sumirprimus wrote:auuu,kad krene ruski pr..
hebo holivud..
Sad i klix ruski
sumirprimus wrote:auuu,kad krene ruski pr..
hebo holivud..
paa cisto sumLJam daj klix na izvoru..a ne samo prenos...Rampage wrote:sumirprimus wrote:auuu,kad krene ruski pr..
hebo holivud..
Sad i klix ruski
I onda kažu bit će jeftino ljetovanje u Tunisu dogodine, cijene nikad niže.Rampage wrote:Opa, vidite šta kaže klix![]()
Efekti ruskih napada: 250 tuniskih članova IDIL-a vratilo se kući![]()
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/efekt ... /151012068
euuuuu primjetite uljeza...Naime, pojedini sirijski vojni izvori iznijeli su podatak da je od početka ruskih napada iz Sirije pobjeglo više od 3.000 militanata.
E ja, za razliku od tebe, znam da je klix baš na izvoru, oni objavljuju samo provjerene informacijesumirprimus wrote:paa cisto sumLJam daj klix na izvoru..a ne samo prenos...Rampage wrote:sumirprimus wrote:auuu,kad krene ruski pr..
hebo holivud..
Sad i klix ruski![]()
da dodam,i 300 djihatlija koje su pobegle u jordan... 50 sortija 53 mete,54 pogotka.procenat uspjesnosti 106 %...
eh eh...cisto sumljam.u bosni niko nije na izvoru.Rampage wrote:
E ja, za razliku od tebe, znam da je klix baš na izvoru, oni objavljuju samo provjerene informacije
ma ja ne vjerujem nikom.pa ni sebi.Rampage wrote:Pa dobro, ali kako nama svima ugoditi na ovom forumu - jednim ne valjaju američki izvori, drugim ruski, treći opet vjeruju samo kurdiskim izvorima![]()
Eto, ja vjerujem u ovu vijest, a ti čekaj da klix prenese neku vijest u koju ćeš ti vjerovati
Znači oni bi fino lovu u padže, a da neko drugi ide zadarit. E neće da može, kako jedan forumaš kaže.Kikibombona wrote:However the Kurds decided against advancing into Islamic State's de facto capital Raqqa city itself, saying they wanted Syrian Arab rebels to lead such an assault.
to se tebi sve pomesalo,al onako obektivno...Putnik ali stvarno wrote:Ne navijam ni za koga nego Ameri lepo rekose da menjaju program, dakle kako vidim shvataju da su lose radili
nemaju druge nego od sada mobilizaciju prepustaju Pesmergama direktno.
Ovi sto odlaze su sa strane, no money no honey.
Siroti lokalci morace u pecalbu kod Pesmergi koji su ih do juce ubijali. A citam Pesmerge seire I salju ih u prve redove,
to mi tako poznato zvuci odnekud blizu.
Mnogo tuzna prica al navijacke strasti jace su I od pamcenja
Dorin, Latakiasarajevoxxxx wrote:Dorin u Latakiji ponovo pod kontrolom boraca opozicije.Desetine poginulih i ranjenih režimskih vojnika.

On u stvari zabavlja narod. U anale ovog foruma su ušle bombe od oksigena, saudijski Hezbolah, iranski isil,branioci Zabadanija-"najljepšeg" grada na svijetu, a šta tek reći o 4356789811 kontranapada u kojima je sve vraćenoIronmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Dorin je zaista pao u ruke opozičije. Trenutno je u toku čišćenje sela. Težak dan danas za režim u Latakiji pa i u Hami. Žestoke borbe se još uvijek vode u Kafr Nabudeh, očigledno su mislili da će to mnogo lakše ići.
Prestani vise lagati ovaj napaceni narod nemas to pravo nemas pravo u demokratskoj drzavi kao BiH da siris selefiske lazi i propagandu neces uspjeti u tome neces ni 92 nisu uspjeli nece ni vama upamti neces.
zaboravio si oko 600.000 unistenih tenkova i ostalih vozila.Maystor wrote:On u stvari zabavlja narod. U anale ovog foruma su ušle bombe od oksigena, saudijski Hezbolah, iranski isil,branioci Zabadanija-"najljepšeg" grada na svijetu, a šta tek reći o 4356789811 kontranapada u kojima je sve vraćenoIronmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Dorin je zaista pao u ruke opozičije. Trenutno je u toku čišćenje sela. Težak dan danas za režim u Latakiji pa i u Hami. Žestoke borbe se još uvijek vode u Kafr Nabudeh, očigledno su mislili da će to mnogo lakše ići.
