Znas koliko je ljudi zavrsilo na Kovacima. Groblje na koje se ukopavaju ljudi, sama ti logika kaze da su ga na neko groblje morali ukopati a potrefilo se da je to groblje Kovaci. Ko zna ko ga je i ukopao, mozda porodica a ne drzava, jer kako znam drzava ili porodica umrle ukopava.Hafis wrote: Koliko znam završio je na Kovačima, što ipak nije mala stvar.
Žrtve su u kesama iznesene i sahranjene svak u svojim grobnicama. Na spomen ploču se još uvijek čeka.
Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
- Sanjarko
#676 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
-
Mirza007
- Alfons Kauders
#678 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Kao sto rekoh, Hrvatska je bila i ostala vodeci izvoznik terora u BiH.kakabanja213 wrote: Kakva patetika. Ljudi zarobljeni, snimljeni na HRT pa mučeni i pobijeni i jedan od odgovornih pobjegao u HRVATSKU kod Mire Tuđmana. I ti stavljas gdje je mazlum stavio bombu ubio dvoje i za to dobio od Bosne i Hercegovine 35 GODINA.
Skrivanje ratnih zlocinaca, silovatelja i ubica od pravde je samo mali dio tog repertoara.
Tako je Hrvatska branila svog zasluznog drzavljanina D. Paravinju od zlocestih terorista koji su mu htjeli suditi za silovanje, sve dok nije oteo i ubio dijete.
-
zenit dozic
#679 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
A koji kurac se pravdate ovom liku koji je upado svojim komsijama u stanove, maltretiro ih, izbacivo ih na ulicu i vodio pod bijeli brijeg i dalje za dretelj ili heliodrom. A ko zna nekog mozda i rokno a neku mozda i silovo. Da ne kazem da im je stanove opustosio.Vizionar 1985 wrote:Znas koliko je ljudi zavrsilo na Kovacima. Groblje na koje se ukopavaju ljudi, sama ti logika kaze da su ga na neko groblje morali ukopati a potrefilo se da je to groblje Kovaci. Ko zna ko ga je i ukopao, mozda porodica a ne drzava, jer kako znam drzava ili porodica umrle ukopava.Hafis wrote: Koliko znam završio je na Kovačima, što ipak nije mala stvar.
Žrtve su u kesama iznesene i sahranjene svak u svojim grobnicama. Na spomen ploču se još uvijek čeka.
- GeeTnT
#680 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
..nista od toga, lik je bio stozerna pudlica i potrcko
-
Hafis
#681 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Jebote da sam Chak Noris s dva kamiona i hargijom od po metra, ne bih to stigao sve izvesti.zenit dozic wrote:A koji kurac se pravdate ovom liku koji je upado svojim komsijama u stanove, maltretiro ih, izbacivo ih na ulicu i vodio pod bijeli brijeg i dalje za dretelj ili heliodrom. A ko zna nekog mozda i rokno a neku mozda i silovo. Da ne kazem da im je stanove opustosio.Vizionar 1985 wrote:Znas koliko je ljudi zavrsilo na Kovacima. Groblje na koje se ukopavaju ljudi, sama ti logika kaze da su ga na neko groblje morali ukopati a potrefilo se da je to groblje Kovaci. Ko zna ko ga je i ukopao, mozda porodica a ne drzava, jer kako znam drzava ili porodica umrle ukopava.Hafis wrote: Koliko znam završio je na Kovačima, što ipak nije mala stvar.
Ti si pretpostavljam skupljao ćumur preko ljeta da se nađe u zimu?
