TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Locked
shuriken

#76 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by shuriken »

sakop wrote:ko je bio u ratu u bih, ko je slusao i gledao senadove centralne dnevnike, kako u ratu tako na hayatu a sada i na tv1 zna
zna
zna
da gosti, teme i prilozi nisu ispiranje mozgova, nego podsjetnik, suočavanje sa našom istinom,ratom.
mislim da to radi na korektan način,druga je stvar što se nekima ne svidja istina (da su srbija i hrvatska dijelile bosnu, da imamo ratnih profitera, da stranke zavade pa vladaju, da nas stranci iskorištavaju... )

mislim da senad sa prilozima radi pravu stvar - podsjeća nas na nasu ponosnu proslost,rat nase heroje, nase mrtve,stradale kojima treba odati počast
druga je stvar što mi to ne cijenimo koliko bi morali jer svako zna šta se dešavalo u bih i oko bih od 1990-tih pa do danas.

gospodo,ako vas istina boli,promijenite kanal
gospodo,ako vas istina boli,pripremite se za još istine
gospodo,polako ali sigurno dolazi 5 minuta bosne i hercegovine :bih: :bih: :bih:
hvala bogu, konačno da neko artikulirano i jasno kaže istinu

Dolazi 5 minuta Bosne i Hercegovine za glasace koji su djelom psihicki unisteni, dijelom nisu nikad ni imali pameti i 2 102 400 minute uzimanja para lopatom za političke elite

ko prvi skonta formulu dobiva pivo, toceno, sarajevsko
Prpa.ba

#77 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Prpa.ba »

Sve sam se cudio zasto nema trollova po forumima, ali evo, izgleda da se Harisova ZaBiH udarna brigada pokrenula.
Patriotizam, 100% BiH, luka Neum, teleportacija gasa sa drugog dijela planete, clan 46. dokumenta Europske Komisije o RS koji ima 23. clana, Bosmalov koridor 5C, ujedinjena policija, "rekli smo da cemo raditi... i evo radimo", godina petnaesta :thumbup:
Co0l

#78 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Co0l »

nosara wrote: Bilo je svega, k'o sto je red... Lijepa Drzava, sve ferceralo ko sahat...

A ne mere se vise nista prekrajat kod mene... Sve je davno skrojeno... :D hadzifejs je sitna, providna ribica... :D
Pa hvala Bogu,stvarno ne kontam toliki strah od jedne TV stanice koja nije ni krenula sa radom kako treba.Jadan je onaj kome neko putem tv ekrana moze usadjivati misljenje u glavu...
avicena

#79 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by avicena »

Co0l wrote:
nosara wrote:
KENJAC wrote:Nikad Bosna a ni Bosanci nece izac iz 92'-95'... Taman su oni zasutali sto nisu izlazili iz 41'-45 a sad dodjose ovi!
Jah... Oni iz 41 - 45 nisu lagali, pljackali, lezali... nego su napravili Drzavu, radili, stvarali...
Ako stvarno mislis da nije toga bilo onda ti i jedna tv-stanica moze krojiti misljenje...
Onda i jeste bila samo jedna i ona cenzurisana. :mrgreen:

Prpa.ba

#80 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Prpa.ba »

avicena wrote:Onda i jeste bila samo jedna i ona cenzurisana. :mrgreen:

Da, tehnicki bolja, a i sadrzajno i novinarski ispred moderne, jedine news kuce u BiH iz 2010. godine. A to nije kompliment za jugotelevizije, vec dokaz sunovrata ovog jadnog drustva temeljenog na 100% logici :lol: :lol:
sakop

#81 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by sakop »

ima ona jedna narodna od viki miljković, kaze
"godine,prošle godine, buduće
o kako bole usne koje nikog
ne ljube
uzmi me
boze znas da bol ne podnosim
ne daj mi da sama ostarim..."

a na ovu bh temu bi bilo nesto tipa:
"godine,prošle godine, buduće
o kako boli istina sa usana bosanaca
koje svakog ubiju
koji ne prihvata bosnu i hercegovinu
boze znam da oni bol ne podnose
ne daj im da mirno zaspu...

hajmo, bosno,bosno, hajmo hercegovino :bih: :bih: :bih:
nikad sama nisi,uvijek s tobom tu smo mi
tvoje kceri i sinovi

što ga je srbija na slučaju ganic po...ila, toliko da me uzbudjuje :mrgreen:
avicena

#82 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by avicena »

Prpa.ba wrote: Da, tehnicki bolja, a i sadrzajno i novinarski ispred moderne, jedine news kuce u BiH iz 2010. godine.
Možda i jeste. Zamisli njihovih muka da naprave Dnevnik. :mrgreen:

nosara

#83 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by nosara »

Co0l wrote:
nosara wrote: Bilo je svega, k'o sto je red... Lijepa Drzava, sve ferceralo ko sahat...

