BodyguardIt_is_a_Leclerc wrote:Hamdija Lipovača u zgradi Skupštine. Pregovara se s njim.
U zgradi je i Hamdija Abdić - Tigar. Ne znam koji je on kurac.
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
VjecitiStudent
#3876 Re: PROTESTI!!!
- duminjo
#3877 Re: PROTESTI!!!
Politicari previse prostora dobivaju u medijima. Svaka jebena emisija i svaki dnevnik neko od politicara gost i redovno u tom gostovanju isti blate, LAZU I sve svaljuju na protestante. Koliko je ljudi npr jucer culo da je na protestima nadjena droga? pa svi koji su gledali TV, a nisam siguran da nas je i pola culo demant i skontalo kako politicari lazu i PREKO MEDIJA sire i manje zainteresovanu javnost okrecu protiv demonstranata, predstavljajuci ih skoro sve kao huligane, lopove i narkomane. Npr. veceras sam se bas razocaro u tzv i samoproglasenu najobjektivniju TV1 koji su citav dnevnik posvetili huliganima, steti, politicarima i njihovim izjavama a 1% su pricali o danasnjim MIRNIM protestima.
Politicari iskoristavaju sedmu silu protiv demonstranata i previse im se prostora daje.
Mediji u emisije dovode samo politicare i zamislite sad kako bi bilo da narednih nekoliko dana, u medijima, ne cujemo ni jednog politicara, a da u te emisije dovedu isto ovoliko ljudi sa protesta koliko je bilo i politicara, da cujemo i njihovu stranu da i oni/mi kazemo sta imamo i danima to ponavljamo bez mogucnosti da nas politicari demantuju. Kakva li bi se onda slika stvorila u javnosti
MEDIJI PRESTANITE NAS BOMBARDOVATI PLASTICNIM FACAMA POLITICARA I NJIHOVIM LAZIMA. ZNAMO UNAPRIJED UVIJEK STA CE GOVORITI. Umjesto politicara, vratita nam pticu trkacicu
Posebno sam razocaran javnim servisima, TV1 i TVSA.
Na kraju krajeva, koji ce nam kurac i BHT1 i FTV. Nisam ekspert ali mislim da je i to rasipanje para, neka mi neko objasni da nije ako grijesim.
Politicari iskoristavaju sedmu silu protiv demonstranata i previse im se prostora daje.
Mediji u emisije dovode samo politicare i zamislite sad kako bi bilo da narednih nekoliko dana, u medijima, ne cujemo ni jednog politicara, a da u te emisije dovedu isto ovoliko ljudi sa protesta koliko je bilo i politicara, da cujemo i njihovu stranu da i oni/mi kazemo sta imamo i danima to ponavljamo bez mogucnosti da nas politicari demantuju. Kakva li bi se onda slika stvorila u javnosti
MEDIJI PRESTANITE NAS BOMBARDOVATI PLASTICNIM FACAMA POLITICARA I NJIHOVIM LAZIMA. ZNAMO UNAPRIJED UVIJEK STA CE GOVORITI. Umjesto politicara, vratita nam pticu trkacicu
Na kraju krajeva, koji ce nam kurac i BHT1 i FTV. Nisam ekspert ali mislim da je i to rasipanje para, neka mi neko objasni da nije ako grijesim.
- madner
#3878 Re: PROTESTI!!!
Jeftino sljemovi i panciri. Xxl xxxl i xxxxl.
-
StupskaBitanga
#3879 Re: PROTESTI!!!
kao da je došao Ricky MartinIt_is_a_Leclerc wrote:Hamdija Lipovača u zgradi Skupštine. Pregovara se s njim.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3880 Re: PROTESTI!!!
pa mor'o bih prvo sebe...Nisrin wrote:
Ovo NIJE TRANZIT! Pa nije tranzit "autoput"!
DOSTA VAS JE SA SIRENJEM PANIKE, HUSKANJEM I LAZIMA!
