bambuelo wrote:Citam ovih dana razne portale i nekako mislim da bi definitivno bilo bolje da se nas dijamant malo vise usredoci na tekmu sa Grcima. Svaka cast za sve ovo sto radi, ali zaista mislim da nije vrijeme sada..
Ali haj znaj, mozda ce bolje igrati..mada cisto sumnjam..

I meni se cini da Dzekine pripreme za ovu vrlo vaznu utakmicu ne valjaju ni 5 para. Ono sa djecicom je sve OK i korektno, okupljanje tako reci nije zvanicno ni pocelo tada, a i da je pocelo, tu je bilo jos dosta reprezentativaca i strucni stab....Ali ova pojavljivanja na nekim premijerama sinoc su stvarno jedna velika glupost u sred priprema za VRLO vaznu utakmicu.
Kad se zalim na Dzeksona, da se pozalim i na Reufa

(i to ne Minkinog). Yebote, mora li frajer objasniti i opisati svaki detalj Pjaniceve, Viscine itd..povrede i svaki detalj rehabilitacije. Nikad u svom zivotu nisam cuo da medicinsko osoblje sportske ekipe prica onako u nekom obicnom 30-sekundi intervjuu (ali on ga razvuce na 7 minuta). OK, znam da nema priliku pricati u medijima cesto i da vjerovatno zeli da pokaze "Sta zna", ali sto je previse, previse je...I kad mi kaze utakNica...
Sto se tice postavke ekipe, jos uvijek sam pri istom stavu kojeg napisah prije par sedmica...Poduplati bokove i ne'a frke. Klasicni bekovi i klasicna krila sa centarforom. NEki pricaju "Moramo sa dva napadaca!"...Pa nisu samo Dzeko i VEdo napadaci zato sto se tako zovu - napadaci. NApadaci su i Lulic i Stevanovic u takvoj formaciji.
4-2-3-1 je kljuc uspjeha, ali k'o sto neko rece, ne'a od tog nista..S toga, podrzavam selektora i njegovu formaciju, jer zelim da vjerujem da on bolje zna od nas sviju.