Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
drug profi
#351 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Da oni odigraju x, a mi 1 sutra, i onda sa 2 boda prednosti mozemo i kalkulisati tu tekmu sa grcima.
Po mom misljenju, grci ce se okliznuti na neku od nagaznih mina, a nase je da pobjedimo sve ovo sto se mora pobjediti.
Slovaci se vec okliznuse, ali ja mislim da nama uopste nece biti lako sa njima i ne bih te bodove bas planirao kao gotove.
Po mom misljenju, grci ce se okliznuti na neku od nagaznih mina, a nase je da pobjedimo sve ovo sto se mora pobjediti.
Slovaci se vec okliznuse, ali ja mislim da nama uopste nece biti lako sa njima i ne bih te bodove bas planirao kao gotove.
-
palermo
#352 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Taman tako, mada mislim priča o punom sastavu Grka je prilično šuplja, suštinski njima je falio jedan važan igrač, a sve ostalo je tu negdje, igao ovaj ili onaj. teško mi je nešto zamisliti da ova naša ekipa može izgubiti u Zenici od Grka...a akooni igraju neriješeno sa Slovacima nama je tu bod dobar....Edin H. wrote:
Najvjerovatnije se hoce desiti, ali uopste ne vidim razloga preranoj euforiji.
Jos uvijek idemo svima osim Grcima i Linhenstajnu u goste, a ne vidim razloga zasto Grci u punom sastavu se ne mogu nadati 3 boda u Zenici.
o tom potom
-
palermo
#353 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Pa mogu se samo sutra okliznuti, nemaju gdje više.....drug profi wrote:Da oni odigraju x, a mi 1 sutra, i onda sa 2 boda prednosti mozemo i kalkulisati tu tekmu sa grcima.
-
drug profi
#354 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
ma grcima je tesko dati gol, u tom je fazon, mada smo mi mogli dati koji. Njihova igra isprovocira gesku odbrane iz koje oni obicno zabiju jedan. Mi smo imali tu srecu pa je ona stativa debela kao sekvoja, pa je nije frajer mogao fuliti.palermo wrote:Taman tako, mada mislim priča o punom sastavu Grka je prilično šuplja, suštinski njima je falio jedan važan igrač, a sve ostalo je tu negdje, igao ovaj ili onaj. teško mi je nešto zamisliti da ova naša ekipa može izgubiti u Zenici od Grka...a akooni igraju neriješeno sa Slovacima nama je tu bod dobar....Edin H. wrote:
Najvjerovatnije se hoce desiti, ali uopste ne vidim razloga preranoj euforiji.
Jos uvijek idemo svima osim Grcima i Linhenstajnu u goste, a ne vidim razloga zasto Grci u punom sastavu se ne mogu nadati 3 boda u Zenici.
o tom potomuranismo
-
drug profi
#355 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
kako ba? Pa imaju jos revanse i sa latvijom i litvanijom, i obje sa slovacima, bezbeli da se mogu 4 puta okliznuti.palermo wrote:Pa mogu se samo sutra okliznuti, nemaju gdje više.....drug profi wrote:Da oni odigraju x, a mi 1 sutra, i onda sa 2 boda prednosti mozemo i kalkulisati tu tekmu sa grcima.
- agent_zero
#356 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Svakako.Bubalo1 wrote:Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
I ne samo on, nego i ostali nepravedno izostavljeni talenti - Ivan Radeljić, Mario Božić, Mirko Hrgović, Stojan Vranješ, Nedim Halilović, Dušan Kerkez, Dragan Blatnjak, Velimir Vidić i Vladan Grujić.
Last edited by agent_zero on 15/10/2012 15:28, edited 1 time in total.
-
Stari
#357 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Mozda sam se malo nespretno formulisao - pa je doslo do manjeg nesporazuma . Da , Grci u punom sastavu mogu jurisati na cijeli plijen u Zenici tamo na godinu u martu mjesecu. Apsolutno . Jos u slucaju da odigraju nerjeseno sutra u Bratislavi , ne samo da bi mogli ...nego bi po logici stvari i morali ici na pobjedu u toj utakmici ... Nama bi opet, pobjedom sutra i ...EVENTUALNO ...u tom susretu na proljece.... kljucevi dzenetskih kapija vec bili nadomak ruke.Edin H. wrote:Najvjerovatnije se hoce desiti, ali uopste ne vidim razloga preranoj euforiji.Stari wrote:Strah me je i pomisliti na kombinaciju da mi tucemo Litvance sutra a da istovremeno Slovaci i
Grci podjele bodove ... To bi otvorilo vrata explicitnim scenama euforije uoci susreta u martu protiv Grka ... jer pobjeci Grcima (i Slovacima) vec sad bod ili dva ...znacilo bi da Grci u Zenici na proljece jednostavno ne smiju izgubiti utakmicu ... jer u protivnom ...mislim, to bi takodjer znacilo da mi ...kad bi ih nekako uprkos svemu tome ipak pobijedili , prakticki vec zakoracili u besmrtnost, ... euforija se ne bi smirila sve do ljeta gospodnjeg 2014 gdje bi kulminirala ... negdje na nekoj plazi ... pod tropskim suncem ...u klinchu sa nekom mulatkinjom ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne ... necemo sad o tome ...prerano je....a to se vjerovatno niti nece desiti.