Nadam se da ce vas administracija sankcionisati, a ove gluposti pobrisati! Ova izjava komesara iz USK-a se izvukla iz konteksta, odmah da znate...
pročitajte i disklejmer sitnim slovima...Chmoljo wrote:ja rek'o Edhemu da se ne vješa, a on opet. ko da nije dovoljno što se jednom zbližio sa banderom. valja biti priseban za diverzantske akcije, a ne ovako..._mufljuz_ wrote:puno je kumeChmoljo wrote:EKSKLUZIVNO, SLIKA AUTOBUSA KOJI SU KRENULI ZA BANJA LUKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.preetindersodhi.com/wp-conte ... anbus4.jpg![]()
ovo je sve bez namjere da pravim cirkus, nemojmo paničiti da će se neke stvari odigrati preko noći. ili u dva-tri dana
sve je počelo od stupidne izjave čovjeka koji bi trebao biti ODGOVORAN za sigurnost. trebao...
- Mister Yes
#3881 Re: PROTESTI!!!
Obilježje anarhije. Kada ništa nije sveto. Kada bi sada svi šehidi ustali iz mezarja i rekli ovo što akademik kaže i oni bi bili okarakterisani kao izdajice. Bilo bi "vidiš kako su se iskvarili"ultima_palabra wrote:Policijski komesari siju paniku, profesori doktori pričaju bapske priče... pusti strah za stečene pozicije
Esad Duraković je nedavno imao tešku operaciju raka. Čovjek vjerovatno neće još dugo živjeti i nema nikakve pozicije za koju bi ga bilo strah da izgubi. NIko u svijetu ne spori njegovu stručnost i ne smatra da je do pozicije došao stranačkim putem. Sramota u šta ste se pretvorili. Fuj.
- Alfons Kauders
#3882 Re: PROTESTI!!!
tok pregovoraIt_is_a_Leclerc wrote:Hamdija Lipovača u zgradi Skupštine. Pregovara se s njim.
"Vidis Hamdija, hos ti dat tu ostavku?"
"Ne znam"
"A znas da su neki dan nasli Santica"
"Znam, dajem ostavku"
-
hhaarree
#3883 Re: PROTESTI!!!
Eki lipovaca doso, dje su mi kokice
bgt vi koji gledate prenos sjednice izvjestavajte nas
bgt vi koji gledate prenos sjednice izvjestavajte nas
- guber90
#3884 Re: PROTESTI!!!
Ja sam zahvalan sto je gamad dobila toliko prostora u medijima, iako sam znao da su lazovi, nisam nikada vjerovao da su ovoliki, pa izadje na TV i isprica mi bajku u koju djeca od 5 godina ne bi povjerovala i smatra da je to normalno.duminjo wrote:Politicari previse prostora dobivaju u medijima. Svaka jebena emisija i svaki dnevnik neko od politicara gost i redovno u tom gostovanju isti blate, LAZU I sve svaljuju na protestante. Koliko je ljudi npr jucer culo da je na protestima nadjena droga? pa svi koji su gledali TV, a nisam siguran da nas je i pola culo demant i skontalo kako politicari lazu i PREKO MEDIJA sire i manje zainteresovanu javnost okrecu protiv demonstranata, predstavljajuci ih skoro sve kao huligane, lopove i narkomane. Npr. veceras sam se bas razocaro u tzv i samoproglasenu najobjektivniju TV1 koji su citav dnevnik posvetili huliganima, steti, politicarima i njihovim izjavama a 1% su pricali o danasnjim MIRNIM protestima.
Mediji u emisije dovode samo politicare i zamislite sad kako bi bilo da narednih nekoliko dana, u medijima, ne cujemo ni jednog politicara, a da u te emisije dovedu isto ovoliko ljudi sa protesta koliko je bilo i politicara, da cujemo i njihovu stranu da i oni/mi kazemo sta imamo i danima to ponavljamo bez mogucnosti da nas politicari demantuju. Kakva li bi se onda slika stvorila u javnosti![]()
MEDIJI PRESTANITE NAS BOMBARDOVATI PLASTICNIM FACAMA POLITICARA I NJIHOVIM LAZIMA. ZNAMO UNAPRIJED UVIJEK STA CE GOVORITI. Umjesto politicara, vratita nam pticu trkacicu![]()
- snaga_znanja
#3885 Re: PROTESTI!!!
Eno ljudi opet ide ona poruka na PTPC... 
