Pa porodice su sve šire, potomci postaju punoljetni, valja to sve zaposliti moj onaj ti, ne može samo djed biti ministar i da hrani dvoje djece i još po dvoje unučadi za svako dijete... ha ja..muhafuca wrote:Jesu ovo uranile predizborne price ?medonja_brundonja wrote:Eh, sve to fino i lijepo zvuči... Ali kao što je rečeno.. Smeta to političarima...
nekom ce ovo bit platforma za dobijanje izbora
a kad zasjedne u fotelju - nece nista bit od ukidanja kantona
mozda se cak i novi pojave - nebi me iznenadilo
Ukida se 5 kantona?
-
medonja_brundonja
#26 Re: Ukida se 5 kantona?
-
Canton
#27 Re: Ukida se 5 kantona?
Necemo mi ustedjeti mnogo novca ukidanjem kantona, ali bi mogli dobiti jedan efikasniji sistem, koji bi mogao odgovrati interesima opstina, privrede i svih gradjana tih kantona.
-
Canton
#28 Re: Ukida se 5 kantona?
Kako?matematicar_teski wrote:hrvati bi dobili ovako treci entitet,ne moze to tako
-
leo_
#29 Re: Ukida se 5 kantona?
ja bih zabranio nekima internet, pravo glasa, pravo bilo kakve komunikacije s ljudima!medonja_brundonja wrote:Zaboravio si Mjesnu zajednicu Priluk... a premier ligu bi skroz ukinuo i zabranio bavljenje sportom na 10 godina-x- wrote:ja bi ukinuo i predsjedništvo, rtv pretplatu, distrikt brcko i općinu dobretići, a premijer ligu bi smanjio na 14 klubova.
Ako se bas ukida tih 5 kantona, to znaci da je stvarno stegla kriza. Ta odluka bi bila odlicna, medjutim, sumnjam ja da tu nema nekih drugih planova, tipa povecan broj opstina.