SLOVENCI SAD STE PREVRSILI MJERU - DOSTA

brdo

Post by brdo »

ma treba ga zapaliti i odmah nema trgovine a ujedno bojkotujes njihove proizvode :lol: :lol:
brdo

Post by brdo »

klif wrote:Možda bi bilo najbolje pokazati im zube i nacionalizovati svu slovenačku pokretnu i nepokretnu imovinu. K'o Chavez Hugo. trebalo bih tako da se uradi makar za onu lovu koju su duzni nasim stedisama :D :?

Dosta su se oni zezali s nama. Pa nije BiH mačiji kašalj. :D
umorni

#53 tz

Post by umorni »

U merkatoru dijelimo zvake... :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 12:53, edited 1 time in total.
Dezze

Post by Dezze »

Suicidal Siberian wrote:
Dezze wrote:
Suicidal Siberian wrote:Dzamija ce biti u Ljubljani...to vam ja osobno garantujem u ime gradonacelnika Jankovica....pricao sam nedavno sa njim, i on mi je predocio da je IZ sad na potezu da kupi zemljiste...on je sve obezbjedio sto se opstine tiche...e sad dok se ovi nasi utale i rastale....to ce potrajati :roll:
As if I would care..... :roll:
Pa niko i ne trazi od tebe.....chump :o

s obzirom koliko ima muslimana u sloveniji, trebala bi biti nacionalna manjina....a klanja se po kojekakvim salama i halama.....al eto doci ce i to na red....
Kao sto od tebe ovdje niko nije trazio garancije da ce biti dzamija u Ljubljani. A to sto nema dzamije u Ljubljani nije samo do Slovenaca, nego i do reisa, svijetlog i presvijetlog :lol: .
Dezze

Post by Dezze »

Celicna_saka wrote:
Dezze wrote:
Celicna_saka wrote:Sta se sad zalite, neka ste glasali za "zabih" i azru zvanu "alpsko mlijeko"-, a i jesmo levati mislili gospoda iz SDA (citaj rahmetli Alija) dobice dzamiju u Ljubljani za Merkator :lol:, samo da smo na ta dva pitanja pokazali zube, pazio bi Rupel sta prica.
A sto je Aliji bitno bilo da dobije dzamiju u Ljubljani? To on rodom odatle? Ili je namjeravao da se tamo seli?
Nemam pojma, ali mi je ta informacija uz jos milion drugih omoguciila da spoznam o kakvim se politickim amateru/ima (da budem preblag) radi.
Ti se mozes jos smatrati i sretnim sto si to uspio spoznati na ovom problemu. Sta mislis kako se osjecaju ljudi koji su u ratu izgubili rodbinu - oni su na izuzetno bolan nacin spoznali o kakvim se amateru/ima radi.
:( :(
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Pogrešno što opet generalizirate. Slovenski političari NISU SVI SLOVENCI, hrvatski političari NISU SVI HRVATI itd...
Ne znam da li spada u temu, možda ste čuli, možda niste, ali evo tko nije:

http://www.youtube.com/watch?v=eqp1SDV5K_0

:lol: :lol: :lol:
MuaDib

Post by MuaDib »

Slovenci su pragmatični i stoga imaju zavidne rezultate, preko naših leđa. :oops:
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Dezze wrote:
Suicidal Siberian wrote:
Dezze wrote: As if I would care..... :roll:
Pa niko i ne trazi od tebe.....chump :o

s obzirom koliko ima muslimana u sloveniji, trebala bi biti nacionalna manjina....a klanja se po kojekakvim salama i halama.....al eto doci ce i to na red....
Kao sto od tebe ovdje niko nije trazio garancije da ce biti dzamija u Ljubljani. A to sto nema dzamije u Ljubljani nije samo do Slovenaca, nego i do reisa, svijetlog i presvijetlog :lol: .
Nije....ali je samo po sebi dosta jako na tezini ako ti tu garanciju daje dezurno Vlahce....ja :D
sveu16

Post by sveu16 »

Rupelov stav je glup i za njega tipican, ali prosla su vremena bojkota. Milosevic je pokusao bojkot slovenskih proizvoda prije rata, zar treba biti u takvome drustvu?
mostarac

Post by mostarac »

stochar wrote:upravo tako nanc, upravo tako, najlakse je sad srati po slovencima. tacno je da slovenci rade to sto rade, alči nasa vlast im je to dopustila! poljoprivrednici 1000 dana stoje pred drzavnim institucijama ukazujuci na taj problem.

ljudi, nasi neprijatelji ne sjede u ljubljani, nasi neprijatelji sjede u parlamentima, vladama i vijecu ministara. svi seru o slovencima a niko ne pominje da federalna vlada nije uspostavljena ni vise od cetiri mjeseca nakon izbora.

drzava stagnira, federacija funkcionise na skrgama, a mi seremo po slovencima. bravo mi!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
celija001

Post by celija001 »

mostarac wrote:
stochar wrote:upravo tako nanc, upravo tako, najlakse je sad srati po slovencima. tacno je da slovenci rade to sto rade, alči nasa vlast im je to dopustila! poljoprivrednici 1000 dana stoje pred drzavnim institucijama ukazujuci na taj problem.

ljudi, nasi neprijatelji ne sjede u ljubljani, nasi neprijatelji sjede u parlamentima, vladama i vijecu ministara. svi seru o slovencima a niko ne pominje da federalna vlada nije uspostavljena ni vise od cetiri mjeseca nakon izbora.

drzava stagnira, federacija funkcionise na skrgama, a mi seremo po slovencima. bravo mi!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Evo i od mene :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply