hAZNADAR wrote:
koji hudnjaci...
hAZNADAR wrote:
Pritajeni cetnici iz srBske tuzle jedva docekali da protestiraju u ime nekog srbina.Janjicar wrote:Počelo je pljuvanje po Tuzli, recite kad zavrsite da Vas ne prekidamo.
EDIT: Nije jos hamaN
Janjicar wrote:![]()
Odkud da ideja da su bile zabranjene liljanke
Od 5 osoba koje su pokrenule te proteste znam ih troje i to sto pricas je glupost.
Mislim da je i O'zone tada bio ukljucen u te proteste ako se ne varam
Kupljeni i izbori i pravosudje4L0n3 wrote:sta kaze covjek izborima se moze u BiH nesto promjenit, a na pravosudje se ide ako imas kakav pravni problem hhahhhhh
dje ono ti zivis @haznadar ?
Treba samo furat nacionalizam, samo o ratu pričat a to što ljudi idu na mars je za naš još uvijek teorija zavjere.dezurni_ucenik wrote:Janjicar wrote:![]()
Od 5 osoba koje su pokrenule te proteste znam ih troje i to sto pricas je glupost.
Zato i pitam. A ti, nisi mi ti nekakav validan izvor informacija. Ko nas bre zavadi djelujes da si u tom fazonu
Janjicar wrote:Treba samo furat nacionalizam, samo o ratu pričat a to što ljudi idu na mars je za naš još uvijek teorija zavjere.dezurni_ucenik wrote:Janjicar wrote:![]()
Zato i pitam. A ti, nisi mi ti nekakav validan izvor informacija. Ko nas bre zavadi djelujes da si u tom fazonu
HahhahaNovosti wrote:I dok se vi raspravljate o ljiljanima, SFRJ, tko je u kojoj vojsci bio itd. oni malo pametniji se pita ovo: https://www.bijeljina.live/2019/01/11/g ... za-davida/
Pravo jak portal. Ali ne samo to, nego i on prenosi od megaportalčine infosrpska.Novosti wrote:I dok se vi raspravljate o ljiljanima, SFRJ, tko je u kojoj vojsci bio itd. oni malo pametniji se pita ovo: https://www.bijeljina.live/2019/01/11/g ... za-davida/
Aha, Davor je sam ubio sina kako bi mogao sakupiti sebi pare da ugodno zivi. Kad je sakupio pare onda se javio Opoziciji i predao im "štafetu" a on uživa na obalama Španije.Nivelacija wrote:Kako je samo ovaj Davor iapalio ove mucenike iz grupe pravda za davida haha pa o tome film treba snimiti, fola idemo do kraja ahhahaahaha ja znam sve recu tog i tog datuma pa 8 puta odgadja pa ponovo idemo do kraja idemooooo, uzeo kes i ispalio se vani a ovi mucenici po zatvoru i na sudjenju.
Idemol do kraja? IDEMOOOOJanjicar wrote:Aha, Davor je sam ubio sina kako bi mogao sakupiti sebi pare da ugodno zivi. Kad je sakupio pare onda se javio Opoziciji i predao im "štafetu" a on uživa na obalama Španije.Nivelacija wrote:Kako je samo ovaj Davor iapalio ove mucenike iz grupe pravda za davida haha pa o tome film treba snimiti, fola idemo do kraja ahhahaahaha ja znam sve recu tog i tog datuma pa 8 puta odgadja pa ponovo idemo do kraja idemooooo, uzeo kes i ispalio se vani a ovi mucenici po zatvoru i na sudjenju.
Sve si skont'o (Y) Vidiš da možeš kad hoćešNivelacija wrote:Idemol do kraja? IDEMOOOOJanjicar wrote:Aha, Davor je sam ubio sina kako bi mogao sakupiti sebi pare da ugodno zivi. Kad je sakupio pare onda se javio Opoziciji i predao im "štafetu" a on uživa na obalama Španije.Nivelacija wrote:Kako je samo ovaj Davor iapalio ove mucenike iz grupe pravda za davida haha pa o tome film treba snimiti, fola idemo do kraja ahhahaahaha ja znam sve recu tog i tog datuma pa 8 puta odgadja pa ponovo idemo do kraja idemooooo, uzeo kes i ispalio se vani a ovi mucenici po zatvoru i na sudjenju.
al sa punim racunom u austriji dok mucenike naivne po banja luci zatvaraju
Oni? Ma nikad, sto su lud. Cuj oni da povuku poruku podrske...hAZNADAR wrote:
Banjalucani brzebolje povukli podrsku, prvo banjalucki studenti objavili da se ogradjuju od sarajevskih demonstranata. E moji revolucionarni ljevicari,... da vas ne nazovem onim drugim skracenim imenom.
Isti profil ljudi je blokirao saobracajnicu u Sarajevu zbog tobozeg solidarisanja sa Davorom u Banjaluci.
Ima drugih tema gdje ta vijest bolje pase i gdje mozes ispasti dusebriznik, il ono ko stalo ti, zaheban.Janjicar wrote:Nemojte se brinuti ovdje na temi o nama naivnim Bošnjacima, otidjite u Istocnu Hercegovinu pa se odmah revanširajte
https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavlj ... /190111140