Sebija All about

Post Reply
deogest

#13176 Re: Sebija All about

Post by deogest »

Billy The Pljuc wrote: 25/05/2021 15:24
tuzba wrote: 25/05/2021 15:18 A jeste se raspisali. Samo nastavite tuzba je u izradi preambula je vec odkucana. Kad se pokaze i dokaze da Uvazena Profesorica i najbolji Direktor u posljeratnoj BIH ima sve uredno i da senilna budala Kurijak laze i da radi po necijem zadatku svi ce te odgovarati. za klevete i lazi. SVI!!! Milionska je tuzba ima da vam izvrsitelji uzmu i gace na guzici. Ko hijene vrebate i napadate sve bosansko FGR bando.

@Dozer sta da se zarati 2 dana majmune? to ti nekome prijetis jel?

Ostalim porucujem da pocnu imovinu prabacivati na rodbinu jer kad dodzu klevete na naplatu nece vam ostati nista.
Ovo moje javno izvinjenje na forumu i zamolba za oprost se haman ne pika?
Sekice bona, ne sikiraj se, uzet ce ridjobradi novu bundu od 20k eura. :lol:
svjezi_ustipak

#13177 Re: Sebija All about

Post by svjezi_ustipak »

dupli
Last edited by svjezi_ustipak on 25/05/2021 15:34, edited 1 time in total.
Tesla Edison

#13178 Re: Sebija All about

Post by Tesla Edison »

KatarinaKosaca wrote: 25/05/2021 15:26
Billy The Pljuc wrote: 25/05/2021 15:22
KatarinaKosaca wrote: 25/05/2021 15:15 Ona je rekla da je u Zagrebu položila 10 od 14 ispita specijalizacije, i ta 4 položila u Sarajevu. To sa ratom nema veze, odnosno ratnim standardima. Ključ su tih 10 ispita koji u Zagrebu, očito, nisu položeni
Treba odvojiti specijalizaciju i postdiplomski studij mada po onome što kruži po netu ona tvrdi da je oboje počela u Zagrebu, na zvaničnoj stranici mf.unsa.ba stoji da je specijalizaciju započela i završila u Sarajevu u okviru onih 18 mjeseci. Ti ispiti se odnose na postdiplomski studij i postoji mogućnost da je u njenom slučaju priloženi indeks falsifikat, u prilog tome idu i izjave Kurjaka.
u zvaničnoj biografiji joj je, bar do prije nekog vremena pisalo da je specijalizirana ginekologiju kod dr Kurjaka u Zg. Šta god bilo tih 19 ispita, specijalizacija ili postdiplomski, nisu položeni. Postavlja se pitanje šta je priložila kao dokaz, kome i da li su joj uopće tražili. Ključ je u tih 10 ispita, ne u ratnim standardima. U ratu se radilo kako se moglo, svatko, pa i Univerzitet. Ne znači da su falsifikatu važili i ako je važio niži prosjek.
Ma ljudi moji, da je sve čisto, ne bi uopšte bila ova priča. Imala bi sve crno na bijelo i kraj.

Ovo me podsjeća na švercera u tramvaju koji se žali da ga reve maltretiraju. I tako švercer priča kako su naše reve seljačine, ovakvi, onakvi, a on nema kartu. Te iste reve zateknu putnika sa kartom, ovaj pogleda, kaže hvala i prođe. Ima kartu, nema problema, nema rasprave, nema komentara. Putnik sa kartom za par minuta i zaboravi da su bile reve, a kamo li da su nešto rekle ili prokomentarisale, a posebno malteretirale.

Tako isto i ovo. Sva ova rasprava ne bi ni postojala da je u startu sve čisto i jasno. Čim se ovoliko priča, tabiri, provjerava, proziva, znači da nešto nije u redu da rak raka.
mali_balon

#13179 Re: Sebija All about

Post by mali_balon »

tuzba wrote: 25/05/2021 15:18 A jeste se raspisali. Samo nastavite tuzba je u izradi preambula je vec odkucana. Kad se pokaze i dokaze da Uvazena Profesorica i najbolji Direktor u posljeratnoj BIH ima sve uredno i da senilna budala Kurijak laze i da radi po necijem zadatku svi ce te odgovarati. za klevete i lazi. SVI!!! Milionska je tuzba ima da vam izvrsitelji uzmu i gace na guzici. Ko hijene vrebate i napadate sve bosansko FGR bando.

Ostalim porucujem da pocnu imovinu prabacivati na rodbinu jer kad dodzu klevete na naplatu nece vam ostati nista.
Znam da trolas ali napusi se kite i ti uvazena profesorica i bakir i komplet sda sa glasacima....ima nas koji bi bili prvi uz dozera
Nespin

#13180 Re: Sebija All about

Post by Nespin »

8-)
Last edited by Nespin on 13/02/2022 20:18, edited 1 time in total.
Billy The Pljuc

#13181 Re: Sebija All about

Post by Billy The Pljuc »

KatarinaKosaca wrote: 25/05/2021 15:26
Billy The Pljuc wrote: 25/05/2021 15:22
KatarinaKosaca wrote: 25/05/2021 15:15 Ona je rekla da je u Zagrebu položila 10 od 14 ispita specijalizacije, i ta 4 položila u Sarajevu. To sa ratom nema veze, odnosno ratnim standardima. Ključ su tih 10 ispita koji u Zagrebu, očito, nisu položeni
Treba odvojiti specijalizaciju i postdiplomski studij mada po onome što kruži po netu ona tvrdi da je oboje počela u Zagrebu, na zvaničnoj stranici mf.unsa.ba stoji da je specijalizaciju započela i završila u Sarajevu u okviru onih 18 mjeseci. Ti ispiti se odnose na postdiplomski studij i postoji mogućnost da je u njenom slučaju priloženi indeks falsifikat, u prilog tome idu i izjave Kurjaka.
u zvaničnoj biografiji joj je, bar do prije nekog vremena pisalo da je specijalizirala ginekologiju kod dr Kurjaka u Zg. Šta god bilo tih 10 ispita, specijalizacija ili postdiplomski, nisu položeni. Postavlja se pitanje šta je priložila kao dokaz, kome i da li su joj uopće tražili. Ključ je u tih 10 ispita, ne u ratnim standardima. U ratu se radilo kako se moglo, svatko, pa i Univerzitet. Ne znači da su falsifikatu važili i ako je važio niži prosjek.
Pa dobro, uvijek postoji mogućnost nenamjerne greške prilikom ispunjavanja obrazaca (nemrem bilivit da ovo pišem :D :-)). Helem da se fokusiramo na tu njenu molbu, već sam isto postao ranije, molba ukoliko nije lažnjak pokazuje njenu tvrdnju da je položila 10 ispita na postdiplomskom studiju u ZG i kao dokaz se prilaže indeks :-) uz kratku biografiju. Na osnovu istog pretpostavljamo da je uspjela završiti postdiplomski studij u Sarajevu i da joj je omogućeno da polaže ta preostala 4 ispita a što potvrđuje onaj dokument koji je Mulabegović potpisao 96-e. Kao što napisah, onaj ko joj hoće naći dlaku u jajetu ima da pronađe čitavu periku jer se ovo konkretno vrlo lako može dokazati a i sam Kurjak tvrdi da je to laž.

Što se specijalizacije tiče, po pisanju kolege forumaša koji je bio pretpostavljam dijelom dešavanja na Medicinskom fakultetu u to vrijeme i vjerovatno na KCUS-u, onih 18 mjeseci navedenih kao specijalizacija u Sarajevu joj može "proći".
Billy The Pljuc

#13182 Re: Sebija All about

KatarinaKosaca wrote: 25/05/2021 15:28
Billy The Pljuc wrote: 25/05/2021 15:27 Odoh ja ipak za svaki slučaj prebaciti na hanumu sve što mogu, mLogo su mi osjetljivi ovi iz SDA.
Ma, ovo FGR trola.
Ma hajde rekoh da se malo nasmijemo na ovako ozbiljnoj temi.
detroit-mercy

#13183 Re: Sebija All about

Post by detroit-mercy »

E jesi hin se nagovorio :mrgreen:
detroit-mercy

#13184 Re: Sebija All about

Post by detroit-mercy »

Tesla Edison wrote: 25/05/2021 15:22
seoBIH wrote: 25/05/2021 15:20 @tuzba

Imaš li papire, ili ces me tuziti radi ovog pitanja?

