Zna se kako smo izgubili od Meksika, BrazilaKB24 wrote:01.06.2012._terminaš_ wrote:Kada smo mi zadnju utakmicu izgubili?![]()
Mexico.
Imali smo 5 vezanih poraza
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#3201 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
zakonpera
#3202 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
U prvih 15 minuta bilo je jako guravo i totalno su nas stijesnili na sredini, bilo je mučno gledaati ali taj prvii go je procepio situaciju
-
old school23
#3203 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pape i igraci svaka cast!
Last edited by old school23 on 23/03/2013 02:13, edited 1 time in total.
-
Dead Man Walking
#3204 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jel sa Slovacima prva kuci ili vani?
- DonVito
#3205 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kuci.Dead Man Walking wrote:Jel sa Slovacima prva kuci ili vani?
Ali prvo Latvija u Junu.
Znaci od tekme do tekme....
Pape recept
Last edited by DonVito on 23/03/2013 02:04, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#3206 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sta ispadne kad se spoje Hrvatska i BiH?
-Grcka i Srbija

-Grcka i Srbija
-
Static-X
#3207 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Aferim Bosno!

- BHF_Manijak
#3208 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ljudi dragi, nas je zadnji put naguzio Portugal a to je bilo prije godinu i pol, pa sad skontajte koliko smo napredovali! Ne kazem sad da smo pandan Njemackoj, Spaniji, Italiji itd, ali nismo ba ni karanana! Doduse nismo igrali ni sa nekim velesilama, ali eto bio je Brazil ako nista. Ne treba se uzdizati, ali ni previse podcjenjivati!
23. smo repka svijeta, dakle spadamo u vrh. Kazem nismo sama krema, ali tu je to negdje!
Imamo odlicnu generaciju momaka koju bi prava grehota bilo ne vidjeti na SP-u ili EP-u!
Iako su neki igraci kao Miske i Spaha npr na zalasku karijere, srecom stizu mladi momci tipa Kolasinac, Hajrovic Sead, Bicakcic itd... Sa novim Savezom koji se angazovao u potrazi za mladim igracima, mislim da ce ih biti jos na spisku.
Dakle, idemo onim svabskim fazonom ovim ekipima tipa Latvija, Litvanija, Lihtenstajn, lafo respekt prije tekme, dobri ste vi ovo ono, a onda im slozis hladno 3-4 komada!
Postovati da, ali bojati se ne, nismo vise kao sto smo nekad bili!
23. smo repka svijeta, dakle spadamo u vrh. Kazem nismo sama krema, ali tu je to negdje!
Imamo odlicnu generaciju momaka koju bi prava grehota bilo ne vidjeti na SP-u ili EP-u!
Iako su neki igraci kao Miske i Spaha npr na zalasku karijere, srecom stizu mladi momci tipa Kolasinac, Hajrovic Sead, Bicakcic itd... Sa novim Savezom koji se angazovao u potrazi za mladim igracima, mislim da ce ih biti jos na spisku.
Dakle, idemo onim svabskim fazonom ovim ekipima tipa Latvija, Litvanija, Lihtenstajn, lafo respekt prije tekme, dobri ste vi ovo ono, a onda im slozis hladno 3-4 komada!
- Logovan
#3209 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Matere mi ja zaboravio, ne zajebavam se.KB24 wrote:01.06.2012._terminaš_ wrote:Kada smo mi zadnju utakmicu izgubili?![]()
Mexico.
Utakmica protiv Latvije je 7. juna i ako ne izgubimo biće godina dana otkako nismo izgubili.
- Zmijuga loma
#3210 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kako su gnjide helenske provokatorske hinjski lupale Spahića u svakom duelu. Tačno planski idu da isprovociraju reakciju pa da se onda počnu valjati po travi. Čak je i u onoj prijateljskoj utakmici Samaras bio bezobrazan.
Da je Pjanić igrao gledali bi da ga načnu na svakom koraku.
Da je Pjanić igrao gledali bi da ga načnu na svakom koraku.
- Bosanski_kralj
#3211 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Trebaju sutra ovi sa BHT-a pustiti reprizu utakmice da je u miru i rahatluku odgledam.
-
Mustang1
#3212 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mi smo PREmnogoBHF_Manijak wrote:Ljudi dragi, nas je zadnji put naguzio Portugal a to je bilo prije godinu i pol, pa sad skontajte koliko smo napredovali! Ne kazem sad da smo pandan Njemackoj, Spaniji, Italiji itd, ali nismo ba ni karanana! Doduse nismo igrali ni sa nekim velesilama, ali eto bio je Brazil ako nista. Ne treba se uzdizati, ali ni previse podcjenjivati!
Dakle, idemo onim svabskim fazonom ovim ekipima tipa Latvija, Litvanija, Lihtenstajn, lafo respekt prije tekme, dobri ste vi ovo ono, a onda im slozis hladno 3-4 komada!![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3213 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Imat ćemo 896 bodova na rankingu 
- Bosanski_kralj
#3214 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vidjelo se to još u Grčkoj kad smo igrali. Otišli smo po bod i njega smo uzeli.Bubalo1 wrote:Mi smo PREmnogoBHF_Manijak wrote:Ljudi dragi, nas je zadnji put naguzio Portugal a to je bilo prije godinu i pol, pa sad skontajte koliko smo napredovali! Ne kazem sad da smo pandan Njemackoj, Spaniji, Italiji itd, ali nismo ba ni karanana! Doduse nismo igrali ni sa nekim velesilama, ali eto bio je Brazil ako nista. Ne treba se uzdizati, ali ni previse podcjenjivati!
Dakle, idemo onim svabskim fazonom ovim ekipima tipa Latvija, Litvanija, Lihtenstajn, lafo respekt prije tekme, dobri ste vi ovo ono, a onda im slozis hladno 3-4 komada!![]()
Postovati da, ali bojati se ne, nismo vise kao sto smo nekad bili!napredovali ali samo stanjem u glavi .. Vec dugo imamo taj kvalitet samo je trebalo da klikne sve .. Konacno je kliknulo i to u najboljem mogucem trenutku .. Treba ovo do kraja iskoristiti aBd
Većinu golova u ovim kvalifikacijama smo zabili u posljednjih 15ak minuta prvog poluvremena i ja jaranu govorim prije same utakmice da zabijamo prvi gol oko 30 minute, a do kraja poluvremena i drugi. Kad tako i bi
- fantom slobode
#3215 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mene sve nesto strah da ce Srbija zavrsiti 4. u grupi...imaju los raspored...Bubalo1 wrote:Sta ispadne kad se spoje Hrvatska i BiH?
-Grcka i Srbija
- Kemal Malovčić
#3216 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
koji su ovi novinari debili kad pitaju misketa kako se osjeća fizički itd
-
rookfash
#3217 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
da se citiramrookfash wrote:
pobjeda reprezentacije bosne i hercegovine od 2 ili 3 na prema 1.
- Point.
#3218 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
A nek smo otresli ove egejske nafakase. Vise im ni Zeus ne moze pomoci. Sta bih dao da sam veceras bio na Trgu Krajine u Banjaluci medju onim smrdljivim bajama sa ruskim, srbijanskim i grckim zastavama. Sisajte ga baje!
-
frngla
#3219 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ima li neko link za download cijele tekme? Ovo remek djelo moram pregledati na miru sutra

