Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
-
Naslovnica
#26 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Malo li je, i jednima, i drugima.
-
Bega_TM
- BHCluster
#28 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
U pravu je bio SDS tamo 90-tih kada je preventivno djelovao protiv islamskog fundamentalizma, tj pretece Al-Kaide i svega sto sad gledamo. Dok je SDS branio hriscansku Europu oni su spavali i pravili se pametni eto im sad.
-
smijesni_ste
#29 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Možemo se mi šprdati koliko hoćemo, ali vani sve više ljudi tako gleda na ono što se ovdje dešavalo.
-
Hafis
#30 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Ovo je gnusne objede na račun BiH.
U BiH postoje samo dva terorizma - ustaški i četnički... i to je to.
A da, postoji i par sporadičnih slučajeva dobrovoljnog odlaska na strana ratišta, ali ne radi se o masovnoj pojavi i ništa s čime IZ ne može izaći na kraj.
A da, postoji i par sporadičnih slučajeva dobrovoljnog odlaska na strana ratišta, ali ne radi se o masovnoj pojavi i ništa s čime IZ ne može izaći na kraj.
-
Juliuscezar
#31 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Da li Češka uz Hrvatsku postaje novo uporište fašizma u Evropi, trebalo bi izraziti zabrinutost
- Maraschino
#32 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Hafis wrote:Ovo je gnusne objede na račun BiH.
-
155_mm
#33 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
kad ovo covjek vidi ne moze zamjeriti germanima i anglosaksoncima sto slavene smatraju najgorom i najnizom i najnazadnijom rasom u europi.Bega_TM wrote:
- Mišo_Kovač
#34 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Angli i Sasi (Saksonci) su germanska plemena, ne zaseban entitet.
Valja biti precizan s historijom 
- salik79
#35 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
cikcak1 wrote:Gdje ima dima ima i vatre
.
nisu bez razloga ni price da i medju ovim arapima sto se naseljavaju i kupuju zemljiste ima i pozamasan broj koji su stigli sa irackog i sirijskog ratista
...
To nije problem, to su svakako "borci protiv diktature", "pobunjenici", "umjereni", ...nastavi niz, kako ih od milja prozvase "prijatelji" Sirije i njihovi "slobodni" mediji - CNN, FOX, SKY,....
Sjetimo se samo #savealeppo furke! :smajlikojirigaibljujeilitaojenomtrosku:
Usput, ovo je glavni CNN-ov "glas istine" sa "slobodnih" teritorija Sirije:
CNN Hired Top al-Qaeda Propagandist for Award-Winning Syria Documentary and Wants to Cover Its Tracks
Star CNN correspondent Clarissa Ward worked with al-Qaeda “media man” Bilal Abdul Kareem to gain access to her “heroes on the ground.”
http://www.alternet.org/grayzone-projec ... propaganda
Dakle, njihova raja, njihovi ljudi sa terena, pa vjerovatno imaju i informacije gdje ih vracaju.
- BHCluster
#36 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Ne lazi ustaše i četnici su jedini istinski cuvari i branitelji hriscanske europe, jedini koji se bore se za hriscanske vrednosti na kojima se temelji moderna Europa. Ti branioci Europe su jedini spas bijele rase od genetskog otpada.Hafis wrote:Ovo je gnusne objede na račun BiH.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#37 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Hafise, čuvaj se cvijeća.Hafis wrote:Ovo je gnusne objede na račun BiH.
ima i otrovnog.
- Prpa.ba
#38 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Ne znam sto cude ovakve izjave. Crno na bijelom mladomuslimanski SDA rezim nije ideoloski daleko od Erdoganovog AKP-a koji je dokazano podrzavao ISIL, a putniku namjerniku bosnjackih 23% BiH i lici na Kandahar u sredistu Europe. 
- Quaresma
#39 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
dobro sad, a šta s cijenama, koliko placaju ove sto pustaju brade i sto nosaju marame?
ja odlucio da pustim bradu, ali rijetka, i dosadi mi cekati, ali neka finansijska injekcija bi u ovom slucaju pomogla da se strpim 2-3 mjeseca a da ne obrijem. koliko placaju?
jos naci neku hanumu koja ce se zaviti i njoj neka placaju, pa moglo bi se zivjet pristojno u bosni
ja odlucio da pustim bradu, ali rijetka, i dosadi mi cekati, ali neka finansijska injekcija bi u ovom slucaju pomogla da se strpim 2-3 mjeseca a da ne obrijem. koliko placaju?
jos naci neku hanumu koja ce se zaviti i njoj neka placaju, pa moglo bi se zivjet pristojno u bosni
- Sanjarko
#40 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Znas kako kazu da je babi...
