Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

bingov buraz

#51 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by bingov buraz »

Vratiti generala i mislim da uzimamo.

Image
tataćusak

#52 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by tataćusak »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Samo još da objasnimo slovacima da nisu konkurenti i mirna Bosna :D

@onaj_koji_voli_da_postavlja_tabele,

Zukanović je ukupno odigrao JEDNU utakmicu za reprezentaciju. J E D N U ; Da ti to objasnim u nekom tabelarnom prikazu ? :oops:

Atmosfera u Zenici :lol: Sumnjam. Jaka utakmica, guzonje se dočepaju karata i odron na tribinama, ništa novo :skoljka:
Ovo je najgora stvar koja će se sigurno desiti. Guzonje već traže karte.

JBG dok se igralo u Sarajevu ja sam išao na svaku domaću utakmicu repke. Protiv Farskih Ostrva itd. (baš svaku).
I onda dođe utakmica protiv Danske i ja ne mogu naći kartu (ili je cijena bila velika-ja bio srednjoškolac)
Na TV prenos - na zapadu sve glumci političari itd, nema navijanja, samo u nekim talasima kad je ekipa igrala dobro.
Od tad ja ne idem na utakmice reprezentacije, nek im idu guzonje.
Slično je bilo ranije i sa košarkaškom repkom. Gdje im je sad puna Skenderija, nema guzonja kad nema kamera. :x
El_comadante

#53 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by El_comadante »

treba ići od utakmice do utakmice i pratiti šta če i drugi uradititi. mogu i Slovaci npr. još koju utakmicu do susreta sa nama. utakmica protiv Grka, treba nam pobjeda pa čemo lakše učiti u nastavaka kvalifikacija i onda u dvomeču sa slovacima nam je dovoljno i 3 boda. dakle dosta 1-0 ali teško jer Grci znaju igrati na rezultat pogotovo sada kad smo im jedina pretnja.
Tigar1

#54 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Tigar1 »

Zuka jeste spor ali nisu ni Samaras a ni Mitroglou Boltovi.

Zuka se odlično postavlja, visok, korpulentan, mislim da nam neće problem biti ''grčka brzina'' nego ''grčka skok igra'' gdje su mnogo jači od Slovenaca, tu mora stručni štab obratiti pažnju.
lajkujMe

#55 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by lajkujMe »

Sto se tice karata :) kad krece prodaja? Kolike su cijene i sto najvaznije koliko ce biti pusteno u slobodnu prodaju?

Pa dobro guzonje ce sebi nekako nasteliti karte ali se iskreno nadam da je komitet za normalizaciju a posebno nova uprava saveza s direktorom to bar malo skresala da obicna raja dobije ulaznice.

ps. koliki je limit kupovine karata?
vicious

#56 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vicious »

Tigar1 wrote:Zuka jeste spor ali nisu ni Samaras a ni Mitroglou Boltovi.

Zuka se odlično postavlja, visok, korpulentan, mislim da nam neće problem biti ''grčka brzina'' nego ''grčka skok igra'' gdje su mnogo jači od Slovenaca, tu mora stručni štab obratiti pažnju.
Vala ja koliko sam vidio sinoć upravo mu je postavljanje bilo najveća slabost! Nije toliko ni do sporosti nego baš svaki put je stajao pogrešno, predaleko od igrača, ni tamo ni vamo...

Ali hajde, biće valjda bolje... mada bih ja više volio da on igra na lijevom beku, Lulić ispred njega, a Spaha i Vranješ stoperi.
cvrčak_na_hedonizmu

#57 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

vernes81 wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Samo još da objasnimo slovacima da nisu konkurenti i mirna Bosna :D

@onaj_koji_voli_da_postavlja_tabele,

Zukanović je ukupno odigrao JEDNU utakmicu za reprezentaciju. J E D N U ; Da ti to objasnim u nekom tabelarnom prikazu ? :oops:

Atmosfera u Zenici :lol: Sumnjam. Jaka utakmica, guzonje se dočepaju karata i odron na tribinama, ništa novo :skoljka:
Jesi kad bio na Bilinom polju il to onako iz fotelje skonto :-) .
Jok ti si bio :-) Očito je da nemaš predstavu šta znači "dobra atmosfera" na tribinama :run:
It_is_a_Leclerc

#58 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by It_is_a_Leclerc »

Potpisao bih remi u Zenici, ovog momenta.
Koncentrisati se na Slovake da ih dobijemo i ovdje, i tamo, i gotovo.

