Bilo bi fino da mu je ucesnici ovog foruma kupe, svecano uruce i zazele sretan put.
Skromni poklon za ambicioznog slovacko-srpskog diplomatu
-
nezeljeni nadimak
#1 Skromni poklon za ambicioznog slovacko-srpskog diplomatu
Da li bi ucestvovali u kupovanju jednosmjerne avionske karte na relaciji Sarajevo - Beograd kao poklon ambicioznom slovacko-srpskom diplomati Miloradu L. ?
Bilo bi fino da mu je ucesnici ovog foruma kupe, svecano uruce i zazele sretan put.
- jeza u ledja
Hehe, ja sam se ljetos u sali kladio sa haverom koliko ce trebati novom haj reprezentativu da bude proglasen prikrivenim cetnikom.
- jeza u ledja
-
nezeljeni nadimak
Pa nije proglasen, sam je sebe proglasio i to nije bas prikrivao niti prikriva.jeza u ledja wrote:Hehe, ja sam se ljetos u sali kladio sa haverom koliko ce trebati novom haj reprezentativu da bude proglasen prikrivenim cetnikom.
Nisam mu ja kriv.
Sve u svemu jako jeftino i lose odradjeno. Mogao je bar s Banja Lukom to bolje uigrati.
Nekako mi ga bas zao.
-
nezeljeni nadimak
Oh, opet ti, dragi mojcyprus wrote:Eh, evo moj idol broj 1 (otkako se razbijač magle izgubio u magli) otvorio novu temu. Eh, valjda ćemo se mi tvoji fanovi (ah, možda sam i jedini) moći skupljat ovdje.
![]()
Hajde, udijeli uvazenom diplomati koju markicu za karticu
Znam da si dobrog srca i da gajis velike simpatije prema Miloradu L., mozda cak vece nego prema meni.
-
ibro dirka
Ako uvede vize za Hrvatsku i to na osnovu neprihvatanja policijske "reforme", predlazem da se licno/osobno njemu i njegovoj ekipi "tri chrvene" uvede viza za BiH. Tek nakon toga moze i karta, ali bojim se da bi se u suprotnom vec nekako snasao za let nazad... 
-
nezeljeni nadimak
Cuj "cetnika" iz "pravoslavne" i "komunisticke" Slovacke?cyprus wrote:Udjelio sam mu 1KM (ne dam više), jah, samo da se što prije rješimo ovog četnika iz "pravoslavne" i "komunističke" Slovačke.
Kako god, bitno je da nismo stisnuti.
- cyprus
Pa Slovačku je na ovom forumu neko prvo nazvo "pravoslavnom"nezeljeni nadimak wrote:Cuj "cetnika" iz "pravoslavne" i "komunisticke" Slovacke?cyprus wrote:Udjelio sam mu 1KM (ne dam više), jah, samo da se što prije rješimo ovog četnika iz "pravoslavne" i "komunističke" Slovačke.
Ma kako god, bitno je da nismo stisnuti![]()
Hvala u njegovo ime!![]()
-
nezeljeni nadimak
Nisam to za Slovacku vidiocyprus wrote:Pa Slovačku je na ovom forumu neko prvo nazvo "pravoslavnom"nezeljeni nadimak wrote:Cuj "cetnika" iz "pravoslavne" i "komunisticke" Slovacke?cyprus wrote:Udjelio sam mu 1KM (ne dam više), jah, samo da se što prije rješimo ovog četnika iz "pravoslavne" i "komunističke" Slovačke.
, tj. da je pod uticajem pravoslavlja
![]()
, a zatim se neko našo ko je reko da su oni komunisti.
![]()
A Lajčaku epitet četnika ste već kako vidim uveliko počeli ljepit.
Lajcak nije cetnik, ali otvoreno zastupa velikosrpske interese, uz par jeftinih folova, kao kada je prije nego je izasao sa svojim prijedlogom "reforme" policije, toboze upozorio Ronhila da skrati jezik, a ovaj naravno nastavio po svome, pa neki dan udario i po homoseksualcima.
Ne treba biti bas previse pametan da se uoci kako je ovdje Milorad L. ekspozitura prije svega Beograda i Banja Luke.
Uigravaju se, ali vec na pocetku su proklizali, jer su poslu vrlo neozbiljno pristupili.
-
artzy
Nacin na koji potura rjesenja koja su protivna ocuvanju drzave i kako gleda na rjesenja koja su za jacanje drzave govori da je izgleda previse janjetine pojeo sa Karadzicevim i Mladicevim drugovima te da je poprimio ideju da se silom i genocidom ostvareno moze gledati kao legitimno.nezeljeni nadimak wrote:Nisam to za Slovacku vidiocyprus wrote:Pa Slovačku je na ovom forumu neko prvo nazvo "pravoslavnom"nezeljeni nadimak wrote: Cuj "cetnika" iz "pravoslavne" i "komunisticke" Slovacke?
, tj. da je pod uticajem pravoslavlja
![]()
, a zatim se neko našo ko je reko da su oni komunisti.
![]()
A Lajčaku epitet četnika ste već kako vidim uveliko počeli ljepit.
![]()
Lajcak nije cetnik, ali otvoreno zastupa velikosrpske interese, uz par jeftinih folova, kao kada je prije nego je izasao sa svojim prijedlogom "reforme" policije, toboze upozorio Ronhila da skrati jezik, a ovaj naravno nastavio po svome, pa neki dan udario i po homoseksualcima.
Ne treba biti bas previse pametan da se uoci kako je ovdje Milorad L. ekspozitura prije svega Beograda i Banja Luke.
Uigravaju se, ali vec na pocetku su proklizali, jer su poslu vrlo neozbiljno pristupili.
Zasto ignorira misljenja strucnjaka u vezi sa funkcionalnom policijom?
Zbog toga - 3 marke...
-
ibro dirka
U pravu si, trebamo cekati Slovake, Ruse i neprincipijelne EU birokrate da nam saberu 2 i 2 i utvrde 17.cyprus wrote:Al to samo kod nas ima. E ba, MI objašnjavamo predstavniku Evropske Unije šta su evropski principi.![]()
![]()
-
nezeljeni nadimak
Naivko se, naravno, po obicaju pravi jaaaako naivan
To ce mu samo jos vise podici rejting
To ce mu samo jos vise podici rejting
-
ibro dirka
S njim opusteno i ravnopravno u Evropu, kao nekada (a bogami i sada) na Kipru 
-
ibro dirka
Pa jeste, vi Ciprani odavno vucete ka Grc... Ovaj, EU 
- jeza u ledja
Ma ko ba? Ma cim je on Miroslav ne moze valjat. Ma sve ti je to isto, Milorad, Miroslav, Wolfgang...chuchumbamayumbe wrote:Dobar je Lajčak...
- chuchumbamayumbe
Ma jašta ba...jeza u ledja wrote:Ma ko ba? Ma cim je on Miroslav ne moze valjat. Ma sve ti je to isto, Milorad, Miroslav, Wolfgang...chuchumbamayumbe wrote:Dobar je Lajčak...
Ne ljava ni Wolfgang, a ni Mocart...
Burhana za visokog predstavnika!!!
-
ibro dirka
Ovdje ocito niko ne cita ni novine, a kamoli sam nesto razmislja, nego hajmo u karikiranje 
-
ibro dirka
Malo ih je, pa cemo i to nekako proguraticyprus wrote:Ma ja ba. Šta ćemo mi u Evropi kad su tamo čet... ups Grci.ibro dirka wrote:Pa jeste, vi Ciprani odavno vucete ka Grc... Ovaj, EU![]()