Pomenuo sam el-Kuseir. Vojska prilazi iz dva pravca; prilog - video naoružane opozicije iz Kuseira.
i prilog s druge strane fronta, "na kilometar od centra el-Kuseira"
https://www.youtube.com/watch?v=UaWtIVn28sg

Lik misli da, ako podvali nekoliko slicica sa fejsbuka, kao sto je Klavikulica onomad uradio, da je u redu ubijati skudovima, artiljerijom, avijacijom, civile, izvlaciti zene i djecu za masovnu egzekuciju, i mlatit onako odoka.sarajevoxxxx wrote:Ćeli ti bi mogao izgradit zavidnu karijeru otkrivajući kritične momente u internetskim prepucavanjima. Možda da koristiš pseudonim ''Oko sokolovo'' ili nešto slično tome, ono da bude sve po pe esu.Challenger__ wrote:Pogledajte čime se banda koristi:
4. na slici je ova stravična fotografija...
...sa komentarom da je riječ o "žrtvama nepravednog tiranina" (Asada)!
Šta mislite odakle je ova fotografija?
To je sva priča o lažnom, tobož "arapskom proljeću". Sve je laž, samo laž, od početka do kraja.
U svakom slučaju evo nekoliko orginalnih slika masakra u Bejdi u mjestu Banijas kojeg su počinile Assadove snage:
Mislis na Klavikulu, "Sarajevo, Jugoslavija"?zigs7 wrote:AL qusair ce izgleda biti veliko popriste borbi,jer snage psa asada i snage psa nasralaha stezu obruc,a mi sto se s guza na guz premjestamo i sve to posmatramo najmanje sto mozemo jest da dovimo za bracu.Ovi perfektni sirijski analiticari na forumu mogu da pisu na hiljade novih postova protiv FSA,samo nek znaju da nisu pokupili svu pamet svijeta.Sjetimo se svijetske analize da ce snage Yugo-armije u roku 2 mjeseca ovladati Bosnom.A kad posmatramo ove pas al asadove kerove sta rade od nevinog naroda,pa nesto mi to previse slicno sa slikama iz 92-95,a ovi prof ANALITICARI nesto ne govore za bradonje iz 92-95 da su teriristi bili hm,hm,i jopet hm a jos vele da su iz Sarajeva Jugoslavija.Nadam se da znamo ko su prof-analiticari , a jos samo da pas al asad zna za njih
cuj psazigs7 wrote:AL qusair ce izgleda biti veliko popriste borbi,jer snage psa asada i snage psa nasralaha stezu obruc,a mi sto se s guza na guz premjestamo i sve to posmatramo najmanje sto mozemo jest da dovimo za bracu.Ovi perfektni sirijski analiticari na forumu mogu da pisu na hiljade novih postova protiv FSA,samo nek znaju da nisu pokupili svu pamet svijeta.Sjetimo se svijetske analize da ce snage Yugo-armije u roku 2 mjeseca ovladati Bosnom.A kad posmatramo ove pas al asadove kerove sta rade od nevinog naroda,pa nesto mi to previse slicno sa slikama iz 92-95,a ovi prof ANALITICARI nesto ne govore za bradonje iz 92-95 da su teriristi bili hm,hm,i jopet hm a jos vele da su iz Sarajeva Jugoslavija.Nadam se da znamo ko su prof-analiticari , a jos samo da pas al asad zna za njih

Abid Sayed: "RIP brave shuhada - may your souls find peace in heaven!"
goloruka deca vojniciJa Sam Odavle wrote:O cemu pricas? Da te podsjetim, A-sadista je poslao vojsku i tenkove da puca po nenaoruzanom narodu u proljece 2011.Black swan wrote:
svaka akcija izaziva reakciju tako da su o tome trebali braća razmišljati prije nego su slali strane plaćenike silovatelje koljače i mrzitelje svega normalnoga na svijetu
samo petljaj patetičnosarajevoxxxx wrote:- Da, i tebi se sviđa ideja o gloginjama i spolovilu. Veliš dok je mesaru živog mesa za klanje, ili pak onog topovskog, ne treba se brinuti za budućnost Sirije.Black swan wrote:
ljudski je griješiti
ali oni ne vidim da prestaju sa slanjem novaca i ljudstva
tako da sva je krivica njihova
sistem će se braniti dokle god bude imao mesa... a vidimo da mu strani plaćenici ne mogu ništa
civili su u svakom ratu žrtve i nikog nije briga za njih
još jedna lažChallenger__ wrote:Još jedno varvarstvo terorista:
"Shrine Of Sahabi Hujr ibn Adi Destroyed, Body Exhumed"
Na to se svodi 90% postova ove teme. Petljanje, izvrtanje i trolanjeBlack swan wrote:
samo petljaj patetično
svaki sistem ima osnovnu funkciju da se brani... svaki sistem se brani dokle god ima ljudi da ga brane
to što su teroristi i njihovi sponzori mislili da će pobijediti za 10 dana ili da će proći ideja o zračnim udarima je njihov problem
