U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post Reply
nedim01

#1 U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by nedim01 »

u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
nedim01

#3 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by nedim01 »

furija Strašna wrote::lol: :lol: :lol: Zezaš? :lol:
pa poznato je da dodik ima smisla za zajebanciju..
gospodar kuglastih munja

#4 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by gospodar kuglastih munja »

Danasnji dan ce biti proglasen krsnom slavom Milicije RS, Sveti HAREstos Milicijski!!! :evil: :lol: :lol:
Dioda

#5 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by Dioda »

gospodar kuglastih munja wrote:Danasnji dan ce biti proglasen krsnom slavom Milicije RS, Sveti HAREstos Milicijski!!! :evil: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MuaDib

#6 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by MuaDib »

Čuo sam jednu finu uzrečicu: "Hare Dodikovo magare" :lol: :roll:
carla del ponte

#7 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by carla del ponte »

Dioda wrote:
gospodar kuglastih munja wrote:Danasnji dan ce biti proglasen krsnom slavom Milicije RS, Sveti HAREstos Milicijski!!! :evil: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
zavrzlama

#8 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by zavrzlama »

nedim01 wrote:u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
a ko ta policija nije jucer bila...loptica je prebacena Dodiku u teren...valja rusit ono sto je sopstvenom rukom podpisao...da se nije prihvatilo od strane federacije(sto se dodik potajno nadao) imao bi isto sto ima a drugi bi bili optuzeni za destrukciju..ovako ce sad Dodik morat ici protiv MZ i opstruirat tri principa i stvarnu reformu..a policija rs ce biti policija u prelaznom obliku..bolje i to nego sto je bila dosad..cisto entitetska policija bez ikakve kontrole drzave nad istom..
carla del ponte

#9 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by carla del ponte »

zavrzlama wrote:
nedim01 wrote:u zahvalnost sto im je sacuovao policiju republike srpske, srbi mu zahvaljuju...
a ko ta policija nije jucer bila...loptica je prebacena Dodiku u teren...valja rusit ono sto je sopstvenom rukom podpisao...da se nije prihvatilo od strane federacije(sto se dodik potajno nadao) imao bi isto sto ima a drugi bi bili optuzeni za destrukciju..ovako ce sad Dodik morat ici protiv MZ i opstruirat tri principa i stvarnu reformu..a policija rs ce biti policija u prelaznom obliku..bolje i to nego sto je bila dosad..cisto entitetska policija bez ikakve kontrole drzave nad istom..
Ove tačkice... ovo valjda znači... da ni ti sam... baš ne vjeruješ u to...u što pokušavaš još MOŽDA ponekog da ubijediš, kažem MOŽDA :bih:
zavrzlama

#10 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by zavrzlama »

carla del ponte wrote:
zavrzlama wrote:
Ove tačkice... ovo valjda znači... da ni ti sam... baš ne vjeruješ u to...u što pokušavaš još MOŽDA ponekog da ubijediš, kažem MOŽDA :bih:
procitaj za koji mjesec ...pa ces znati je li istina ili ne :D ...........
Frankyee

#11 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by Frankyee »

Haris Silajdzic = 100% izdaja
sekspir

#12 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by sekspir »

Na POLITICI "Zavrzlama" je najinteresantniji lik.Iscitavajte pazljivo njegove postove,pamtite i uporedjujte.Ja to radim vec nekoliko sedmica i mislim da " u svemu ima sistema".Cak sam,u jednom momentu,pomislio da se ne radi o nekom politickom(profesionalnom) analiticaru koji,na ovaj,forumski nacin,sondira,hajde da kazem,misljenje malo pismenije populacije.Ja ga poprilicno ozbiljno shvatam pa mi svaka njegova optimisticnija najava razvedri sumornu noc.Dobro je da ima i takvih.
signature

#13 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by signature »

MuaDib wrote:Čuo sam jednu finu uzrečicu: "Hare Dodikovo magare" :lol: :roll:
fino se rimuje.
Area_51

#14 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by Area_51 »

signature wrote:
MuaDib wrote:Čuo sam jednu finu uzrečicu: "Hare Dodikovo magare" :lol: :roll:
fino se rimuje.
Serija Tale, majka i dvoje djece. :-D

Sad ce nama svima 100% biti bolje, da ne kazem, ja se vec osjecam bolje i sigurnije. Pa ljudi dobismo jedinstevnu, doduse 2 x 50% policiju :wink: Hvala svima koji tome doprinesose, sad je ova zemlja jaka kao beton. A ovi nostalgicari, koji se tjese drugim krugom gdje ce se kroz Ustavne reforme sve ovo rijesit kako raja trazi, kako je to smijesno. Pa garant drugog kruga ustavne reforme, propisane Aprilskim paketom amandmana, bila je Amerika. Nemojte mi reci da ce ovaj smijesni, Dodiku naklonjeni Lajcak biti garant bilo cega. Mi smo taoci Lajcakove politicke karijere i njegovog straha od Dodika. On svakako brzo ode u Brisel za nekog ambasadora ili sta li vec, a od narednog kruga ustavnih reformi ostaje veliko nista, osim onoga sto ce demagozi i prodavaci magle hare i dodik prodavati 2010. za nove izbore. Strah. Pojescemo jedni druge. :-D

