Nek mi vala argumentovano rece, sreca pa nam rahmetli tito tebe posla da stvari postavis na pravo mjesto.Zavatoni wrote:Ne znam o čemu govoriš jer slabo pratim tvoje uradke.ibro dirka wrote:Haj da je recimo i tako, mLogo je tuzno i zalosno bilo i nebo je plakalo za najvecim sinom nasih naroda i narodnosti, marsalom, bravarom i trostrukim narodnim herojem. Smrc. I?Zavatoni wrote: super ti ide ovo obrtanje teza...
Sahrana druga Tita je zvanično bila najposjećenija sahrana jednog državnika u prošlom stoljeću.
Upravo dokazujes jednu od mojih teza, a ti sam skontaj koju.
Razlozi: poprilično si u izražavanju neargumentovan i sve ti se svodi na korištenje banalnih metafora i postavljanje teza, a vidio sam i da često koristiš neki prepotentni "vidi me što sam pametan" stav da bi vrijeđao sugovornike.
Ima vas trenutno dosta na našem političkom nebu. Uzmi onog Tadića iz SDS-a za primjer. I on je vrlo jak u postavljanju teza i elaboraciji istih, a argumenata ni na mapi. Naravno argumenti kod nas su rijetko kad i bitni kad imaš narod koji se pale na IDEJE i TEZE.
Imas li jos dzenaza raznoraznih drugova i SDS-ovaca, ili da smatram ovu argumentovanu diskusiju sa nekim vrlo pametnim zavrsenom?