Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
-
rajvosa1
#1 Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Ima li iko pametan da objasni čime je Stranka Za(gra)BiH zaslužila da 15 godina bude na vlasti. Hoće li konačno u opoziciju ili nestati sa scene? Šta mislite šta će nam likovi poput Safeta Halilovića raditi kad ne budu mogli primirisati fotelje?
-
maxim2000
#2 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Likov poput njega ce zavrsiti kao Ljerka Maric ili ona Azra Hadziahmetovic. Udomice ih u neku od drzavnih direkcija ili neko drzavno preduzece!!!
-
palermo
#3 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Pa bit će valjda profesor na fakultetu kao što je bio i prije.rajvosa1 wrote:Ima li iko pametan da objasni čime je Stranka Za(gra)BiH zaslužila da 15 godina bude na vlasti. Hoće li konačno u opoziciju ili nestati sa scene? Šta mislite šta će nam likovi poput Safeta Halilovića raditi kad ne budu mogli primirisati fotelje?
P.S
safet halilović je svakako jedan od najkarikaturalnijih političkih izdanaka Stranke za BiH, ali ga ne možeš porediti sa nekima koji su od švercera na tržnici odjednom postali umni filozofi i političari.
-
rajvosa1
#4 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Hvala na podsjećanju, znam da je on prof. na Političkim. Ali fakat ga ne mogu zamisliti bez neke fotelje. Mislim da ni on jadan sam ne može to zamisliti. Jedino se bojim da će i ovaj put biti dovoljno ovaca koji će Lepom dati glas na principi "E nek' mu je rek'o" (Dodiku).palermo wrote:Pa bit će valjda profesor na fakultetu kao što je bio i prije.rajvosa1 wrote:Ima li iko pametan da objasni čime je Stranka Za(gra)BiH zaslužila da 15 godina bude na vlasti. Hoće li konačno u opoziciju ili nestati sa scene? Šta mislite šta će nam likovi poput Safeta Halilovića raditi kad ne budu mogli primirisati fotelje?
P.S
safet halilović je svakako jedan od najkarikaturalnijih političkih izdanaka Stranke za BiH, ali ga ne možeš porediti sa nekima koji su od švercera na tržnici odjednom postali umni filozofi i političari.
-
palermo
#5 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Jebi ga, kad niko drugi ne kaže, a niko im ne branirajvosa1 wrote:
Hvala na podsjećanju, znam da je on prof. na Političkim. Ali fakat ga ne mogu zamisliti bez neke fotelje. Mislim da ni on jadan sam ne može to zamisliti. Jedino se bojim da će i ovaj put biti dovoljno ovaca koji će Lepom dati glas na principi "E nek' mu je rek'o" (Dodiku).
- tip-top
#6 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Ionako nikada nista nisu ni napravili.. Cak sta vise,mozda ne samo da ce e naci u opoziciji nego i u proslosti..
I to sasvim zasluzeno! .. Ja blage veze nemam sta je taj Safet Halilovic,radio sve ove godine..
Ili jednostavnije receno,koliko je para uzeo iz budzeta,na ime svoje plate i ostalih troskova..plus svi ti
silni pomocnici,zamjenici,sekretari,vozaci i boga pitaj sta sve ne i koliko.. A i ta pomenuta Azra Hadziahmetovic,kao kroz maglu,sjecam se njenih snaznih lobiranja za slovenacke proizvode a protiv nasih.. logika..zar ne??
Eto toliko su vjesti u izgradnji drzave,da nesebicno pomazu i sirotoj Sloveniji..
I to sasvim zasluzeno! .. Ja blage veze nemam sta je taj Safet Halilovic,radio sve ove godine..
Ili jednostavnije receno,koliko je para uzeo iz budzeta,na ime svoje plate i ostalih troskova..plus svi ti
silni pomocnici,zamjenici,sekretari,vozaci i boga pitaj sta sve ne i koliko.. A i ta pomenuta Azra Hadziahmetovic,kao kroz maglu,sjecam se njenih snaznih lobiranja za slovenacke proizvode a protiv nasih.. logika..zar ne??
Eto toliko su vjesti u izgradnji drzave,da nesebicno pomazu i sirotoj Sloveniji..
-
rajvosa1
#7 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Mislim da se Dodo baš nasekira svaki put kad mu Haris nešto kaže. Nije valjda da nam se izbor treba svesti na to: E nek' mu je rek'o."palermo wrote:Jebi ga, kad niko drugi ne kaže, a niko im ne branirajvosa1 wrote:
Hvala na podsjećanju, znam da je on prof. na Političkim. Ali fakat ga ne mogu zamisliti bez neke fotelje. Mislim da ni on jadan sam ne može to zamisliti. Jedino se bojim da će i ovaj put biti dovoljno ovaca koji će Lepom dati glas na principi "E nek' mu je rek'o" (Dodiku).
- Hypo-Alpe-Adria
#8 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Stranka će ispušiti na izborima garant. Ne znam više koji su to likovi koji godinama glasaju za njih. Mazohisti.
Jedino što bi se moglo desiti da Hare uđe možda u predsjedništvo.
To bi bila opasna kombinacija. Solo igrač pred kraj karijere. Nema šta izgubiti.
To bi predsjedništvo bilo k'o rogovi u vreći.
To bi bila opasna kombinacija. Solo igrač pred kraj karijere. Nema šta izgubiti.
-
rajvosa1
#9 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Poptuno se slažem. Ako izbor za Predsjedništvo ostane isti i u slučaju implementacije presude Evropskog suda, onda se bojim upravo tog scenarija. SDP će sigurno kandidirati Komšića, a ostaju onda Suljo i Fahro ili neki njihovi ljudi.Hypo-Alpe-Adria wrote:Stranka će ispušiti na izborima garant. Ne znam više koji su to likovi koji godinama glasaju za njih. Mazohisti.
-
palermo
#10 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
A za koga si ti ? Ko je tvoj kandidat ?rajvosa1 wrote:Poptuno se slažem. Ako izbor za Predsjedništvo ostane isti i u slučaju implementacije presude Evropskog suda, onda se bojim upravo tog scenarija. SDP će sigurno kandidirati Komšića, a ostaju onda Suljo i Fahro ili neki njihovi ljudi.Hypo-Alpe-Adria wrote:Stranka će ispušiti na izborima garant. Ne znam više koji su to likovi koji godinama glasaju za njih. Mazohisti.
- spreca
#11 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
rajvosa1 wrote:Mislim da se Dodo baš nasekira svaki put kad mu Haris nešto kaže. Nije valjda da nam se izbor treba svesti na to: E nek' mu je rek'o."palermo wrote:Jebi ga, kad niko drugi ne kaže, a niko im ne branirajvosa1 wrote:
-
rajvosa1
#12 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Iskren da budem, nisam pametan ako ostane ovakva mogućnost "izbora".palermo wrote:A za koga si ti ? Ko je tvoj kandidat ?rajvosa1 wrote:Poptuno se slažem. Ako izbor za Predsjedništvo ostane isti i u slučaju implementacije presude Evropskog suda, onda se bojim upravo tog scenarija. SDP će sigurno kandidirati Komšića, a ostaju onda Suljo i Fahro ili neki njihovi ljudi.Hypo-Alpe-Adria wrote:Stranka će ispušiti na izborima garant. Ne znam više koji su to likovi koji godinama glasaju za njih. Mazohisti.
- DenisSarajevo
#13 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Zna li iko hoce li se na predstojecim izborima dijeliti krave za glasove kao sto je bilo u proslim opcinskim izborima
( opcina Trnovo )
Samo steta sto je Beriz Belkic u stranci za BiH dobar je covjek

( opcina Trnovo )
-
rajvosa1
#14 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Koliko im tek za opće izbore treba krava/junica?DenisSarajevo wrote:Zna li iko hoce li se na predstojecim izborima dijeliti krave za glasove kao sto je bilo u proslim opcinskim izborima
( opcina Trnovo )![]()
-
ibizza
#15 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
hahaha...to za krave je izmisljotinja od strane magaina 60 minuta...DenisSarajevo wrote:Zna li iko hoce li se na predstojecim izborima dijeliti krave za glasove kao sto je bilo u proslim opcinskim izborima
( opcina Trnovo )![]()
Safet Halilovic...taj covjek je za svoje evo 3 godine uspio prikupiti 100 miliona maraka za povratak,dok je u proslom mandatu tadasnje ministarstvo izdjavalo oko 2 miliona godisnje
Ako cemo relano,sta je to uradio Zeljko Komsic???a svi ga ovdje hvalite(i meni je drag covjek)
Heco je uspio ujediniti rudnike i Elektroprivredu...i tako obezbjediti kvalitetniji zivot za rudare,njih 16 hiljada.