za poginule nemaju pravo kriviti sistem koji se brani
"Još jedna"? Kao - šta? Kao tvrdnja da je "režimski čovjek ubio šejh Ramadan dr. Butija" r.a. , pa se ispostavilo da je i to laž. Ili, nešto drugo?japin_mutapi wrote: područje na kojem se nalazio mezar je pod kontrolom režimske vojske koja je i iskopala kosti i srušila turbe
još jedna laž
Nema dobra s bilo čije strane da dolazi. Sva sreća, poziv niti je na snazi, niti je aktuelan (mart 2012).japin_mutapi wrote:neki su zaboravili ovo doduše davno je bilo
ŠIIJSKI AJETULLAH POZVAO "U DŽIHAD" RADI SPAŠAVANJA BEŠŠAROVOG REŽIMA
jesul ovi "džihadisti" i "islamisti" dobri
i hezbollah iz libana su isto tako u džihadu u siriji
I do zuba nenaoruzane pomahnitale babe u kratkim pantolama.Black swan wrote:goloruka deca vojniciJa Sam Odavle wrote:O cemu pricas? Da te podsjetim, A-sadista je poslao vojsku i tenkove da puca po nenaoruzanom narodu u proljece 2011.Black swan wrote:
svaka akcija izaziva reakciju tako da su o tome trebali braća razmišljati prije nego su slali strane plaćenike silovatelje koljače i mrzitelje svega normalnoga na svijetu
pašče ti je u gaćama.zigs7 wrote:AL qusair ce izgleda biti veliko popriste borbi,jer snage psa asada i snage psa nasralaha stezu obruc,a mi sto se s guza na guz premjestamo i sve to posmatramo najmanje sto mozemo jest da dovimo za bracu.Ovi perfektni sirijski analiticari na forumu mogu da pisu na hiljade novih postova protiv FSA,samo nek znaju da nisu pokupili svu pamet svijeta.Sjetimo se svijetske analize da ce snage Yugo-armije u roku 2 mjeseca ovladati Bosnom.A kad posmatramo ove pas al asadove kerove sta rade od nevinog naroda,pa nesto mi to previse slicno sa slikama iz 92-95,a ovi prof ANALITICARI nesto ne govore za bradonje iz 92-95 da su teriristi bili hm,hm,i jopet hm a jos vele da su iz Sarajeva Jugoslavija.Nadam se da znamo ko su prof-analiticari , a jos samo da pas al asad zna za njih
Kako mislis niko? Na forumu ili uopce? Na forumu ne znam jer sam skoro dosao, a stav opozicije otkako je stvar krenula masovnim proljevanjem krvi je uvijek bio jasan: nema dijaloga sa Assadom, ni po kojoj cijeni. To govore a tako i rade.Ja Sam Odavle wrote: Onda nisi citao pazljivo. Niko ne zagovara bezuvjetni pad Asada zbog pada Asada, nogo zbog toga sta Asad predstavlja: totalitarizam, progone, masovna ubistva, rat protiv vlastitog naroda.
70,000 mrtvih, stotine hiljada obogaljenih, preko milion izbjeglica. Sve Asadisticko djelo.
Samo zbog Asada, Siriji su dani vjerovatno odbrojani. Asad nije branilac Sirije, nego lik koji ju je unistio. Ne moze bolji americki covjek
Ja bih demokratiju, cak i "demokratiju", uvijek odabrao prije hladnokrvnog masovnog ubice.
Asadisticka "demokratija" je doveloa do +70,000 mrtvih Sirijaca bilko koje boje i vrste. Fala vam ljepa, ali taj tip je masovni ubica. kako god okrenes.prometheus wrote:Kako mislis niko? Na forumu ili uopce? Na forumu ne znam jer sam skoro dosao, a stav opozicije otkako je stvar krenula masovnim proljevanjem krvi je uvijek bio jasan: nema dijaloga sa Assadom, ni po kojoj cijeni. To govore a tako i rade.Ja Sam Odavle wrote: Onda nisi citao pazljivo. Niko ne zagovara bezuvjetni pad Asada zbog pada Asada, nogo zbog toga sta Asad predstavlja: totalitarizam, progone, masovna ubistva, rat protiv vlastitog naroda.
70,000 mrtvih, stotine hiljada obogaljenih, preko milion izbjeglica. Sve Asadisticko djelo.
Samo zbog Asada, Siriji su dani vjerovatno odbrojani. Asad nije branilac Sirije, nego lik koji ju je unistio. Ne moze bolji americki covjek
Ja bih demokratiju, cak i "demokratiju", uvijek odabrao prije hladnokrvnog masovnog ubice.
Da je Assad za sve kriv... Jebiga ne mogu sad ponovo sve objasnjavati, vanjsku geopolitiku, interese i strategije. Samo jedno pitanje, da i ti nisi mozda trazio intervenciju 2003. protiv zlocestog diktatora i razornog oruzja? Ko je bolji, odnosno sta je bolje za narod, prema najsvjezijem iskustvu, diktator i krvolocni Saddam ili sadasnja "demokratija i sloboda" Iraka?
I ja bih vise volio Assadovu demokratiju nego svo ovo krvoprolice, od kojeg najmanje 50% snosi FSA.