A ne mere se vise nista prekrajat kod mene... Sve je davno skrojeno... :D hadzifejs je sitna, providna ribica... :D
Pa hvala Bogu,stvarno ne kontam toliki strah od jedne TV stanice koja nije ni krenula sa radom kako treba.Jadan je onaj kome neko putem tv ekrana moze usadjivati misljenje u glavu...
20 najtezih godina pokazuju da se moze... Ima ovaca k'o govana...
Co0l

#84 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Co0l »

nosara wrote:
Nazalost tacno al to su ljudi koji ne mijenjaju svjetonazore vec 200-300 godina tako da nece ni sad bez obzira koga gledali ili citali...
Ina9

#85 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Ina9 »

Mozda nije trebalo bas izbrisati moj komentar sa Deklaracijom, samo zbog zahtjeva da Admin doda zastavicu RBiH !!!
Reci cu samo da je Senad ovdje najmanje kriv..i ne treba njega prozivati.....
KRIVI SMO MI, JER SMO, PUNIH 20 GOD. PODRZAVALI I DAN DANAS DIZEMO U VISINE NASE IZABRANE '' POLITICKE'' IZDAJNIKE, KOJI NAM UBIJAJU SVE ZIVO STO SE KRECE U OVOJ , NAJLJEPSOJ, JEDNOJ I JEDINOJ BH DRZAVI, KOJU NE ZASLUZUJEMO NI U KOM SLUCAJU....JER SMO JADNI DO BOLA....BOLESNI ILI SE DROGIRAMO NAJOPASNIJOM DROGOM NA SVIJETU, A TO JE MRZNJA.....Kako ovaj fenomen objasniti, sami Bog zna....ali, jedno je jasno ko dan:
Ako tog 03.10. ponovo potpisemo , i mi, da prihvatamo onu sramnu dejtonsku IZDAJU, tj. da Izaberemo ovu TOROVSKU VLAST, NECE NAS BITI NA MAPI....AKO NEMA BOSNE ..NEMA NI NAS BOSANACA.... :sad: , :zzzz: ,
miop

#86 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by miop »

sa obzirom na... wrote:Ovi koji nas nazivaju petokolonasima, onima koji bi zaboravili ono sto se desilo. dao bi potpuno pravo da nije par cinjenica koje oni prenebregavaju:

1)Proslo je 15 godina od rata, i u Hrvatskoj i u Srbiji dosle su neki novi politicari (je su li bolji od onih ratnih, necu sad o tome), jedino se kod nas u svakom pogledu tapka na mjestu, isti face iz ratnog perioda, bar ovaj bosnjacki dio, kojima smo za tih 15 godina dali ne jednu, dvije ili tri vec bezbroj sansi da pokazu da mo gu napraviti funkcionalnu BIH (ne znaju), da mogu ukinuti ili bar reformirati R.Srpsku ( ne mogu), da mogu stvoriti normalni priovredni ambijent za razvoj (ne znaju, nece, hoce jos para, malo im ono sto su nakrali od 5 milijardi dolara sto dodje donacija)

2) Samim ovim recenim, ovi gornji su izgubili ikakvo pravo da se sluze vise ratnim strahotama za vlastitu promociju, de maknite se vise u stranu

Ako sam zbog ovog izdajnik, spreman sam da nosim to breme !

