tv prenos egipatskih revolucionara

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#876 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by -LIBERO- »

bogoljub wrote:
cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema... :D
Uz pivu i tastaturu do pada Mubaraka! NAPRIJEEEEEEEEED!
A sta ako padne,a ne ulete na njegovo mjesto "braca" :D
bogoljub

#877 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by bogoljub »

-LIBERO- wrote:
bogoljub wrote:
cikafe wrote:Ne smetaju, ja sam naucio da mirno koegzistiram sa istima... Ali eto, samo sam se zapitao. To folovi, naka braća, naka solidarnost uz kafu i tastaturu, pa da vidim š'a ima š'a nema... :D
A sta ako padne,a ne ulete na njegovo mjesto "braca" :D
Onda ulaze polubraća...
theTruePath

#878 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by theTruePath »

jel ti smeta nase islamsko bratstvo mozda? :shock: :lol: :D
cikafe

#879 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

bogoljub wrote:
Bogam covjek fino rek'o: "Sta se srkletite tito vas j***? Otici cu, otici cu... Pricekajte do septembra!" Onda je Mubi dovrsio pivu podrignuo i zavrsio saopstenje... :D
cikafe

#880 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

theTruePath wrote:

Ne, uzivam... Nigdje se ne može čovjek nasmijati ko na "Krah Darwinizma", onda naka tema sa homoseksualcima i naravno najnovija "Mubarak RETURNS"... sve brat do brata, lijepo, lijepo... Milina vidjeti da se ljudi gotive, kontaš?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#881 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by -LIBERO- »

Kako si zloban,hebes im harmoniju :D
theTruePath

#882 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by theTruePath »

cikafe wrote:
theTruePath wrote:

Ne, uzivam... Nigdje se ne može čovjek nasmijati ko na "Krah Darwinizma", onda naka tema sa homoseksualcima i naravno najnovija "Mubarak RETURNS"... sve brat do brata, lijepo, lijepo... Milina vidjeti da se ljudi gotive, kontaš?
pa sta ja sad tu mogu,musliman muslimanu je brat,to se osjeca sirom islamskog svijeta

ova tema nebi imala ovoliko stranica da se radi o nekoj Kambodji,,, :mrgreen:
cikafe

#883 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

theTruePath wrote:pa sta ja sad tu mogu,musliman muslimanu je brat,to se osjeca sirom islamskog svijeta

A trebalo mi je tako malo da primijetim licemjerstvo... :lol:

Zaista ocekivao sam vise mudrih riječi od braće. Jbg naziv "BRAĆA" uljeva strahopoštovanje. Riječ miriše na organizaciju, disciplinu, cilj...
cikafe

#884 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

-LIBERO- wrote:Kako si zloban,hebes im harmoniju :D
Nikad. Ja, kao dijete iz interreligijske sredine nikad ne mogu da hebem harmoniju "braći"! Mada, tehnički, ja nisam njihov brat (ne volim Ahmu i Nećka, mora da je do toga) Dakle, ja sam, recimo, njihov ROĐAK (role od milja)!!! :)
snaga_znanja

#885 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by snaga_znanja »

Kad smo kod smjena i povrataka kako stvari stoje Djed Mraz se vraca u sarajevske vrtice :lol:
Ahmmed

#886 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by Ahmmed »

cikafe wrote:
theTruePath wrote:pa sta ja sad tu mogu,musliman muslimanu je brat,to se osjeca sirom islamskog svijeta

A trebalo mi je tako malo da primijetim licemjerstvo... :lol:

Zaista ocekivao sam vise mudrih riječi od braće. Jbg naziv "BRAĆA" uljeva strahopoštovanje. Riječ miriše na organizaciju, disciplinu, cilj...
U pravu si ti, cikafe.... organizacija, disciplina, cilj....još u poluilegalnim uvjetima, decenijama....Teško da će "Braća" propustiti ovu šansu 8-)
Ahmmed

#887 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by Ahmmed »

cikafe wrote:
Nikad. Ja, kao dijete iz interreligijske sredine nikad ne mogu da hebem harmoniju "braći"! Mada, tehnički, ja nisam njihov brat (ne volim Ahmu i Nećka, mora da je do toga) Dakle, ja sam, recimo, njihov ROĐAK (role od milja)!!! :)
mislim, stvarno.... :lol: :lol:
Ahmmed

