Znaci vidio nekoliko tema i gostiju i da se uvjerio da je ista prica neprekidno ..i sve to u 15 minuta koliko tvrdis da si gledaoHafis wrote:Nemam pojma o kome pričaš...vakljda ovi naši lokalni delegati.Škobo Habu wrote:Kad ja ono vidjeh Milovića sa onom Čevrom kako mlate praznu slamu na TV1?Hafis wrote: Odabirom tema i gostiju. Manje više ista priča neprekidno.
TV1 je Safina televizija, koju povremeno posuđuje SDA-u. Obična jeftina huškačka TV, koju sam u čitavom životu gledao nekih 15 minuta.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
decembar2017
#19751 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#19752 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa vidi Tudjaman nije bio analaitcar nego predsjednik , ali hafiz je za njega cuo tek nakon 10 godina njegove smrti tako da taj nije releventansportman1 wrote:
koji je analiticar koga ti citas i gledas i vrijedan pomena?
-
Hafis
#19753 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa i sasvim dosta. Čovječe kada ovlaš pogledaš tko su najčešći gosti, gdje se stavlja aspekt priče, kakva pitanja voditelji postavljaju, ne treba ti puno.Škobo Habu wrote:Sjo, jarane, ti vazda u kontradikciji sa samim sobom.Hafis wrote: Nemam pojma o kome pričaš...vakljda ovi naši lokalni delegati.
TV1 je Safina televizija, koju povremeno posuđuje SDA-u. Obična jeftina huškačka TV, koju sam u čitavom životu gledao nekih 15 minuta.![]()
![]()
Veliš vode anti-hrvatsku kampanju, a gled'o je petn'est minuta u životu.
Mnim da je to ipak zbog Safe. Da mu televizija samo reklame pušta - i to bi se svelo na anti-hrvatstvo.
Jednostavno, isuviše ofirno za gledati. Još malo i imamo novu emisiju ''60'' minuta. A i ono preseravanje i huškanje je bezbroj budala gledalo i navodilo kao argument.
- video
#19754 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja glupa ti pitanjasportman1 wrote:Hafis wrote:Ne bih ga pročitao ni za karton vinjaka.
Uglavnom, što je izanalizirao vrijedno pomena?
Pa zna se, najGlavniji
Mada ni onaj kontraKOS-ovac, velikohrvat lucic nije za odbaciT
-
Hafis
#19755 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I bolan kakav Safa. ha ha ha Safa i bošnjaštvo i antihrvatstvo.
Da je bogdo svak životne filozofije k'o Safa. Use, na se i poda se. Daljih interesa čovjek jednostavno nema
Da je bogdo svak životne filozofije k'o Safa. Use, na se i poda se. Daljih interesa čovjek jednostavno nema
-
Škobo Habu
#19756 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jah, eto još samo da rezimiramo kako su Dežulović, Ivančić i pokojni Lucić bili splitski orjunaši.Hafis wrote: Pa i sasvim dosta. Čovječe kada ovlaš pogledaš tko su najčešći gosti, gdje se stavlja aspekt priče, kakva pitanja voditelji postavljaju, ne treba ti puno.
Jednostavno, isuviše ofirno za gledati. Još malo i imamo novu emisiju ''60'' minuta. A i ono preseravanje i huškanje je bezbroj budala gledalo i navodilo kao argument.
Zatvaraj temu!
-
Hafis
#19757 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta ti bi iznenada? Jesi li dobro, ozbiljno.video wrote:Ja glupa ti pitanjasportman1 wrote:Hafis wrote:Ne bih ga pročitao ni za karton vinjaka.
Uglavnom, što je izanalizirao vrijedno pomena?
koji je analiticar koga ti citas i gledas i vrijedan pomena?![]()
Pa zna se, najGlavnijije onaj sto je sa onim drugim svecano "otvorio" bistu Brus li-a u parku pa se onda uFatio noge
u captol i ozGor
mudrosere stO i kako treba u starijoj matici od te u kojoj pametuje
![]()
Mada ni onaj kontraKOS-ovac, velikohrvat lucic nije za odbaciT
-
Škobo Habu
#19758 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E, sad mi tek ništa jasno.Hafis wrote:I bolan kakav Safa. ha ha ha Safa i bošnjaštvo i antihrvatstvo.