PS: Ne znma zasto ,ali imam oscejas da ove "patriote" koji brane Hareta, su se vjerovatno dobro uhljebili u omladinskim podruznicama Szagrabi, pa sad nama palamude kako smo petokolonasi sto diramo svjeze ratne rane dok oni kupe dnevnice za seminare po zemlji i svijetu o tome kako smo se patili, kako rat nikad ne treba zaboraviti..
Nisi izdajnik, nego pravi patriota. Samo je pitanje cije strane. :D
nosara

#87 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by nosara »

Co0l wrote:
nosara wrote:
Nazalost tacno al to su ljudi koji ne mijenjaju svjetonazore vec 200-300 godina tako da nece ni sad bez obzira koga gledali ili citali...
45 godina su svjetonazori bili drukciji... Moze se na to uticati, samo nece... Takva gradnja u zadnjih 20 godina... :-)
saso mange

#88 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by saso mange »

1gorstak wrote:
samonikli wrote:Truje ovaj narod glupostima, hoće Senad reći 15 godina poslije rata koje bacio granatu na Markale, ma Senade brate znamo mi to, Srbi su bacili, ubili desetine ljudi i jos toliko izranjavali i osakatili. Sve mi to znamo Senade......
Dodik ponovio stav o Markalama i Tuzlanskoj kapiji

Nase drustvo u devedesetim zadrzava velikosrpski faktor; bez sloma istog, nema ni napretka.
ovo naravno nije ispiranje mozga nego debeli dodo sere opet :-)
KenCo

#89 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by KenCo »

samonikli wrote:Večeras gledam onu novu TV 1 News televiziju, ali iskreno katastrofa, ide Centralni Dnevnk sa Senadom Hađifejzovićem, idu neki patriotski prilozi, i onaj prilog dugometražnog razgovora Koljević - Mladić - Smith. Od večeras je jasno da TV 1 nije nikakva News TV nego populistički medij ovdašnje elite. Senad Hadžifejzović još živi u 1992 ili 1993 godini, a pritom uživa blagodati 2010 godine. Prikaziva razgovore kako su Srbi i UN vodili pregovore i šta je ko kome reko i opsovao i koliko je ko bio "muškarčina" u tim razgovorima. Potpuno je sada jasno zašto će se ta emisija emitirati do 04.10.2010., dakle dan poslije općih izbora u BIH. Zadatak Senada Hadžifejzovića je da truje i da pomuti pamet ovom narodu do izbora da zaboravi na glad, bolest, neimaštinu, bijedu, korupciju, opštu katastrofu i ovaj grob u kome se nalazimo i kao narod i kao građani a Senad će po oprobanom receptu dan poslije izbora i na osnovi izbronih rezultata dobiti fin procenat od zaluđivanja naroda, naravno iz centrala dvije najveće bošnjačke stranke. Nije Senad jos prema onim prilozima doživio 2000 godinu, još mu izgleda iznad glave fijuču granate, još trči s kanisterom po vodu,pa da nepovjeruješ. Truje ovaj narod glupostima, hoće Senad reći 15 godina poslije rata koje bacio granatu na Markale, ma Senade brate znamo mi to, Srbi su bacili, ubili desetine ljudi i jos toliko izranjavali i osakatili. Sve mi to znamo Senade, zamo Senade jer nije ekskluziva ako se zna da u Hagu su pravosnažno već osuđeni i (mislim ) vodeći ljudi Romanijskog korpusa. Sve mi to znamo,ali će zato Senad u narednih mjesec dana do izbora ispirati ovom jadnom narodu mozak o tome što znaju i ptice na grani.
Ali ima ono što Senad neće da priča, neće Senad reći da je u ovih 4 godine katastroflane vlasti SDA protjerala više bošnjaka u inostranstvo nego SDS u onih 4 godine, da je uništeno preko 20 000 radnih mjesta i da dok u ovom trenutku ovo čitate se gasi 5 dodatnih radnih mjesta, koliki je stepen korupcije zahvljajući SDA, SBiH, neće da kaže koliki je minus u Elektroprivredi, neće da kaže koliko je kriminilaca oko nas i na ulici, koliko je potecijalnih narkomana i kakvo je društvo. A to pušta da se gleda na sada već pristrasnoj TV 1 koja nije ni blizu objektivne televizije. Objektivna televizija je ona koja emetira realnost a neke providne maske iz kojih viri Silajdžić, Tihić, ili slična kamrila ovdašnjih prevaranata. Mislio sam da će TV1 biti stvarno objektivna ali ništa od toga, jer ako se zna finasijer (Sanela Jenkins) sada intimna prijateljica porodice Ganić, nečudi što je Senad još uvijek u 1992 godini, jer to je dobitna karta da narod zaboravi što sve manje ima u džepu.
04.10. 2010. Senad Hadžifejzović se se negdje sakriti u svoj ljetnikovac i prebrojavati na lažima stečeni novac,a i dalje biti omiljena News ikona ovdašnjeg novinarstva, ali će narod biti u njegovim očima jadniji, smiješniji, ogoljeniji i mnogi će kleti samog sebe što su živi. Zato Senade molim te izađi iz 1992 godine i reci nam koliko smo blijedi i jadni, i da li stvarno ima spasa za ovu državu, pričaj Senade kad ćemo kao normalni ljudi moći obići nešto znamenito u svijetu, kad ćemo biti bliže EU i Nato-u, kad će biti manje bijede i javno obzanani korumpirane političare, doktore, profesore, svodnike iz visoke politike, sudije, ministre, i slične.... Ali neće Senad to jer neodgovara onim koji su režirali TV1 i koncipirali Centralni Dnevnik jer ta emisija dolazi iz Centrale pa je zato bitno biti Centralni sa Senadom.

