Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
Janjicar

#5202 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Počelo je pljuvanje po Tuzli, recite kad zavrsite da Vas ne prekidamo.

EDIT: Nije jos hamaN :D
4L0n3

#5203 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by 4L0n3 »

sta kaze covjek izborima se moze u BiH nesto promjenit, a na pravosudje se ide ako imas kakav pravni problem hhahhhhh
dje ono ti zivis @haznadar ?
mO k3

#5204 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Jeli bilo neki protest podrške iz Banjaluka za ubijenog memica??
Freamon Lester

#5205 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Freamon Lester »

Janjicar wrote:Počelo je pljuvanje po Tuzli, recite kad zavrsite da Vas ne prekidamo.

EDIT: Nije jos hamaN :D
Pritajeni cetnici iz srBske tuzle jedva docekali da protestiraju u ime nekog srbina.
dezurni_ucenik

#5206 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

Janjicar wrote::lol:
Odkud da ideja da su bile zabranjene liljanke :D

Od 5 osoba koje su pokrenule te proteste znam ih troje i to sto pricas je glupost.

Mislim da je i O'zone tada bio ukljucen u te proteste ako se ne varam

Zato i pitam. A ti, nisi mi ti nekakav validan izvor informacija. Ko nas bre zavadi djelujes da si u tom fazonu :oops:
Bluemore

#5207 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bluemore »

4L0n3 wrote:sta kaze covjek izborima se moze u BiH nesto promjenit, a na pravosudje se ide ako imas kakav pravni problem hhahhhhh
dje ono ti zivis @haznadar ?
Kupljeni i izbori i pravosudje
I protesima se moze makar odreagovati i ne bit ovcica
cyprus

#5208 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by cyprus »

Materem' ko da čitam Defter hefte :-D
Janjicar

#5209 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

dezurni_ucenik wrote:

Od 5 osoba koje su pokrenule te proteste znam ih troje i to sto pricas je glupost.

Zato i pitam. A ti, nisi mi ti nekakav validan izvor informacija. Ko nas bre zavadi djelujes da si u tom fazonu :oops:
Treba samo furat nacionalizam, samo o ratu pričat a to što ljudi idu na mars je za naš još uvijek teorija zavjere.
dezurni_ucenik

#5210 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

Janjicar wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Treba samo furat nacionalizam, samo o ratu pričat a to što ljudi idu na mars je za naš još uvijek teorija zavjere.

Hos i da zapjevamo onu: jos pamtim onaj dan kad si otisla ... :oops:
Novosti

#5213 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Novosti »

I dok se vi raspravljate o ljiljanima, SFRJ, tko je u kojoj vojsci bio itd. oni malo pametniji se pita ovo: https://www.bijeljina.live/2019/01/11/g ... za-davida/
Janjicar

#5214 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Novosti wrote:I dok se vi raspravljate o ljiljanima, SFRJ, tko je u kojoj vojsci bio itd. oni malo pametniji se pita ovo: https://www.bijeljina.live/2019/01/11/g ... za-davida/
Hahhaha
Trecerazredni sAJt, čuj bijeljina.live xD

Gradjani se pitaju i gdje su milijarde od MMFa
horkesh

#5215 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

Novosti wrote:I dok se vi raspravljate o ljiljanima, SFRJ, tko je u kojoj vojsci bio itd. oni malo pametniji se pita ovo: https://www.bijeljina.live/2019/01/11/g ... za-davida/
Pravo jak portal. Ali ne samo to, nego i on prenosi od megaportalčine infosrpska.

Uopšte ne znam kako su se stanovnici tamnog vilajeta informisali prije pojave megaportala infosrpska, od kojeg vijesti preuzimaju i RTRS, i Srna, i Tanjug...
Nivelacija

#5216 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Kako je samo ovaj Davor iapalio ove mucenike iz grupe pravda za davida haha pa o tome film treba snimiti, fola idemo do kraja ahhahaahaha ja znam sve recu tog i tog datuma pa 8 puta odgadja pa ponovo idemo do kraja idemooooo, uzeo kes i ispalio se vani a ovi mucenici po zatvoru i na sudjenju.
Janjicar