- BHCluster
#41 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Da ova prica ne ide previse u negativnom smjeru kad moze i ...

-
asker
#42 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Ocekujte temu "Bosnjaci - istrijebiti ih ili ne?"
Ja kurca i foruma
Ja kurca i foruma
-
Mirza007
#43 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Sve su to dijelovi medijske pripreme moguceg novog genocida. Cilj je dehumanizirati cijelu skupinu pa pod krinkom antiterorizma izvrsiti genocid ili stvoriti uvjete za postepeni nestanak skupine na dugi rok (nefunkcionalna drzava-podjela-iseljavanje-asimilacija).Quaresma wrote:Nakon Kolinde, Kurca, sada i Češki predsjednik šalje optužbe. BiH kao moguće novo uporište terorista. Ove optužbe nisu mala stvar, hoće li biti odgovora naših uhljeba. Da li navedeni mogu snositi određene sankcije, i kakve bi to bile? Reći da BiH ima potencijala i može postati uporište teororista, odnosno slati lažne optužbe da se plaća zavijenim ženama i muškarcima s bradom, šalje se loša slika o BiH, a zataškuje šta rade ne-bošnjačke strane.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predsje ... /170827044
Nije problem ova pijandura.
- uglavnomja
#44 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
lik kaze: u bosni postoji isil
pojedinci citaju: treba istrijebiti bosance i podijeliti bosnu
i jos niko breivika nije spomenuo
i ne laze ceh nista
- salik79
#45 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Mi samo zelimo biti "politicki korektni" i na strani najjaceg "saveznika"

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#46 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
sumnjam
mislim da je ta ideologija ispuhala čak i među radikalima
mislim da je ta ideologija ispuhala čak i među radikalima
- enez
#47 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Al to sto je neko bio u Siriji dok traje ovo sranje ne mora znaciti da je ucestvovao, ili radio sranja...opet sigurno je i da nije isao cvijece dijeliti ali koji su dokazi da je noko nesto radio, izuzev pruzanja podrske organizaciji.Naslovnica wrote:Ne znam tačan broj osuđenih, ali većina kazni je cca 12 mjeseci.
Niđe veze, i za ove ovdje, a i za prakse evropskih sudova.
Pripadnost terorističkoj organizaciji koja je u Siriji, između ostalog, počinila i genocid nad Jezidima, zaslužuje puno više od 12 mjeseci.
Siguran sam da će se neko sada javiti i povući paralelu sa Erdemovićem i genocidom nad Bošnjacima.
Slažem se.
Što se mene tiče, svaka kazna je mala kazna za genocidaše, na svim stranama.
-
hAZNADAR
#48 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Apsolutno moguce. Nazalost. Ne logikom ceskog predsjednila i inih Europljana koji samo saberu islam i siromastvo i zakljuce.
Kod nas je problem u necemu drugom. Naime - vjecita uloga zrtve i privilegije da si mozemo dati oduska u ekstremizmu jer Ima gorih.
Dokle je god nepravde prema nama, cetnika u BIH, zlocinaca na slobodi, diskriminacije muslimana, rehabilitovanja,... prost narod opravdava nas ekstemizam.
I svi kriticari naseg ekstremizma se podsjete na cetnike, Srebrenicu, Dodika,.... i usute da ne ispadnu zapadni poltroni, kompleksasi, komunjare, ....
Protiv mogucnosti teroristicke baze kod nas se mozes boriti samo tako sto ces cetnike izbaciti iz Price o ta dva problema odvojiti.
Inace jesmo na putu da postanemo uporiste
Kod nas je problem u necemu drugom. Naime - vjecita uloga zrtve i privilegije da si mozemo dati oduska u ekstremizmu jer Ima gorih.
Dokle je god nepravde prema nama, cetnika u BIH, zlocinaca na slobodi, diskriminacije muslimana, rehabilitovanja,... prost narod opravdava nas ekstemizam.
I svi kriticari naseg ekstremizma se podsjete na cetnike, Srebrenicu, Dodika,.... i usute da ne ispadnu zapadni poltroni, kompleksasi, komunjare, ....
Protiv mogucnosti teroristicke baze kod nas se mozes boriti samo tako sto ces cetnike izbaciti iz Price o ta dva problema odvojiti.
Inace jesmo na putu da postanemo uporiste
-
The 51st State
#49 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
pored francuske, belgije, njemacke, spanije, italije, ovaj naso siljiti na nama.
- Maraschino
#50 Re: Bosna i Hercegovina kao novo uporište ISILA/IDILA?
Ima li taj narod normalnog predsjednika?
Ili je kleptoman ili alkoholicar.
Ili je kleptoman ili alkoholicar.