Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"poznan
Ali ti fakat lupaš k'o Maksim po diviziji, evo već mjesecima nas zamaraš svojim besmislenim postovima. Mislio sam da ćeš nakon izbora prestati, ali, ti si samo preselio sa "svojih" tema na druge i nastavio... :
Na ovom forumu mene zanima samo istina,a ti mi reci šta je istina u slučaju Željka Komšića.
"poznan
Ali ti fakat lupaš k'o Maksim po diviziji, evo već mjesecima nas zamaraš svojim besmislenim postovima. Mislio sam da ćeš nakon izbora prestati, ali, ti si samo preselio sa "svojih" tema na druge i nastavio... :
Na ovom forumu mene zanima samo istina,a ti mi reci šta je istina u slučaju Željka Komšića.
istina u vzi ž. K. je da su ga stanovnici sarajeva tuzle zenice bihaca i ostalih dijelova bih gdje zive uglavnom bosnjaci muslimani previshe voljeli a vole ga i dan danas ali vishe vole svoje stranke za koje ce glasat bez obzira na novu stranku Ž.K.-a
njega su voljeli i sda ovci
a DIO GLASOVA JE DOBIO PO PRINCIPU ''NEK SAMO NIJE CLAN PREDSJEDNISTVA HDZOVAC''
sretno
Cosmic wrote:Ovaj propis iz Jeleča je trol A kategorije, ne znam zbog čega neko uopšte nalazi za shodno da mu nešto objašnjava.
Ovdje se radi o nametanju nekoga ko nema morala ni pod noktom.
Da nije tako Željko Komšić bi izlaskom iz SDP podnio ostavku na mjesto člana pradsjedništva,koje mu realno više ne pripada.
( Ko sad stoji iza njega,Vatikan?)
Pa valjda onih 337.000 ljudi što je glasalo za njega. Nije u Parlamentu izabran.
JThomas wrote:a šta će onaj sa stvarno jakom profesionalnom biografijom u politici kad može zaraditi 5-6 puta više od ministarske plate, a da ne prlja ruke?
i to je začarani krug...
Pa nema u BH gospodarstvu puno poslova s placama "ministarska x 6". Oni koji i imaju takve place rade krvnicki za njih po cijenu zdravlja i privatnog zivota.
Cesto u nekim drzavnim direkcijama i upravama su place u rangu direktorskih u privatnom sektoru dok je odnos radnih sati, slobodnog vremena, odgovornosti, odmora, beneficija, putovanja, supljackih kongresa, seminara i sl daleko povoljniji....usporedi
ima ih sasvim dovoljno da ljudi koji su sebe ostvarili u realnom sektoru i koji stvarno znaju svoj posao nemaju interesa da idu u politiku.
s tim da se i te upravice moraju zaraditi, ali na jedan drugi način, poltronstvom, uvlačenjem, jedenjem govana i podmetanjem kroz stranačku hijerarhiju, jer nestranačkih ljudi tu i nema...šta će to nekome ko stvarno zna raditi xy posao, ko ima profesionalnu biografiju, ko je već jednom prošao hijerarhiju u tržišnom, realnom a ne političkom svijetu?
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
1. rečenica se ne počinje sa ja
2. ne podsjećaš me na glasača, više na domaću životinju
3. zamisli da si kengur i zatvori prozor kada budeš izlazio
Moj lični stav je da Željko Komšić treba preći u BPS, jer su njegovi stavovi jako blizu programu BPS-a, s tim da se BPS istovremeno značajno okrene proširenja članstva. Ta stranka sa Komšićem može dosta ostvariti, a Komšić ne treba značajno energiju trošiti na formiranje nove stranke.
MuaDib wrote:Moj lični stav je da Željko Komšić treba preći u BPS, jer su njegovi stavovi jako blizu programu BPS-a, s tim da se BPS istovremeno značajno okrene proširenja članstva. Ta stranka sa Komšićem može dosta ostvariti, a Komšić ne treba značajno energiju trošiti na formiranje nove stranke.