-
Hafis
#682 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Zar i ti sine BruteGeeTnT wrote:..nista od toga, lik je bio stozerna pudlica i potrcko
-
Hafis
#683 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Analogno tvojim zaključcima, nameće se zaključak da je BiH bila i ostala vodeći uvoznik. To su teške kvalifikacije.Alfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, Hrvatska je bila i ostala vodeci izvoznik terora u BiH.kakabanja213 wrote: Kakva patetika. Ljudi zarobljeni, snimljeni na HRT pa mučeni i pobijeni i jedan od odgovornih pobjegao u HRVATSKU kod Mire Tuđmana. I ti stavljas gdje je mazlum stavio bombu ubio dvoje i za to dobio od Bosne i Hercegovine 35 GODINA.
- Alfons Kauders
#684 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Ta tradicija skrivanja zlocina iza drzave se nastavila i poslije rata.Hafis wrote:Analogno tvojim zaključcima, nameće se zaključak da je BiH bila i ostala vodeći uvoznik. To su teške kvalifikacije.Alfons Kauders wrote:
Kao sto rekoh, Hrvatska je bila i ostala vodeci izvoznik terora u BiH.
Prije par godina, tuzlanska policija je bila primorana praviti raciju u konzulatu Hrvatske kako bi se barem nekako rijesili govana. Moze to u Sarajevu i Mostaru, ali kad u Tuzli krenes izdavati putovnice teroristima, trgovcima kokainom, i placenim ubicama - mi to care razjebemo.
Mi u Tuzli ne jebemo kojekakve Becke konvencije ni 2%, pa upadamo i u konzulate s dugim cijevima, a konzulima brisemo stepenice.
Nema jarane Becke konvencije kad dodjes u moj grad raditi za teroriste i kriminalce. Hrvatska nije rijec rekla nakon tog nediplomatskog incidenta, jer su svjesni da su mogli dosta gore proci.
Od tad su mirni ko bubice, a u Tuzlu ne zalaze pripadnici Zemunskog klana i albanski dileri kokainom kako bi dobili EU papire. Kriminal u gradu se prepolovio kako smo ih doveli u red.
-
Hafis
#685 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Odvadi malo. Hoćeš reći lokalna murija upala u konzulat druge države?Alfons Kauders wrote:[
Prije par godina, tuzlanska policija je bila primorana praviti raciju u konzulatu Hrvatske .
ima li kakav validan link? Prvi put čujem za ttakvu ''raciju''.
- uglavnomja
#686 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
zenit dozic wrote:A koji kurac se pravdate ovom liku koji je upado svojim komsijama u stanove, maltretiro ih, izbacivo ih na ulicu i vodio pod bijeli brijeg i dalje za dretelj ili heliodrom. A ko zna nekog mozda i rokno a neku mozda i silovo. Da ne kazem da im je stanove opustosio.Vizionar 1985 wrote:Znas koliko je ljudi zavrsilo na Kovacima. Groblje na koje se ukopavaju ljudi, sama ti logika kaze da su ga na neko groblje morali ukopati a potrefilo se da je to groblje Kovaci. Ko zna ko ga je i ukopao, mozda porodica a ne drzava, jer kako znam drzava ili porodica umrle ukopava.Hafis wrote: Koliko znam završio je na Kovačima, što ipak nije mala stvar.
upravo si jednog sa kovaca opisao, i to bez mozda ... dokazano
samo su drugi toponomi, trebevic, kazani ...
drzava ga je sahranila, ne moze porodica na VIP groblju sahranjivati koga hoce.
vjerovatno su i njega hrvati stvorili
sa'ce hvorumski peraci bosnjacke pogani da nadju istorijske neoborive dokaze ...
vjerovatno je i sebija kroatski proizvod, valjda je rat u zg provela, zato sad unistava bolnicu, do nedavno je natalitet smanjivala na ginekologiji
kad nesto ne valja u bosnjaka - neko je drugi kriv, jadni bosnjaci k'o biljkica, kako ga zaliju tako raste :-, ni dva smijesna trna da se brani nema) , ali kad neka aida u sveckoj postane ministrica - eee to je vec svekolika bosnjacka zasluga i ponos (nema veze sto ju je svecki sistem stvorio)
- Alfons Kauders
#687 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Da, da.Hafis wrote:Odvadi malo. Hoćeš reći lokalna murija upala u konzulat druge države?Alfons Kauders wrote:[
Prije par godina, tuzlanska policija je bila primorana praviti raciju u konzulatu Hrvatske .