A ono ....za uprskati cijelu stvar ...naravno...
-
Mustang1
#358 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
i Marko Topic !agent_zero wrote:Svakako.Bubalo1 wrote:Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
I ne samo on, nego i ostali nepravedno izostavljeni talenti - Ivan Radeljić, Mario Božić, Mirko Hrgović, Stojan Vranješ, Nedim Halilović, Dušan Kerkez, Ninoslav Milenković, Dragan Blatnjak, Velimir Vidić i Vladan Grujić.
-
Mustang1
#359 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
To Susicu .. Igra Vranjes !

-
palermo
#360 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
sa slovacima i latvijom igraju kući dakle ostaje litvanija u gostima......bogami,ne bih se ja nadao njihovom oklizavanjudrug profi wrote: kako ba? Pa imaju jos revanse i sa latvijom i litvanijom, i obje sa slovacima, bezbeli da se mogu 4 puta okliznuti.
- phillie
#361 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Ovi vise ne mogu igrati ni za reprezentaciju beskucnikaagent_zero wrote:Svakako.Bubalo1 wrote:Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
I ne samo on, nego i ostali nepravedno izostavljeni talenti - Ivan Radeljić, Mario Božić, Mirko Hrgović, Stojan Vranješ, Nedim Halilović, Dušan Kerkez, Ninoslav Milenković, Dragan Blatnjak, Velimir Vidić i Vladan Grujić.
-
Josip_
#362 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Hajde da i ja ostavim komentar vezano za ove ulaznice. Nije toliki problem ni 3 ulaznice po osobi ali je problem sto se u prodaju pusta veoma mali broj ulaznica. Sjecam se protiv Portugala koja je guzva bila, raja sto je cekala par sati u redu nije dobila kartu a prije nego sto je pocela uopste prodaja onom zalizanom tapkarosu ispada tuce ulaznica. Odakle mu? Znam ljude koji su kupovali preko lika iz Banovica karte( naravno skuplje nego sto jesu i trebaju da budu) a taj tip je povezan sa fudbalom k´o ja sa Martinom Hingis. Ovo je najveci problem. Sramota je da ide 6500 hiljada ulaznica nama, obicnim gradjanima koji nemaju nikog u raznoraznim Centrotransima, BH Airlinesima, Elektrodistribuciji, politici i da ne nabrajam dalje. Razumijemo i da je stadion mali ali sto je previse, previse je. Ne znam ko je odgovoran za ovo, komitet ili neko drugi ali ko god da je neka im je na cast. Lijep pozdrav.
- dinty2
#363 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
mislim da ćemo pobjediti litvaniju večeras
sušić je motivirao seju sa dovodjenjem na pres
lulić je izuzetno motivisan jer bi mogao u čelzi i mislim da će on biti večeras naš ponajbolji igrač
vranješ je isto tako željan dokazivanja zbog grcke
pjana je tu...pozelio da igra
medunjanin je isto tako motivisan safetovom izjavom o poštovanju
ibisevic je željan dokazivanja i gine
dzeko je dzeko i miske je miske
mislim da ne bi trebalo biti nikakih problema
ovo će biti jedna sjajna tekma od strane naših
lulić je izuzetno motivisan jer bi mogao u čelzi i mislim da će on biti večeras naš ponajbolji igrač
-
baxul
#364 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
svi maliciozno izostavljate nikolu mikelinijaBubalo1 wrote:i Marko Topic !agent_zero wrote:Svakako.Bubalo1 wrote:Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
-
žuti
#365 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Bravo Jole, dobro si to rekao!