- Mate Simmons
#3220 Re: AW: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jesam li jedini koji misli da je glupo sto pored BH Fanaticosa neko se nadje i napravi posebnu navijačku grupu dijasporaca il' kako se već zovu.. Oni Crno-Žuti Austrijanci/Njemci
Sent via Vodokotlić in da Šolja
-
Mustang1
#3221 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad u jednom gradu imas milion podgrupa sasvim je logicno da i za reprezentaciju ih ima vise .. BH Fanaticosi su "najveci" ali ima ih jos mali milion
Mislim da se i tako mogu lakse karte dobiti i slicno .. Tako da znaju oni sta rade 
- Joker88
#3222 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
imal iko da se javi od pocasnih 51?

- noiserr
#3223 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tu najvise zasluge ima strucni stab sa Susicem na celu ja mislim. Ja sam to primjetio jos kad primismo onaj gol od Latvije. Bez panike i straha nasi momci nastavise po planu pa sa cetri gola odgovorise. Tad sam primjetio da nam je napokon krenulo.Bubalo1 wrote:Mi smo PREmnogoBHF_Manijak wrote:Ljudi dragi, nas je zadnji put naguzio Portugal a to je bilo prije godinu i pol, pa sad skontajte koliko smo napredovali! Ne kazem sad da smo pandan Njemackoj, Spaniji, Italiji itd, ali nismo ba ni karanana! Doduse nismo igrali ni sa nekim velesilama, ali eto bio je Brazil ako nista. Ne treba se uzdizati, ali ni previse podcjenjivati!
Postovati da, ali bojati se ne, nismo vise kao sto smo nekad bili!napredovali ali samo stanjem u glavi .. Vec dugo imamo taj kvalitet samo je trebalo da klikne sve .. Konacno je kliknulo i to u najboljem mogucem trenutku .. Treba ovo do kraja iskoristiti aBd
I ako sam optimistican, mi znamo biti neke kurate srece, sto se tice sudija itd.. Pa se i dalje oprezno nadam tom zasluzenom odlasku na svijetsko prvenstvo.
- horion_bosona
#3224 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
U taktickom smislu ovo je veceras bila cista perfekcija, na takav nacin dobiti ekipu kakva je Grcka, pritom ih potpuno neutralisati. Bez srljanja, pametno, strpljivo... Angazovanost, trka, sve linije su funkcionisale. I to bez Pjanica! Svaka cast momci.
Najzrelija utakmica ove generacije, veceras je razbijena mentalna blokada igranja velikih meceva.
Gol u sudijskom je jedna vaspitna za nastavak kvalifikacija - nema opustanja. I bolje je sto nije bilo 4:0. Plasman na SP ne smije biti doveden u pitanje.
P.S. Miske je imao i motiv vise, zena mu je Makedonka.
Najzrelija utakmica ove generacije, veceras je razbijena mentalna blokada igranja velikih meceva.
Gol u sudijskom je jedna vaspitna za nastavak kvalifikacija - nema opustanja. I bolje je sto nije bilo 4:0. Plasman na SP ne smije biti doveden u pitanje.
P.S. Miske je imao i motiv vise, zena mu je Makedonka.
Last edited by horion_bosona on 23/03/2013 02:37, edited 1 time in total.
- MyTao
#3225 Re: AW: Bosna i Hercegovina - Grčka
Glupo mi je sto postoje i ti Fanatici...Madea Simmons wrote:Jesam li jedini koji misli da je glupo sto pored BH Fanaticosa neko se nadje i napravi posebnu navijačku grupu dijasporaca il' kako se već zovu.. Oni Crno-Žuti Austrijanci/Njemci