Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#426 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kicma reprezentacije BiH su: Begovic, Spahic, Pjanic i Dzeko. Svi ostali se mogu nekako nadoknaditi, zakrpiti im mjesta, ali ova 'linija' naseg tima je kraljesnica nase igre pa treba samo moliti Boga da niko ne bude povrijedjen 22 marta! Za ostalo na terenu se ne bi trebalo brinuti. Mi tu utakmicu ne mozemo izgubiti s njima cetvoricom 
- MaroonBrigade
#427 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
luckylaka wrote:http://www.youtube.com/watch?v=Ccq6soOWI2wMasaCHusaC wrote:ima li neko link za prenos
jaaaaao kakva sreca, jaaaao hvala ti Boze!
- DoradO
#428 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
zna li se u koliko sati je utakmica 
- zalizani
#429 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://www.klix.ba/forum/bosna-i-herceg ... 3s350.htmlDoradO wrote:zna li se u koliko sati je utakmica
post br. 4
- DoradO
#430 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jbg ne vidjoh da su vec napisali... hvala 
- Pismonosa
#431 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bit će tu podvaljivanja lopti u naš šesnaesterac i grčkih proboja po krilima. Ne zavaravajte se da Grci ne znaju igrati fudbal. Zukanović je previše spor, Lulić često ispadne u defanzivi, Zahirović isto tako često zbunjen, Spaha ne može sve sam jebiga. Tješi jedino to što ipak imamo jednog vrhunskog golmana u ekipi, pa se vjerovatno poneka sitna greška u odbrani i može tolerisati. Ali zato gore u napadu
Grci neka vam je Bog na pomoći 
- Mali_Vuk
#432 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ismijao sam se pravo gledajuć ovaj video. BHF na gostovanju u Grčkoj
- MOSALJOZE
#433 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
.Pismonosa wrote:Bit će tu podvaljivanja lopti u naš šesnaesterac i grčkih proboja po krilima. Ne zavaravajte se da Grci ne znaju igrati fudbal. Zukanović je previše spor, Lulić često ispadne u defanzivi, Zahirović isto tako često zbunjen, Spaha ne može sve sam jebiga. Tješi jedino to što ipak imamo jednog vrhunskog golmana u ekipi, pa se vjerovatno poneka sitna greška u odbrani i može tolerisati. Ali zato gore u napaduGrci neka vam je Bog na pomoći
Last edited by MOSALJOZE on 26/02/2013 22:59, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#434 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vidi lulić kako igra trenutno u napadu je strašan,ali sinoc gledam tekmu i kad onaj rumun radu ode naprijed a lula ga mjenja nazad to je katastrofa.Dakle opcije ili sejo ili zukanovic druge nema(a da nam je kolašinac).Što se tice veze (plejmejkera) i napada nek im je bog na pomociPismonosa wrote:Bit će tu podvaljivanja lopti u naš šesnaesterac i grčkih proboja po krilima. Ne zavaravajte se da Grci ne znaju igrati fudbal. Zukanović je previše spor, Lulić često ispadne u defanzivi, Zahirović isto tako često zbunjen, Spaha ne može sve sam jebiga. Tješi jedino to što ipak imamo jednog vrhunskog golmana u ekipi, pa se vjerovatno poneka sitna greška u odbrani i može tolerisati. Ali zato gore u napaduGrci neka vam je Bog na pomoći
- Infaze Studio
#435 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Poduplati bokove, jer kroz sredinu nemaju ideje, a za svaki slucaj sa 2 dm.
Begovic
Mujdza Vranjes Spaha Zukan
Zahir/Medo Salih
Stevan Pjana Lulic
Dzeko
Na klupi uvijek imamo impact igrace u Misketu i Vedi.
MAlo sam promjenio misljenje o njima nakon odgledane utakmice sa Svicarskom. Nije to bila ta ekipa, ali princip je isti.
Begovic
Zahir/Medo Salih
Stevan Pjana Lulic
Dzeko
MAlo sam promjenio misljenje o njima nakon odgledane utakmice sa Svicarskom. Nije to bila ta ekipa, ali princip je isti.
- MOSALJOZE
#436 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ma potpuno novi igrači ali ista igraInfaze Studio wrote:Poduplati bokove, jer kroz sredinu nemaju ideje, a za svaki slucaj sa 2 dm.
Begovic
Zahir/Medo Salih
Stevan Pjana Lulic
Dzeko
![]()
![]()
- Partijaner
#437 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad se karte pocinju prodavat, zna li neko ?
- Muhamed Đakmić
#438 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja očekujem utakmicu nalik na utakmicu s Rumunijom u Zenici. Samo neka extended verzija Rumunije, kompaktnija, bolja.
Ne vjerujem da će trka biti u tolikoj mjeri presudna, Grci neće srljati naprijed. I ne znam koji bi pristup bio najbolji, znam samo da mi se ne sviđa što pojedinci pozivaju da igramo kao Grci. Sva naša snaga leži u ofanzivnom dijelu ekipe, defanzivno smo tanki i ne znam kako to možemo odigrati kao Grci, a da nam se ne obije o glavu.
Ne vjerujem da će trka biti u tolikoj mjeri presudna, Grci neće srljati naprijed. I ne znam koji bi pristup bio najbolji, znam samo da mi se ne sviđa što pojedinci pozivaju da igramo kao Grci. Sva naša snaga leži u ofanzivnom dijelu ekipe, defanzivno smo tanki i ne znam kako to možemo odigrati kao Grci, a da nam se ne obije o glavu.
- samo_ti
#439 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
04.03.Partijaner wrote:Kad se karte pocinju prodavat, zna li neko ?
-
iamia
#440 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
grci ce igrati onako kako su igrali u slovackoj.
a mi bi trebali igrati onako kako su nijemci igrali sa njima na evropskom.
- Muhamed Đakmić
#441 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne možemo mi igrati kao Nijemci kad nismo Nijemci, ali slažem se da moramo igrati ofanzivno.iamia wrote:grci ce igrati onako kako su igrali u slovackoj.
- Partijaner
#442 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hvala care.samo_ti wrote:04.03.Partijaner wrote:Kad se karte pocinju prodavat, zna li neko ?
-
vryzas
#443 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Slazem se, pogotovo sa konstatacijom da smo tanki defanzivno...sa druge strane sam 99% siguran da gubimo utakmicu ako izadjemo u formaciji 4-4-2.Sarajevo1946 wrote:Ja očekujem utakmicu nalik na utakmicu s Rumunijom u Zenici. Samo neka extended verzija Rumunije, kompaktnija, bolja.
Vezni red ce nam biti neutralisan presingom 5 igraca sa suprotne strane, a posto nemamo bekove koji su sposobni za vrhunsku igru u oba pravca, vjerovatno ce se sva igra svesti na izbij-nabij na E.DZ.&V.I., te eventualno neku sansu iz prekida.
- Partijaner
#444 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Treba zabit gol sto prije i svi ce problemi biti rijeseni, ako bude 0:0 na poluvremenu, uvuce se nervoza i Grci znaju to hladnokrvno rijesiti iz jedne sanse i onda se ti drkaj do mile volje.
- Infaze Studio
#445 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Protiv takvih, koji sve polazu u napad, grci najbolje i prolaze. Sta mislis kako bi mi prosli u Atini da smo nastavili srljati, kao sto smo poceli u prvih 5 minuta?Sarajevo1946 wrote:Ja očekujem utakmicu nalik na utakmicu s Rumunijom u Zenici. Samo neka extended verzija Rumunije, kompaktnija, bolja.
Ali nema od nase opreznije i sigurnije igre nista, jer Susic sigurno nece igrati bez obojice napadaca. U tom slucaju barem bokovi bi trebali biti dupli (2 beka i 2 krila koliko je moguce sa ovim kadrom), a jedan DM.
A s obzirom da je to nasa glavna igra (ofanzivno),hajde neka bude tako, ali samo se bojim da je ovo jedna od ekipa protiv kojih je VRLO rizicno igrati otvoreno.
Ako nemamo rezultat u 75-oj, slazem se...napasti onda pa sta bude.
- Muhamed Đakmić
#446 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ali šta znači igrati strpljivo, ne kontam? Peljati loptu u nedogled? Grci to jedva čekaju.
Mi smo ekipa koja može igrati samo ofanzivno, pa skoro sav kvalitet nam je na ofanzivnoj strani terena.
Mi smo ekipa koja može igrati samo ofanzivno, pa skoro sav kvalitet nam je na ofanzivnoj strani terena.
- vicious
#447 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jasno, samo ne smijemo ni mi srljati i ostavljati nazad previše prostora za kontre.
- samo_ti
#448 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
6 000 karata ce samo biti pusteno u prodaju, nama obicnim smrtnicima.
Prodaja pocinje 06.03 u 9 h ujutro.
Ukratko, cirkus i sramota za sve, sto nemas stadiona kako Bog zapovjeda.
Jbga
Jbga
- DonVito
#449 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Štampano je 10.200 ulaznica, od čega 5.650 za tribinu „zapad“, zatim 1.300 („istok“), 1.200 (sjever“) i 2.050 („jug“).samo_ti wrote:6 000 karata ce samo biti pusteno u prodaju, nama obicnim smrtnicima.
Jbga
Nakon neophodnih analiza i bezbjedonosnih procjena, a u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA, odlučeno je da se prodaja ulaznica za predmetnu utakmicu vrši na slijedeći način:
Prodaja 6.000 ulaznica putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije „Centrotrans“
Prodaja 4.200 rezervisanih ulaznica za potrebe slijedećih kategorija, u skladu sa proporcionalno definisanom broju ulaznica:
Igrači „A“ reprezentacije
Stručni štab „A“ reprezentacije
Organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH
Stručni štabovi ostalih reprezentativnih selekcija
Kantonalni/županijski i područni savezi, putem entitetskih saveza
Klubovi Premijer lige BiH
Članovi organa i tijela NS/FS BiH
Zaslužni nogometni/fudbalski radnici i bivši reprezentativci BiH
Sponzori i partneri NS/FS BIH
Organi i institucije državnog i entitetskog nivoa
Administracija NS/FS BiH
U ovaj broj uključeno je i 550 ulaznica za sjevernu tribinu, koje će dobiti Fudbalska asocijacija Grčke (što je znatno manje od traženog broja ulaznica), s tim što je ća dolazak grčkih navijača biti utvrđena posebna sigurnosna procedura, koja obuhvata niz mjera i aktivnosti prije njihovog ulaska u BiH, kao i prilikom ulaska na stadion „Bilino Polje“. Potrebno je napomenuti da, shodno principu reciprociteta, gostima pripada i 150 komplementarnih-besplatnih ulaznica za tribinu „zapad“.
- Edin H.
#450 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Previsesamo_ti wrote:6 000 karata ce samo biti pusteno u prodaju, nama obicnim smrtnicima.
Jbga