Samo sto to za tuzlansku muriju nije bio konzulat, vec organizirana kriminalna grupa.
Jebiga kad moje kolege ne znaju hrvatski, jer na bosanskom "konzulat" ne oznacava rijec za mjesto u kojoj placeni ubica moze dobiti EU drzavljanstvo za pare.
Sve se malcice zataskalo, da se Sarajevo i Zagreb ne brukaju. Uglavnom, Tuzla od tad nema problema s ljudskim otpadom kojeg nam je uvozio konzulat RH.
Manji su od makova zrna.
- stakasa
#688 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Nije on nikome zla ucinio koliko ja znam, bezveze su vam ove napamet optuzbe.zenit dozic wrote:A koji kurac se pravdate ovom liku koji je upado svojim komsijama u stanove, maltretiro ih, izbacivo ih na ulicu i vodio pod bijeli brijeg i dalje za dretelj ili heliodrom. A ko zna nekog mozda i rokno a neku mozda i silovo. Da ne kazem da im je stanove opustosio.Vizionar 1985 wrote:Znas koliko je ljudi zavrsilo na Kovacima. Groblje na koje se ukopavaju ljudi, sama ti logika kaze da su ga na neko groblje morali ukopati a potrefilo se da je to groblje Kovaci. Ko zna ko ga je i ukopao, mozda porodica a ne drzava, jer kako znam drzava ili porodica umrle ukopava.Hafis wrote: Koliko znam završio je na Kovačima, što ipak nije mala stvar.
Drugo su dokazivanja po internetu
- uglavnomja
#689 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Hafis wrote:Odvadi malo. Hoćeš reći lokalna murija upala u konzulat druge države?Alfons Kauders wrote:[
ne smiju uci fahdovo leglo kozojeba, a kamoli u ambasadu drugu drzave
-
Hafis
#690 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Pa dobro, to je neki urbani polumit, satkan od činjenica tipa: ''jesi čuo šta je bilo sinoć...jebote upala murija haman u Cro konzulat, da vidiš marisane jarane....sve su hin nogama išutali... samo tišu, sve se to zataškaklo, Bakir zvao sinoć Zagreb...ali eno hin sad mirni k'o talatani''.Alfons Kauders wrote: Da, da.![]()
Samo sto to za tuzlansku muriju nije bio konzulat, vec organizirana kriminalna grupa.
Jebiga kad moje kolege ne znaju hrvatski, jer na bosanskom "konzulat" ne oznacava rijec za mjesto u kojoj placeni ubica moze dobiti EU drzavljanstvo za pare.
Sve se malcice zataskalo, da se Sarajevo i Zagreb ne brukaju. Uglavnom, Tuzla od tad nema problema s ljudskim otpadom kojeg nam je uvozio konzulat RH.
Manji su od makova zrna.
Dječija je ovo priča. Ima li nešto konkretnije, pusti ove, to je za raju uz pivu.
-
zenit dozic
#691 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Sve ste vi stigli izvesti. Sve je dokumentovano sta ste izvodili. Ja ljeto nisam ni vidio od vasi evropskih vrijednosnih papira odnosno granata sto ste nam neumorno slali.Hafis wrote: Jebote da sam Chak Noris s dva kamiona i hargijom od po metra, ne bih to stigao sve izvesti.
Ti si pretpostavljam skupljao ćumur preko ljeta da se nađe u zimu?
I kao da to vam nije bilo dovoljno onda ste ubili 33 povratika jer nisu nosili u sebi evropske vrijednosti.
I onda dođe pripadnik UZPa i separatista, ratni profiter i zlocinac da drugome spocitava ekstremizam.