Prestani vise lagati ovaj napaceni narod nemas to pravo nemas pravo u demokratskoj drzavi kao BiH da siris selefiske lazi i propagandu neces uspjeti u tome neces ni 92 nisu uspjeli nece ni vama upamti neces.![]()
![]()
![]()
ne mogu više fakat , smijeh me obuzeo![]()
![]()
![]()
![]()
Pa nisi valjda mislio da ce Kurdi ginuti kako bi Arapima oslobodili Raku? Bice podrska, nema nikakve sumnje, jer Arapi ne bi mogli sami nista zauzeti, jer su malobrojni... ipak, nema sumnje da ce upravo oni ici tamo gdje je najrizicnije...jastuk1 wrote:Znači oni bi fino lovu u padže, a da neko drugi ide zadarit. E neće da može, kako jedan forumaš kaže.Kikibombona wrote:However the Kurds decided against advancing into Islamic State's de facto capital Raqqa city itself, saying they wanted Syrian Arab rebels to lead such an assault.
Nego reci ti nama, kako ti više bolan nisu dojadili, imal šanse za kakvu novu opsesi... pardoM ljubav novu?
Kasim i Martin.Maystor wrote:On u stvari zabavlja narod. U anale ovog foruma su ušle bombe od oksigena, saudijski Hezbolah, iranski isil,branioci Zabadanija-"najljepšeg" grada na svijetu, a šta tek reći o 4356789811 kontranapada u kojima je sve vraćenoIronmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Dorin je zaista pao u ruke opozičije. Trenutno je u toku čišćenje sela. Težak dan danas za režim u Latakiji pa i u Hami. Žestoke borbe se još uvijek vode u Kafr Nabudeh, očigledno su mislili da će to mnogo lakše ići.
Prestani vise lagati ovaj napaceni narod nemas to pravo nemas pravo u demokratskoj drzavi kao BiH da siris selefiske lazi i propagandu neces uspjeti u tome neces ni 92 nisu uspjeli nece ni vama upamti neces.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ah, to sam zaboravio, i to je jedan od većih bisera. Ispričavam se, neće se ponovit'Arteta wrote:Kasim i Martin.Maystor wrote:On u stvari zabavlja narod. U anale ovog foruma su ušle bombe od oksigena, saudijski Hezbolah, iranski isil,branioci Zabadanija-"najljepšeg" grada na svijetu, a šta tek reći o 4356789811 kontranapada u kojima je sve vraćenoIronmen wrote:Prestani vise lagati ovaj napaceni narod nemas to pravo nemas pravo u demokratskoj drzavi kao BiH da siris selefiske lazi i propagandu neces uspjeti u tome neces ni 92 nisu uspjeli nece ni vama upamti neces.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Davno sam rek'o da će Turska debelo najebat zbog sulude politike prema Siriji. Sada je izvjesno da će dobiti novog susjeda: (de facto) kurdsku državu čitavom svojom južnom granicomKikibombona wrote:Pa nisi valjda mislio da ce Kurdi ginuti kako bi Arapima oslobodili Raku? Bice podrska, nema nikakve sumnje, jer Arapi ne bi mogli sami nista zauzeti, jer su malobrojni... ipak, nema sumnje da ce upravo oni ici tamo gdje je najrizicnije...jastuk1 wrote:
Znači oni bi fino lovu u padže, a da neko drugi ide zadarit. E neće da može, kako jedan forumaš kaže.
Nego reci ti nama, kako ti više bolan nisu dojadili, imal šanse za kakvu novu opsesi... pardoM ljubav novu?
Kurdi ce poderati ISIL u Alepu... ozbiljno racunaju na gradove poput Jarabulusa, Manbija, Azaza koji su vecinski arapski zahvaljujuci visedecenijskom etnickom inzenjeringu... vidjet cemo...
Pa Turska i hoće nezavisnost Kurda u Iraku, ali ne i u Siriji. Siriju bi sile rado podjelile ali ne mogu jer onda mora Irak da se dijeli, a to silama ne odgovara ni pod razno. ZADUŽIVAČKI, ekonomski potencijal razbijenog Iraka se ne može mjeriti spram cjelovitog!!!!!!!!!Maystor wrote:Davno sam rek'o da će Turska debelo najebat zbog sulude politike prema Siriji. Sada je izvjesno da će dobiti novog susjeda: (de facto) kurdsku državu čitavom svojom južnom granicomKikibombona wrote:Pa nisi valjda mislio da ce Kurdi ginuti kako bi Arapima oslobodili Raku? Bice podrska, nema nikakve sumnje, jer Arapi ne bi mogli sami nista zauzeti, jer su malobrojni... ipak, nema sumnje da ce upravo oni ici tamo gdje je najrizicnije...jastuk1 wrote:
Znači oni bi fino lovu u padže, a da neko drugi ide zadarit. E neće da može, kako jedan forumaš kaže.
Kurdi ce poderati ISIL u Alepu... ozbiljno racunaju na gradove poput Jarabulusa, Manbija, Azaza koji su vecinski arapski zahvaljujuci visedecenijskom etnickom inzenjeringu... vidjet cemo...