odlican post :thumbup:

daj Boze da vise ljudi ovako razmislja.
ne znam zasto momka optuzujete, niko nije zaboravio na zlocine koji su se desili,ali se moramo okrenuti buducnosti,a ne da zivimo u proslosti.
ako budemo zivjeli u proslosti ove ce nam se stvari opet desiti. moramo se BRANITI od agresora sa jakom ekonomijom, obrazovanjem, ostankom mladih u BiH, borbom protiv korupcije...

treba se SJECATI 92-95 ali ne i zivjeti u tom periodu.
JBL

#90 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by JBL »

KenCo wrote:treba se SJECATI 92-95 ali ne i zivjeti u tom periodu.
jel ovo poznata Tihiceva budalestina o zrtvi?
LaBomba

#91 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by LaBomba »

KenCo wrote:
samonikli wrote:Večeras gledam onu novu TV 1 News televiziju, ali iskreno katastrofa, ide Centralni Dnevnk sa Senadom Hađifejzovićem, idu neki patriotski prilozi, i onaj prilog dugometražnog razgovora Koljević - Mladić - Smith. Od večeras je jasno da TV 1 nije nikakva News TV nego populistički medij ovdašnje elite. Senad Hadžifejzović još živi u 1992 ili 1993 godini, a pritom uživa blagodati 2010 godine. Prikaziva razgovore kako su Srbi i UN vodili pregovore i šta je ko kome reko i opsovao i koliko je ko bio "muškarčina" u tim razgovorima. Potpuno je sada jasno zašto će se ta emisija emitirati do 04.10.2010., dakle dan poslije općih izbora u BIH. Zadatak Senada Hadžifejzovića je da truje i da pomuti pamet ovom narodu do izbora da zaboravi na glad, bolest, neimaštinu, bijedu, korupciju, opštu katastrofu i ovaj grob u kome se nalazimo i kao narod i kao građani a Senad će po oprobanom receptu dan poslije izbora i na osnovi izbronih rezultata dobiti fin procenat od zaluđivanja naroda, naravno iz centrala dvije najveće bošnjačke stranke. Nije Senad jos prema onim prilozima doživio 2000 godinu, još mu izgleda iznad glave fijuču granate, još trči s kanisterom po vodu,pa da nepovjeruješ. Truje ovaj narod glupostima, hoće Senad reći 15 godina poslije rata koje bacio granatu na Markale, ma Senade brate znamo mi to, Srbi su bacili, ubili desetine ljudi i jos toliko izranjavali i osakatili. Sve mi to znamo Senade, zamo Senade jer nije ekskluziva ako se zna da u Hagu su pravosnažno već osuđeni i (mislim ) vodeći ljudi Romanijskog korpusa. Sve mi to znamo,ali će zato Senad u narednih mjesec dana do izbora ispirati ovom jadnom narodu mozak o tome što znaju i ptice na grani.
Ali ima ono što Senad neće da priča, neće Senad reći da je u ovih 4 godine katastroflane vlasti SDA protjerala više bošnjaka u inostranstvo nego SDS u onih 4 godine, da je uništeno preko 20 000 radnih mjesta i da dok u ovom trenutku ovo čitate se gasi 5 dodatnih radnih mjesta, koliki je stepen korupcije zahvljajući SDA, SBiH, neće da kaže koliki je minus u Elektroprivredi, neće da kaže koliko je kriminilaca oko nas i na ulici, koliko je potecijalnih narkomana i kakvo je društvo. A to pušta da se gleda na sada već pristrasnoj TV 1 koja nije ni blizu objektivne televizije. Objektivna televizija je ona koja emetira realnost a neke providne maske iz kojih viri Silajdžić, Tihić, ili slična kamrila ovdašnjih prevaranata. Mislio sam da će TV1 biti stvarno objektivna ali ništa od toga, jer ako se zna finasijer (Sanela Jenkins) sada intimna prijateljica porodice Ganić, nečudi što je Senad još uvijek u 1992 godini, jer to je dobitna karta da narod zaboravi što sve manje ima u džepu.
04.10. 2010. Senad Hadžifejzović se se negdje sakriti u svoj ljetnikovac i prebrojavati na lažima stečeni novac,a i dalje biti omiljena News ikona ovdašnjeg novinarstva, ali će narod biti u njegovim očima jadniji, smiješniji, ogoljeniji i mnogi će kleti samog sebe što su živi. Zato Senade molim te izađi iz 1992 godine i reci nam koliko smo blijedi i jadni, i da li stvarno ima spasa za ovu državu, pričaj Senade kad ćemo kao normalni ljudi moći obići nešto znamenito u svijetu, kad ćemo biti bliže EU i Nato-u, kad će biti manje bijede i javno obzanani korumpirane političare, doktore, profesore, svodnike iz visoke politike, sudije, ministre, i slične.... Ali neće Senad to jer neodgovara onim koji su režirali TV1 i koncipirali Centralni Dnevnik jer ta emisija dolazi iz Centrale pa je zato bitno biti Centralni sa Senadom.

