Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2026 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by -LIBERO- »

Nego,kada izlazi slijedeci broj SB?

Imam osjecaj da ste ga toliko naljutili,Senada dakako :D ,da ce vas poimen...ups....po nikovima poceti prozivati.

Samo se vi zezajte i prozivajte covjeka,imajte na umu da vas veliko pero naseg novinarstva sve drzi na oku.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2027 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by plain vanilla »

zagazaga wrote:ja vala necu u ''svaka mi je zlatna'' :twisted:
oho li se tebi :lol:
Co0l

#2028 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Co0l »

zagazaga wrote:o cemu vi :?
Ma jbg,danas lik malo relativiziro genocid u Srebrenici,povlacio neke paralele sa Prvim,Drugim svjetskim ratom i agresijom na BiH (gradjanskim ratom kako on kaze) i neke teorije pravio kako ne bi BiH ni bila nezavisna da nije ne znam ti kolko Srba poginulo u Drugom svjetskom ratu pa mu ja reko da je u tom periodu i vise muslimana u istocnoj Bosni pobijeno o cemu se manje zna nego o zlocinima nad Srbima tako da bi mozda i vise ljudi glasalo za nezavisnost BiH da se to nije desilo pa je lik malo zapjenio na to sve a ja nisam mogao da odsutim,iako mi je krivo sto se uopste upustih sa nekim takvim u takvu raspravu.Et,o tome :razz:
Sry na offu,necu vise.
Komrad

#2029 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Komrad »

klif wrote:U posljednjem broju je gospodin Avdić forumaše i forumašice nazvao: "samozatajnom bagrom i nahajcanim blogerima, dokonim, besposličarskim, parazitskim polusvijetom".

Mislim da se to odnosilo na ovaj forum i na ovu temu.
Ja se nisam prepoznao
Ti jesi?
nikad_vise

#2030 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by nikad_vise »

Komrad wrote:
klif wrote:U posljednjem broju je gospodin Avdić forumaše i forumašice nazvao: "samozatajnom bagrom i nahajcanim blogerima, dokonim, besposličarskim, parazitskim polusvijetom".

Mislim da se to odnosilo na ovaj forum i na ovu temu.
Ja se nisam prepoznao
Ti jesi?
mislim da bi trebao biti fer i konkretno navesti nikove forumasa :? ja sam te senade branio bog mi je svjedok :lol:
klixober

#2031 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by klixober »

-LIBERO- wrote:Nego,kada izlazi slijedeci broj SB?

Imam osjecaj da ste ga toliko naljutili,Senada dakako :D ,da ce vas poimen...ups....po nikovima poceti prozivati.

Samo se vi zezajte i prozivajte covjeka,imajte na umu da vas veliko pero naseg novinarstva sve drzi na oku.

Koga je plain vanilla majorizirala?

Staljinistička diktatura! Jimmy_the_saint banovan mjesec dana...

komeba reketirao Avdića, tri Senada poručuju - ne možeš kako hoćeš i dokle hoćeš !

Asim Metiljević : registrovao bih se na sa-x da nije zoom administrator !

Martina Mlinarević - Sopta : Braća Šimić nemaju legitimitet !

Da li se "Egipat" može desiti i na sarajevo-x?

To i još mnogo zanimljivih tema u novom broju Slobodne Bosne.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2032 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by -LIBERO- »

Ludace :lol: :lol: :lol: :lol:

Mada kada malo razmislim..mozda i bude nesto od tih naslova...uz ono Skandalozno..a ne to je rezervisano za Bakira :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#2033 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by dr.gog »

plonker wrote: Pa evo ti prilike, napiši što imaš za reć', a onda fino ispod svega napišeš:
Ime i prezime
Broj lične karte ili JMBG
To te barem ništa ne košta.
Ja bih to uradio da forum funkcioniše na taj način, ali to nije slučaj, sa dobrim razlogom.Ako hoćeš, napisaću ti pp sa objašnjenjem ili pričati licem u lice, ako si baš za kafenisanje uz priču o medijima. I ja stojim iza svojih riječi, ali jedan na jedan licem u lice kako je i red, kada se objašnjava pisanje na forumu.Zato postoji pp...

Frajerski bi bilo da nas nekoliko sjedne sa Senadom i priča otvoreno, evo ja se nudim prvi da pokušamo.

Tekst mu jeste uvredljiv, ali ni forumsko maslo "nije za Ramazana", i stojim iza toga što kažem, mada zaista sa-x autore shvatam kao dio svoje virtualne familije.

Kakav je god Avdić, sigurno mu se ne može prišiti etiketa "šupka" ili "političkog oportuniste".

Text na stranu, ali od srca mu želim da piše još više,a da zdravlje sačuva malo bolje...Ukoliko čita, nek se nakani i javi na bilo koji način.
Socijalista

#2034 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Socijalista »

komeba wrote:

komeba reketirao Avdića, tri Senada poručuju - ne možeš kako hoćeš i dokle hoćeš !

