Warhead wrote:
Nikoga ja nisam stvorio i da ne bi bilo zabune nisam clan ni jedne stranke. U SDP-u sam vidio mozda i neku sansu do proslog ponedeljka. Medjutim, sada vidim da su u pravu oni koji kazu da su svi isti. Ovaj forum pratim godinama i jednostavno mi je iznenadjenje kako oni koji do juce pljuvase po nacionalnim strankama sada odjednom zmire na otvoreno koketiranje sa svim onim sto su do juce prezirali (a Fahro je olicenje toga).
Dakle, hebes principe, nek su crveni pa makar i ne bili bolji od zelenih. Ovo samo govori da vasu ljubav prema SDP-u motivise prvenstveno jedna patologija koju gajite prema odredjenim vrijednostima, a ne principi, moral i pravda iza koje se krijete.
Znas na koga ti meni licis...imam jednog prijatelja,clana SDA,koji ima istu pricu kao i ti...razocarao ga SDP fol mogucom koalicijom sa Radoncicem...a normalno,glasace za SDA koja je stvorila tog Radoncica.
Da nije tuzno,sto nam zbog takvog naivnog razmisljanja propada drzava,bilo bi smijesno!
100 puta otvorena tema sa istim sadrzajom nece postati istina,makad do nedjelje bile jos 3 teme o vezi SDP i SBB!