odlican post :thumbup:

daj Boze da vise ljudi ovako razmislja.
ne znam zasto momka optuzujete, niko nije zaboravio na zlocine koji su se desili,ali se moramo okrenuti buducnosti,a ne da zivimo u proslosti.
ako budemo zivjeli u proslosti ove ce nam se stvari opet desiti. moramo se BRANITI od agresora sa jakom ekonomijom, obrazovanjem, ostankom mladih u BiH, borbom protiv korupcije...

treba se SJECATI 92-95 ali ne i zivjeti u tom periodu.

Od agresora se ne brani jakom ekonomijom, nego jakom vojskom. Ekonomija, obrazovanje, ostanak mladih u BiH, i borba protiv korupcije nisu izvodljivi pojmovi u drzavi koja je uredjena na rezultatima agresije.
LaBomba

#92 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by LaBomba »

osa wrote:tko danas, u eri potpune dostupnosti raznih medija, televizijskih, radio, tiskanih, interneta itd., može nekom "isprati mozak", ljudi glasuju prvenstveno za svoj interes, a poznato je da "svatko ima vlast kakvu zaslužuje", jer pobogu nisu političari došli s marsa, to su ljudi iz našeg okružja....
Stvarno mislis da su svima u BiH dostupni svi mediji, a pogotovo intenet? Stvarno mislis da svi u BiH imaju sredstava za kupovinu labtopa? Sirim masama u BiH je mozak itekako ispran.
Prpa.ba

#93 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Prpa.ba »

LaBomba wrote:Od agresora se ne brani jakom ekonomijom, nego jakom vojskom. Ekonomija, obrazovanje, ostanak mladih u BiH, i borba protiv korupcije nisu izvodljivi pojmovi u drzavi koja je uredjena na rezultatima agresije.

A gdje je ta jaka vojska? 8-)

Demagogija na niovu ovih persona s potjernice:

ImageImageImage ImageImage Image Image Image

Uvijek na braniku domovine 8-)
Last edited by Prpa.ba on 29/08/2010 14:50, edited 2 times in total.
sa obzirom na...

#94 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by sa obzirom na... »

Od agresora se ne brani jakom ekonomijom, nego jakom vojskom. Ekonomija, obrazovanje, ostanak mladih u BiH, i borba protiv korupcije nisu izvodljivi pojmovi u drzavi koja je uredjena na rezultatima agresije.
Ljudi ne shvataju jednu stvar koja jos nije dosla ni do Haretovog mozga, da bi se ikad ozbiljnoi razmisljalo o dekonstrukciji Dejtonskog sporazuma i uredjena BIH na pravednijoj i funkcionalnijom osnovi, MI moramo biti dovoljno jaki, finansijski, lobiranjem ,znacajem u svijetu, da medj. narodnu zajednicu natjeramo na to.