Bojim se da ćemo u utakmicu ući mrtvi od one trome euforije, pritiska... I onda će to Grci iskoristiti u svom poznatom stilu u kojem te, k'o one crne udovice, prvo umrtvi, i onda presječe s nekim golom iz kornera, da se dan i pol ne možeš oporaviti od njega.
Fauja Singh

#59 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Fauja Singh »

Ma red je da neko i ove Grke razbije, imam neki osjecaj da cemo ih izresetati.
velikibrnjo

#60 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by velikibrnjo »

Joj sto ne mogu ovog pesimizma
pa sjetite se utakmice u Grckoj, jesu navaljivali, jer valja na domacem terenu spasavati cast
ali jok nije se moglo i tacka
pa nije nam na golu Dedic jebogamajka, niti smo mi ekipa koja je nekoc s farskim znala remizirati
Odbijam da budem pesimista, sve dok u ekipi imamo pjanica, dzeku, spahu, lulica, ibisevica i nenadjebivog pantera Asmira

Predlazem Susicu ponovE da odgleda na KASETI utakmicu sa eura njemacka grcka, tu lezi carobna tajna, kako razbiti njihovu odbranu
Naime svabe su im zabile 4 gola, na isti kalup, koliko se sjecam i to s desnog boka
roboth

#61 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by roboth »

Ubicemo ih 3:0 :D
sumirprimus

#62 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by sumirprimus »

Treba ovu temu zatvorit bar do 10-15 dana pred utakmicu,...
Kako je krenulo do marta,ubićemo hljeb,boga i brašno u njima,a onda opet ispuhat...
Artest

#63 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Artest »

bingov buraz wrote:Vratiti generala i mislim da uzimamo.

Image
X.

Nakon pobjede, promptno dobija cin Marsala.

U meni jos tinja nada da Slovaci mogu remizirat s Grcima. Ali isto tako nisam ubjedjen da mozemo Slovake okrenut dva puta. Strah me nekih tamnih rupa a la Rumunija.

Safete, zovi Rahimu....
Ako treba slat kakvih trava, ucupace se, majka mu stara...Nace se neki mehlem.
dinty2

#64 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

velikibrnjo wrote:Joj sto ne mogu ovog pesimizma
pa sjetite se utakmice u Grckoj, jesu navaljivali, jer valja na domacem terenu spasavati cast
ali jok nije se moglo i tacka
pa nije nam na golu Dedic jebogamajka, niti smo mi ekipa koja je nekoc s farskim znala remizirati
Odbijam da budem pesimista, sve dok u ekipi imamo pjanica, dzeku, spahu, lulica, ibisevica i nenadjebivog pantera Asmira

Predlazem Susicu ponovE da odgleda na KASETI utakmicu sa eura njemacka grcka, tu lezi carobna tajna, kako razbiti njihovu odbranu
Naime svabe su im zabile 4 gola, na isti kalup, koliko se sjecam i to s desnog boka
sjajno
dinty2

#65 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

U meni jos tinja nada da Slovaci mogu remizirat s Grcima. Ali isto tako nisam ubjedjen da mozemo Slovake okrenut dva puta. Strah me nekih tamnih rupa a la Rumunija.

Safete, zovi Rahimu....
Ako treba slat kakvih trava, ucupace se, majka mu stara...Nace se neki mehlem.
tako je majstore,,šta više ja sam ubjedjen da će grci kiksati protiv slovaka u grckoj
ali i da ćemo mi osvojiti najviše 4 boda a najmanje tri protiv njih
tako da kako god,,okreni ,,obrni,, utakmica protiv grčke je najvaznija
zašto protiv grka ne stisnuti ko nikad do sada i pobjediti ihi kutarisati se baraža i zajebancija,,kombinacija.
na ovu tekmu treba gledati kao na finale svjetskog,,kao na najvažniju utakmicu moamaka u karijewri i da ..ovo jeste povijesna utakmica :-D
It_is_a_Leclerc

#66 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Jel to opet utakmica milenija ?! :D
Mustang1

#67 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mustang1 »

Jasta je .. Samo me zanima kad pobjedimo u jednoj od ovih utakmica milenija (cini mi se da jos ni u jednoj nismo :D ) kako ce se onda zvati odlucujuce utakmice poslije ako smo vec ostvarili historijski :D plasman na svjetsko .. :D
Cafe Camargue

#68 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Cafe Camargue »

Ako budemo zdravi i kompletni, a tu prvenstveno mislim na Pjanića, Džeku i Ibiševiča...teško će se Grci odbranit.
denimb

#69 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by denimb »

It_is_a_Leclerc wrote:Potpisao bih remi u Zenici, ovog momenta.
Koncentrisati se na Slovake da ih dobijemo i ovdje, i tamo, i gotovo.

