Naravno da NE možekojetou wrote:Ko stvarno misli da Sjeverna Koreja moze pogoditi Ameriku atomskom bombom taj nije bas bistar.

Naravno da NE možekojetou wrote:Ko stvarno misli da Sjeverna Koreja moze pogoditi Ameriku atomskom bombom taj nije bas bistar.

Ja bih te sad banovo za ovu glupost.kojetou wrote:hAZNADAR wrote: Skontaj i sam - samo na frontu od nekih par stotina km imas milion vojnika, hiljade cijevi i milione tona municije,.. - sta tu pametne bombice mogu uraditi? Pa nisu Ameri dzaba poceli obogacivati uranijumom svoje misile u svojim modernim vozilima - kada se pokazalo koliko posla i zahebancije a kolika vatrena moc i ucinak
Sto su zanimljivi ovi navijacki Islamisti na forumu. Gdje vas samo ovako dogoje da mi je vidijeti te Bosnjacke gimnazije iznutra i te profesore sto vam predavaju jebemu misha. Pa zar se nesjecate da su vam Amerikanci spasili dupe? Jesteli govorili "help baznian pipl" prije nego sto su Amerikanci dosli sa tim "bombicama" da rastjeraju cetalje? Umjesto da ljubite Americku zastavu tri puta dnevno ovdje se javljaju podrske i teme o "Iranu" i Sjevernoj koreji.
Notornu glupost.Bosanski_kralj wrote:Ja bih te sad banovo za ovu glupost.kojetou wrote:hAZNADAR wrote: Skontaj i sam - samo na frontu od nekih par stotina km imas milion vojnika, hiljade cijevi i milione tona municije,.. - sta tu pametne bombice mogu uraditi? Pa nisu Ameri dzaba poceli obogacivati uranijumom svoje misile u svojim modernim vozilima - kada se pokazalo koliko posla i zahebancije a kolika vatrena moc i ucinak
Sto su zanimljivi ovi navijacki Islamisti na forumu. Gdje vas samo ovako dogoje da mi je vidijeti te Bosnjacke gimnazije iznutra i te profesore sto vam predavaju jebemu misha. Pa zar se nesjecate da su vam Amerikanci spasili dupe? Jesteli govorili "help baznian pipl" prije nego sto su Amerikanci dosli sa tim "bombicama" da rastjeraju cetalje? Umjesto da ljubite Americku zastavu tri puta dnevno ovdje se javljaju podrske i teme o "Iranu" i Sjevernoj koreji.
![]()
![]()
Glupost se ne banuje, cak i glupani imaju pravo glasa i da kazu sta misle. Pa ako doticni misli da sam islamista i ako dijeli ljude po krajnostima, svrstava u tabore,.. i to je njegovo pravo. Moderator samo sankcionise trolanje i offtopic kada se neki nakace na gluposti i krenu ih komentarisati. Ignorisi ga i necemo ovdje o ratu kod nas i americkoj ulozi.Bosanski_kralj wrote:Ja bih te sad banovo za ovu glupost.kojetou wrote:hAZNADAR wrote: Skontaj i sam - samo na frontu od nekih par stotina km imas milion vojnika, hiljade cijevi i milione tona municije,.. - sta tu pametne bombice mogu uraditi? Pa nisu Ameri dzaba poceli obogacivati uranijumom svoje misile u svojim modernim vozilima - kada se pokazalo koliko posla i zahebancije a kolika vatrena moc i ucinak
![]()
![]()
misli da ameri nece prvi napasti. godinama su imali 1001 mogucnost i opravdanje da naprave havariju sa onom njegovom "vojskom" pa su trpili. trpice i dalje sve dok ne pocne mali debeli, i to dok ne pocne ozbiljno. jel prosle godine ili prije par godina gadao otok onaj u JK moru pa onda onaj brod. sve su to i ameri i JK istrpilisnaga_znanja wrote:Zanimljivo ali amerikanci nisu primjetili nikakvo kretanje snaga uz duz granice sa Juznom Korejom. Moze znaciti dvije stvari: 1. Kim lupa gluposti ili 2. Kim se priprema za defanzivu.
Bosanski_kralj wrote:Ja bih te sad banovo za ovu glupost.kojetou wrote:hAZNADAR wrote: Skontaj i sam - samo na frontu od nekih par stotina km imas milion vojnika, hiljade cijevi i milione tona municije,.. - sta tu pametne bombice mogu uraditi? Pa nisu Ameri dzaba poceli obogacivati uranijumom svoje misile u svojim modernim vozilima - kada se pokazalo koliko posla i zahebancije a kolika vatrena moc i ucinak
![]()
![]()
jelde ko rentgen chuneomega369 wrote:val mene ova slika JK bas asocira na.... nesto cudno...ruzno... ne znam jel' vassumirprimus wrote:seul ko sjena na plucimaufff wrote:
trebali su ga pravit dosta juznije...
mozda pingvin s'pravom zeli da promjeni ovu 'ruznu sliku' zauvjek, da ne bode oci![]()
Tajbrod je kontraverzan barem sudeci po razlicitim stavovima Ruske i Kineske analize sa jedne strane i Juzno Korejske i Americke sa druge strane. Rusi su iskljucili mogucnost torpedo napada ne dajuci moguce razloge potapanja dok su Kinezi nasli konzistentnim ostecenja sa USA podvodnom minom koja kada detektuje brod iznad, reguje i explodira.Bodkin wrote:misli da ameri nece prvi napasti. godinama su imali 1001 mogucnost i opravdanje da naprave havariju sa onom njegovom "vojskom" pa su trpili. trpice i dalje sve dok ne pocne mali debeli, i to dok ne pocne ozbiljno. jel prosle godine ili prije par godina gadao otok onaj u JK moru pa onda onaj brod. sve su to i ameri i JK istrpilisnaga_znanja wrote:Zanimljivo ali amerikanci nisu primjetili nikakvo kretanje snaga uz duz granice sa Juznom Korejom. Moze znaciti dvije stvari: 1. Kim lupa gluposti ili 2. Kim se priprema za defanzivu.
ma palo mi je odmah to napamet neki dan...al stid me biomega369 wrote:ubode mujica iz prve![]()
![]()
Naravno kontravezan je i topnicki napad na otok.UnscarD wrote:
Tajbrod je kontraverzan barem sudeci po razlicitim stavovima Ruske i Kineske analize sa jedne strane i Juzno Korejske i Americke sa druge strane. Rusi su iskljucili mogucnost torpedo napada ne dajuci moguce razloge potapanja dok su Kinezi nasli konzistentnim ostecenja sa USA podvodnom minom koja kada detektuje brod iznad, reguje i explodira.
Indikativno je i da je Juzna Koreja odbila mgucnost zajednicke komisije dvije Koreje.
Znajuci za veliko i dokazano iskustvo USA kada su u pitanju fabrikovani napadi na brodove, ne treba nista iskljuciti.
Na sve mozes ocekivati da sleti ta raketa osim na naseljeno mjesto u Juznoj Koreji.PerverzMusharaf wrote:baš zato što su siromašni, logika je da mogu da dobace daleko. jer to znaci da su sve ulozili samo u jednu stvar.
doduse ne ameriku, al seul mogu izbrisat sa mape zauvjek.
jasta. pa ne gadjaju kartonske tenkove na poligonuPerverzMusharaf wrote:baš zato što su siromašni, logika je da mogu da dobace daleko. jer to znaci da su sve ulozili samo u jednu stvar.
doduse ne ameriku, al seul mogu izbrisat sa mape zauvjek.
pa zar je bitno? napadali su i za manje, to je bila moja poenta. ni sad nece amerikanci nista napraviti ako mali debeli ne pokusa nesto bas ozbiljnoUnscarD wrote:Tajbrod je kontraverzan barem sudeci po razlicitim stavovima Ruske i Kineske analize sa jedne strane i Juzno Korejske i Americke sa druge strane. Rusi su iskljucili mogucnost torpedo napada ne dajuci moguce razloge potapanja dok su Kinezi nasli konzistentnim ostecenja sa USA podvodnom minom koja kada detektuje brod iznad, reguje i explodira.Bodkin wrote:misli da ameri nece prvi napasti. godinama su imali 1001 mogucnost i opravdanje da naprave havariju sa onom njegovom "vojskom" pa su trpili. trpice i dalje sve dok ne pocne mali debeli, i to dok ne pocne ozbiljno. jel prosle godine ili prije par godina gadao otok onaj u JK moru pa onda onaj brod. sve su to i ameri i JK istrpilisnaga_znanja wrote:Zanimljivo ali amerikanci nisu primjetili nikakvo kretanje snaga uz duz granice sa Juznom Korejom. Moze znaciti dvije stvari: 1. Kim lupa gluposti ili 2. Kim se priprema za defanzivu.
Indikativno je i da je Juzna Koreja odbila mgucnost zajednicke komisije dvije Koreje.
Znajuci za veliko i dokazano iskustvo USA kada su u pitanju fabrikovani napadi na brodove, ne treba nista iskljuciti.
Kinezi da su pametni davno bi ovu budalasto-komicno-tragicnu po svoj narod dinastiju smjenila i uspostavila novi sistem.japin_mutapi wrote:Nakon što ih USA J. Koreja i Japan izbombarduju, i izraketiraju, tj. nakarataju momački, i nakon opšeg rasula u svjetoniku demokratije i ljudskih prava, tj; pobuna, građanski rat, humanitarna kriza, glad, epidemije raznih zraznih bolesti, ludi KIM če ispaliti i hemikalije i bio-otrove.
Tada bratska Kina interveniše humanitarno, naravno sa UN-ovim mandatom da uspostavi red i mir, i spasi narod koji umire od gladi, a zapravo da ukloni Mahnitova sa vlasti.
Ko za koga igra, i ko s kim i protiv koga, ko je za a ko protiv?