Dok smo mali, beznacajni, slabi, ostaje sam samo Hare i njegove sarene laze o 100 % BIH ko biva sutra.

Znaci, da ponovimo, prvo da osnazimo toliko, a osnov toga je jaka ekonomija, da ono sto kazemo ima odjeka u svijetu.

Tek onda mozemo pricati o nekim promjenama ustavnog uredjenja.
Frishak

#95 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Frishak »

cojk je u pravu, po komentarima vidi se zasto i mi ne napredujemo

mislim, da, ne smiije se zaboraviti, ali kada cemo vise krenuti naprijed?

vise posla, manje baba
Alfons Kauders

#96 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Alfons Kauders »

LaBomba wrote:
blago se tebi... :lol:

eto kriva je agresija sto politicari gradu u po sarajeva, tuzle, mostara... :D mozda da sad odem opljackati banku, pa kazem sudiji "jebes ga, bio je rat!" :D kriva je agresija sto nam profesori guze studentice :D sto mladi nemaju skole i radnih navika, pa samim tim ni posla... :D

nego, kakvu bi ti jaku vojsku napravio bez ekonomije? :lol: jebo puske, eto vam svima po jedan luk i strijela... zene nek vam spreme sarme i graha, a staroj recite da vam sasije uniformu... :D
Prpa.ba

#97 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by Prpa.ba »

Alfons Kauders wrote:nego, kakvu bi ti jaku vojsku napravio bez ekonomije? :lol:

@FairLife je u jednom od svojih komentara citirao knjigu Sefera Halilovica. Taj citat sam spasio na racunaru, a daje odgovor na ovo tvoje pitanje.

*
Vizija sadasnjeg bosnjackog vodjstva doseze do zidova kojima su opasane njihove avlije. Ili, u najboljem slucaju, do Kozije cuprije i Marijin dvora. U prvi mah mi se cinilo kao vic kad sam cuo pricu da su na sastanku aktivista SDA Ilidze, u ljeto 91. godine davane upute kako se pripremiti za odbranu:

"Tri puta prouciti Ajetulkjursiju, tri puta puhnuti niza se, a zene neka pripreme luga da cetnicima bacaju u oci".
Autori uputa bili su Omer Behmen i aktuelni predsjednik SDA Ilidza. Krajem 91. godine iz istog kruga lansirana je nova, i u odnosu na ovu pocetnu, revolucionarna strategija odbrane: auto treba staviti na avlijska vrata, da cetnici ne mogu uci. Dugu ili kratku cijev treba imati u kuci: ako cetnici vec udju, da se brani kucni prag. ...
*

Ipak, i ovaj odgovor nije bas 100% buduci da potreba za automobilom znaci da mora postojati neka ekonomija :D :D :D :D 8-)
letacina

#98 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by letacina »

Only1 wrote:Naravno da ce Srbinu smetati sto covjek govori o istinskim cinjenicama on ratu u BiH. :bih:

a postoje neistinske činjenice... :lol: .. pogledajte kako izgleda mozak zatrovan minderpolitikom... :D
therrarrius

#99 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by therrarrius »

Tako bespotrebna ''tema'' :-) Postoji podforum koji se bavi izborima, raju koju lobotomija ne zanima ne treba citati ove guposti.
keran

#100 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Post by keran »

Ma iz aviona se vidi da je Harisova TV. Iduce godine ce grcati u problemima i/ili ce se prodati i/ili ce se zatvoriti, jer prestace da dolaze "donacije".

Sanela... zvijezda?! Pa zar se ne bi za nju culo i prije?! Zar se o nasim "umovima" i uspjesnim ljudima ne prica na sav glas kad se sazna da postoje?!

Cuo sam, ne znam koliko je istina, da su ljude dovukli sa bonusom "godisnja plata unaprijed"?!
Stvarno se divim tim ljudima, jer garant za pola godine nece feninga imati, ponese covjeka da trosi... i sta onda?

Meni je sve ovo malo smijesno, ali eto... ako grijesim, puno srece i da nam potrajete :P
Locked