- Alfons Kauders
#692 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Nisu "hin nogama isutali" vec profesionalno obradili, kao i ostale kriminalce. To sto je neko diplomata ne znaci da ne moze biti i najobicniji kriminalac.Hafis wrote:Pa dobro, to je neki urbani polumit, satkan od činjenica tipa: ''jesi čuo šta je bilo sinoć...jebote upala murija haman u Cro konzulat, da vidiš marisane jarane....sve su hin nogama išutali... samo tišu, sve se to zataškaklo, Bakir zvao sinoć Zagreb...ali eno hin sad mirni k'o talatani''.Alfons Kauders wrote: Da, da.![]()
Manji su od makova zrna.
Dječija je ovo priča. Ima li nešto konkretnije, pusti ove, to je za raju uz pivu.
Obrati se kolegama iz Hrvatske za detalje - oni su ih pokupili i odveli dalje. Racija je i odradjena koristeci informacije dostavljene iz Hrvatske, i kao sto rekoh, Hrvatska se nije bunila. Naprotiv, jedva su docekali da sve gurnu pod tepih.
Konzulat je od 2009 do 2012 izdao preko sto laznih pasosa, nekim od najopasnijih kriminalaca iz Srbije, BiH i sire.
- hamza_sa
#693 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Vjerovatno bi to "podizanje standarda" i "uljudjivanje" najbolje islo po vec ranije uhodanoj matrici.Hafis wrote: Pa to već znam napamet, ne mičeš ni milimetar od te teorije.
Vego, jebo to. Šta ćemo ako nas tijekom vremena EU stvarno stavi na crnu listu... Jebote, stalno bombardiranje babom Erdoganom, umišljenim osjećajem islamofobičnosti od strane okolnog svijeta, sve većim dolaskom Arapa, grananjem selafijskog pokreta...jednostavno neće izdobriti.
Rješenje je raspuštanje SDA i ostalih opasnih stranaka i političko prepuštanje države Hrvatima. Da malo podignemo standard, malo uljudimo ovu zemlju i nekako amortiziramo ove narastajuće optužbe.
-
zenit dozic
#694 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Sta bola ti nadrobi. Jel sad kazes da branim ratnog zlocinca cacuuglavnomja wrote:
vjerovatno su i njega hrvati stvorili![]()
sa'ce hvorumski peraci bosnjacke pogani da nadju istorijske neoborive dokaze ...
vjerovatno je i sebija kroatski proizvod, valjda je rat u zg provela, zato sad unistava bolnicu, do nedavno je natalitet smanjivala na ginekologiji
kad nesto ne valja u bosnjaka - neko je drugi kriv, jadni bosnjaci k'o biljkica, kako ga zaliju tako raste :-, ni dva smijesna trna da se brani nema) , ali kad neka aida u sveckoj postane ministrica - eee to je vec svekolika bosnjacka zasluga i ponos (nema veze sto ju je svecki sistem stvorio)
Za razliku od anamo nasih ratnih zlocinaca koji su jos u ratu smaknuti njihovi su i dan danas ugledni građani.
I opet kakve sve ovo veze ima sa mojom izjavom da se ovom separatisti ne treba pravdati ni za sta. Ima ljudi sa kojima se moze razgovarati a ima i neljudi koji ne zasluzuju civilizovan razgovor.
Nikad se necu pravdat ljudima koji su dijelili(dijele) moju zemlju i radili(rade) na tome da me nema. Ko ih jebe, to je najmanje sto zasluzuju
- Rampage
#695 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Možete se nasaditi na glavu, prekrajati historiju koliko hoćete, ali ne možete pobjeći od činjenice da su Bošnjaci izašli čistog obraza iz agresije na BiH.uglavnomja wrote:
Nisu pokretali udružene zločinačke poduhvate, nisu počinili genocid, nisu otvarali koncentracione logore, nisu sistematski i organizovano provodili kultorocid kroz uništavanje vjerskih i historijskih objekata.