- zambaklija
#3886 Re: PROTESTI!!!
je li ko ovo čuo:policija PCa postavila kontrolne punktove na granicama šumske i nose duge cijevi?
-
StupskaBitanga
#3887 Re: PROTESTI!!!
Nek neko zove onu što gleda u kašike jer se i dalje ne zna oko nastave u KS

- Kikibombona
#3888 Re: PROTESTI!!!
Zafrkan igrac ovaj Lipovaca, cini mi se slicnog karaktera kao Dodik. Spreman i na ekstremne poteze samo da bi ostao na vlasti.It_is_a_Leclerc wrote:Hamdija Lipovača u zgradi Skupštine. Pregovara se s njim.
- snaga_znanja
#3889 Re: PROTESTI!!!
U 00:01 proglasavaju nezavisnost. Gledaj PTPC!zambaklija wrote:je li ko ovo čuo:policija PCa postavila kontrolne punktove na granicama šumske i nose duge cijevi?
-
x_lecter
#3890 Re: PROTESTI!!!
Nazif Gljiva već piše nove pjesme 
- klaki
#3891 Re: PROTESTI!!!
Jesmo i ismijali smo se tome 5 stranice prijezambaklija wrote:je li ko ovo čuo:policija PCa postavila kontrolne punktove na granicama šumske i nose duge cijevi?
Kasnis na troll voz
-
StupskaBitanga
#3892 Re: PROTESTI!!!
nemoj nas zezati jer krola nemasnaga_znanja wrote:Eno ljudi opet ide ona poruka na PTPC...
- O'zone
- Globalni moderator
#3893 Re: PROTESTI!!!
Ko je ono govorio za duge cijevi? Vjerovatno je mislio na ovo (drugi policajac sa lijeve strane)

- Janjicar
#3894 Re: PROTESTI!!!
Duminjo to su sve rezimski mediji, ne dobiju platu ako ne pisu kako im se kaze.
Pa jedan obicni klix je u dva dana promijenio pricu s jedne strane na drugu. Zalosno ali istinito. Al Jazeera Balkans je ipak koliko-toliko pokazala objektivnost.
Cudimo se zasto novinari od FTV-a,BHT-a dobiju po nosu kada su protesti.
Pa jedan obicni klix je u dva dana promijenio pricu s jedne strane na drugu. Zalosno ali istinito. Al Jazeera Balkans je ipak koliko-toliko pokazala objektivnost.
Cudimo se zasto novinari od FTV-a,BHT-a dobiju po nosu kada su protesti.
-
matematicar_teski
#3895 Re: PROTESTI!!!
ovo je puska za suavacO'zone wrote:Ko je ono govorio za duge cijevi? Vjerovatno je mislio na ovo (drugi policajac sa lijeve strane)
- snaga_znanja
#3896 Re: PROTESTI!!!
Moras malo duze gledati. Ne ide stalno.. svakih par minuta!StupskaBitanga wrote:nemoj nas zezati jer krola nemasnaga_znanja wrote:Eno ljudi opet ide ona poruka na PTPC...
- charrrmed
#3897 Re: PROTESTI!!!
leškarenje wrote:Ma ne seri,zbog tebe gledam ovo umjetnicko klizanjesnaga_znanja wrote:Eno ljudi opet ide ona poruka na PTPC...i nidje nista.
- fatamorgana
#3898 Re: PROTESTI!!!
Ma šta pjesme, turbo rok operu!x_lecter wrote:Nazif Gljiva već piše nove pjesme
- Alfons Kauders
#3899 Re: PROTESTI!!!
leškarenje wrote:Ma ne seri,zbog tebe gledam ovo umjetnicko klizanjesnaga_znanja wrote:Eno ljudi opet ide ona poruka na PTPC...i nidje nista.
- Drvosjeca iz Dejcica
#3900 Re: PROTESTI!!!
Ti provjeravao?leškarenje wrote:Klizanjesnaga_znanja wrote:Sta je ovo na PTPC-u
"Iz pouzdanih izvora saznjemo da ce Milorad Dodik u 00:01 veceras obratiti se narodu RS-a i proglasiti nezavisnost!"