kvalitet igra u jakom klubu nekako meni steva simpatičan kao da se više trudi uz sve poštovanje senadu ovov je dobro ostalo mozda zahirovic zadnji vezni jer čovjek mozda nema kvalitet ali jako puno trči po meni bar opet kazem i medunjanin RESPECT.Vranješ hajde nek pokuša sa njim nikad ne znaš :)
Locked