#5217 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Nivelacija wrote:Kako je samo ovaj Davor iapalio ove mucenike iz grupe pravda za davida haha pa o tome film treba snimiti, fola idemo do kraja ahhahaahaha ja znam sve recu tog i tog datuma pa 8 puta odgadja pa ponovo idemo do kraja idemooooo, uzeo kes i ispalio se vani a ovi mucenici po zatvoru i na sudjenju.
Aha, Davor je sam ubio sina kako bi mogao sakupiti sebi pare da ugodno zivi. Kad je sakupio pare onda se javio Opoziciji i predao im "štafetu" a on uživa na obalama Španije.
Nivelacija

#5218 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Janjicar wrote:
Nivelacija wrote:Kako je samo ovaj Davor iapalio ove mucenike iz grupe pravda za davida haha pa o tome film treba snimiti, fola idemo do kraja ahhahaahaha ja znam sve recu tog i tog datuma pa 8 puta odgadja pa ponovo idemo do kraja idemooooo, uzeo kes i ispalio se vani a ovi mucenici po zatvoru i na sudjenju.
Aha, Davor je sam ubio sina kako bi mogao sakupiti sebi pare da ugodno zivi. Kad je sakupio pare onda se javio Opoziciji i predao im "štafetu" a on uživa na obalama Španije.
Idemol do kraja? IDEMOOOO

al sa punim racunom u austriji dok mucenike naivne po banja luci zatvaraju :lol:
Janjicar

#5219 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Nivelacija wrote:
Janjicar wrote:
Idemol do kraja? IDEMOOOO

al sa punim racunom u austriji dok mucenike naivne po banja luci zatvaraju :lol:
Sve si skont'o (Y) Vidiš da možeš kad hoćeš :D
BHF_Manijak

#5220 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by BHF_Manijak »

hAZNADAR wrote:
Banjalucani brzebolje povukli podrsku, prvo banjalucki studenti objavili da se ogradjuju od sarajevskih demonstranata. E moji revolucionarni ljevicari,... da vas ne nazovem onim drugim skracenim imenom.
Isti profil ljudi je blokirao saobracajnicu u Sarajevu zbog tobozeg solidarisanja sa Davorom u Banjaluci.
Oni? Ma nikad, sto su lud. Cuj oni da povuku poruku podrske... :oops:

Dzaba pises doktore, jos ce te debilom proglasit, zeljnog rata i ratnih prica sa kontra pitanjem "dobro, a sta je rjesenje"? Nista, trebamo supak i dalje lizat, a jos se i izvinit i molit za oprost. Nismo mi takvi, nego nas politicari zavadili. :oops:
Janjicar

#5221 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Nemojte se brinuti ovdje na temi o nama naivnim Bošnjacima, otidjite u Istocnu Hercegovinu pa se odmah revanširajte

https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavlj ... /190111140
hAZNADAR

#5222 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Janjicar wrote:Nemojte se brinuti ovdje na temi o nama naivnim Bošnjacima, otidjite u Istocnu Hercegovinu pa se odmah revanširajte

https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavlj ... /190111140
Ima drugih tema gdje ta vijest bolje pase i gdje mozes ispasti dusebriznik, il ono ko stalo ti, zaheban.

Ovdje nastavi graditi mostove prijateljstva i furati solidarnost.
Janjicar

#5223 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Iz Švecke ću furat nacionalizam, najbolje.
hAZNADAR

#5224 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Vec ga furas na neki nacin - kao i slicni. Ne mrzite vi srpsku dijasporu iz zavisti, srpske papke u RS sto prljaju grad, srpske doslje, srpske stranacke botove, srpske glasace naconalnih stranaka, srpske vjernike, srpske antijugoslovene, srpske svedjane,.....
Samo svoje.

I vidi komedije. Gradili bi mostove prijateljstva i pomirenja, tolerisali nezamislivo kod Srba, ostvarivali jedinstvo sa Srbima, pokazivali empatiju prema nepravdi kod Srba,... - a ne mogu to ni u snu kod svojih.

Ocito su emocije samo u jednom okviru - nebitno love/hate.
Point.

#5225 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Point. »

Što ne mogu ovih ko nas bre zavadi likova. Naivni, a kontaju da poznaju svijet.
Post Reply