- irac300
#366 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Svugdje ti je tako što se tiče sponzora. Druga je stvar što kod nas ti isti sponzori ne prosljeđuju ulaznice navijačima putem nagradnih igara, kupovanja njihovih proizvoda i sl. nego utale ualznice tapkarošima.Josip_ wrote:Hajde da i ja ostavim komentar vezano za ove ulaznice. Nije toliki problem ni 3 ulaznice po osobi ali je problem sto se u prodaju pusta veoma mali broj ulaznica. Sjecam se protiv Portugala koja je guzva bila, raja sto je cekala par sati u redu nije dobila kartu a prije nego sto je pocela uopste prodaja onom zalizanom tapkarosu ispada tuce ulaznica. Odakle mu? Znam ljude koji su kupovali preko lika iz Banovica karte( naravno skuplje nego sto jesu i trebaju da budu) a taj tip je povezan sa fudbalom k´o ja sa Martinom Hingis. Ovo je najveci problem. Sramota je da ide 6500 hiljada ulaznica nama, obicnim gradjanima koji nemaju nikog u raznoraznim Centrotransima, BH Airlinesima, Elektrodistribuciji, politici i da ne nabrajam dalje. Razumijemo i da je stadion mali ali sto je previse, previse je. Ne znam ko je odgovoran za ovo, komitet ili neko drugi ali ko god da je neka im je na cast. Lijep pozdrav.
-
Mustang1
#367 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Joooooooj pa Mikelini .. On je stoper ? Hocemo Mikelinija !
- irac300
#368 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Dok nisi isplanirao sjedeljku, da ti javim da je utakmica sutra naveče.dinty2 wrote:mislim da ćemo pobjediti litvaniju večeras
- Charuga
- Globalni moderator
#369 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Ja sam siguran da necemo ...dinty2 wrote:mislim da ćemo pobjediti litvaniju večeras
-
drug profi
#370 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
A pa jbgti, znas i sam se nikad planirano ne gube bodovi. Desi se, a grcima se desavalo u svakim kvalifikacijama dosad, kao i nama u ostalom. Evo grcima se vec jednom desilo u petak, jer su sigurno racunali +3 unaprijed. Ja i slovake racunam u nagazne mine jer to nije ekipa koja sada ima kvalitet za drugi sesir, ali jos je u stanju da otme koji bod jacem od sebe.palermo wrote:sa slovacima i latvijom igraju kući dakle ostaje litvanija u gostima......bogami,ne bih se ja nadao njihovom oklizavanjudrug profi wrote: kako ba? Pa imaju jos revanse i sa latvijom i litvanijom, i obje sa slovacima, bezbeli da se mogu 4 puta okliznuti.posebno kad dođu zadnje utakmice kada mnoge ekipe gube motiv....
Dobra stvar za grke je sto zadnje tri tekme igraju kuci, latvija, slovacka, lihtenstain. Prije njih, slovaci igraju sa nama dvomec, i tu svasta moze biti na sve strane. Mi nista necemo znati dok se sa slovacima ne obracunamo u septembru sljedece godine, tako da euforija moze biti pogubna. Narocito ako slucajno slovaci sada dobiju grke iako Pape kaze da bi to najvise volio.
-
Micaha
#371 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Komplet Sliskovicevi puleni. Kakav lopov...agent_zero wrote:Svakako.Bubalo1 wrote:Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
-
zlajaBHF
#372 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Nebi me cudilo da Grci kiksaju u jednoj od tih utakmica....Mislim da je sasvim realno....i u proslim kvalama su kiksali protiv takvih ekipapalermo wrote:sa slovacima i latvijom igraju kući dakle ostaje litvanija u gostima......bogami,ne bih se ja nadao njihovom oklizavanjudrug profi wrote: kako ba? Pa imaju jos revanse i sa latvijom i litvanijom, i obje sa slovacima, bezbeli da se mogu 4 puta okliznuti.posebno kad dođu zadnje utakmice kada mnoge ekipe gube motiv....
-
Nuken
#373 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Raja imali itko linkove za sutrašnju utakmicu ??
-
zlajaBHF
#374 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
Bice link na balkan-sport.netNuken wrote:Raja imali itko linkove za sutrašnju utakmicu ??
-
cindrlimindrli
#375 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012
off topic;Micaha wrote:Komplet Sliskovicevi puleni. Kakav lopov...agent_zero wrote:Svakako.Bubalo1 wrote:Zahtjevam pravdu za Sergeja i bojkot svih utakmica dok isti zasluzeno ne dobije ponovni poziv u reprezentaciju !
Ljudina Ninoslav Milenkovic se ne uklapa u tu ekipu. Inace, ne radi se o Sliskovicevim pulenima vec onog supka
Pasalica.