Lista vaših zvjerstava je ogromna, sve lijepo i uredno zabilježeno i dokumentovano. A ti možeš i dalje guslati ovdje.
- uglavnomja
#696 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
e nek si mi rek'o ... da znam ko sam, nema veze kako se zovem i sto znam kako je bilo i u ratu i prije rata i u sa i u bih i u jugi ...Rampage wrote:Možete se nasaditi na glavu, prekrajati historiju koliko hoćete, ali ne možete pobjeći od činjenice da su Bošnjaci izašli čistog obraza iz agresije na BiH.uglavnomja wrote:
Nisu pokretali udružene zločinačke poduhvate, nisu počinili genocid, nisu otvarali koncentracione logore, nisu sistematski i organizovano provodili kultorocid kroz uništavanje vjerskih i historijskih objekata.
Lista vaših zvjerstava je ogromna, sve lijepo i uredno zabilježeno i dokumentovano. A ti možeš i dalje guslati ovdje.
tito dragi, hrvati uveli mudzahedine u bosnu ... jadan alija mor'o pristati da se armija islamizira, a eks reis posijedio od muke ... sta ce s tol'kim muslimanima ... sve mu zlo bilo ... zamal' zaboravio uknjiziti kucu ispod stomatologije na svoje ime ...
- Rampage
#697 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Jok, Bošnjaci i Alija stvorili ISIL, eno ti na omiljenom portalu aktuelna ta teza.
- BHCluster
#698 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Hafis wrote:Ja radim iz ideala, dragovoljac kao i u ratu. Znači pare me u ovom slučaju ne interesiraju...malakh wrote:animals wrote:Ja sam stvarno mislio da forumasi pisu za svoju dusu..
a znaci ima ih i po zadatku.
bujrum u krug plaćenika![]()
Jednostavno želim da pobjede pravda i istina i to mi je bitnije od bilo kakve materijalne dobiti (ovu sam sad smislio)

-
daddy-kool
#699 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Zajeban je bio Alija, da je poživio još koju godinu i kalifat do Filipina bi napravio.Rampage wrote:Jok, Bošnjaci i Alija stvorili ISIL, eno ti na omiljenom portalu aktuelna ta teza.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#700 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
http://nap.ba/new/vijest.php?id=38391
i ponovo se aliji i armiji podmecu mudzahedini i to bas kada treba da se donese presuda jadranku prlicu i ostalima.
i konacno neko od bosnjackih ili probosanskih politicara mora postaviti pitanje hrvatskoj, otkud stranim dobrovoljcima iz arapskih zemalja hrvatske propusnice i pasosi i to bas u vrijeme aktivnih sukoba arbih i hvoa...
bas me interesuje kakav bi odgovor dobili i kakve bi bile posljedice tog pitanja...
upravo ono sto sam ja pisao na ovom forumu, ali neki i nisu vjerovali.Zna se da su došli usred sukoba Armije BiH i HVO-a s propusnicama iz Hrvatske.
Jedan francuski sudac je došao u Zenicu da ih ispita i zatražio njihovo izručenje Francuskoj. Pod čudnim okolnostima oni su pobjegli iz Centralnog zatvora u Sarajevu.
Samo tri godine poslije, o Lajonelu Dimonu su svjetski mediji pisali kao o zločincu, pripadniku Al Qaide. Mnogi od ovih „obavještajnih mudžahedina“ su dolazili s propusnicama i „strategijom“ naših susjeda.
i ponovo se aliji i armiji podmecu mudzahedini i to bas kada treba da se donese presuda jadranku prlicu i ostalima.
i konacno neko od bosnjackih ili probosanskih politicara mora postaviti pitanje hrvatskoj, otkud stranim dobrovoljcima iz arapskih zemalja hrvatske propusnice i pasosi i to bas u vrijeme aktivnih sukoba arbih i hvoa...
bas me interesuje kakav bi odgovor dobili i kakve bi bile posljedice tog pitanja...