Bojim se da ćemo u utakmicu ući mrtvi od one trome euforije, pritiska... I onda će to Grci iskoristiti u svom poznatom stilu u kojem te, k'o one crne udovice, prvo umrtvi, i onda presječe s nekim golom iz kornera, da se dan i pol ne možeš oporaviti od njega.

Upravo sam danas pricao o tome, strah me onih "teskih nogu" kod nasih na pocetku utakmice i situacije u kakvoj smo bili kada smo igrali protiv Rumunije.
Tesko bi probili Grke ako bi oni prvi zabili gol.
visocicaguy

#70 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by visocicaguy »

dajte ba ljudi dosta vise pesimizma. dobit cemo helene, tesko, ali cemo ih dobiti. 1:0 ili 2:0. njima je vakat. objektivno smo bolji
Mikady

#71 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mikady »

Image
Pa moguće je da će Rahimić biti u sastavu protiv Grčke.

Tekma je od velikog značaja, kako za nas tako i za njih.
Bez kalkulisanja a sve je izglednije da se vraćamo isprobanom receptu, pod svaku cijenu
ostvariti pozitivan rezultat.Nije isto igrati prijateljsku tekmu protiv Slovenije i kvalifikacionu i to protiv ekipe za koju niti jedna evropska ekipa ne može biti sigurna da će ih pobjediti, pa čak ni Španija, Njemačka.
Svjesni smo da možemo, da li ćemo uspjeti.
Vidjećemo :) neka nam je sa srećom a malo sportske sreće i za nas nebi bilo na odmet :)
MOSALJOZE

#72 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Mikady wrote:

Image
Pa moguće je da će Rahimić biti u sastavu protiv Grčke.

Tekma je od velikog značaja, kako za nas tako i za njih.
Bez kalkulisanja a sve je izglednije da se vraćamo isprobanom receptu, pod svaku cijenu
ostvariti pozitivan rezultat.Nije isto igrati prijateljsku tekmu protiv Slovenije i kvalifikacionu i to protiv ekipe za koju niti jedna evropska ekipa ne može biti sigurna da će ih pobjediti, pa čak ni Španija, Njemačka.
Svjesni smo da možemo, da li ćemo uspjeti.
Vidjećemo :) neka nam je sa srećom a malo sportske sreće i za nas nebi bilo na odmet :)
evo usput da se upišem i koju kazem za GENERALA.Mislim da on nama treba protiv grka.Jedonstavno nemamo čovjeka koji će se moci nositi sa kostolomosom,i papakostolomosom.Imamo mi spahica koji moze cuvati gekasa,ali samaras protiv vranješa to piši propalo unaprijed.Mislim da bi Rahimić mogao čuvati Samarasa.Ubijedjen sam da bi general pristao 1 utakmicu da odigra i ne mora više.Dosta nam je pomogao.Zahirovic teško da se moze nositi sa onim igračima
Rahimic 60-70 minuta onda zahirovica
vicious

#73 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vicious »

Rahimić treba igrati, nema dileme, samo ta ti je ideja da on treba čuvati Samarasa totalno pogrešna. Ne zamjeri :)
MOSALJOZE

#74 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

vicious wrote:Rahimić treba igrati, nema dileme, samo ta ti je ideja da on treba čuvati Samarasa totalno pogrešna. Ne zamjeri :)
pa dobro nisam bas mislio na samarasa ali eto tu da prekida napade.Grci to znaju raditi vjeruj gledao sam sinoc utakmicu.Hiljadu nekih sitnih prekršaja
It_is_a_Leclerc

#75 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Jel ono jednom Rahimić igrao na stoperu, protiv, čini mi se, Rumunije, zadnjih desetak minuta, i vidjelo se da mu to nije prirodna pozicija.
Locked