Tu ce neki sa foruma zdusno govorit sigurno, samo sto se nije Ustav nije donio, treba haretu dati jos jedan mandat. On ce ukinut enitet i napravit nam nesto 100% bolje. E, nece. :-D Ne, to sve nama sredi Bojan Bajic sa Uredom Nase stranke u Rudom. :-) Luda noc.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#15 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by Dado dijasporitus »

zavrzlama wrote:
Kao da Dodik vec nekoliko puta nije pogazio sto je potpisao I kao da se isti broj puta nije zamjerio MZ-u pa na kraju opet nista. Na njega poslije svega ipak gledaju kao najjaceg politicara u BiH. Narod treba da prestane vjerovati da ce se naci neka Evropa ili Amerika I da ce jednim mahom maca ispraviti sve nepravde koje nam se svakodnevno poturaju. Osim ako se iza zavjese ne kroje planovi za koje javnost ne zna u sta vise odavno nevjerujem.
don vito

#16 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by don vito »

Kad je Hare ovako lijepo nagradio Srbe, red je da necim pocasti i Hrvate. Posto ce uskoro ponovo poceti pregovori o ustavnim promjenama pitanje je samo na koji nacin ce SBiH, SNSD i dva HDZ-a izglasati hrvatski entitet. Imaju vecinu u Parlamentu, na suprotnoj strani su samo SDA, SDP i BPS, vjerovatno ce SDS biti uzdrzan.
To Hare care! :bih: Za ove dvije godine od kako si se vratio u politiku dao si veliki doprinos medjunacionalnom pomirenju u BiH. Jos nijedan bosnjacki politicar nije uzivao takve simpatije Srba, a bogami i Hrvata.
zavrzlama

#17 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by zavrzlama »

Kao da Dodik vec nekoliko puta nije pogazio sto je potpisao I kao da se isti broj puta nije zamjerio MZ-u pa na kraju opet nista. Na njega poslije svega ipak gledaju kao najjaceg politicara u BiH.

ne gleda MZ na Dodika kao najjaceg politicara u BIH...vec gledaju na odumirajucu zvijer zvanu velika srbija cjii je rep dodik...dok glava zvijeri umire na kosovu..rep(dodik) se koprca...cim glava umre...rep cemo preparirat....
zavrzlama

#18 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by zavrzlama »

sekspir wrote:Na POLITICI "Zavrzlama" je najinteresantniji lik.Iscitavajte pazljivo njegove postove,pamtite i uporedjujte.Ja to radim vec nekoliko sedmica i mislim da " u svemu ima sistema".Cak sam,u jednom momentu,pomislio da se ne radi o nekom politickom(profesionalnom) analiticaru koji,na ovaj,forumski nacin,sondira,hajde da kazem,misljenje malo pismenije populacije.Ja ga poprilicno ozbiljno shvatam pa mi svaka njegova optimisticnija najava razvedri sumornu noc.Dobro je da ima i takvih.

Hvala na podrsci :bih:

Uz dodatak:

by zavrzlama on 10/04/2008 18:40

da se ne sekirate...prihvatit ce se prijedlog EU...nasi se ne mogu dogovoriti....reformu ce voditi EU...domaci ce samo staviti potpise da EU ovlascuju da radi sve za/umjesto njih.....a sutra ce svaka strana Proglasiti da je njihov cilj ostvaren...dodik ce vikat da je ostala policija rs-a...[size=150]tihic ce glumiti patriotu nad patriotama.[/size]..silajdjic ce reci da je BIH dobila jedinstvenu policijsku strukturu...itd...
Ponekad s'proljeca

#19 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by Ponekad s'proljeca »

Bojim se da ce Bosnjaci postati bijeli cigani razasuti po citavom svijetu!!!!!
dariomiamigo

#20 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by dariomiamigo »

Jebo Harisa,al nemojte glumiti da ste bolji od Sizifa kad niste,SSA ,pristupni fondovi itd. i sl. to je bitno :evil: :bih: :bih: :bih:
furija Strašna

#21 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by furija Strašna »

nedim01 wrote:
furija Strašna wrote::lol: :lol: :lol: Zezaš? :lol:
pa poznato je da dodik ima smisla za zajebanciju..
Pa ja Dodika gotivim upravo zbog toga :lol:
doktor30

#22 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by doktor30 »

silajdzic opet neki dan na teveu kaze: nema policije republike srpske. treba ukljuciti psihijatre. covjek nije normalan definitivno. a posebno mi se gade ona udruzenja boraca, majki srebrenica itd itd, sad sute svi, sto sad ne reaguju, fuj, gade mi se!
zlatan01

#23 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by zlatan01 »

doktor30 wrote:silajdzic opet neki dan na teveu kaze: nema policije republike srpske. treba ukljuciti psihijatre. covjek nije normalan definitivno. a posebno mi se gade ona udruzenja boraca, majki srebrenica itd itd, sad sute svi, sto sad ne reaguju, fuj, gade mi se!
Ovo cu reci jos jednom,"Prosjecnom Bosancu je lakse utjerati 30 cm u guzicu nego pola centa u glavu"!
laku noć

#24 Re: U Banja Luci bilbordi Harisa Silajdzica!

Post by laku noć »

Ponekad s'proljeca wrote:Bojim se da ce Bosnjaci postati bijeli cigani razasuti po citavom svijetu!!!!!
Pa već su kao i Srbi,samo su ovi sa zapada malo nešto učabulili (nek je neko)
Post Reply