Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oni su slabiji od Latvije koju smo pobijedili prije.
Imaju dobra golmana koji brani u Gaziantesporu. Također dobar dvojac iz Heartsa i jednoga igrača Rostova. Ne znam gdje im je onaj "ubica" iz Lacija. Čovjek ima top u nozi i volio bih da ne nastupi protiv nas u Zenici.
Mene vishe brine ova tezina u nogama nasih igraca i nikako da se oslobode tog kompleksa i da igraju onako leprsavo.
Rezultat grcka slovacka ce biti jakoooooo vazna za nas jer ce onda oni nas morat ganjati.
Kontam, najbolje je da ovi mrljaveri izmedju se odigraju "3 za 3". Mi smo vec bod Grcima uzeli, i sad ka bi ih Slovaci pukli mi smo ima na +3. Slovaci su kiksali sa Litvom, tako da su i oni u poredjenoj poziciji u odnosu na nas tj moraju se negdje vadit. Zato u utorak nek ih Slovaci puknu, a ovi njih tamo i mirna Bosna. Mi sa jos 12 bodova protiv ovih "malih" smo 99% na SP-u! Tad bi nam trebao bod protiv Grka na nasem te da dobijemo Slovake na domacem makar, a tamo sta bude. To su 22 boda, sto bi nam sasvim dovoljno bilo za prvo mjesto.
BHF_Manijak wrote:Kontam, najbolje je da ovi mrljaveri izmedju se odigraju "3 za 3". Mi smo vec bod Grcima uzeli, i sad ka bi ih Slovaci pukli mi smo ima na +3. Slovaci su kiksali sa Litvom, tako da su i oni u poredjenoj poziciji u odnosu na nas tj moraju se negdje vadit. Zato u utorak nek ih Slovaci puknu, a ovi njih tamo i mirna Bosna. Mi sa jos 12 bodova protiv ovih "malih" smo 99% na SP-u! Tad bi nam trebao bod protiv Grka na nasem te da dobijemo Slovake na domacem makar, a tamo sta bude. To su 22 boda, sto bi nam sasvim dovoljno bilo za prvo mjesto.
Evo i teta Violeta stigla.
Mislim da je Grcka bila perfektna uvertira za Litvaniju.
NIsmo popisani jer smo ostvarili super rezu, ali smo odigrali ne bas najbolje i sada cemo traziti da se iskupimo jednom dobrom partijom pred nasim gledaocima.
2-3:0 bio trebalo biti, ali 1-0 ko grom!
Ne da se moze porediti kvalitet dvaju protivnika, ali tek cemo u utorak vidjeti sta Pjanic znaci za ovu reprezentaciju. Momak je za kratko vrijeme postao okosnica ekipe uz Spahica.
ha prije smo znali igrat lijepo,a izgubit,a sad nismo igrali oku lijepo,al smo uzeli bod, i otkinuli grcima 2,a sačemo ovim uzet citav plijen,i poslat ih kuci bez boda
Imamo Litvaniju i Alzir u novembru da vidimo ima li potencijala na klupi da zamijene nesigurnog Vranjesa i decka koji je haman pa jedan od najstandardnijih a ne zasluzuje ni klupu-Zahirovic. Susicu, ne daj Boze da zbog ovog dvojca prokockamo SP Brazil a govori o njima kao da su igraci iz Lige 'petice'.
Pred punim BP Litvanci ce tesko izbjeci poraz od najmanje dva razlike. U ovoj grupi pobjednik ce mozda biti i sa 21 ili 22 boda tako da ce vrijediti svaki bod i - gol!
shake69 wrote:Imamo Litvaniju i Alzir u novembru da vidimo ima li potencijala na klupi da zamijene nesigurnog Vranjesa i decka koji je haman pa jedan od najstandardnijih a ne zasluzuje ni klupu-Zahirovic. Susicu, ne daj Boze da zbog ovog dvojca prokockamo SP Brazil a govori o njima kao da su igraci iz Lige 'petice'.
Pred punim BP Litvanci ce tesko izbjeci poraz od najmanje dva razlike. U ovoj grupi pobjednik ce mozda biti i sa 21 ili 22 boda tako da ce vrijediti svaki bod i - gol!
Taj Zahirovic nebi mogo igrat ni u Gradini,al eto mi nemamo boljeg zadnjeg veznog,octio je da ga Safet gura
nadam se da ce grci i slovaci u oba meca podijeliti bodove.
tu se lomi grupa.
naravno, samo da nama litvanija latvija ili lihtenstajn ne prirede neko iznenadjenje.
hladne glOve, i maksimalno ozbiljno svakoj utakmici pristupiti.
veliki sam optimista.
(mislim, ne ocekujem bas 9:0 u utorak, ali mogli bismo 3 gola zabiti. bitno je isto toliko ne primiti)
Gledao sam sinoć malo utakmicu Lihtenštajn Litvanija, pa Litvanci ne znaju pasa sastaviti ... U utorak očekujem 2-3 gola, možda i više u njihovoj mreži. Isto tako očekujem da Zukanović počne utakmicu.
frngla wrote:Gledao sam sinoć malo utakmicu Lihtenštajn Litvanija, pa Litvanci ne znaju pasa sastaviti ... U utorak očekujem 2-3 gola, možda i više u njihovoj mreži. Isto tako očekujem da Zukanović počne utakmicu.
Nemoj to živ bio 2 puta reći - samo da ih ne krene protiv nas. Pogledaj kako su ostale ekipe, mnogo jače od nas jedva izlazile u prvim kolima protiv mnogo slabijih ekipa od Litvanije, Portugal i Španija. Nikad i nikoga ne treba potcjenjivati, pogotovo danas!