KOmeba koja je stranica to gdje se obraca usro prema forumashima? Nemoj da lijepim svaku starnicu SB na forum :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2035 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by KatarinaKosaca »

dr.gog wrote:Tekst mu jeste uvredljiv, ali ni forumsko maslo "nije za Ramazana", i stojim iza toga što kažem, mada zaista sa-x autore shvatam kao dio svoje virtualne familije..
Tekst mu obiluje nepotrebnim epitatima, u stilu kako samo besposleni ljudi forumaju itd. Ima i ko je besposlen, ali se u savremenom društvu nikako, baš nikako ne može zanemariti forum kao oblik iskazivanja mišljenja ili kao mjesto inicijative. Pa , Aznar je izgubio izbore radi jednog foruma: (Sve je počelo sa jednog foruma).
Ipak, to što jeste u pravu je to da je samo napisao... Željko Komšić umjesto nekog političkog neistomišljenika bio bi kovan u zvijezde, kao što je i bio kovan u zvijezde kad je pljuvao jednako kao sad po SDP po nekom drugom . tu dolazi do izražaja nekomletnost (djelimično) forumskog mišljenja.
Nass

#2036 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Nass »

Joj vise, sto ne mogu ovih "liberala", "gradjana" i "kosmopolita" koji imaju neobicno veliko razumijevanje za desnicarske ideje i opcije.
Prestala sam kupovati SB prije nekog vremena jer mi se zgadilo njihovo navijanje za HDZ. Sad sam opet kupila zadnji broj samo da vidim je li sve jos uvijek isto ili se nesto promijenilo. Onaj tekst o formiranju vlasti i SDP-u necu komentirati, jer ne znam sta je od toga istina, ali se naravno o HDZ-ovom blokiranju vlasti, kantona i opcem silovanju demokracije ni rijec ne spominje. Cak se i onaj Vilim Primorac, koji je nezakonito i siledzijski postavljen u HT MOstar predstavlja kao neko ko ce sada istraziti sve propuste i poslovanje prethodne uprave, a upravo su HDZ-ovi ljudi u Vladi Federacije podmetali klipove Upravi HT-a i uzrokovali njihove losije rezultate poslovanja kako bi smijenili Prlica. Tako da se navijanje i potpora HDZ-u nastavlja u SB. Ja vise te novine necu kupiti.
plain vanilla

#2037 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by plain vanilla »

komeba wrote:

Jos nikoga, ne znam gdje se potpisuje, a kise poce padati.. :roll:
plain vanilla

#2038 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by plain vanilla »

zagazaga wrote:
Socijalista wrote:
KOmeba koja je stranica to gdje se obraca usro prema forumashima? Nemoj da lijepim svaku starnicu SB na forum :mrgreen:
noćas spaljujemo iluzije :dance:

Čime sam prizvao, kako sam “osigurao“ taj neselektivni linč koji anonimni, principijelni dokoličari,
tradicionalno ublehaški spektar, dobro potkoženi nehljebovići sa internetskih portala dozivaju i priželjkuju....

ja ne znam šta sam :roll:
ja sam nehljebovic, premalo hljeba jedem

a kako se nehljebovic kaze na hrvatskom? :zoka: :D
mO k3

#2039 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by mO k3 »

plain vanilla wrote:
zagazaga wrote:
Socijalista wrote:
noćas spaljujemo iluzije :dance:

Čime sam prizvao, kako sam “osigurao“ taj neselektivni linč koji anonimni, principijelni dokoličari,
tradicionalno ublehaški spektar, dobro potkoženi nehljebovići sa internetskih portala dozivaju i priželjkuju....

ja ne znam šta sam :roll:
ja sam nehljebovic, premalo hljeba jedem

a kako se nehljebovic kaze na hrvatskom? :zoka: :D
dragan chovic???
uroborus

#2040 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by uroborus »

dr.gog wrote:
Ja bih to uradio da forum funkcioniše na taj način, ali to nije slučaj, sa dobrim razlogom.Ako hoćeš, napisaću ti pp sa objašnjenjem ili pričati licem u lice, ako si baš za kafenisanje uz priču o medijima. I ja stojim iza svojih riječi, ali jedan na jedan licem u lice kako je i red, kada se objašnjava pisanje na forumu.Zato postoji pp...

Frajerski bi bilo da nas nekoliko sjedne sa Senadom i priča otvoreno, evo ja se nudim prvi da pokušamo.

Tekst mu jeste uvredljiv, ali ni forumsko maslo "nije za Ramazana", i stojim iza toga što kažem, mada zaista sa-x autore shvatam kao dio svoje virtualne familije.

Kakav je god Avdić, sigurno mu se ne može prišiti etiketa "šupka" ili "političkog oportuniste".

