Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#51 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by KatarinaKosaca »

Warhead wrote:Pa isto radi i Bakir (s tim sto je rijec o zloupotrebi javnog servisa za predizborne svrhe). Dakle, ista govna.
Velika razlika. Pećanin ima privatni medij. FTV je financiran od nas. I lijevice i desnice, a najčešće sirotinje. Javni mediji imaju potpuno druge uvjete rada. Zato zamjeram vise RAK-u nego čak prodanom isfrustriranom od djetinstva Bakiru H.
von borojevic

#52 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by von borojevic »

forza milan wrote:
sadmire wrote:kad sve saberem i oduzmem, ispade SDA najbolja od svih, uslovno receno "bosnjackih stranaka"!
A posto za njih ne bih ni pod razno glasao, u velikoj sam brizi kome glas da dam!? Mozda cak da se umijesam u hrvatske ili srpske glasove,tamo, men se cini, i ima novih, svjezih, neiskompromitiranih snaga!
pa nema potrebe da se premisljas, daj glas za SDA i gotovo.
bolje i to nego da nam u posizbornoj koaliciji SDP-SBB jedan od Zlajinih ministara bude Miskovic :D
sta sve nece uciniti ljudi gladni vlasti :D
To je neki jak interes, sve je to unaprijed isplanirano. Mada evo gledam ove vijesti... ubio se mladić jer je procurio snimak da je spavo sa muškarcem, onda optužuju Travoltu da je gej, da i njih dvojica šta ne muljaju? :D
ex_libres

#53 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by ex_libres »

Ne znam da li neki Danis gleda neki javni servis, ali tamo definitivno ima potencijala.
klixober

#54 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by klixober »

Warhead wrote:
komeba wrote:Pecanin jeste Harisov,to nije nikakva tajna.Dovoljno je vidjeti s koliko zara napada SDP,upravo pred izbore,a o vladajucoj koaliciji SBiH/SDA ni rijeci.Covjek bi,citajuci i slusajuci Pecanina,rekao da je SDP na vlasti svih ovih godina,a ne njegova SBiH.
Pa isto radi i Bakir (s tim sto je rijec o zloupotrebi javnog servisa za predizborne svrhe). Dakle, ista govna.
Nije problem ni sa podrskom,ti si pitao kako to da su Dani Harisovi.Pa lijepo,tako...odgovorio sam ti.Ne pravim problem od toga,samo razjasnjavam situaciju.
denis_sa

#55 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by denis_sa »

Vratimo se na temu...

Hocemo li stvarno dozvoliti da nam Miskovic kroji politiku u BiH?!
Hocemo li dozvoliti da se tako gazi krv i dostojanstvo poginulih u odbrani nam nase BiH?
Hoćemo li dozvoliti da taj i takav Miskovic uz pomoc Radoncica nastavi razarati BiH i uniatavati buducnost nase djece zarad par punih dzepova ili mozda buduceg neovisnog Sandzaka?

Mislim stvarno bruka kakvi su nasi ljudi i kakvi su uopste ljudi danas, prodali bi se za "saku dolara" fuuuj :-x
Warhead

#56 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by Warhead »

komeba wrote:
Warhead wrote:
komeba wrote:Pecanin jeste Harisov,to nije nikakva tajna.Dovoljno je vidjeti s koliko zara napada SDP,upravo pred izbore,a o vladajucoj koaliciji SBiH/SDA ni rijeci.Covjek bi,citajuci i slusajuci Pecanina,rekao da je SDP na vlasti svih ovih godina,a ne njegova SBiH.
Pa isto radi i Bakir (s tim sto je rijec o zloupotrebi javnog servisa za predizborne svrhe). Dakle, ista govna.
Nije problem ni sa podrskom,ti si pitao kako to da su Dani Harisovi.Pa lijepo,tako...odgovorio sam ti.Ne pravim problem od toga,samo razjasnjavam situaciju.
Pa dobro Dani, ali kako Slobodna Bosna? Pa Oslobodjenje? What is wrong with this picture?
addem

#57 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by addem »

denis_sa wrote:Vratimo se na temu...

Hocemo li stvarno dozvoliti da nam Miskovic kroji politiku u BiH?!
Hocemo li dozvoliti da se tako gazi krv i dostojanstvo poginulih u odbrani nam nase BiH?
Hoćemo li dozvoliti da taj i takav Miskovic uz pomoc Radoncica nastavi razarati BiH i uniatavati buducnost nase djece zarad par punih dzepova ili mozda buduceg neovisnog Sandzaka?

Mislim stvarno bruka kakvi su nasi ljudi i kakvi su uopste ljudi danas, prodali bi se za "saku dolara" fuuuj :-x
Tajo bojim se!!! Izgubicemo izbore!!!
forza milan

#58 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by forza milan »

ma slizali su se skroz. ovaj sinocnji napad je insceniran samo da bi SDP sprijecio osipanje biraca.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#59 Re: Sto li su se zavolili Zlatko i Fahro?

Post by Chmoljo »

forza milan wrote:ma slizali su se skroz. ovaj sinocnji napad je insceniran samo da bi SDP sprijecio osipanje biraca.
:mrgreen:

da, moglo se na Fahrinom licu vidjeti kako je "spremno" dočekao Zlaju...

oh, get a life :mrgreen:
Post Reply