Na stranu SBiH, Aprilski paket se moralo srusiti jer nije nudio dovoljno a nije bilo garancija da ce se ustavno pitanje ponovo otvarati. Mi smo danas obavezni (pa i sudskom presudom) da napravimo ustavnu reformu, kada se to uradi, to je to, nema vise ustavne reforme bar sljedecih 20 godina. Zato treba iskoristiti ovu jednu sansu pametno.etovidis wrote:Siljadzic je najodgovorniji za propast 'Aprilskog paketa'; otada drzava stagnira/nazaduje.
Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
- 1gorstak
#76 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
-
rajvosa1
#77 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Slično kao vox populi, prognoziram zeleno-crveni brak iz interesa nakon propasti Za(gra)BiH, te zbog Fahrinog pljuvanja po istima.
- softly
#78 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
A SAD MALO RAZBIBRIGE !
Pronadjite uljeza u sljedecoj SZBIH kompoziciji

(morao sam ponovo postaviti sliku, bila se izgubila, a steta bas sam se potrudio
)
Pronadjite uljeza u sljedecoj SZBIH kompoziciji

(morao sam ponovo postaviti sliku, bila se izgubila, a steta bas sam se potrudio
Last edited by softly on 31/03/2010 22:15, edited 2 times in total.
- jeza u ledja
#79 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Ja svoju junicu nedam.
Hare, Care!
200% BiH!!!

Hare, Care!
200% BiH!!!
- softly
#80 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Ima li ko kakav komentar na ovu gore razbibrigu, da ne ispadne da sam se dzaba trudio.
Meni je ovo bas super
Meni je ovo bas super
- softly
#81 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Joj care, ti si meni super, naj si bolji, a ova RAZBIBRIGA je nesto najbolje sto sam do sad vidiosoftly wrote:Ima li ko kakav komentar na ovu gore razbibrigu, da ne ispadne da sam se dzaba trudio.
Meni je ovo bas super
- Control panel
#82 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
a gdje je gavro grahovac. ministar koji na svecane prijeme ide u bijelom odijelu. 
ova stranka ne samo da ode u opoziciju nego je nece ni biti vise.
- ultima_palabra
#83 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Onaj Yasin bi mogao proći za Drakulu 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#84 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
GRAHOVAC : Da, podnio sam ostavku!
Potpredsjednik vlade FBiH, Gavrilo Grahovac podnio je neopozivu ostavku na sve javne i političke funkcije koje je do sada obnašao, saznaje ** No links ** portal
U izjavi za naš portal, potpredsjednik Vlade FBiH i ministar kulture i sporta, Gavrilo Grahovac kratko je prokomentirao:
- Tačno je da sam podnio neopozivu ostavku, ali o razlozima za sada ne bih izlazio u javnost. Te razloge sam naveo u svom pismu koje sam uputio predsjedniku Stranke za BiH Harisu Silajdžiću i predsjedništvu stranke. Što se mene tiče, imaju 15 dana da odgovore na moje pismo. Nakon toga sam spreman govoriti javno o razlozima svoje ostavke.
Narednih 15 dana ministar Grahovac će provesti na godišnjem odmoru.
(** No links **/ak)
Potpredsjednik vlade FBiH, Gavrilo Grahovac podnio je neopozivu ostavku na sve javne i političke funkcije koje je do sada obnašao, saznaje ** No links ** portal
U izjavi za naš portal, potpredsjednik Vlade FBiH i ministar kulture i sporta, Gavrilo Grahovac kratko je prokomentirao:
- Tačno je da sam podnio neopozivu ostavku, ali o razlozima za sada ne bih izlazio u javnost. Te razloge sam naveo u svom pismu koje sam uputio predsjedniku Stranke za BiH Harisu Silajdžiću i predsjedništvu stranke. Što se mene tiče, imaju 15 dana da odgovore na moje pismo. Nakon toga sam spreman govoriti javno o razlozima svoje ostavke.
Narednih 15 dana ministar Grahovac će provesti na godišnjem odmoru.
(** No links **/ak)
- hipnotiziran
#85 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
4 godine prošlo a sada je BiH manje od 50 %
- _BaD_BoY
#86 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
drug..proslo je 12 sati ako je neka aprilska recihipnotiziran wrote:4 godine prošlo a sada je BiH manje od 50 %
kako mislis manja za 50%
- softly
#87 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Vidis kolega sto nisam metno Grahovca, imao sam pouzdanu informaciju da je tu puklo.Control panel wrote:a gdje je gavro grahovac. ministar koji na svecane prijeme ide u bijelom odijelu.
A brate ni vizuelno se ne uklapa u ove face. Gavro jeste imo svojih provala, ali ga nikako nisam mogao zamisliti u drustvu sa Jatom, Bahticem, Jasinom...
A i da sam ga metno, imali bi dva uljeza!
- DenisSarajevo
#88 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Najjaci lik u stranci za BiH je Muharem Serbezovski
Al je taj lik uradio posla za ovo sto je na vlasti za dobrobit svih gradjana
Stvarno je smijesno kakvi se sve likovi bave politikom
Al je taj lik uradio posla za ovo sto je na vlasti za dobrobit svih gradjana
Stvarno je smijesno kakvi se sve likovi bave politikom
- Vitezanin
#89 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
S onakvim izbornim rezultatima iz godine u godinu, zaista je sramota da se vrh te stranke usuđuje izaći pred javnost i trabunjati više išta.
- veljaca
#90 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
@ softly ....
Imas li ti pametnijeg posla od postavljanja kojekakvih slicica ovdje na forumu ????
Btw - ne sprecavam te ja u tome - nego pitam onako dobronamjerno
Imas li ti pametnijeg posla od postavljanja kojekakvih slicica ovdje na forumu ????
Btw - ne sprecavam te ja u tome - nego pitam onako dobronamjerno