Misliš na BNS,vrata su mu uvijek otvorena.
I njemu i razočaranim kandidatima,a i glasačima.
"poznan
jel se to Edo Bičakćić plaši konkurencije?
Fočak cire Edi da se ne sekira neće Komšo na njegove glasače jer ih i nema
MuaDib wrote:Moj lični stav je da Željko Komšić treba preći u BPS, jer su njegovi stavovi jako blizu programu BPS-a, s tim da se BPS istovremeno značajno okrene proširenja članstva. Ta stranka sa Komšićem može dosta ostvariti, a Komšić ne treba značajno energiju trošiti na formiranje nove stranke.
Prvo ga kudis na pasja preskakala, a sad mu vrata otvorena.
samo naglabate bezveze i svadjate se.. Komsic da je zelio preci u neku drugu stranku do sada bi valjda to i ucinio..
Dakle nije i najavio je osnivanje svoje partije.. Zna li iko ista kad ce krenuti stranka ima li iko ista novo ??
poz )
Prvo ga kudis na pasja preskakala, a sad mu vrata otvorena.
Pokaži gdje sam ga kudio,.!
Meni je cilj da ga odvratim od vašeg nauma,jer će se razočarati.Slaba je on japija.
Za ove ptičurine treba jače oružje.
Zato bi mu bilo bolje kod nas,gubitnika.
Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić i ambasador SAD u BiH Patrick Moon konstatovali su da se BiH nalazi u vjerovatno najtežoj političkoj krizi nakon okončanja ratnih sukoba.
Komšić i Moon razgovarali su tokom susreta u Sarajevu o političkoj situaciji u BiH, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.
Moon je istakao da BiH i dalje uživa podršku njegove zemlje, posebno u dijelu koji se odnosi na proces uključenja u NATO, te dobijanje kandidatskog statusa u EU.
Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU.
Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić i ambasador SAD u BiH Patrick Moon konstatovali su da se BiH nalazi u vjerovatno najtežoj političkoj krizi nakon okončanja ratnih sukoba.
Komšić i Moon razgovarali su tokom susreta u Sarajevu o političkoj situaciji u BiH, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.
Moon je istakao da BiH i dalje uživa podršku njegove zemlje, posebno u dijelu koji se odnosi na proces uključenja u NATO, te dobijanje kandidatskog statusa u EU.
Komšić je izrazio zabrinutost zbog sadašnjeg stanja u BiH i očiglednog zaustavljanja svih procesa koji se tiču NATO-a i EU.
Vrijeme je za nekoga ko je obrazovan, pristojan, sposoban i koga ne prezire pola drzave; dakle sve ono sto Komsic nije i ne moze nikada biti. Vrijeme je za nekoga novoga.
Vrijeme je za nekoga ko je obrazovan, pristojan, sposoban i koga ne prezire pola drzave; dakle sve ono sto Komsic nije i ne moze nikada biti. Vrijeme je za nekoga novoga.
nosara wrote:
Komsic je nas novi... A vi trazite sebi...
To je u redu, demokracija na djelu. Ja bih samo volio nekoga ko BiH moze barem malo ujediniti a ne suprotno, kao i nekoga ko je nece svojim primitivizmom brukati po svijetu.
nosara wrote:
To je u redu, demokracija na djelu. Ja bih samo volio nekoga ko BiH moze barem malo ujediniti a ne suprotno, kao i nekoga ko je nece svojim primitivizmom brukati po svijetu.
pa ne moze jedna osoba ujediniti narod, kad ih pola glasa za one sto najavljuju raspad BiH, a jedan lijep dio glasa za one sto obecavaju Treci
Ako ti želiš etničku podjelu zemlje, nema tog političara koji može valjati i tebi i meni. To je nemoguće.
nosara wrote:
pa ne moze jedna osoba ujediniti narod, kad ih pola glasa za one sto najavljuju raspad BiH, a jedan lijep dio glasa za one sto obecavaju Treci
Moze barem donekle, ali to nikako i nikada nece biti Komsic, a glas za njega je glas za dalje podjele drzave.