SLOVENCI SAD STE PREVRSILI MJERU - DOSTA
-
brdo
klif wrote:Možda bi bilo najbolje pokazati im zube i nacionalizovati svu slovenačku pokretnu i nepokretnu imovinu. K'o Chavez Hugo. trebalo bih tako da se uradi makar za onu lovu koju su duzni nasim stedisama![]()
![]()
Dosta su se oni zezali s nama. Pa nije BiH mačiji kašalj.
-
Nancy Drew
-
Dezze
Kao sto od tebe ovdje niko nije trazio garancije da ce biti dzamija u Ljubljani. A to sto nema dzamije u Ljubljani nije samo do Slovenaca, nego i do reisa, svijetlog i presvijetlogSuicidal Siberian wrote:Pa niko i ne trazi od tebe.....chumpDezze wrote:As if I would care.....Suicidal Siberian wrote:Dzamija ce biti u Ljubljani...to vam ja osobno garantujem u ime gradonacelnika Jankovica....pricao sam nedavno sa njim, i on mi je predocio da je IZ sad na potezu da kupi zemljiste...on je sve obezbjedio sto se opstine tiche...e sad dok se ovi nasi utale i rastale....to ce potrajati![]()
s obzirom koliko ima muslimana u sloveniji, trebala bi biti nacionalna manjina....a klanja se po kojekakvim salama i halama.....al eto doci ce i to na red....
-
Dezze
Ti se mozes jos smatrati i sretnim sto si to uspio spoznati na ovom problemu. Sta mislis kako se osjecaju ljudi koji su u ratu izgubili rodbinu - oni su na izuzetno bolan nacin spoznali o kakvim se amateru/ima radi.Celicna_saka wrote:Nemam pojma, ali mi je ta informacija uz jos milion drugih omoguciila da spoznam o kakvim se politickim amateru/ima (da budem preblag) radi.Dezze wrote:A sto je Aliji bitno bilo da dobije dzamiju u Ljubljani? To on rodom odatle? Ili je namjeravao da se tamo seli?Celicna_saka wrote:Sta se sad zalite, neka ste glasali za "zabih" i azru zvanu "alpsko mlijeko"-, a i jesmo levati mislili gospoda iz SDA (citaj rahmetli Alija) dobice dzamiju u Ljubljani za Merkator, samo da smo na ta dva pitanja pokazali zube, pazio bi Rupel sta prica.
- dalmatinka
Pogrešno što opet generalizirate. Slovenski političari NISU SVI SLOVENCI, hrvatski političari NISU SVI HRVATI itd...
Ne znam da li spada u temu, možda ste čuli, možda niste, ali evo tko nije:
http://www.youtube.com/watch?v=eqp1SDV5K_0

Ne znam da li spada u temu, možda ste čuli, možda niste, ali evo tko nije:
http://www.youtube.com/watch?v=eqp1SDV5K_0
- Suicidal Siberian
Nije....ali je samo po sebi dosta jako na tezini ako ti tu garanciju daje dezurno Vlahce....jaDezze wrote:Kao sto od tebe ovdje niko nije trazio garancije da ce biti dzamija u Ljubljani. A to sto nema dzamije u Ljubljani nije samo do Slovenaca, nego i do reisa, svijetlog i presvijetlogSuicidal Siberian wrote:Pa niko i ne trazi od tebe.....chumpDezze wrote: As if I would care.....![]()
s obzirom koliko ima muslimana u sloveniji, trebala bi biti nacionalna manjina....a klanja se po kojekakvim salama i halama.....al eto doci ce i to na red.....
-
mostarac
stochar wrote:upravo tako nanc, upravo tako, najlakse je sad srati po slovencima. tacno je da slovenci rade to sto rade, alči nasa vlast im je to dopustila! poljoprivrednici 1000 dana stoje pred drzavnim institucijama ukazujuci na taj problem.
ljudi, nasi neprijatelji ne sjede u ljubljani, nasi neprijatelji sjede u parlamentima, vladama i vijecu ministara. svi seru o slovencima a niko ne pominje da federalna vlada nije uspostavljena ni vise od cetiri mjeseca nakon izbora.
drzava stagnira, federacija funkcionise na skrgama, a mi seremo po slovencima. bravo mi!
-
celija001
Evo i od menemostarac wrote:stochar wrote:upravo tako nanc, upravo tako, najlakse je sad srati po slovencima. tacno je da slovenci rade to sto rade, alči nasa vlast im je to dopustila! poljoprivrednici 1000 dana stoje pred drzavnim institucijama ukazujuci na taj problem.
ljudi, nasi neprijatelji ne sjede u ljubljani, nasi neprijatelji sjede u parlamentima, vladama i vijecu ministara. svi seru o slovencima a niko ne pominje da federalna vlada nije uspostavljena ni vise od cetiri mjeseca nakon izbora.
drzava stagnira, federacija funkcionise na skrgama, a mi seremo po slovencima. bravo mi!![]()
![]()