Vlada KS je uradila preko 80% obecanog(ovo je informacija CCI-a).Ministar zdravstva Mustafa Cuplov(SBiH), čije je ministarstvo imalo najveći broj planiranih mjera, imao je procent realizacije od 96 posto.
i da napomenem...svi pisete stranka ZAGRABIH...Jedina stranka(mislim na ove vece) protiv cijih se funkcionera ne vodina nikakva istraga(mislim na vrh stranke)
- Mahalac
#16 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
SZBIH
POSLIJE OKTOBRA NECE IM SE NI ZA TRAG ZNAT...
A LEPI IMA SVOJU KLIJENTELU...
POSLIJE OKTOBRA NECE IM SE NI ZA TRAG ZNAT...
A LEPI IMA SVOJU KLIJENTELU...
-
rajvosa1
#17 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Nećeš nam valjda reći da je trebalo podržati čuveni Hećin (Harisov) projekt pljačke prirodnog blaga? Koliko ga radnici vole, pogledaj malo koga najviše optužuju zbog datih, a neispunjenih obećanja. Šta je sve Cuplov uradio u tih 96 posto realizacije, ne znam, ali ti iskreno ne želim da se razboliš i da koristiš usluge zdravstva kojem je na čelu.bermiin wrote:hahaha...to za krave je izmisljotinja od strane magaina 60 minuta...DenisSarajevo wrote:Zna li iko hoce li se na predstojecim izborima dijeliti krave za glasove kao sto je bilo u proslim opcinskim izborima
( opcina Trnovo )![]()
Safet Halilovic...taj covjek je za svoje evo 3 godine uspio prikupiti 100 miliona maraka za povratak,dok je u proslom mandatu tadasnje ministarstvo izdjavalo oko 2 miliona godisnje
Ako cemo relano,sta je to uradio Zeljko Komsic???a svi ga ovdje hvalite(i meni je drag covjek)
Heco je uspio ujediniti rudnike i Elektroprivredu...i tako obezbjediti kvalitetniji zivot za rudare,njih 16 hiljada.
Vlada KS je uradila preko 80% obecanog(ovo je informacija CCI-a).Ministar zdravstva Mustafa Cuplov(SBiH), čije je ministarstvo imalo najveći broj planiranih mjera, imao je procent realizacije od 96 posto.
i da napomenem...svi pisete stranka ZAGRABIH...Jedina stranka(mislim na ove vece) protiv cijih se funkcionera ne vodina nikakva istraga(mislim na vrh stranke)
-
ibizza
#18 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Zasto tuzilastvo nije podiglo optuznicu protiv Hece zbog el.energetskog projekta??rajvosa1 wrote:Nećeš nam valjda reći da je trebalo podržati čuveni Hećin (Harisov) projekt pljačke prirodnog blaga? Koliko ga radnici vole, pogledaj malo koga najviše optužuju zbog datih, a neispunjenih obećanja. Šta je sve Cuplov uradio u tih 96 posto realizacije, ne znam, ali ti iskreno ne želim da se razboliš i da koristiš usluge zdravstva kojem je na čelu.bermiin wrote:hahaha...to za krave je izmisljotinja od strane magaina 60 minuta...DenisSarajevo wrote:Zna li iko hoce li se na predstojecim izborima dijeliti krave za glasove kao sto je bilo u proslim opcinskim izborima
( opcina Trnovo )![]()
-
rajvosa1
#19 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
hahaha...to za krave je izmisljotinja od strane magaina 60 minuta...
i da napomenem...svi pisete stranka ZAGRABIH...Jedina stranka(mislim na ove vece) protiv cijih se funkcionera ne vodina nikakva istraga(mislim na vrh stranke)[/quote]
Nećeš nam valjda reći da je trebalo podržati čuveni Hećin (Harisov) projekt pljačke prirodnog blaga? Koliko ga radnici vole, pogledaj malo koga najviše optužuju zbog datih, a neispunjenih obećanja. Šta je sve Cuplov uradio u tih 96 posto realizacije, ne znam, ali ti iskreno ne želim da se razboliš i da koristiš usluge zdravstva kojem je na čelu.[/quote]
Zasto tuzilastvo nije podiglo optuznicu protiv Hece zbog el.energetskog projekta??[/quote]
Tužilaštvo je saopštilo da je pripremljeni projekt imao elemente krivičnog djela, ali da je prekinut prije nanošenja štete FBiH te zato nije moglo podići optužnicu.
- BSn
#20 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Sada se Bosnjaci, koji su glasali za SzBiH, dvoume izmedju SSSSSSSSSSSSSBiH i ZAgraBiH, tj. kontaju ko je veci patriJota, tj. ko ce nas vise zavalit, samo sto to oni ni 20 godina od prvih demokratskih izbora ne kontaju.
Srecom, ima ljudi koji su glas dali SzBiH, al' su u ove cetiri godine skontali sta su uradili, tako da i ako izadju na izbore, nece sigurno glas dati Haretu i slicnim ublehasima.
Ja od osnivanja te stranke cekam dan kad cu im vidjeti kraj, al' zilavi su. Osim toga, ti u rezervi imaju bar jos dva-tri dresa.
Srecom, ima ljudi koji su glas dali SzBiH, al' su u ove cetiri godine skontali sta su uradili, tako da i ako izadju na izbore, nece sigurno glas dati Haretu i slicnim ublehasima.
Ja od osnivanja te stranke cekam dan kad cu im vidjeti kraj, al' zilavi su. Osim toga, ti u rezervi imaju bar jos dva-tri dresa.
-
rajvosa1
#21 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Potpuno se slažem. Posebno ono za rezervne dresove. Šta god loše mislili o članstvu SDA ili SDP, to su ipak koliko-toliko ideološki definirane stranke. Ovima je cijelo vrijeme fotelja bila jedina ideologija. Vjerujem da mnogi sada ispituju teren kod Fahre.BSn wrote:Sada se Bosnjaci, koji su glasali za SzBiH, dvoume izmedju SSSSSSSSSSSSSBiH i ZAgraBiH, tj. kontaju ko je veci patriJota, tj. ko ce nas vise zavalit, samo sto to oni ni 20 godina od prvih demokratskih izbora ne kontaju.
-
VjecitiStudent
#22 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Prosli put im je Haris najbolje rek'o, pa sam za njega glas'o! Sta me briga sto mu je stranka sve lopov sami, samo nek' on NJIMA sve rek'ne.BSn wrote:Sada se Bosnjaci, koji su glasali za SzBiH, dvoume izmedju SSSSSSSSSSSSSBiH i ZAgraBiH, tj. kontaju ko je veci patriJota, tj. ko ce nas vise zavalit, samo sto to oni ni 20 godina od prvih demokratskih izbora ne kontaju.
Ko NJIMA sad najbolje bude rek'o, za njega cu glasati
- Control panel
#23 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
hahahah sto me nasmija. pa otidji jadan do Trnova pa pitaj malo raju ko je i kako dobio junice, motokuoltivatore...bermiin wrote:[
hahaha...to za krave je izmisljotinja od strane magaina 60 minuta...
a takodje ih pitaj kako je preko noci uvecan broj stanovnika u trnovu.
da, i zaboravih za ove prijave, pa naravno da nije nista podignuto jer je to najnamazanija stranka, najprepredenija, najsnalazljivija, najlukavija, ....
a zasto pa zato sto su eto vec 15 godina jedino oni u vlasti, dok su sve ostale bile opozicija, bar jednom.
-
rajvosa1
#24 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Dobro reče "Vječiti student". Nek' je njima Haris rek'o! A junice su već legendarne.
- nineinchnails
#25 Re: Stranka Za(gra)BiH konačno u opoziciji?
Stranka Za BIH je u raspadu.
Radonciceva stranka je ustvari pomoc toj stranci da se spasi sto se jos spasiti moze.
Radonciceva stranka je ustvari pomoc toj stranci da se spasi sto se jos spasiti moze.