Text na stranu, ali od srca mu želim da piše još više,a da zdravlje sačuva malo bolje...Ukoliko čita, nek se nakani i javi na bilo koji način.
Iskreno, ne kontam boldano? :?

Zašto bi Senad uopšte sa nekim raspravljao, kad on JESTE proglašen za šupka i političkog oportunistu! Što bi to u konkretnom slučaju znaćilo: korigovanje stavova ovdašnji forumlija, Zlatkovi INTERNET-pionira?
Pa, ova tvoja, uslovno rečeno, "virtualna, krajnje stranački ispolitizova familija" provodi delikt mišljenja u konkretnom slučaju, koji nimalo ne zaostaje za onim hercegbosanskim forumom, iliti "kamenjarskim mentalitetom" kako to ovdje neki vole reći! Senad Avdiću, kao novinaru, se može prigovoriti mnogo šta, al' da ga sdepeovska fourumska čaršija proglasi za "nacionalnog izdajnika", mislim da je, ne prejaka kvalifikacija, već čisto propagandni rat koji Zlajina "antifašistička" omladina provodi nad svim onima koji ne misle kao Šef Stranke!
Šta to radi danas Senad, a da to nije radio kad je Zlaja bio sa Alijansom na vlasti? Sjeti se samo onog govanceta u Zlatkovom haustoru, zbog kojeg su intrevenisali specijalci da ne bi mali Salko ugazio u njega, i isprlj'o svoje patikice!
Gdje tu zaokret od 180 stepeni, gdje tu igranje uz HDZ-ov stranački orkestra?
Last edited by uroborus on 14/02/2011 14:37, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2041 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:a kako se nehljebovic kaze na hrvatskom? :zoka: :D
Čekaj, jesam li te sa nekim pobrkala ili si se neki dan na sva usta hvalila kako nemaš predrasude prema ljudima :roll:
Onda, valjda nemaš ni predrasude prema jednom od oficijelnih jezika u BIH?
plain vanilla

#2042 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
Čekaj, jesam li te sa nekim pobrkala ili si se neki dan na sva usta hvalila kako nemaš predrasude prema ljudima :roll:
Sumnjam da sam se na sva usta ista hvalila, nije moj stil. A sto se tice hrvatskog jezika, trudim se nauciti ga.

I dalje me zanima kako se nehljebovic kaze na hrvatskom :D
uroborus

#2043 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by uroborus »

zagazaga wrote:iskreno :shock: da su neki ovdje malo pismeniji, pomislila bih da se Senad s nama zajezeza :shock:
U pravu si, možda bi se i potrudili da se ne moraju spuštati na, evo za primjer, tvoj nivo! :roll:
mO k3

#2044 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by mO k3 »

plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Sumnjam da sam se na sva usta ista hvalila, nije moj stil. A sto se tice hrvatskog jezika, trudim se nauciti ga.

I dalje me zanima kako se nehljebovic kaze na hrvatskom :D
dragan chovic??
plain vanilla

#2045 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by plain vanilla »

uroborus wrote:
zagazaga wrote:iskreno :shock: da su neki ovdje malo pismeniji, pomislila bih da se Senad s nama zajezeza :shock:
U pravu si, možda bi se i potrudili da se ne moraju spuštati na, evo za primjer, tvoj nivo! :roll:
Mani takve price, stvarno bezveze..
Nego, sta kaze gospodin Senad, jesmo li mu dosadni? :D
mO k3

#2046 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by mO k3 »

ima da nas S.A. podere u sljedecem izdanju SB....
plain vanilla

#2047 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by plain vanilla »

Ženski Dr.Med wrote:ima da nas S.A. podere u sljedecem izdanju SB....
kad izlazi sljedeci broj?
imamo li vremena popraviti se? :D
uroborus

#2048 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by uroborus »

plain vanilla wrote:
A,koliko se trudiš da se nametneš kao "relevantan sugovornik", možda te spomene u naredenoj kolumni. :roll:
plain vanilla

#2049 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by plain vanilla »

uroborus wrote:
plain vanilla wrote:
A,koliko se trudiš da se nametneš kao "relevantan sugovornik", možda te spomene u naredenoj kolumni. :roll:
relevantan sugovornik? trudim se? :-)

ja pokusavam da dovedemo razgovor na nivo normalne rasprave, a ne da se medjusobno vrijedjamo
ako je to nesto lose, ja se izvinjavam :roll:
Adriatic

#2050 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Adriatic »

Mislio sam da ne može niže od Senada Pećinara ali me je Senad Avdić demantovao.
Onaj se stavio u službu Hareta ublehaša a ovaj .....u službu poskokovaca i onih što nosaju "one" zastave.
Užas.
Uvijek je on bio dripac ali smo mu sve opraštali jer je bio kakva takva alternativa oficijelnim medijima.
Ali ovo, da se stavi na stranu rušitelja, od kojih je i Zagreb digao ruke e to je previše.
Senči go home, i ne vratio se nikada.
Locked