-
decembar2017
#19759 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A ne mozes ni ocekivati toliko od njega, ne moze on sve, treba za 15 min upratiti nekoliko tema i gostiju , a prije je bio zauzet citanjem Islamske Deklaracije prije nego sto je vecina ikada cula za Aliju, pa su se humanitarni konvoji trebali pljackati, Kosnik po Mostaru napadati, kupiti diploma u Vitezu dok je cekao pivu na stanici, nije se imalo vremena da uprati ko je Tudjman.mO k3 wrote:Pa vidi Tudjaman nije bio analaitcar nego predsjednik , ali hafiz je za njega cuo tek nakon 10 godina njegove smrti tako da taj nije releventansportman1 wrote:
- mO k3
#19760 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ZA ID je cuo kada alija jos nije bio ni poznat u politickom zivotudecembar2017 wrote:A ne mozes ni ocekivati toliko od njega, ne moze on sve, treba za 15 min upratiti nekoliko tema i gostiju , a prije je bio zauzet citanjem Islamske Deklaracije prije nego sto je vecina ikada cula za Aliju, pa su se humanitarni konvoji trebali pljackati, Kosnik po Mostaru napadati, kupiti diploma u Vitezu dok je cekao pivu na stanici, nije se imalo vremena da uprati ko je Tudjman.mO k3 wrote:Pa vidi Tudjaman nije bio analaitcar nego predsjednik , ali hafiz je za njega cuo tek nakon 10 godina njegove smrti tako da taj nije releventansportman1 wrote:
-
Hafis
#19761 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Respekt prema ranoj karijeri i Ferralu u vrijeme tuđmanštine. Najjače novine svih vremena na ovom jezičkom području.Škobo Habu wrote:Jah, eto još samo da rezimiramo kako su Dežulović, Ivančić i pokojni Lucić bili splitski orjunaši.Hafis wrote: Pa i sasvim dosta. Čovječe kada ovlaš pogledaš tko su najčešći gosti, gdje se stavlja aspekt priče, kakva pitanja voditelji postavljaju, ne treba ti puno.
Zatvaraj temu!
A poslije toga....malo su se pogubili...dosta se toga izdešavalo i nisu se baš najbolje uklopili.
I onda su nastali raznorazni nepotrebni izleti...posebno Dežulović....tako da su ipak postali novinarske prostitutke. Za što ipak imam opravdanja jer nisu zaokružili životnu financijsku konstrukciju i onda je čovjek primoran i na ono što možda ne bi radio da nije kako jeste.
- video
#19762 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatilo
i komentarisem
jel ja ovo sa Burinom konverzacije vodim 
-
Škobo Habu
#19763 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo je, bar što se mene tiče, ulog koji im se da oprostiti bilo šta poslije.Hafis wrote:Respekt prema ranoj karijeri i Ferralu u vrijeme tuđmanštine. Najjače novine svih vremena na ovom jezičkom području.Škobo Habu wrote:Jah, eto još samo da rezimiramo kako su Dežulović, Ivančić i pokojni Lucić bili splitski orjunaši.Hafis wrote: Pa i sasvim dosta. Čovječe kada ovlaš pogledaš tko su najčešći gosti, gdje se stavlja aspekt priče, kakva pitanja voditelji postavljaju, ne treba ti puno.
Zatvaraj temu!
A poslije toga....malo su se pogubili...dosta se toga izdešavalo i nisu se baš najbolje uklopili.
I onda su nastali raznorazni nepotrebni izleti...posebno Dežulović....tako da su ipak postali novinarske prostitutke. Za što ipak imam opravdanja jer nisu zaokružili životnu financijsku konstrukciju i onda je čovjek primoran i na ono što možda ne bi radio da nije kako jeste.
I najmanje je tu Lucić imao izleta. Ako ih je uopšte imao.
-
Hafis
#19764 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebat ga. Trenutno se Safa trudi vratiti u politiku, i današnja politika TV1 (koja je ne zaboravimo u jednom razdoblju čak smatrana prohadezeovskom) je takva kakva je i ostala većinska politika bošnjačkih medija - izrazito antihrvatska (da sad ne spominjemo more gluposti koje se svakodnevno rafalaju sa svih strana - od izmišljanja kojekakvih incidenata pa sve do iskrivljavanja izjava određenih inozemnih organizacija, političara i dr). U glavnom - danas je sve dopušteno i sve je dobrodošlo.Škobo Habu wrote:E, sad mi tek ništa jasno.Hafis wrote:I bolan kakav Safa. ha ha ha Safa i bošnjaštvo i antihrvatstvo.
I Safa mora biti na tom fonu, tako da ne čudi ponašanje te TV kuće, ali Safa opet ostaje Safa - jebe ga se i za bošnjaštvo i antihrvatstvo taman koliko i meni za rezultate izbora u Čadu.
-
Hafis
#19765 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma jok. Viši za glavu, teži jedno 20 kg, brži, jači, britkiji, obrazovaniji, zgodniji i seksipilniji.video wrote:Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatiloi komentarisem
I ti bi mi dao kad bih ti zatražio. Tu jednostavno nema obrane.
Last edited by Hafis on 11/01/2018 15:21, edited 1 time in total.
- spreca
#19766 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije Franjo kriv sto je Hafis nepismen i nezna da cita a tek je saznao kad je poceo slusatimO k3 wrote:Pa vidi Tudjaman nije bio analaitcar nego predsjednik , ali hafiz je za njega cuo tek nakon 10 godina njegove smrti tako da taj nije releventansportman1 wrote:
-
Hafis
#19767 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidi duše mojespreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Gdje god ja eto mi i njega.
Izgleda da su se oni drugi žohari negdje razletili...da nisi zaluto oko moje
- video
#19768 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jes, jes, kazu drugi Dado TopicHafis wrote:Ma jok. Viši za glavu, teži jedno 20 kg, brži, jači, britkiji, obrazovaniji, zgodniji i seksipilniji.video wrote:Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatiloi komentarisem
A ja to sto ti trazis, dajem samo ljepsem spolu
Mozda Jopet probas kod @sare
- mO k3
#19769 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pismen je hafis samo se pogubi u lazimaspreca wrote:Nije Franjo kriv sto je Hafis nepismen i nezna da cita a tek je saznao kad je poceo slusatimO k3 wrote:Pa vidi Tudjaman nije bio analaitcar nego predsjednik , ali hafiz je za njega cuo tek nakon 10 godina njegove smrti tako da taj nije releventansportman1 wrote:
- undefined007
#19770 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bi l' tražio treći?Hafis wrote:Ma jok. Viši za glavu, teži jedno 20 kg, brži, jači, britkiji, obrazovaniji, zgodniji i seksipilniji.video wrote:Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatiloi komentarisem
- mO k3
#19771 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ja cu biti prvio koji ce se zalagati da bih katolici dobiju treci entitet tek onda kada se srbima u hrvatskoj vrati konstutivnost , do tada sam protiv treceg
- spreca
#19772 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam ti ja o'togaHafis wrote:Vidi duše mojespreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.![]()
Gdje god ja eto mi i njega.
Izgleda da su se oni drugi žohari negdje razletili...da nisi zaluto oko moje
- spreca
#19773 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ko da je njemu vazno ko ce mu popusitiHafis wrote:Ma jok. Viši za glavu, teži jedno 20 kg, brži, jači, britkiji, obrazovaniji, zgodniji i seksipilniji.video wrote:Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatiloi komentarisem
- spreca
#19774 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
on im je naj pismeniji...i to treba pozdraviti...mos misliti kakvi su drugimO k3 wrote: pismen je hafis samo se pogubi u lazimatoliko se uzivio u ovaj avatar da. ce poceti Kuran uciti
-
Qoom
#19775 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta prde ovi Bošnjaci, Hercego Bosne je bilo, ima i biće je, u inat dušmanima!

Jest' da od table do Livna nema ni ovce da pase, al' zato tabla ponosno stoji!

Jest' da od table do Livna nema ni ovce da pase, al' zato tabla ponosno stoji!