Ne mogu ti reci sta mislim o tebi i tvojoj heroJini, jer cu dobiti ban.
On ima papir da je lud. Za ostale papire ne znam.
Pogresno, on ima lud da je papir :mrgreen:
detroit-mercy

#13185 Re: Sebija All about

Post by detroit-mercy »

redhat wrote: 25/05/2021 15:23
tuzba wrote: 25/05/2021 15:18 A jeste se raspisali. Samo nastavite tuzba je u izradi preambula je vec ODKUCANA. Kad se pokaze i dokaze da Uvazena Profesorica i najbolji Direktor u posljeratnoj BIH ima sve uredno i da senilna budala Kurijak laze i da radi po necijem zadatku svi ce te odgovarati. za klevete i lazi. SVI!!! Milionska je tuzba ima da vam izvrsitelji uzmu i gace na guzici. Ko hijene vrebate i napadate sve bosansko FGR bando.

Prije nego pošaljete dajte nekome nek vam to pregleda i lektoriše, da se ne brukate po sudu :)
Bake ce to, on ima iskustva, znas kako je dobro odradio onaj poso za tuzbom za genocid :mrgreen:
Tesla Edison

#13186 Re: Sebija All about

Post by Tesla Edison »

@Billy The Pljuc , @Dozer , svi ostali, spremajte advokate, @tuzba se ne zeza :D :lol:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/kcus-tv ... /210525099

Dakle, lik se pojavi ovo da napiše tik pred objavu ovog članka na Klixu. Vjerujući da je Klix ovo objavio odmah po primitku odgovora, da se pretpostaviti da je neko sa KCUS-a pod nickom @tuzba i da je ovo napisao, što je i napisao, odmah po slanju ovog odgovora u redakciju Klixa. :-)

Malo ovo moje sad zvuči kao teorija zavjere ali, ima logike :mrgreen:
tramvajtrojka

#13187 Re: Sebija All about

Post by tramvajtrojka »

osmica ako citas ovo pasa a znamo da citas de zvrcni me na telefon oko imam za tebe strasnu ponudu

svjeze isprintani diplomski u coloru i crno-bijeli :mrgreen: pa ko tebi da se dogovorimo :mrgreen:
Tesla Edison

#13188 Re: Sebija All about

Post by Tesla Edison »

detroit-mercy wrote: 25/05/2021 15:47
tuzba wrote: 25/05/2021 15:18 A jeste se raspisali. Samo nastavite tuzba je u izradi preambula je vec ODKUCANA. Kad se pokaze i dokaze da Uvazena Profesorica i najbolji Direktor u posljeratnoj BIH ima sve uredno i da senilna budala Kurijak laze i da radi po necijem zadatku svi ce te odgovarati. za klevete i lazi. SVI!!! Milionska je tuzba ima da vam izvrsitelji uzmu i gace na guzici. Ko hijene vrebate i napadate sve bosansko FGR bando.

Prije nego pošaljete dajte nekome nek vam to pregleda i lektoriše, da se ne brukate po sudu :)
Bake ce to, on ima iskustva, znas kako je dobro odradio onaj poso za tuzbom za genocid :mrgreen:
Auu, ovo je ispod pojasa :shock: :shock: :shock:
Tesla Edison

#13189 Re: Sebija All about

Post by Tesla Edison »

tramvajtrojka wrote: 25/05/2021 15:49 osmica ako citas ovo pasa a znamo da citas de zvrcni me na telefon oko imam za tebe strasnu ponudu

svjeze isprintani diplomski u coloru i crno-bijeli :mrgreen: pa ko tebi da se dogovorimo :mrgreen:
Njegov ili Sekin? :mrgreen:
detroit-mercy

#13190 Re: Sebija All about

Post by detroit-mercy »

Nespin wrote: 25/05/2021 15:34 Zabrinjavajuće je da Zagreb i HDZ drže sve poluge za kontrolisanje porodice Izetbegović, počevši od afere sa respiratorima, pa do "doktoricine" diplome.

Let that sink in... :roll:
Sav amaterizam bosnjacke politike na djelu :mrgreen:. Lazi, kradje, prevare :mrgreen: jednom rijecju, nije drzava/politika za svakoga :skoljka:
tramvajtrojka

#13191 Re: Sebija All about

Post by tramvajtrojka »

Tesla Edison wrote: 25/05/2021 15:51
tramvajtrojka wrote: 25/05/2021 15:49 osmica ako citas ovo pasa a znamo da citas de zvrcni me na telefon oko imam za tebe strasnu ponudu

njegov za seku treba staviti na svakoj stranici imsallah i kabulosum u zaglavlje da joj se rad primi pa da idemo po redu njemu nudim :mrgreen:
Tesla Edison

#13192 Re: Sebija All about

Post by Tesla Edison »

tramvajtrojka wrote: 25/05/2021 15:53

njegov za seku treba staviti na svakoj stranici imsallah i kabulosum u zaglavlje da joj se rad primi pa da idemo po redu njemu nudim :mrgreen:
Mešto kontam, ako ima i 2% istine šta piše ovaj @tuzba, a ako još i Osmica ovo sve čita, bojim se da smo ga najebali pošteno :mrgreen: :-)
detroit-mercy

#13193 Re: Sebija All about

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote: 25/05/2021 15:47

Auu, ovo je ispod pojasa :shock: :shock: :shock:
Jok, samo realistican presjek stanja :shock:
detroit-mercy

#13194 Re: Sebija All about

Post by detroit-mercy »

Btw, ima li iko ziv u Zagrebu da se sjeca da je doticna bili na cemu vec tamo, mislim javio bi se valjda do sada neko i rekao, sjecam se te i te, ili zajedno smo izlazili na ispite, ili radili smo na projektu :mrgreen:.
uglavnomja

#13195 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

ima jos, kaze onaj lik sto je stanovala kod njega da je ukrala rad njegove zene

e, pa taj rad je sigurno u arhivi zagrebacke medicine, da se provjeriti je li plagijat
Billy The Pljuc

#13196 Re: Sebija All about

Tesla Edison wrote: 25/05/2021 15:47 @Billy The Pljuc , @Dozer , svi ostali, spremajte advokate, @tuzba se ne zeza :D :lol:

Dakle, lik se pojavi ovo da napiše tik pred objavu ovog članka na Klixu. Vjerujući da je Klix ovo objavio odmah po primitku odgovora, da se pretpostaviti da je neko sa KCUS-a pod nickom @tuzba i da je ovo napisao, što je i napisao, odmah po slanju ovog odgovora u redakciju Klixa. :-)

:lol: :lol: :lol:

Ja sam sačuvao screenshot svog izvinjenja i molbe za oprost, priznao svoje greške/posuo se pepelom, valjda na sudu budu pikali isto al' eto pošto nisam sklon gatanju gledam da što prije prebacim na hanumu sve, djecu, stan, zemlju, auto, cuku, komšinicu.....
Tesla Edison

#13197 Re: Sebija All about

Post by Tesla Edison »

Billy The Pljuc wrote: 25/05/2021 16:10
Tesla Edison wrote: 25/05/2021 15:47 @Billy The Pljuc , @Dozer , svi ostali, spremajte advokate, @tuzba se ne zeza :D :lol:

Ja sam sačuvao screenshot svog izvinjenja i molbe za oprost, priznao svoje greške/posuo se pepelom, valjda na sudu budu pikali isto al' eto pošto nisam sklon gatanju gledam da što prije prebacim na hanumu sve, djecu, stan, zemlju, auto, cuku, komšinicu.....
Ja sam evo upravo na ljubavnicu sve. Šta ja znam, nije rodbinski vezana, pa možda šta spasim. Evo upravo od notara izlazim.
detroit-mercy

#13198 Re: Sebija All about

Post by detroit-mercy »

Billy The Pljuc wrote: 25/05/2021 16:10

Ma bolja ti je ona, svjedok tuzilastva, otkucas sve ove sto su srali po sultaniji, pokjes se i tebi nista a drugi najebu :mrgreen:
Billy The Pljuc

#13199 Re: Sebija All about

uglavnomja wrote: 25/05/2021 16:02 ima jos, kaze onaj lik sto je stanovala kod njega da je ukrala rad njegove zene

e, pa taj rad je sigurno u arhivi zagrebacke medicine, da se provjeriti je li plagijat
Ne može biti, ništa ona nije završavala u Zagrebu, taj rad je eventualno kasnije iskorišten.

Edit: Tek sad skontah šta si mislio reći, da, rad meščini Cviko potpisnik.
Last edited by Billy The Pljuc on 25/05/2021 16:16, edited 1 time in total.
spreca

#13200 Re: Sebija All about

Post by spreca »

Billy The Pljuc wrote: 25/05/2021 16:14
uglavnomja wrote: 25/05/2021 16:02 ima jos, kaze onaj lik sto je stanovala kod njega da je ukrala rad njegove zene

Ne može biti, ništa ona nije završavala u Zagrebu, taj rad je eventualno kasnije iskorišten.
Ako te tuzba pocera ti bjezi u rusiju :lol: Bakir ovdje nema saveznika :lol:
Post Reply