hepekcina wrote:Lug wrote:hepekcina wrote:evo barem je ozvaničena interna ljubav Tayyipa i Bakira, nako galantno pred izbore
sad pošto ja ne volim Bakira ne znam da li Tayyip voli i mene ili samo ove što glasaju za BakirZastavu dimenzija 12x6 metara podigli su najbolji učenici i učenice Hadžićkih škola, uz prisustvo školskih kolega, općinskih zvaničnika i stanovnika Hadžića.
Kako je rečeno prilikom podizanja zastave,
cilj njenog postavljanja nije samo da se ona vidi sa svih strana, već da se iskaže poštovanje prema državi Bosni i Hercegovini i njenim građanima.
Izgradnju jarbola je, uz Općinu Hadžići, pomogla bratska Općina Meram iz Konye u Turskoj.
Ajme majko kad ih Slavuj počne citirat i krhne im krstinu na vrh Trebevića

i počne pravdat duhovnošću svoje babe Anđe
bas su brezobrazni... samo da im topove ne stavi na trebevic, krstina vec imamo ....evo ja predlazem da sve drzavne zastave uklone da slucajno nebi baba andja i slavujko lepi uhatorili..

niko ne govori o uklanjanju zastava nego o političkoj nepismenosti, odnosno autogolu, kojim protivniku otvaraš prostor za slobodno djelovanje i učvršćuješ njegove nakaradne političke principe kao relevantne. Ako je već načelnik hotio promociju pred izbore trebao je bez Turaka dizati zastavu. Sutra kad Dodik ponovi istu igru sa Dačićem vrištaćete ko pobješnjeli po forumu
U istom smislu mogu se promatrati i Erdoganove izjave kako mu je Alija ostavio BiH u amanet

...ova izjava je samo plus za srpski nacionalizam i argument za njihovo luđačko tumačenje politike ....ja sam svjestan da većina Bošnjaka svršava kad čuje Erdogana, ali do sada sve što je izjavio, iako imponuje Bošnjacima i on to ne krije, bilo je, uzročno-posljedično promatrano, na njihovu političku štetu.

hepek..jebemu patka pa niko ne dize tursku zastavu, gluho bilo, vec drzavnu.... i to je jedino bitno u ovoj prici, drzavna zastava.. a ti bi zbog turaka, odnosno njihove financijske pomoci za jarbol, ukinuo i zastavu

, mada ja voljem onu plavo bjelu..vezenu u zlatu. ne znam jel u pitanju paranoja ili nesto trece..