#888 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by Ahmmed »

snaga_znanja wrote:Kad smo kod smjena i povrataka kako stvari stoje Djed Mraz se vraca u sarajevske vrtice :lol:
Mubarak ko da je bio na kursu kod Arzije.....neka me do septembra!!!! :D
Static-X

#889 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by Static-X »

Jel ko sluso Baraka Obamu :D
Kaze promjene moraju poceti odma!
mepac

#890 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by mepac »

pametni su ljudi davno govorili:
"mozes kolko hoces al nemozes dokle hoces"
sta su mislili da ce trpiti zauvijek
muslimani se dizu i pravi ce kako njima sad odgovara na njihovoj zemlji
hoce li ti biti po islamskom ili demokratija zapadna sami ce odluciti
bilo to njima drago ili ne tako je...
imaju svako prava njhova je zemlja.
cikafe

#891 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

Ahmmed wrote:
cikafe wrote:
mislim, stvarno.... :lol: :lol:
Šta cu, nisam mogao odoliti da ga ne spomenem... Ona bradica, one okice škiljave, šanerske, ljepotan! :lol:

A volim braću, kako bih bez njih? Eto ti mi reci, kako? :sad:
snaga_znanja

#892 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by snaga_znanja »

Ahmmed wrote:
snaga_znanja wrote:Kad smo kod smjena i povrataka kako stvari stoje Djed Mraz se vraca u sarajevske vrtice :lol:
Mog'o bi i on u London sa njom :lol:
cikafe

#893 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

snaga_znanja wrote:
Ahmmed wrote:
Mog'o bi i on u London sa njom :lol:
Arzija: "London? Nikad! Znate, oni tamo imaju... DEDA MRAZOVE povrtićima! Fuj, leglo nemorala!"
Ahmmed

#894 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by Ahmmed »

cikafe, s obzirom da ne voliš Ahmu i Nećka, ti kod braće dooooobroooo kotiraš, jerbo si prozreo šiitsku fitnu :D
theTruePath

#895 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by theTruePath »

cikafe i ne poznaje stanje medju bracom samo onako prica sta´s :lol: :lol:
cikafe

#896 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

Braćo đe se vi skupljate, đe se kafa kakva more popit'? (smijem li vas ja zvati braćom, jer onajjj ono znate... vjera i ja... Tu ljubavi nema)

Opaaa, znači ako ne voliš Nećka Ahmu onda te braća gotive, što to meni neko ranije nije rekao?
theTruePath

#897 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by theTruePath »

cikafe wrote:Braćo đe se vi skupljate, đe se kafa kakva more popit'? (smijem li vas ja zvati braćom, jer onajjj ono znate... vjera i ja... Tu ljubavi nema)

Opaaa, znači ako ne voliš Nećka Ahmu onda te braća gotive, što to meni neko ranije nije rekao?

A braca najveci propagatori protiv Ahmedinedjada..razocaravas me,kako to nisi upratio aa?!?

ti si mjesanac,ne mozes biti brat,,mozes biti dzahil :D
cikafe

#898 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by cikafe »

theTruePath wrote:
cikafe wrote:Braćo đe se vi skupljate, đe se kafa kakva more popit'? (smijem li vas ja zvati braćom, jer onajjj ono znate... vjera i ja... Tu ljubavi nema)

A braca najveci propagatori protiv Ahmedinedjada..razocaravas me,kako to nisi upratio aa?!?

ti si mjesanac,ne mozes biti brat,,mozes biti dzahil :D
Vi prava braća, odmah sam titulu dobio! Jel to nešto dobro, il mi ono spuštate? :lol:

E pa braćo ako ste protiv Ahme Nikole onda ljubim vas, ljubim vas mnogo? Dva, tri, cetiri, koliko je ono muslimanski?
jeza u ledja

#899 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by jeza u ledja »

Hosni, otisla je Arzija, otici ces i ti! :x
drenmajster

#900 Re: tv prenos egipatskih revolucionara

Post by drenmajster »

sjecal' se iko TITE i NASERA-Naser bio nesto popularan kod domacih Albanaca-davali im puno ime Naser-izgled i karakter sta li vec' su bili presudni;Nemam pojma-kasnije se sve raspalo-Albanci dobili drzavu-a mi jos uvijek nula.
Post Reply